- Konu Sahibi Masal the end
-
konu sahibinin az da olsa anlattıklarından kız kardeşin annesizliği, babası hapiste iken babasızlığı, daha sonra da annesinin ölümüne neden olan kişi ile beraber yaşamayı kaldıramadığını ve psikolojik olarak çöktüğünü görüyorum ben. zaten daha önceden aynı anda bir kaç erkekle çıkması ve uyarıları dinlememesinden de belli. ailesiz büyüme çok kötü gerçekten neye sebep olacağını kestiremiyorsunuz.
tüm bunları nereden okudunuz?
biz de okuyabilirsek belki konuya biraz daha vakıf olabileceğiz :26:
tüm bunları nereden okudunuz?
biz de okuyabilirsek belki konuya biraz daha vakıf olabileceğiz :26:
ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
arkadaslar tum yorumları okudum tahmın edersınızkı ıyı değılım o yuzden yazamıyorm zaman zaman vucudumda kasılmalar sıddetlı agrılar yasıyorm uyumayı denedım az da olsa uyumşm ama huzurlu uzun bı uyku uyumak zor artık benım için...
benım annemın aılesı ıle babamn aılesı gorusmuyor orası da apayrı acı bır hıkaye....babam annenım ölümüne sebep oldu 5 yıl cezaevnde yattı aftan cıktı...acıkcası bende babamla gorusmuyorm denebılır..sımdı babamn aılesı yanı halam falan orda toplanmşlar bılmıorm kardesım ıcın ne karar verecekler ama onu dusunece deılım ölse umrumda deıl mesajların ıcerıgını sormussunz canımı cok acııtıo detay yazmak ıstemıorm ama gayetde karsılıklı bılınclı benım eşıme esımın bana kullanmadıı sözlerı bırbrleıne kullanarak yazılmış mesajlar ıkısınıde rabbıme havale ettım ...kımse bana kucuk yasta sevgıyı onda bulmş demesın ben o kadar agr seyler yasadıım halde kımsenın kocasına göz dıkmedım onun yasında hele kı ablamın boyle bısy yapmaktansa ölmeyı terch edecek bı ınsanım ben ..kardesım kanacak yasta deıl kaldıkı kaç tane erkekle aynı anda cıkan ınsan butun uyarılarmıza ragmen ha bu asla eşimi haklı cıkarmaz ıkısıde brbırnden beter
ben su an sadece oğlumu dusunuyrm kardesn kucuk vs. dıe baslayan yorumları okumadım bıle cunku uzuluorm
ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
arkadaslar tum yorumları okudum tahmın edersınızkı ıyı değılım o yuzden yazamıyorm zaman zaman vucudumda kasılmalar sıddetlı agrılar yasıyorm uyumayı denedım az da olsa uyumşm ama huzurlu uzun bı uyku uyumak zor artık benım için...
benım annemın aılesı ıle babamn aılesı gorusmuyor orası da apayrı acı bır hıkaye....babam annenım ölümüne sebep oldu 5 yıl cezaevnde yattı aftan cıktı...acıkcası bende babamla gorusmuyorm denebılır..sımdı babamn aılesı yanı halam falan orda toplanmşlar bılmıorm kardesım ıcın ne karar verecekler ama onu dusunece deılım ölse umrumda deıl mesajların ıcerıgını sormussunz canımı cok acııtıo detay yazmak ıstemıorm ama gayetde karsılıklı bılınclı benım eşıme esımın bana kullanmadıı sözlerı bırbrleıne kullanarak yazılmış mesajlar ıkısınıde rabbıme havale ettım ...kımse bana kucuk yasta sevgıyı onda bulmş demesın ben o kadar agr seyler yasadıım halde kımsenın kocasına göz dıkmedım onun yasında hele kı ablamın boyle bısy yapmaktansa ölmeyı terch edecek bı ınsanım ben ..kardesım kanacak yasta deıl kaldıkı kaç tane erkekle aynı anda cıkan ınsan butun uyarılarmıza ragmen ha bu asla eşimi haklı cıkarmaz ıkısıde brbırnden beter
ben su an sadece oğlumu dusunuyrm kardesn kucuk vs. dıe baslayan yorumları okumadım bıle cunku uzuluorm
yaww arkadaşlar ben şunu anlıyamıyorum!!
konu sahibinin kardeşinin yaşı küçük diye sahip çıkılması gerektiqi vs.. yazılmış..
arkadaşlar;
15 yaşındaki bir kız, ablasının eşiyle ilişki yaşıcak kadar ve ablasına bunu yapacak kadar kurnazca şeyler düşünebiliyorsa kusura bakmayın küçük falan deqildir..kardeşim bana bunu yapıcak hayatım altüst olacak evliliqim biticek bende kardeşime sahip çıkıcam....bunları yazanlar halen daha işin ciddiyetine varamamış olanlardır..yorum yapmadan önce kendimizi konu sahibi arkadaşın yerine koyarak yorumlayalım lütfen..ablası nasıl bütün hayatı boyunca bunun izlerini yaşayacaksa onun yüzünden küçücük bir çocuklar bu hayatta yapayalnız kaldıysa kardeşide cezasını fazlasıyla çekicek...nedense böyle konularda hep suçlu taraf savunulur...dünya tersine döndü artık...bu yorumları yapanlarada yazıklar olsun...
hiçbir zaman unutamayacaksın.kimi zaman sinir krizleri yaşayacaksın.babanla her biraraya geldiğinde bu konuyu konuşup kahrolucaksın.uyuyamayacaksın.gözünü kapadığında bin türlü saçma düşünce gelecek aklına.öyle miydi böyle miydi diye.seni çok ama çok zor günler bekliyor.
neden böyle şeyler yazdığımı sorarsan aynı şey benim ailemde de yaşandı.gerçi bizimkinde o aşşağılık adam suçluydu.%100.mahkemeler polisler bin türlü rezalet.çocuğun için ayakta durmaya çalış.o sadece senin çocuğun artık.sormak istediğin bişey olursa özelden yanıtlarım.Allah yar ve yardımcınız olsun[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?