keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım allah yardımcın olsun ,çok zor bir durum ama bir şekilde atlatıcaksın atlatmak zorundasın

en büyük suç malesef eşinde ama kardeşininde yaşı bazı şeyleri idrak edecek yaşta

kardeşini affedebilrimisin bilmiyorum hakikaten çok zor,eşinden boşanacaksın çok zorlu bir süreç seni bekliyor ama bir şekilde ayakta kalmak zorundasın

hayat insana beklemediği anda beklemediği şeyler sunabiliyor seninki de buymuş demek ki

Gerçekten bir kadının yaşayabileceği en kötü şeyi yaşamışsınız
allah size sabır güç kuvvet versin ben o iki şahısla ilgili
bir yorum yapamicam herkesşn karakteri farklı ben kardeşimi
silerdim sen silemezsin belki ben silemem sen silersin bu sana kalmış
şimdi yapacağın tek şey boşandıktan sonra oğlunuda
al git uzaklaş biraz kafanı dinlemek olumalı yoksa toparlanman zor olur
yazık böyle adamlar baba olmayı asla haketmiyor insan yavrunu nasıl hiç
düşünmez allah yardımcınız olsun inş

tüm bunları nereden okudunuz?
biz de okuyabilirsek belki konuya biraz daha vakıf olabileceğiz :26:

tüm bunları nereden okudunuz?
biz de okuyabilirsek belki konuya biraz daha vakıf olabileceğiz :26:

Geçmişe baktın mı, aynı soruyu ben de sordum kendime. Belki orda konuşmuşlardır:26:

kardesımın allah belasını versın ister kotu yola düşsün ister ölsün baan bırdaha lutfen ama lutfen kardesıne sırtını dönme vs. yazmayın... canım daha çok acıyo benım psıkolojım ne olacak cocugumun pskolojısı ne olacak ıkısıde ölseler umrumda deıl

Herkes konusuyorda bu zamanda 15 yasindakiler bizlerden daha uyanik merak etmeyin..
Bazilariniz yok kardesin yok cahillik felan demis hic katilmiyorum.. 15 yasinda bi kiz buzamanda herseyi biliyor ya.. Enistesiyle kiristirirken iyidide ortaya cikincami kotu oldu..
belasini bulurlar insallah...

of demek ki bu hapis ile ilgili olan sayfayı kaçırmışım...
benim gibi atlayan arkadaşlar olursa diye
alıntılıyorum buraya

sadece ama sadece bu hanım için günün en güzel dileğini dileyelim madem o çıkarmış her ikisini de hayatın şimdi ona tekrar tekrar kardeş eş deyip durmayalım. artık onun destekçisi olalım yara deşicisi değil lütfen. işte benim ilk dileğim oğlunun mezuniyet töreninde yeryüzündeki en en en mutlu kadın olman dileğiyle........

pislikler!!! Allahından bulsunlar güçlü olmaya çalış canım s.. et o kardeşide o kocayıda..!!! işin varmış çok şükür önüne çok güzel günler olacak emin ol. toparlanmaya çalış.. kardeşinle hiç yüz yüze geldinmi bu olaydan sonra? birde sadece mesajlaşıyolarmıymış? içerigi ne mesajların???

@csi, bunları yazmış. Çok üzücü yaa

Bir insanın başına gelebilecek... bu nasıl birşey...kardeşin cahil,toy,ne yöne çeksen gelecek yaşta bence..hangimiz gençken hatalar yapmadık,hataların büyüğü küçüğü yok..ama eşine gelince affedilmeyecek birşey yapmış..sonuçta evli çocuğu var ve yaşı itibariyle bilinçli olması gereken bir yaşta..işin aslı bundan sonra eşine nasıl güvenipte yaşayacaksın onunla...yuvan dağılacak ayrılacaksın...şuan ki durum nedir..

bu kadar

Allah sabır versin...

bi dizi vardı böle bir ara, resmen onun senaryosu gercege donmus, biz de hep dizilerde olur sanırız böle seler

ne diyecegimi bilemedim... bir şey diyebilmek de mumkun gorunmuyor zaten

bundan sonrası için hakkınızda hyırlı olan ne ise o olsun

Allah sizi de butun diger kadınları da bole akrabalardan böle erkeklerden korusun

nazlı bebek....olay dün oldu...bugün olan gelişmeleri yazar mısın? halanlarda toplanılmıştı...gitmek istemezsin tabi ama mutlaka haber veren oluyordur...kız nerdeymiş,ne diyormuş?

hiçbir zaman unutamayacaksın.kimi zaman sinir krizleri yaşayacaksın.babanla her biraraya geldiğinde bu konuyu konuşup kahrolucaksın.uyuyamayacaksın.gözünü kapadığında bin türlü saçma düşünce gelecek aklına.öyle miydi böyle miydi diye.seni çok ama çok zor günler bekliyor.
neden böyle şeyler yazdığımı sorarsan aynı şey benim ailemde de yaşandı.gerçi bizimkinde o aşşağılık adam suçluydu.%100.mahkemeler polisler bin türlü rezalet.çocuğun için ayakta durmaya çalış.o sadece senin çocuğun artık.sormak istediğin bişey olursa özelden yanıtlarım.Allah yar ve yardımcınız olsun
[/B]

allah yardımcın olsun onlarıda ıslah etsin ama burada kardeşinden çok eşin suçlu kızcağız çok genç kocan ayartmıştır sakın affedeyim deme kardeşin için bişey diyemem ama kocan affedilmez bundan sonra senin şansın bahtın açık olsun

Allah yardımcın olsun sabırlar versin insanlara güvenmek senin için çok zor olucak artık diye düşünüyorum öz kardeşin, can yoldaşın eşin, bunu nasıl yapar hiç mi durup düşünmediler bir gün olsun ne yapıyoruz biz diye pişmanlık duymadılar çok yazık onlar ömrü boyunca taşıyacakları çok ağır bir yükün altına girmişler onlara acıdım sadece sen kendini çok hafif hisset bu olanları gün gelip atlatıcaksın inşallah üzülmesi bu yükü taşıması gerekenlerin alnı ömrü boyunca lekeli olucak ama!...

ne zaman "hayat beni artık daha fazla şaşırtamaz" dersem, yiyorum o lafı.
gerçekten hayatın içinde bunca şeref yoksunu insanla yaşadığımızı bilmek, çok üzücü.

bir de çocuk büyütmeye çalışıyoruz bu dünyaya.

size de geçmiş olsun mu denir, Allah yardımcınız olsun mu denir, bilemedim.
ama dualarımız sizinle de aynı zamanda...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…