keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bile şok geçirdim ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilemiyorum..Seninki dilin tutulmuş çok normal..Allaha havale et o kocandan bir an evvel kurtul..Kardeşine gelince nasıl yapabildi bunu sana..
15 Yaşında ne çok ufak ne çok büyük kanma kandırılmanın dışında,hiçmi ahlak görmedi bu eniştesi kandırmaya çalışsa bile o nasıl yapar..Ne desem ne söylesem bilemiyorum allahım yardımcın olsun inşallah bundan sonrası güzel olsun senin için..Eşinde blöf yapıyor yüzde yüzz öldürürcekmiş kendisini öylemi külahıma anlatsın bunu,utancından kaçmıştır terbiyesiz insanların yüzüne nasıl bakarım diye kaçmıştır öldürmez hiç bişey yapamaz kendine inanmıyorum allah kimsenin başına vermesin yaa çok zor senin için allah yardımcın olsun..

okurken gözlerim yuvalarından fırladı inanamadım burda en büyük suçlu eşiniz bence.kardeşiniz alaka göstermişse sizi uyarıp uslubuna uygun konuşmanızı istemeliydi.blue çağında kardeşiniz böle hataya düşmesi normal.hernekadar kendini bilecek yaştada deseler dünya bu yaşlar için toz pembe.elbette kolay olmayacak affetmek ama et tırnaktan ayrılmaz.sokağa atıp yalnız bırakmak çözüm değil hataya hata eklenmiş olur.belki dahada beter olur allah korusun.bi arkadaş onu yalnız bakmak günah olmaz demiş yalnış!!!!dinimizde düşene tekme atılmaz elinden tutulup kaldırılır,haa hatası yutulur cinsten değil elbet afetmesi unutması çok zaman alır,koca bulunur unutulur amaa anne baba kardeş ne atılır nede unutulur.aklıma yaprak dökümündeki leyla ile necla geldi inanın.onlar kopabildimi hayırrr nefret eder gibi görünselerde seviyolardı birbirlerini.bütün sayfaları okuyamadım umarım bi ilişki yaşanmamıştır sadece mesajlaşmada kalmıştır olay.hakkınızda hayırlısı olsun

15 yaş hiçte küçük bir yaş değil.15 yaşımdaki hallerimi hatırlıyorum gayet aklım başında biriydim.Enişteyle böyle bir yakınlaşmanın yanlış olacağını gayette bildiğine eminim.İkiside suçlu ben olsam ikisininde yüzüne bakmam.

Ben arkadaşların çoğuna katılmıyorum. Ablanın kocasına yan gözle bakılmaması gerektiğini 15 yaşında bir kız hala anlamamış mı? Biz de 15 yaşında olduk. Çok değil ben zaten daha 20 yaşındayım, beş sene önceki halimi hatırlıyorum ki yaşıtlarımdan olgun karakterli biri falan da değilimdir. Kandırılma falan olduğuna inanmıyorum. Yurda mı veriyorlar, başka akrabanın yanına mı gidecek bilmem ama sizden uzak olsun. Babası da sırtını dönsün hatta. Sürünsün. Cezasını çeksin. Kendine bir şey yapar falan diye de korkmayın, ablasının kocasıyla ilişkisi olan kızın canı da tatlıdır bir şey yapamaz. Sonuçta sizden ilgi görürken de uz durmak yerine yapacağını yapıyorsa kendi kendini harap etmene gerek yok.

O kocan olacak adama gelince de, yapacak bir şey yok. Üzüntünü bir kenara bırak ve mahkemende kendini aciz göster. Yüksek tazminat almaya bak. Paralar çocuğuna yatırım olur. Sürünsün. Sana tek tavsiyem kardeşmiş, kocaymış diye düşünme. Kimse seni düşündü mü? Hayır. Tek odaklanman gereken çocuğun. Ona iyi bak, üzüldüğünü bile hissettirme.

Esiniz kayip.. Kardesiniz ne tepki verdi peki?

Izlemekten vazgecemedigimiz o malum diziler reyting rekorlari kirarken,senaryolar birilerinin beynine isliyor iste..

Allah yardimciniz olsun.. Bol sabir diliyorum..

okadar haklisiniz ki !!

