- Konu Sahibi Masal the end
-
sizde az sakin olun yahu ne demek bütün hanımları...Herkes fikrini beyan ediyor.. hep bir ağız aynı şeyleri yazmayacağımızı biliyor olmanız lazım..en azından kendi adıma doğru bir yorum getirdiğime inanıyorum..
arkadaşım
neden konu kapatılsın?
ortada hakaret yok, tartışma yok
sen durup durup neden bunu yazıyorsun,
bu cümle acının büyüklüğünü anlatmaya yeter de artar bileANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
Arkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim, kocasını boşar fakat diğer kardeş. Atsan atamazsın. Aynı kandan. Lütfen dikkat edelim olur mu?
Daha fazla yaralamayalım konu sahibini
Öyle bir atılırki sen bile şaşırırsın canım.
yahu arkadaşın canı yanmış siz neler konuşuyorsunuz.yok kardeş atılır mı yok konu kapatılır kapatılmaz.birbirinizle didişiyorsunuz.Allah aşkına destek olacak yazılar yazın.saçmalamayın.şu anda en son düşüneceği şey kardeşi.herşey sıcağısıcağınayken o sadece kendini düşünebilir.önceki sayfalarda da yazdım aynı şeyi yaşayan biri olarak yazıyorum.kendinize gelin
yahu arkadaşın canı yanmış siz neler konuşuyorsunuz.yok kardeş atılır mı yok konu kapatılır kapatılmaz.birbirinizle didişiyorsunuz.Allah aşkına destek olacak yazılar yazın.saçmalamayın.şu anda en son düşüneceği şey kardeşi.herşey sıcağısıcağınayken o sadece kendini düşünebilir.önceki sayfalarda da yazdım aynı şeyi yaşayan biri olarak yazıyorum.kendinize gelin
çocuktum ozamnlar komşu hanımlar bizdeydi aralarında konuşuyorlardı..
işte kadınların 7 nefsi varmış
erkeklerin 9
o nedenle kadınların dikkat etmeleri gerekirmiş..erekekler nefislerine hakim olamazmış kadın günaha girermiş..çok anlamamıştım ama hala aklımda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?