keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk'ya üye olduğumdan beridir hiç bir konuyu bu kadar ağzım açık okumadım...ALLAH gerçekten sabır versin.

Allah selamet versin size hayirli bir kapi acsin, her zorlugun ardinda muhakkak bir kolaylik bir isik vardir inanin.
bazen hersey tersine gider hayal edemeyeceginiz seyler gelir basiniza , ama bunlarinda bir sonu vardir elbette.
kardesinizin yasi kücük onu nasil cezalandirabilirisniz ki ? zaten aranizdaki iliskinin bozulmasi ve bu olayin ortaya cikmasi ona en büyük ceza olmustur, eminin gaflet uykusundan uyanmis ve ben ne yapiyorum demistir. nefis azgin ve pis cogu insan bunu dizginlemesini bilmiyor maalesef 15 yas tehlikeli bir yas herkes sizin gibi olmayabilir bazi insanlar yoldan cikmaya daha meyilldir hazirdir. artik olan olmus bellki esinizden bosanacaksiniz zamanla insallah herseyi unutu acilarinir hafifler.

diger yandan böyle vakalar bize sunu hatirlatmalidir ki , erkek erkek, kadin da kadindir, araya mesafe konulmali yüzgöz olmamali sinirlar ihlal edilmemelidir." o benim kardesim" ben ona kadin gibi erkek gibi bakmyorum" gibi sözlerin gercek hicbir mahiyeti yoktur.

bakin böyle olaylarda erkek veya kadin kimi kimle aldatiyor. ya en yakin akraba ya en yakin komsu ya da en yakin arkadas...
ciddiyette ve mesafede hayir var

bu devırde cocukla rerken büyüyyo herseyı erken yasıyo benım yegenım 15 yasında yası benzemesın yanı allah korusun boyle bısey olsa yegenıme hıcbısey demem karsıdakı kandırmıstır derım cunku bılıyorum daha cocuk duygularında bend eo yaslarda oyleydım ama her cocuk oyle deıl malesef artık sanırım senın karedsın deo gruba gırıyo allah yardımcın olsun ama asıl suclu esın bence

bu konu ne kadarı gerçek bilmiyorum ama böyle bişey olur mu? diye hiç tereddütüm yok
bu durumu yaşayan biçok insan var
15 yaşında bi kız elbette kandırılmaya müsait
peki 28 yaşında ki bi adamın bunu yapmaya iten sebep neydi gerçi hangi sebep onu haklı çıkarırdı ki
rabbim bizi şeytanın tuzaklarından korusun
biz insanoğlu şeytanın oyununa gelecek kadar zayıfız malesef
hangimiz onun oyununa gelmedik ki
rabbim bizelerin yardımcısı olsun....

psıkolgla gorusemedım ancak haftaya gun alabıldım
hala aglayamıyorum
dısarda kar yagıyor cıktım yurudum uzun uzun sogugu bıle hısstmıyorm canımın acısından ne nefret ne sevgı tamamen tum duyguları alınmış bı ınsan oldum
kendımı toplar toplmaaz gıdıcem tabıkı mahkemeye...

babama kardesım olacak o s...e sırtını dönmemesını söyledm eşımın aılesıde esımı kabul etmyr ama onlarında evlatlarına sırtını dönmemelerını ıstyrm artık ama benen uzak olsunlar ıster ölsün ıster surunsun ıster mutlu olsun ama benden uzak olsunlar
kayınvaldm hala kabul edemıyor sureklı aglıyor ve yanımda kalmak ıstıyor kıramıyorum onu bırsey dıyemıyorm bılıyırm onunda cok ıcı yanıyor ama artık benımde mesafemı koymam yolumu cızmem lazım bu sancılı surecı nasıl atlarım bılmıorm

Bir kere ana, baba, evlat, kardeş atılmaz.
Öyle bir kavram yoktur, olmamalı..!

İyi ya da kötü kabul etmek zorunda kalıyoruz.
Şimdi benim kardeşim veya evladım ne yaparsa yapsın silemem, atamam.
Ve benim için kardeşle evlat aynı tabi benim için...

Televizyonlarda izliyoruz, gazetelerde okuyoruz;
İnsanlar adam öldürüyorlar, hırsızlık yapıyorlar, can yakıyorlar.
Fakat anneler ve kardeşler gözü yaşlı bir şekilde bekliyorlar.
Ateş düştüğü yeri yakar.
Ne olursa olsun atamıyorlar işte, candan bir parça.
O yüzden bunun çözümü asla kardeşi atmak değildir...

Tabi bu benim fikrim...

