keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

+1

Hata hatayı doğurur, yapmayacağı şeyleri yaptırır. 20 yaşından büyük olsa ne hali varsa görsün diyeceğim amayaşı küçük Allah korusun daha büyük felaketler gelebilir başına

kardesin yasi kucuk daha ergen, hadi yapmis bir hata diyelim de...
akli basinda evli ve cocuklu bir adamin bunu yapmasi affedilemez...bir kere karsisindaki 15 yasinda bir cocuk! subyanci resmen bu adam...
Allah sabir versin. esinizden kurtulmaniz dilegiyle...kardesiniz de psikolojik yardim almali, neden bunu yapmis akliyla zoru mu varmis? tedavi olsun...

Evet arkadaşım çok haklısın sana katılıyorum. Elbetteki konuyu okuyan herkes çok sinir oldu ve üzüldü ama burada o şuçlu bu şuçlu demek yerine ne kadar ve nasıl yapılır bilmiyorum böyle bir durumda ama teselli etmek daha iyi çünkü ne desekde ne yapsakda herşey ortada iki tarafda suçlu olan bu yavrucağıyla yalnız kalan anneye oldu Rabbim sabır versin ve yardımcınız olsun.....

bu can acısı geçecek inşallah canınız acırken daha fazla sağa sola çarpıp kendinizi daha fazla hırpalamazsınız. çok doğru bir tutum içerisindesiniz önemli olan tek şey oğlunuz ve şu an sağlıklı bir anneye ihtiyacı var düşünmeyin başka hiç bir şeyi başka hiçbir tutumu siz isteseniz de istemeseniz de dünya dönüyor Allah dağına göre kar verir derler herkes çektiği dert büyüklüğünde mükafatlandırılır. sizin mükafatınız da kendi büyüklüğünüz dağlar kadar olur inşallah. Tevekkülle Allah'a sığının daha önce de söyledim profesyonel yardım alın mutlaka. ihtiyacım yok demeyin. bir gün herşeyi unutacaksınız öfkeyle dönüp bakamayacağınız hatalar yapmayın.. mutlu olun inşaallah en kısa sürede...

of ki ne of içim acıdı resmen ... Allahım yardımcın olsun bence al çocuğunu herşeyden uzak dur görme görüşme..
bu ilişkiyi gizleyebiliyor ablasına rol kesebiliyorsa bunu kaç zamandır sürdürdü Allah bilir ama bence asla çocuk değil....
eş asla affedilmemeli 40 kadınla aldatsa daha az yaralardı bence...
işin gücünde varmış yoluna bak canım ve dilerim bundan sonra çoook mutlu ol

karsına alıp hesap sorsaydın keşke
yalnız anlamadıgım bı konu baban suphelenıyo pesine dusup göryorda sen nasıl hıc kuskulanmadın esınden hadı kardesın ola bılecegı aklına gelmezdı de başka bırı ola bılecegınden de mı kuskulanmadın halınden tavrından ne bıleyım

bu arkadaşımız şimdi kardeşini düşünecek durumda degil degil kurtarmak affetmek ölmesini ister ya şimdi okadar canı acıyordurki ölse acımaz zaten oda öyle söylüyor bu yorumlarınızı bu pkolojiyle dikkate alacagınızı zannetmiyorum o kardeşi kolay kolay affedemez bu acıyı yaşarken rabbim sabır versin

hala söylemedinmi yoksa benmi kaçırdım o bölümü?

kız kardeşinle konuştunmu?
ne cevap verdi?
nerde şu anda?

+1

Hata hatayı doğurur, yapmayacağı şeyleri yaptırır. 20 yaşından büyük olsa ne hali varsa görsün diyeceğim amayaşı küçük Allah korusun daha büyük felaketler gelebilir başına

bned eonu anlatmak istiyom canım. bedenlerin ve ihtiyaçalrın çabuk büyüdüğü ancak akılların ağırdan aldığı bi çağda yaşıyoruz. kardeşin akılda öyle olmuş. bence eşin çocuk istismarından ceza alması lazım.

Daha güzel anlatılamazdı

24 yasındayım
merakınzı gderdımmı

neyse bnde allah sabır wersın dıorm

öfkenizi nasıl anlıyorum bilemezsiniz şu an kendi başınıza gelmiş gibi öfkeli olduğunuzu tahmin edebiliyorum bu kadın olmanın getirisi galiba kadınlar bir hemcinsinin başına gelene kendi canının yanması gibi bir meziyete sahipler ancak unutmamalı amacımız suçlu bulmak değil destek olmak bu hanımın şu ana buna ihtiyacı var eşi ve kardeşi onun gözünde zaten bizim bile tahmin edemeyeceğimiz iğrenç bir konumda daha o ikisi hakkında daha fazla birşey söylemeye gerek yok iyi birisi olduğunuzu düşünüyorum yoksa başkasının sıkıntısı sizi bu şekilde etkilemezdi boşverin yorum yapmayı ya da yapanları orada desteğe ihtiyacı olan bir kadın var tam da sizin gibi kendisi için bu kadar çok öfkelenmeyi becerebilen anlaya bilen birisine onunla ilgilenin.....:)

yaşadıklarınız çok çok zor..
Allah yardımcınız olsun..
ama lütfen şuna inanınki, olanda hayır vardır..
belki şu durumda ne hayırı diyebilirsiniz ama buna inanın..
umuyorumki bu olaylardan evladınız yara almadan çıkar, bence en çok buna dikkat etmelisiniz..
herkes 15 yaşındaki kardeşin psikolojisini düşünmüş ama 5 yaşında bi çocuk bunları duysa bilse, anlamlandıramaz zaten ve onun psikolojisi ne olur düşünemiyorum..

