- Konu Sahibi Masal the end
-
Esiniz kayip.. Kardesiniz ne tepki verdi peki?
Izlemekten vazgecemedigimiz o malum diziler reyting rekorlari kirarken,senaryolar birilerinin beynine isliyor iste..
Allah yardimciniz olsun.. Bol sabir diliyorum..
Esiniz kayip.. Kardesiniz ne tepki verdi peki?
Izlemekten vazgecemedigimiz o malum diziler reyting rekorlari kirarken,senaryolar birilerinin beynine isliyor iste..
Allah yardimciniz olsun.. Bol sabir diliyorum..
adi ler.
kardesının düşüklugu, kuyruk sallamıstır. esının bole bıseye meyılı varsada kardesının kardes olması lazımdı ınsan olması lazmdı dımdık durup esıne haddını bıldrmesı lazmdı.
allah ıkısınıde beter etsın 15 yasında pslık oluyo sımdıkı kızlar bakıorm lıselerdekı ortaokullardakı kızlara benden buyuk gorunuyolar saclar makyajlar hepsı sankı 30 yasında koca kadın gbı.
ders yerıne baska bı yerlerı dusunuyorlar. sonra cocuk aldrıolar bekaretlerını kaybedıolar sonra yaptrıolar. cocuktum bılmem ne kandrıldım. yok ole bısey sakın afftme kardesımdır falan dıye sakın anne baban ve sen onu layık oldugu yere bırakın.. orda yapmak ıstedgı meslegı ıcra etsın.
utanıyorm boyle iğrenc ınsanlarla aynı memlekette yasadgım ıcın.
yahu sen ne dıosn .. napsın o kadını kardes mı o kardes bumu kardes arkadan vurmakmıArkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim, kocasını boşar fakat diğer kardeş. Atsan atamazsın. Aynı kandan. Lütfen dikkat edelim olur mu?
Daha fazla yaralamayalım konu sahibini
yahu sen ne dıosn .. napsın o kadını kardes mı o kardes bumu kardes arkadan vurmakmı
arkadasım sızın kardesınız bole bısı yaparsa sız affedersınız ben affetmem
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
polemıge gırmeyecegım senle.Ben affederim dedim mi? Siz affedersiniz diye sordum mu? Konusahibi affettin dedim mi?
Diyorum ki; insanız, kocamızı silip atarız ama kardeş sevgisi bir kalemde silinmez, 15 yaşındaki bir cocuk icin kullandığımız kelimelere dikkat edelim olur mu?
Ne yaparsa yapsın o 15 yaşında, sadece 15
davulun sesi uzaktan ne kadar hoş geliyor değilmi canım. böyle ritim tuttuğuna göreadi ler.
kardesının düşüklugu, kuyruk sallamıstır. esının bole bıseye meyılı varsada kardesının kardes olması lazımdı ınsan olması lazmdı dımdık durup esıne haddını bıldrmesı lazmdı.
allah ıkısınıde beter etsın 15 yasında pslık oluyo sımdıkı kızlar bakıorm lıselerdekı ortaokullardakı kızlara benden buyuk gorunuyolar saclar makyajlar hepsı sankı 30 yasında koca kadın gbı.
ders yerıne baska bı yerlerı dusunuyorlar. sonra cocuk aldrıolar bekaretlerını kaybedıolar sonra yaptrıolar. cocuktum bılmem ne kandrıldım. yok ole bısey sakın afftme kardesımdır falan dıye sakın anne baban ve sen onu layık oldugu yere bırakın.. orda yapmak ıstedgı meslegı ıcra etsın.
utanıyorm boyle iğrenc ınsanlarla aynı memlekette yasadgım ıcın.
polemıge gırmeyecegım senle.
o 15 yasında mınnacık amanda aman zavallı ufacık dedgın kız kım bılır neler yaptı enıstesyle okumadınmı..
bole bı ınsan sılınr valla hhemde bır kalmde..
herkesın kendı gorusu bn bunu kaldramazdım kardes olarak mıdem almazdı anlıomusn..
allh konu sahıbıne sabır versın ınsallh. ama unutma canm kocasızda kardessızde bu hayat yurucek. sen kendıne ıyı bak anne babana ıyı bak.
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?