keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yine tebrik ederim ablacım çok güzel bir fikir destek olmak ki şuan yapmamız gerekende bu. Ben de sizden sonra ikinci dua ile diyorum ki bu arkadaşıma inşallah senin mutluluğuna engel olanlara inat çocuğun çok iyi yerlere gelir ve iyi bir meslek sahibi olur tüm yaşadıklarına bedel olur o mutluluğun inşallah...

valla fısstık gibisin hiçbirine ihtiyacın yok yaşında genç daha aynı yaştayız canım.. önünde çoook güzel günler olur inşallah olacaktırda

ben bunlara şahit olduğumda 13 yaşındaydım.şimdi 30 um.hala daha tüm olanlar hayatımızda.unutamıyorsun.silemiyorsun.bi şekilde ucundan bi yerden hatırlatılıyor.ooof ooof anlatırsam hayatımı acayip reytingli dizi olur.malum şimdiki diziler full ahlaksızlık üzerine....:18:

bütün hanımları tebrik ediyorum! sadece kendilerini rahatlatmak içlerini boşaltmak için takındıkları tavrın bir türlü farkına varmayan bütün hanımları. burası magazin programı olmadığı için (ki bir paylaşım platformu olması gerekirken şu an maalesef öyle de değil) birazdan yaptığınız taraflı yorumlar sebebiyle konunun kapatılacağına neredeyse eminim dediğim gibi daha önce de başka bir konu için aynı şey olmuştu. işte o zaman sadece bu kızın zaten bildiği ve zaten canını yakan he rşeyi sırf merakınız ve anlayışsızlığınız yüzünden öğrenmeye çalışmanız ve konuyu bunun üzerinden devam etirmeniz sona erecek ve bu kızın tamamen yalnız kalmasına sebep olacaksınız. işte bu yüzden işi sadece hakaret yorum ve meraklı sorularla hatalı hale getirme tutumu içerisindeki bütün hanımları tek tek tebrik ediyorum. bir insan için daha hiçbirşey yapamadan kendinizi tatmin etmiş oldunuz.

Çok çok haklısın cnm ama yavrun için biraz daha dik durmaya çalış lütfen..
Senin başın dik,alnın ak.
Kardeşini affet diyenleri asla ve asla anlayamıyorum..
15 yaşında bir genç kız herşeyi idrak edebilecek yaşta,çocuğu olabilecek bir yaşta hatta...
Eniştesiyle kırıştırırken herşeye aklı eriyor ama?
Lafa gelincemi çocuk bırakın Allah aşkına..
Şimdikiler çok çok akıllı biz daha ped in ne işe yaradığını bilmiyorduk şimdi çocuk nasıl yapılır onu bile biliyorlar küçücük çocuklar...
Eşini affetme kardeşini affet cahildir diyorsunuz ama bu asla affedilecek bişi değil..Normal bi eş aldatması değil..
Ayrıca bi erkek bi bayandan ışık görmediği sürece hele hele eniştesiyse böyle bi şeye asla cesaret edemez.
Kimbilir 15 yaşındaki çocuk dediğiniz kız kardeş enişteninde aklını çelmek için ne oyunlar oynadı
Ben eşinin karakterine zaten kelime bile bulamıyorum kelime haznem buna yetemez...
Eşinden tabiki biran önce boşanıp çocuğunla birlikte hayatına yön vermek zorundasın.Çok çok zor Rabbim yardımcın olsun.
Gerçekten sözün bittiği yer..​

Son düzenleme:

sizde az sakin olun yahu ne demek bütün hanımları...Herkes fikrini beyan ediyor.. hep bir ağız aynı şeyleri yazmayacağımızı biliyor olmanız lazım..en azından kendi adıma doğru bir yorum getirdiğime inanıyorum..

Son düzenleme:

sözlerinize sonuna kadar katılıyorum çok çok haklısınız affet diyenleri anlamak çok güç ya böyle bişey asla unutulmaz bir suç işlese cezai ehliyet var sonuçta sadece indirim söz konusu olur hukuta bile bu böyle demekki sonunu nasıl bir işe kalkıştığı düşünecek yaşta

cevap yazmayacaktım ama ısrarla aynı yorumu yazıyorsunuz....

isterseniz yorumlarımızı önce size gönderelim,siz onay verirseniz yazalım....
ya da sizin bir yorumunuzu kopyala yapıştır yapalım hepimiz...nasılsa herkes aynı anda aynı şeyi düşünmek zorunda...değil mi?

okurken tüylerim diken diken oldu allah sabır versin güç versin o yavrunu düşün kendini bırakma arkadaşım çok zor dur anlamasakta anlamaya çalışıyoruz ama atlatıcaksın
inşallah allahın izniyle geçicek bu günlerde çalışırsın işine gücüne bakarsın hayatını yaşarsın yavrunla mutlu mesut olursun yine yeterki iste şimdi şuan hemen bi çigi çek geridse bırak önüne bak
bırak kendi pisliklerinde boğulan insanların çamurlarıda sıçramasın üstüne sen dik durki onlar utansın yaptıklarından..

Sadece sabır diliyorum sana malesef hayatın içinde kabil niyetli insanlar ilk insan yaratıldığından beri var...
Rabbim hepimizi böyle insanlardan uzak tutsun... Oğluşun ve sana bundan sonra huzurlu bir yaşam diliyorum...

Kardeşinize ne olacak peki ben onu merak ettim. Yani bu olaylardan sonra nereye gidecek?

Gerçi bu şeytanlığa aklı ermişse gidecek yerde bulur kendine

Allah sabır versin, aldatılmanın en ağırını yaşamışsınız

arkadaşım
neden konu kapatılsın?
ortada hakaret yok, tartışma yok
sen durup durup neden bunu yazıyorsun,

Konu sahibi kardeşiyle ilgili yorumları okumamış saygı duyuyorum
Dün en çok kardeş lafını kulllananlardan biri olarak sadece bir önerim var sakinleştikten sonra yazılanları tekrar okuması.
Hepimiz insanız ve ben bu konuda sonuna kadar empati yaptım.Çünkü 13 yaşında bir kız kardeşim var ve hala çocuk...

Ben kardeşi haklı bulmuyorum,Ödül verelim de demedim.Sadece yapılan yalnış başka bir yalnışla örtülmez dedim.
Zaten dün aile bağları önemli demiştim ki ne kadar zayıf olduğunuda okumuş oldum bugün.
Arkadaşım tekrar Allah'tan sabır diliyorum sana

bugun savcılıga gıtmem gerekıyo ama cesaretım yok ....gucum yok sabrım yok kendımı toplamam lazım önce

canım benim
savcılığa giderken mutlaka ailenden bir büyük olsun yanında
mutlaka vardır güvendiğin birisi,
tek gitme...

erkek tarafından yok mu kimse?
kayınpederin falan ne diyorlar?

kaynanam benım öyle bı oğlum yok dıo bunu yaptıysa dıyor kımsenın telefonuna cevap vermıyormus ulaşamadıkları ıcın merak edıyorlar ama ona bısı olmaz ben bılıorm ıcım rahat

Ah canım ya biri kardeşi diğeri aynı yatağı paylaştığın kocan ama kardeşin daha 15 yaşında bunu eşinin düşünmesi lazımdı kendini frenleyecek kişi eşin olmalıydıı eşinle konuş bence zor olucak ama bi dene istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…