keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşinii atsın diyen arkadaşlar konu sahibinin lütfen kafasını bulandırmayalım.
hadi attılar evden diyelim bu kız kendi ayakları üzeride duracak yaşta değil.olsa amenna ne hali varsa görürdü.
ama dışarsı tehlikelerle dolu ve kız mantıklı karar verecek durumda olmasını zaten beklemiyoruz.
15 yaşında çocuk ne yapar nereye gider.herşeyden öte bu kız kötü yollara düşer ve konu sahibi arkadaşın yine canı yanar.acısı son bulmaz.
dağda ölür eşşek eve gelir acısı diye bi deyim vardır.çok afedersiniz.zaman lazım çook uzun zaman.zaten aklı başına gelince neler ettiğini anlayacak o kız çocuğu benim tavsiyem içinden affedemez biile bağrına basamaz ama.başı boş bırakmasın.

Son düzenleme:
Birbirinizden alıntılar yapıp, cevap vermeye, karşılıklı tartışmaya girmeye devam edeceksiniz konu gerçekten kapanacak. Hiç mi düşünce yok bazılarınızda anlayamıyorum!!!!!

Aslında ilk önce savcılığa gitsen piskolojik olarak daha rahat olursun gibi geliyor bana. Dilekçeni ver,rahatla bence. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Umarı oğlun,bu haline şahit olmayacağı bir yerdedir...

Çoğu kişi kardeşi bu yaşta ne yapar demiş de konu sahibi zaten "isterse kötü yola düşsün umrumda değil" gibi bir ifade kullanmış.

Son düzenleme:
Dün konuyu okuyup yorum yapmıştım ama forumdan çıkınca aklıma şu takıldı.Madem bu kız enişteyle mesajlaşıyor niye mesajları silmemiş; yani pek rahat demek ki kimsenin görmesinden çekinmiyor.Birde ben hala enişte kadar kardeşi suçlu buluyorum ama yinede evden atılmamalı.

İnşallah her şey kısa zamanda yoluna girer,acın hafifler.Çok zor ama dayanmalısın oğlun için.

Birbirinizden alıntılar yapıp, cevap vermeye, karşılıklı tartışmaya girmeye devam edeceksiniz konu gerçekten kapanacak. Hiç mi düşünce yok bazılarınızda anlayamıyorum!!!!!

katılıyorum..

konu kapanmasın ki;

arkadaşımızın durumu çok kritik,allak bullak olmuş vaziyette..
en azından, onun şu anda aklına gelemeyen şeyler konusunda yardımcı oluruz,tavsiyelerde bulunuruz..

kısacası destek..

konu sahibi ,kardeşini atmalı mı atmamalı mı?konusu ,şu anda çok gereksiz..
onun sorunu, bu değil ,bu aşamada..
aile büyükleri vardır yol yordam bilen ,onlar çözsün kardeş meselesini...
arkadaşımız,daha çocuk yaşta büyük travmalar yaşamış,onları o çocuk yaşında bir şekilde atlatmış..
allah güç verir inşallah, bu yaşında bunları da atlatır..

önce evladını ve kendini düşünecektir..doğrusu da bu...

bende daha çocuk diyenlere katılmıyorum çünkü fark eddilmeseydi daha devam edeceklerdi bu ayan beyan ortada..
ki kaldı ki 15 yaşındaki bi insan neyin iyi neyin kötü neyin sevap neyin günah neyin haram neyin helal olduğunu anlayacak yaşta ki zaten
bi sürü insnla aynı anda çıkıyormuş
ve uyarı alıyormuş yani böyle bi insan
Rabbim sabr-ı cemil versin canım
oğlun var onu düşün

Öncelikle geçmiş olsun. Allah birdaha böyle kötü birşey yaşatmasın. Herşey yoluna girer. canınızın acıması normal. ağlayamıyorumn demişsiniz, ağlayın. acınızı yaşayın. ama bitirin sonra. oğlunda var... eşinizede kardeşinizede ne olursa olsun...

çok bilmiş arkadaşım mesajımın devamını da okusaydın buraya koysaydın ya.ben aynı şeyi bizzat kendi ailesinde yaşayan biri olduğumu ve yardım edebileceğimi söyledim.sen neresinden anlıyorsun

Ya bende simdi okudum konuyu ve senin adina cok uzuldum yorumlarin hepsini okumadim ama olayin bence tek cozumu var belki kizan arkadaslar olacak ama bu benim fikrim kardeste cok kucuk degil artik 15 yasindaki kizlar herseyin farkinda sen bosansan bile onunla ayni evde yapamazsin hergun icin daha cok acir elbetteki zamanla hafifler ama hicbir zaman unutulmaz evet kardes diyoruz ama oyle bir kardesinde kimseye olmaz bir faydasi bosuna dememisler bir adam yedisinde neyse yetmisindede odur bu olay 15 yasinda degilde 18 yasindada olsaydi o kiz yine enisteye bakardi adam kandirmis diyorlar ama kandirmasi icin bir isikta gormus olmasi lazim kizdan yoksa kolay kolay cesaret edemezdi ama bu konuyuda acik acik soyle herkese soyleki herkes onlarin ne mal oldugunu bilsin bakamasinlar kimsenin yuzune sen basini hicbir zaman one egme onlar suclu sen degil sen guclu ol cocugunuda bu olaylardan herzaman uzak tut aslinda bu isin en guzel cozumu o adamin kardesinide alip defolup gitmesi ikisindende kurtulursun ne halleri varsa gorsunler ikiside hayatindan cikarsa sen ve ailen daha cabuk toparlarsiniz kendinizi zamanlada unutur gidersiniz insallah allah yardimcin olsun canim

kONUNUN tamamını olumadım. Ama kız bir taraftan birkaç kişiyle mi çıkıyormuş.Nasıl bir kızmış ya bu . Benim de 3 tane kız kardeşim var .Berbat bir durum.

Allah sana güç versin canım eminim çok zordur.Ama senin bir oğlun var lütfen onu da düşün. Bir an önce boşan ve hayatına devam etmeye çalış.
Kardeşinle alakalı ne diyceğimi bilmiyorum.Eskisi gibi olamazsınız belki ama zamanla unutulmasada hafifler herhalde.
Ne zamandan beri mesajlaşıyolarmış. Daha önce nasıl farketmediniz tavırlarından.

bu uluortada söylenecek birşey değil sonra babayı sorarlar oda hapiste 6 yıl yatmış derler damgayı basarlar ,insanlar acımasız sonra kendilerini överler bizim aile asil derler ,ne biçim akıl verme bu?

çözüme bi bakarmısınız yaaa..

canım benim savcılığa gitme sürecini bence erteleme derhal yap ve kurtul ... ben şuna inanıyorum boşanır boşanmaz acın biraz hafifleyecek

ve eğer yapabilirsen küçük oğlunu bu olayların uzağında tut yalan yanlışda olsa bişeyler anlar ve olayları kurar kafasında ....

şaşırdım kaldım yaprak dökümü dizisinin senaryosunu okudum sandım

ALLAH kimsenin başına vermesinde konuyu açan arkadaş nerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…