Geriye dönüp de düşünüyorum 15 yaşındaki halimi, gayet de herşeyin farkında doğruyu yanlışı ayırt edebilecek durumdaydım. Hele şimdiki gençler daha da cin gibi. Elbet herkes aynı değildir de, ben ne yazık ki "kardeşinin yaşı küçük, kocan kandırmış" diyen arkadaşlara katılmıyorum, katılamıyorum. Keşke böyle bir olgunluğa sahip olsaydım ama değilim işte... Amacım konu sahibine gaz vermek falan değil, içimden geçtiği gibi yazıyorum. Allah korusun benim başıma gelse, eşim olacak adamı silerdim bir kalemde o ayrı, ama esas kardeşimin yaptığı çok daha koyardı bana... Koca elin adamı bir yerde, ama diğeri! Kardeş ya kardeş, akraba değil, komşu değil, arkadaş değil, bildiğin can... Kardeşim nasıl yapar diye kahrolurdum açıkçası. Yapılan hainlik, çok aşağılık birşey... Allah konu sahibine sabır versin, bir an önce kendini toparlayabilmesini diliyorum. Ama ben olsam ikisini de silerdim, dediğim gibi bana bunu yapacak kardeşi affedecek olgunluğa erişemedim ben henüz....

neden detaylı bilgi verilmiyor ya....
ergen şu anda nerde
sübyancı şu anda nerde

yüzyüze görüşmeler yapıldımı

Resmen ağzım açık kaldı.. Konuya bakarken baska seyler geçiyordu aklımdan ama şoke oldum resmen. ALLAH KİMSEYE YASATMASIN... !

Nasıl bir sınavdır bu!
Diyecek söz yok, sözün bitti yer burası! Çünkü, biri bu güne kadar aynı anadan aynı babadan KARDEŞİN, diğeri ise, ömrünü emanet ettiğin EŞİN..

Hadi, evini bıraktın, adamı boşadın.. Kardeşin ??! Sokağa atacak değilsiniz, hiçbi aile atmaz evladını ne olursa olsun, ya simdi ne olacak?

Ne kendi evine sığa bilirsin nede baba evine...

Allah sabır versin kardeşim, ailenle otur konuş.. Ölç-tart.. Tek başına karar verme...

Konu sahibinin son yazdığını yeni okudum, bence en doğru kararı vermiş bu psikolojik durumda bile... Ben olsam ben de kardeşimin yurda falan yollanmasını istemezdim. Ama tamamen hayatımdan da silerdim. Zaten konu sahibi babasıyla pek görüşmüyormuş, hayatından çıkarıp atması daha kolay olur.
Tekrar Allahtan sabır diliyorum, yapılacak en doğru şey bu pislikleri kendinden uzak tutup, evladına sarılarak hayata karşı dimdik durmak canım...

Tamam hepimiz birşeyler söyledik kendimizce fikir vermeye çalıştık ama artık bu saatten sonrada öyle olmaz böyle olmaz öyle olur böyle olur demenin bir anlamı yok, ben dahil hatta editör dahil hepimiz büyük konuşuyoruz. Ben kardeşimi atamam ya da ben kardeşimi atarım gibi şeylerden bahsediyoruz (atmak burda sokağa bırakmak değil hayatından çıkarmak bazıları bunuda yanlış anlamış) geçelim artık şunları bu kadın zaten kardeşine nasıl davranacağını aklında belirlemiş belki sinirli olduğu için öyle konuşuyor belki de gerçekten öyle düşünüyor. Şuanda ne yaşadığını nasıl hissettiğini hiç birimiz bilemeyiz var mı başına böyle bir şey gelen? Yok dimi o yüzden büyük konuşmayalım arkadaşlar.. Allah Nazlı Bebek' e sabır versin çabuk atlatmasını sağlasın.

ben ankaradaym

detaylı bılgı demııssnz ama ben kendımde guc bulamadıımdan henuz bosanmaya bıle gıdemedım su an onlar ne yapıo bılmıorm ben evımdeym tum soruları cvplayamıorm gözden kacrdklarım olabılır

imkanınız varsa oğlunuzu alıp şehir dışına çıkın derim ben..
kapatın tlfnunuzu, oğlunuzla bi süre başbaşa vakit geçirin..

seni tebrik ediyorum.çok olgun bi karar almışsın şu zaman zarfında.şimdi kafan bulanık zamanla düşüncelerinde yoluna girecektir.şu an için sadece kendi sağlığına dikkat et .olan olmuş.herrkese herşeye inat kendine önem ver.sana ihtiyacı olan bi oğlun var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…