kardeşiniz için burdaki çoğunluk gibi düşünemicem,
15 yaşında bi insan elbette yanlış şeyler yapabilir, 28 yaşındaki bi insanın yaptığı gibi..
ama bu insanın hatası ablasının eşine başka bi gözle bakmak olunca, değil 15 10 yaşındaki çocuk bile yapmaz bunu kimse kusura bakmasın..
gidip herhangi bi erkekle yanlış bi birliktelik yaşamamışki, yanlış şeyler yapma yaşı diyelim,
ablası var arada, bunu da mı düşünememiş..

kardeş bu atsan atılmaz gibi düşüncelere katılmıyorum..
ikisi de çeksin cezasını..
özellikle de babanızın Allah yardımcısı olsun..
evladınızla birlikte en az yarayla çıkarsınız umarım bu çirkin olayın içinden..

saol bnı anladıgın ıcın

yanı bırı yorum yapınca kac yasında oldgunu sorup napmaya calısılıo anlmadım tuhaf

neyse
gercekten cok cnm yandı uykum kaactı

bence arkadasım bı psıkologa gt belkı 2 belkı 3 sene terapi goreceksın ama kendı kndıne atlatamadgın seyı uzmanlar cok koly cozuyo.

ve bırde sana ewını ve sehrını degstrmenı tavsıye ederım.

sonrası zaten gelır

esını yasalar kardesını baban en agır sekılde cezalndracaktır zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu herhalde bir kadının başına gelebilecek en zor durumlardan birisi ...
Çok zor..
Umarım en kısa zamanda ve en kolay şekilde eşiniz olacak o ahlaksızdan boşanırsınız..
Kardeş konusu ise çok zor çok ..
Kelimeler yetersiz kalıyor.

bı arkadasmda yasadı bu durumları
hem kardesını hem esını sıldı
cokta guzel bı kız gorsenız bebek gıbı
kardesıyle gorusmuyor kendı aılesıylede catıstı ama maddı durumları cok ıyı oldugu ıcın sarsılmadı o anlamda
pekı ya sen ne yapacaksın?
kardeşin , ve eşin..
evet keşke ölselerdi

ilk defa bir konuyu okuduğumda çok uzun süre düşündüm, "ne yazılmalı?" diye
normalinde yorumlardan etkilenmemek için sadece konuyu okur yorum yapar sonra diğer yazılanları okurum, bu sefer onu da yapamadım. tek tek okudum tüm yorumları

sanırım herkes o eş/enişte bozuntusu hakkında yapılabileceklerde hemfikir ki zaten baban da savcılığa başvurarak yapılacak en akıllıca hamleyi yapmış
neyse cezası, çeksin...

diğer taraf 15 yaşında hem de kardeş.
çok küçük yaşta annesini kaybeden, kendisi de minicik olmasına rağmen ona annelik yapan ablaya bu kadar büyük yanlış yapan bir kardeş.
atsan atılmaz, satsan satılmaz.

kandırılmış olabilir mi? sanmıyorum.. şimdiki çocuklar da gençler de cin gibi.
bizim zamanımızdaki (ben 35 yaşındayım) çocuklarla gençlerle mukayese bile kabul etmezler.
çocuk deyip geçemiyorum yani.

yaptığının hata olduğunun farkındamıydı? çok büyük ihtimalle.
peki neden yaptı? kıskançlık mı? sevgi açlığı mı? ne???
ablaya, ona annelik yapan bir ablaya bunu yaparken hiç mi sızlamadı vicdanı? bu kadar mı kördü gözleri?
"enişte" dediği varlığa nasıl oldu da "sevgili" gözüyle bakabildi
miniminnacık, 5 yaşındaki yeğeni de mi gelmedi hiç gözünün önüne?
işte bu noktada tıkanıyorum.
bunu sanırım ancak bir uzman çözebilir, biz ne desek boş...

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.
çok zor...

Allah babanın da senin de yardımcın olsun.

herkes bir kardeş türküsü tutturmuş gidiyor...
sanki konu sahibi 'kocam beni kardeşimle aldattı,kardeşimle ilşkimiz bundan sonra nasıl olacak'
gibi bir konu açtı..

bence kardeşten öte aldatılmış genç bir kadın ve küçük bir çocuk var ortada
ve konu sahibinin şuanda en son duymak istediğ şey kardeşinizdir
affedin, hayata kazandırın tarzında öğütler bence..
hiçkimse empati kurmuyor
acaba aynı şeyi siz yaşasaydınız kardeşe karşı bu kadar ılımlı olabilirmiydiniz??
hiç sanmıyorum.....

Son düzenleme:
öncelikle çok geçmiş olsun canım...suçluya haklıya girmicem ama...al çocuğunu ve bulunduğun yerden kaçarak uzaklaş kafanı dinle bu arada herkes yesin birbirini...bırak kocan olacakta kendini öldürcekse öldürsün...çocuğunun öyle bi babası olacağına hiç olmasın zaten....kardeşinle ilgili söylemeye kelime bulamıyorum ....

Son düzenleme:
konu sahibinin az da olsa anlattıklarından kız kardeşin annesizliği, babası hapiste iken babasızlığı, daha sonra da annesinin ölümüne neden olan kişi ile beraber yaşamayı kaldıramadığını ve psikolojik olarak çöktüğünü görüyorum ben. zaten daha önceden aynı anda bir kaç erkekle çıkması ve uyarıları dinlememesinden de belli. ailesiz büyüme çok kötü gerçekten neye sebep olacağını kestiremiyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…