keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaynanam benım öyle bı oğlum yok dıo bunu yaptıysa dıyor kımsenın telefonuna cevap vermıyormus ulaşamadıkları ıcın merak edıyorlar ama ona bısı olmaz ben bılıorm ıcım rahat

savcılığa başvurduğunuz zaman
onlar cep telfonu sinyalinden ulaşırlar zaten

ayrıca kara haber tez duyulurmuş
neden öldürüyormuş beyefendi kendini?
madem utanıyormuş neden gem vurmamış hayvani duygularına?

ayy öldürmez kendini merak etmeyin..kendine öldürecek kadar utanabilexek bir adam olsaydı bunları yapmazdı

Arkadaşlar konusahibinin derdi zaten yeterince büyük. Ama bakıyorum bazı yorumlar karşılıklı tartışmaya dönüp son lafı da ben söyleyeyim inadına binmiş gibi. Birbirinizle değil konu sahibi ile ilgilenin lütfen.

Sayın konu sahibi çok büyük bir sınavdan geçiyorsun. Allah senin ve yavrunun yardımcısı olsun..

gerçekten çok zor bir durum.yazık olmuş herkese.
kızkardeşiniz cahil belki,yapmamalıydı
ama ya eşiniz asıl o en büyük suçlu.
Allah sana sabır versin kardeşim.
babanız gayet akıllıca davranmış,takdir edilecek derecede.en güzelini yapmış,saklasaydı her iki kızındanda olacaktı
ama ya bu cahil kızkardeşiniz,keşke yapmasaydı.bir ömür nasıl geçecek şimdi.

Hanımlar ben kaçırdım mı konu sahibi kendi evinde mi ve kız kardeşi nerede acaba?

Eğer ki kendi evindeyse bi süre uzaklaşması çok daha iyi olur

Allah bildiği gibi yapsın bunları.

15 yaşında kandırılmadı bence.ablasının kocasıyla aşk yaşyacak kadar çirkin insanlar.

Böyle şeyler malesef yaşanıyor.

Baban dogru düşnmüş. Yurda göndersin onu.

Kardeşe bile güvenemicez bu dünyada.

Hemen boşan.Maddi tazminatını aç.Herşeyi ispatlarsın zaten.

Herşeyini elinden al.

Terbiyesiz adam.

Sürünsün.

bence nazlı bebeğin kocası ölse daha iyi olur
keşke sözünü tutsada canına kıysa

ikinci seçenek ise, nazlı bebek kocasından ayrılsın sonra kocası kız kardeşiyle evlensin, her ikiside aynı poğ zaten, geçinip giderler, böylece 15 lik ergen yurdada gitmek zorunda kalmaz, kötü yolada düşmez

Son düzenleme:
umarım kendini öldürür...en azından çocuguna baban öldü dersin geçersin. diğer türlü bu olayların hepsini illaki ilerde ögrenir .onun pskoljisinide etkiler.... 15 yasındaki çocuk kandırmya müsaittir ama ablasnın kocasına kanacak kadr saf olamaz ne olursa olsun. kendisine anne olmuş bir ablaya hele hele hiç bunu yapamaz.İnsanda vicdan olgusu küçük yaslarda gelişir..değil 15 25 yasında olsaydıda aynı şeyi yapardı. çünkü nediyor arkdas sevgilileri oluyormuş sonucta.. hani kimseden ilgi görmez içine kapanık bir insandır tamam eniştesi kandırmış derim ama dier türlüsünü kabul edemem..baban dürüstmüş. Kardeşin o olaylardan sonra sonra bi açıklama girişimnde bulundumu ? madem ablasına ihanet edecek kadar gözü kara bir çocuk bundan sonrada hayatna nasıl geçirecegni düşünsün....Umarım hayat sana gülerr arkadasım.

