- Konu Sahibi Masal the end
-
sadece ama sadece bu hanım için günün en güzel dileğini dileyelim madem o çıkarmış her ikisini de hayatın şimdi ona tekrar tekrar kardeş eş deyip durmayalım. artık onun destekçisi olalım yara deşicisi değil lütfen. işte benim ilk dileğim oğlunun mezuniyet töreninde yeryüzündeki en en en mutlu kadın olman dileğiyle........
ne zaman "hayat beni artık daha fazla şaşırtamaz" dersem, yiyorum o lafı.
gerçekten hayatın içinde bunca şeref yoksunu insanla yaşadığımızı bilmek, çok üzücü.
bir de çocuk büyütmeye çalışıyoruz bu dünyaya.
size de geçmiş olsun mu denir, Allah yardımcınız olsun mu denir, bilemedim.
ama dualarımız sizinle de aynı zamanda...
kardesımın allah belasını versın ister kotu yola düşsün ister ölsün baan bırdaha lutfen ama lutfen kardesıne sırtını dönme vs. yazmayın... canım daha çok acıyo benım psıkolojım ne olacak cocugumun pskolojısı ne olacak ıkısıde ölseler umrumda deıl
bütün hanımları tebrik ediyorum! sadece kendilerini rahatlatmak içlerini boşaltmak için takındıkları tavrın bir türlü farkına varmayan bütün hanımları. burası magazin programı olmadığı için (ki bir paylaşım platformu olması gerekirken şu an maalesef öyle de değil) birazdan yaptığınız taraflı yorumlar sebebiyle konunun kapatılacağına neredeyse eminim dediğim gibi daha önce de başka bir konu için aynı şey olmuştu. işte o zaman sadece bu kızın zaten bildiği ve zaten canını yakan he rşeyi sırf merakınız ve anlayışsızlığınız yüzünden öğrenmeye çalışmanız ve konuyu bunun üzerinden devam etirmeniz sona erecek ve bu kızın tamamen yalnız kalmasına sebep olacaksınız. işte bu yüzden işi sadece hakaret yorum ve meraklı sorularla hatalı hale getirme tutumu içerisindeki bütün hanımları tek tek tebrik ediyorum. bir insan için daha hiçbirşey yapamadan kendinizi tatmin etmiş oldunuz.
Çok çok haklısın cnm ama yavrun için biraz daha dik durmaya çalış lütfen..
Senin başın dik,alnın ak.
Kardeşini affet diyenleri asla ve asla anlayamıyorum..
15 yaşında bir genç kız herşeyi idrak edebilecek yaşta,çocuğu olabilecek bir yaşta hatta...
Eniştesiyle kırıştırırken herşeye aklı eriyor ama?
Lafa gelincemi çocuk bırakın Allah aşkına..
Şimdikiler çok çok akıllı biz daha ped in ne işe yaradığını bilmiyorduk şimdi çocuk nasıl yapılır onu bile biliyorlar küçücük çocuklar...
Eşini affetme kardeşini affet cahildir diyorsunuz ama bu asla affedilecek bişi değil..Normal bi eş aldatması değil..
Ayrıca bi erkek bi bayandan ışık görmediği sürece hele hele eniştesiyse böyle bi şeye asla cesaret edemez.
Kimbilir 15 yaşındaki çocuk dediğiniz kız kardeş enişteninde aklını çelmek için ne oyunlar oynadı
Ben eşinin karakterine zaten kelime bile bulamıyorum kelime haznem buna yetemez...
Eşinden tabiki biran önce boşanıp çocuğunla birlikte hayatına yön vermek zorundasın.Çok çok zor Rabbim yardımcın olsun.
Gerçekten sözün bittiği yer..
bütün hanımları tebrik ediyorum! sadece kendilerini rahatlatmak içlerini boşaltmak için takındıkları tavrın bir türlü farkına varmayan bütün hanımları. burası magazin programı olmadığı için (ki bir paylaşım platformu olması gerekirken şu an maalesef öyle de değil) birazdan yaptığınız taraflı yorumlar sebebiyle konunun kapatılacağına neredeyse eminim dediğim gibi daha önce de başka bir konu için aynı şey olmuştu. işte o zaman sadece bu kızın zaten bildiği ve zaten canını yakan he rşeyi sırf merakınız ve anlayışsızlığınız yüzünden öğrenmeye çalışmanız ve konuyu bunun üzerinden devam etirmeniz sona erecek ve bu kızın tamamen yalnız kalmasına sebep olacaksınız. işte bu yüzden işi sadece hakaret yorum ve meraklı sorularla hatalı hale getirme tutumu içerisindeki bütün hanımları tek tek tebrik ediyorum. bir insan için daha hiçbirşey yapamadan kendinizi tatmin etmiş oldunuz.
Hmm.. Herkes buradaymış... Bakalım neler oluyor...
bugun savcılıga gıtmem gerekıyo ama cesaretım yok ....gucum yok sabrım yok kendımı toplamam lazım önce
bugun savcılıga gıtmem gerekıyo ama cesaretım yok ....gucum yok sabrım yok kendımı toplamam lazım önce
Ah canım ya biri kardeşi diğeri aynı yatağı paylaştığın kocan ama kardeşin daha 15 yaşındaburaya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?