Evet izledigimiz o diziler cogu evliliklerin yikilmasina sebep olan , genc kizlari ask manyagi yapan , erkekleri berdus kavgaci piskopat yapan hep bu diziler !!!

Hayat sadece askdan olusur süslen püslen onla bunla y.. o olmadi öteki ile....
Erkekler onu döver bunu vurur hep aski icin dir nekadarda yakisikli nasilda güzel de öldürür sevgilisi icin insanlari !!!.....
Evli kadinlarda sürekli bir özgülük arayisi neyin özgürlügüyse !!! ask arayisi olmadi bosanirim anlayisi tv deki gibi koca bulucak ya !!!
Erkekler desen evdeki kadini begenmez 2 kilo makyajla orasini burasini yaptirmis kadindan ister ama karisi öyle degil bu sefer disari kayar gözü.........

oooff ooooff yazik Allah sonumuzu hayra getirsin ..

Esiniz kayip.. Kardesiniz ne tepki verdi peki?

Izlemekten vazgecemedigimiz o malum diziler reyting rekorlari kirarken,senaryolar birilerinin beynine isliyor iste..

Allah yardimciniz olsun.. Bol sabir diliyorum..

katılıyorum. ahlaksızlığı ve yozlaşmayı öyle güzel empoze ediyolar ki...

Ne ilgisi var diziyle, filmle.....

Senaristler nerden buluyorlar senaryoları? Uyduruyorlar mı? Hepsi hayatımızın içinden.... Benim amcam, senin arkadaşın, ötekinin ablası vs.

15 yaş ergenliğin yaşıdır ama akıl yerindedir, karar verebilme yeteneğine sahiptir... Çocuk mudur evet?

Kardeş ona cvp vermiş ama msjlaşacak cesareti enişteden almış belli ki?

Hiç mi farketmediniz bugüne kadar, hiç mi görmediniz eşiniz olacak denyonun elinde telefonu?

şok oldum allah kimsenin bşaına vermesin eşinizi boşarsınızda kardeşinizin yaptıgını ömür boyu nasıl kabullenirsiniz çok zor allah sabır versin (47:

adi ler.

kardesının düşüklugu, kuyruk sallamıstır. esının bole bıseye meyılı varsada kardesının kardes olması lazımdı ınsan olması lazmdı dımdık durup esıne haddını bıldrmesı lazmdı.

allah ıkısınıde beter etsın 15 yasında pslık oluyo sımdıkı kızlar bakıorm lıselerdekı ortaokullardakı kızlara benden buyuk gorunuyolar saclar makyajlar hepsı sankı 30 yasında koca kadın gbı.

ders yerıne baska bı yerlerı dusunuyorlar. sonra cocuk aldrıolar bekaretlerını kaybedıolar sonra yaptrıolar. cocuktum bılmem ne kandrıldım. yok ole bısey sakın afftme kardesımdır falan dıye sakın anne baban ve sen onu layık oldugu yere bırakın.. orda yapmak ıstedgı meslegı ıcra etsın.

utanıyorm boyle iğrenc ınsanlarla aynı memlekette yasadgım ıcın.

Arkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim, kocasını boşar fakat diğer kardeş. Atsan atamazsın. Aynı kandan. Lütfen dikkat edelim olur mu?

Daha fazla yaralamayalım konu sahibini

Arkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim, kocasını boşar fakat diğer kardeş. Atsan atamazsın. Aynı kandan. Lütfen dikkat edelim olur mu?

Daha fazla yaralamayalım konu sahibini
yahu sen ne dıosn .. napsın o kadını kardes mı o kardes bumu kardes arkadan vurmakmı

arkadasım sızın kardesınız bole bısı yaparsa sız affedersınız ben affetmem

yahu sen ne dıosn .. napsın o kadını kardes mı o kardes bumu kardes arkadan vurmakmı

arkadasım sızın kardesınız bole bısı yaparsa sız affedersınız ben affetmem

Ben affederim dedim mi? Siz affedersiniz diye sordum mu? Konusahibi affettin dedim mi?

Diyorum ki; insanız, kocamızı silip atarız ama kardeş sevgisi bir kalemde silinmez, 15 yaşındaki bir cocuk icin kullandığımız kelimelere dikkat edelim olur mu?

