- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi Masal the end
-
kaynanam benım öyle bı oğlum yok dıo bunu yaptıysa dıyor kımsenın telefonuna cevap vermıyormus ulaşamadıkları ıcın merak edıyorlar ama ona bısı olmaz ben bılıorm ıcım rahat
savcılığa başvurduğunuz zaman
onlar cep telfonu sinyalinden ulaşırlar zaten
ayrıca kara haber tez duyulurmuş
neden öldürüyormuş beyefendi kendini?
madem utanıyormuş neden gem vurmamış hayvani duygularına?
Hanımlar ben kaçırdım mı konu sahibi kendi evinde mi ve kız kardeşi nerede acaba?
Eğer ki kendi evindeyse bi süre uzaklaşması çok daha iyi olur
ayy iğrenç herif kendini öldürecekmiş bide dünyadan bi pislik azalmış olur bence 15 yaşındaki çocuktan ne bekledi acaba. kardeşinde çok dizi izliyor herhalde salak şey. çevresinde kimse yokmuymuş da eniştesini bulmuş gerizekalı. evlerden ırak allah korusun yaa.
Dusene bir tekmede biz vuralim diyorsunuz... 15 yasindaki bir insan hata yapmaya musaittir. 15 yasindaki kizlarin kendilerinden buyuk insanlara ilgi gostermesi gorulmemis sey degil bir nevi cabuk buyumek istediklerinden yetiskin muamelesi gormeyi istediklerinden kendilerinden buyuk insanlarla olmaya calisarak kendilerini kanitlama cabalarina girmeleri gayet olagan. Normal olmayan ve pedofili diye tanimlanan sapiklik cocuk yastaki ve ergenlerle cinsel ve duygusal munasebet kurmayi dusunebilen yetiskin kisidedir.Ergen ve cocuk yastakiler kendilerini fantazi dunyasinda gorebilir, gordugu ilgi ile dunyasi sasabilir ki bu donemlerde gorulen sik sik sevgili degistirme olaylari, hemen baskasindan hoslanma, beraber oldugu kisiden SIKILMA , cinsel ve duygusal hatalara acik olma gibi davranislar SIK yaygin gorulur. Kim ne derse desin 15 yas kucuktur ve resit olunmamis bir yastir. Simdiki cocuklar zehir gibi olabilir ama tam olarak yestiskin degildir gelgitleri vardir ve hata yapmaya musaittir. Bu yapilacak hatalar odevlerini yapmamak okuldan kaytarmak gibi kucuk hatalar gibi baslayip enistesiyle uygunsuz gorusmesi olarak genis bir yelpazeye yayilabilir. Her ergenin ergenlik donemini atlatisi yasayisi ve hata yapma olasiligi ve hata cesidi elbet farkli olacaktir. Ozellikle tek ebeveyn buyuyen ve bu ebeveynin yerini dolduramadigi icin sevgi acligi ceken ve ilgi gorme, begenilme , yanlizlik vb duygularla bosluga dusmek gayet olasidir. Pek cok kisi ben yapmazdim diyebilir. Ama HEPIMIZ farkliyiz ve hayata farkli basliyoruz herkes ayni hatalari yapmadigi gibi herkes ayni dogrularida yapamaz. Ben sucu esinde buluyorum . Yetiskin ergen bir erkek 15 yasindaki hata yapmaya dogru yol alan baldizindan faydalanmaya calismazdi. Bu kizi evden kovup yurda gonderirlerse yada dediginiz gibi basinin caresine baksin derlerse inanin kotu yola duser. Bende ergenken cok kotu yanlislar yaptim tabi benimki boyle degildi ama cok yanlisti yaptiklarim geri donulmez yollara saptim. Kendime zarar verdim aileme verdim. Iyiki beni o zamanlarda birakmamislar iyiki benden umidi kesmemisler yoksa simdi kotu yola dusmus olacaktim. Bence bu kiza yardim edilmeli neden yaptigi sorulmali bir sans verilmeli .... ilerde cok utanacagini yaptigi yanlistan cok ders cikaracagini ve ailesine SIKI SIKI sarilacagina inaniyorum. Bence vazgecilmemeli bu gencten. Affetmek zor yaptigi cok yanlis ama bence hersey zamanla duzeltilebilir. Insan en azindan yasi kucuk ergen kardesini affetmek icin cabalayabilir addetmeye sebep bulabilir fakat akli basi yerinde koskoca admi sapik oldugu icin nasil affedebilir orasini bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?