- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Masal the end
-
sen silebilrsin ama babn silmemeli. hele yurda vermek. çok büyük bi hata yapmış. ama bu hatası tüm hayatını karartabilir. sen onlardan uzak kendi hayatını kur ama baban zorda olsa kardeşini bırakmasın. allah yardımcın olsun
bu arada buna benzer bir konuda da yardım isteyen bir hanımefendinin tam da desteğe ve yardıma ihtiyaç duyduğu bir sırada yorum yaparken burada söz hakkı alamayan 3. şahısların olmaması sebebiyle ( ki burada eş ve kardeş oluyor) konu kapatılmıştı. ve ben o hanımefendinin ne durumda olduğunu merak ediyorum. lütfen hakaret ve 3. sahıslarla ilgili yorumlar yaparak konunun kapatılmasına ve bu arkadaşında yalnız kalmasına sebep olmayalım. iyilik yapalım derken kötülük yapmayalım.. lütfen biraz daha destek
kardesımı sıldım ona sırtını dönme dıyenlere soyluyorm eşimide aynı sekılde..canım çok yanıyor oglumdan baska kımseyı dusunemem atlatmaya calısıorm ama gecmıyo artıyo canımın acıısı
kardesımı sıldım ona sırtını dönme dıyenlere soyluyorm eşimide aynı sekılde..canım çok yanıyor oglumdan baska kımseyı dusunemem atlatmaya calısıorm ama gecmıyo artıyo canımın acıısı
+1
Hata hatayı doğurur, yapmayacağı şeyleri yaptırır. 20 yaşından büyük olsa ne hali varsa görsün diyeceğim amayaşı küçük Allah korusun daha büyük felaketler gelebilir başına
bned eonu anlatmak istiyom canım. bedenlerin ve ihtiyaçalrın çabuk büyüdüğü ancak akılların ağırdan aldığı bi çağda yaşıyoruz. kardeşin akılda öyle olmuş. bence eşin çocuk istismarından ceza alması lazım.
24 yasındayım
merakınzı gderdımmı
neyse bnde allah sabır wersın dıorm
öfkenizi nasıl anlıyorum bilemezsiniz şu an kendi başınıza gelmiş gibi öfkeli olduğunuzu tahmin edebiliyorum bu kadın olmanın getirisi galiba kadınlar bir hemcinsinin başına gelene kendi canının yanması gibi bir meziyete sahipler ancak unutmamalı amacımız suçlu bulmak değil destek olmak bu hanımın şu ana buna ihtiyacı var eşi ve kardeşi onun gözünde zaten bizim bile tahmin edemeyeceğimiz iğrenç bir konumda daha o ikisi hakkında daha fazla birşey söylemeye gerek yok iyi birisi olduğunuzu düşünüyorum yoksa başkasının sıkıntısı sizi bu şekilde etkilemezdi boşverin yorum yapmayı ya da yapanları orada desteğe ihtiyacı olan bir kadın var tam da sizin gibi kendisi için bu kadar çok öfkelenmeyi becerebilen anlaya bilen birisine onunla ilgilenin.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?