Dünyada herkes eşinin kardeşine yan gözle bakmayacak ya da eniştesine yan gözle bakmayacak kadar ahlaklı olsaydı, dünya ne kadar güzel ve yaşanası bir yer olurdu değil mi? Ama malesef öyle değil. Bazen gözümüzle görmüyoruz diye yok zannediyoruz ama o kadar çok var ki.. İkisi de sana denk gelmiş. Bari birinden biri kendini bilen bi insan olsaydı da böyle bişey hiç yaşanmasaydı. Kocanı yorum yapmaya değer bile bulmuyorum. Ama kardeşinle ilgili bi kaç şey söylemek isterim açıkçası. Yaptığının affedilir bir yanı yok elbette, hayatından tamamen silmekte haklısın, her ne kadar kardeşin de olsa en nihayetinde senin yuvanın yıkılmasına, oğlunun ailesinin sağılmasına neden oldu. Ama şunu da unutmamak gerekir ki onun hayatı da oldukça travmatik. Daha bebekken babası annesinin ölümüne neden olup hapse girmiş, anne yok, baba malum, o yaşa gelene kadar neler yaşadı, nasıl bu şekilde raydan çıktı, bunların irdelenmesi gerekir. Bütün hayatı güllük gülistanlıktı da o mu yanlış yollara saptı?
Her neyse anladığım kadarıyla artık bunlar seni ilgilendirmiyo zaten.. Bundan sonrası sadece senin bileceğin bir iş. Benim sana özellikle söylemek istediğim şeyse şu ki; hayatta hepimiz bazı sınavlardan geçiyoruz. Senin sınavınsa çok çok zor olmuş. Umarım alnının akıyla çıkarsın bu sınavdan. Ama hiç bir zaman unutma ki beterin beteri vardır. Her zaman şükretmen gerekir ki dünyalar güzeli sapasağlam sağlıklı bir oğlun var. Allahım hiç birimizi evlat acısıyla, derdiyle sınamasın.. Geri kalan herşey hallolur.. Sadece biraz zaman.. Allah sana kolaylık ve de sabır versin arkadaşım.

kesinlikle katılıyorum, gebersin adi herif. liseye gecince bı havalara girio bu kızlar. bende ilk defa liseye gectıgımde bı cocukla cıkmıstım. adam oldum ya liseye gecınce. aklıma direk yaprak dökümü geldi. bu tür diziler ahlaki yapımızı cok bozdu arkadaslar. 15 yasındakı bi kız 25 yasındakı bı adama kanar onunla cıkar gezer eder tamam cehalet dersim, adam kanına gırdı dersin. ama eniştesi bu yaaa. bakıp buyuten ablasının kocası abi. ınsan ablasına nasıl yapar bunu. ben eşimle kardeşimi düşündüm de bı an dağıldım yaaa. nefes alamadım ((

ama bı yandan da kardesın yalnız bırakılmaması taraftarıyım. zaten yaşı küçük dersini alıp korkmustur o. yurda murda verılırse o kız yollu olur ben diyim. zaten beni sildiler. kaybedıcek neyım var der salar kendını Allah korusun. çocuk yasta yaptıgı bı hata yuzunden hayatından olmasın. he diceksiniz ki ablası oldu hayatından. haklısınız ama aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. yazık cok yazık aralarında ileri derece bısey yasanmamıstır umarım.. ya cok üzüldüm yaa acaip moralim bozuldu

acemicadı nickli bi arkadaşımız kocanı affet kardeşinde sürünsün gibi bişey yazmış, yahu adam 28 yaşında kardeş 15 yaşında, kızı affetsin demiyorum ama her durumda kadını kötüleme eğilimindeyiz ki bu durumda ortada kadında yok çocuk daha üstelik kan bağı var, burun yüzden kesilmez unutmayın

bu durum savcılığa intikal ettiğinde zaten konu sahibinin başına gelecekler ortada, kızıda yurda verirler muhtemelen...çok acı bi durum

karısını baldızıyla aldatan adamdan artık koca olmaz,kardeşinde kandırılmış besbelli.ikisiylede görüşme,hayatından çıkar ama suçun büyüğü kocanda.

yaşadığınız olay
çok üzücü bi olay
allah kimsenin başına vermesin
kardeşiniz evet herşeyi anlıcak yaşta
ama kandırılmaya ve duygusal boşlığundan da yararlanmaya müsait bi yaş
allah korusun
bu yaptığı olay kötü ama fazla üstüne gitmeyin derim canına kıyabilir
eşinize dicek hiç bi sözüm yok
aşağılık insan
ya yapacaksın madem midesiz dünyada başka insanmı kalmadıda eşinin kardeşine sulanıyosun
allah bildipği gibi yapsın
sana diyecek bi söz bulamıyorum allah yardımcın olsun
unutma o senin kardeşin daha kötü durumlara düşmesini istemessin o senin canın kanın
o bi hata yapmış hatayı hatayla
kapatamayız kardeşine bbaban sahip çıksın şimdi babanda sinirlidir
eşinle boşan haytına sokma birdaha onu
allah onu kendi tarafınla cezalandırsın görsün ne iğrenç bi harekette bulunduğunu

akşam ancak cevap yazabılırım su an cıkmam lazım psıkolaga gtcem gerek burdan gerek ozelden yazan destek olan herkese cok tesekkur ederım

Neeeeeeeeeeeeeeeee Aman Yarabbi daha neler yaaa Canım Allah'ın izniyle atlatırsın sen hele şunlardan bir kurtulda, ay yazıklar olsun ya kocan olacak adam da da hiç şeref haysiyet yokmuş inanamıyorum. Birde kardeşin 15 yaşında çüşşş. İkisiylede bir daha görüşme sakın sakın sakın. Allah yardımcın olsun canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…