Ne yaparsa yapsın o 15 yaşında, sadece 15

bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.

ney ney ney??
seviyorsa affet mi
sevseydi zaten bunu yapmazdı ki!

telefonu neden hemne savcılğa verdibabnız. bir neticede kardeşinz ve çok küçük bir yaşta . tek suçlu eşin. kardeşini hemen harcamasaydınız keşke.

polemıge gırmeyecegım senle.
o 15 yasında mınnacık amanda aman zavallı ufacık dedgın kız kım bılır neler yaptı enıstesyle okumadınmı..

bole bı ınsan sılınr valla hhemde bır kalmde..

herkesın kendı gorusu bn bunu kaldramazdım kardes olarak mıdem almazdı anlıomusn..

allh konu sahıbıne sabır versın ınsallh. ama unutma canm kocasızda kardessızde bu hayat yurucek. sen kendıne ıyı bak anne babana ıyı bak.

davulun sesi uzaktan ne kadar hoş geliyor değilmi canım. böyle ritim tuttuğuna göre

Benimle polemiğe giremezsiniz zaten.

Anlatmak istediğimi anlamadınız. Gaz vermeyelim, gaz alalım diyorum; ama kime diyorum.

Selametle

arkadaşım Allah yardımcın olsun yaşadıklarını yaşamamış birisinin "anlıyorum" demesiyle anlaması mümkün değil bu yüzden anlıyorum diyemiyorum maalesef. Ancak bir şeyi bilmelisin. olanlarda bir kabahatin yok ve bu durumdan kurtulmak için sakın yalnız mücadele etme kesinlikle profesyonel yardım al, mutlaka al. benim en çok tavsiye ettiğim şeydir. büyük resmi görebilmek başka boyutlardan değerlendirmek her çözümü anlayabilmek ve en önemlisi rahatlayabilmek için profesyonel yardım çok iyi bir karar olur emin ol. hatta mümkünse ailenle birlikte yap bu işi çünkü bu hep birlikte üstesinden gelmenizi gerektirecek bir durum. böyle acılar yanık gibidir. ilk oluştuğunda canın yanık yerinden çıkar, tedavi sürecinde her hareketinde acır, zamanla sadece dönüp bakarsan gördüğün ama hiç bir şey hissetmediğin bir ize dönüşür. bütün bu süreci sabırla geçire bilmen dileğiyle.......

ikiside suclular benım gozumde esiniz kardesınıze nassı o gozle bakabılmıs cocuk yasda kıza nasıl yapar bunu anlamıyorum
sonra kardesını dusunuyorum ınsan bunu ablasına nasıl yapar bunu hıc anlamıyorum ınankı çok zor bı durum ama nasıl hıssetmedınız hıc mı dıkkatınızı cekmedı
hıc mı kuskulanmadınız bıde kardesınızın erkeklere duskunluğunden aynı anda bırkac kısıyle çıktıgından bahsetmıssınız hıc karsına alıp hesap sormadın mı kardesınden kocan olacak adam demeye dılım varmıyor ama

yaww arkadaşlar ben şunu anlıyamıyorum!!
konu sahibinin kardeşinin yaşı küçük diye sahip çıkılması gerektiqi vs.. yazılmış..
arkadaşlar;
15 yaşındaki bir kız, ablasının eşiyle ilişki yaşıcak kadar ve ablasına bunu yapacak kadar kurnazca şeyler düşünebiliyorsa kusura bakmayın küçük falan deqildir..kardeşim bana bunu yapıcak hayatım altüst olacak evliliqim biticek bende kardeşime sahip çıkıcam....bunları yazanlar halen daha işin ciddiyetine varamamış olanlardır..yorum yapmadan önce kendimizi konu sahibi arkadaşın yerine koyarak yorumlayalım lütfen..ablası nasıl bütün hayatı boyunca bunun izlerini yaşayacaksa onun yüzünden küçücük bir çocuklar bu hayatta yapayalnız kaldıysa kardeşide cezasını fazlasıyla çekicek...nedense böyle konularda hep suçlu taraf savunulur...dünya tersine döndü artık...bu yorumları yapanlarada yazıklar olsun...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…