- Konu Sahibi Masal the end
-
imkanınız varsa oğlunuzu alıp şehir dışına çıkın derim ben..
kapatın tlfnunuzu, oğlunuzla bi süre başbaşa vakit geçirin..
bende dusundum ama bu kıs gunu oglumu hasta etmek de ıstemembelkı de bosanma ıslemını bıtırdıkten sonra olabılır su an tek korkum depresyona gırmek daha once gecrdım cunku antıdepresanlarla 3 ay uyudum sadece gunde 3-4 saat uyanık kalıodum yenıden oyle olmak ıstemıyrm ılaç kullanmadn atlatmak ıstıyorm bu dönemı
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
nerde olduğunun ne önemi varki?
ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
Ben arkadaşların çoğuna katılmıyorum. Ablanın kocasına yan gözle bakılmaması gerektiğini 15 yaşında bir kız hala anlamamış mı? Biz de 15 yaşında olduk. Çok değil ben zaten daha 20 yaşındayım, beş sene önceki halimi hatırlıyorum ki yaşıtlarımdan olgun karakterli biri falan da değilimdir. Kandırılma falan olduğuna inanmıyorum. Yurda mı veriyorlar, başka akrabanın yanına mı gidecek bilmem ama sizden uzak olsun. Babası da sırtını dönsün hatta. Sürünsün. Cezasını çeksin. Kendine bir şey yapar falan diye de korkmayın, ablasının kocasıyla ilişkisi olan kızın canı da tatlıdır bir şey yapamaz. Sonuçta sizden ilgi görürken de uz durmak yerine yapacağını yapıyorsa kendi kendini harap etmene gerek yok.
O kocan olacak adama gelince de, yapacak bir şey yok. Üzüntünü bir kenara bırak ve mahkemende kendini aciz göster. Yüksek tazminat almaya bak. Paralar çocuğuna yatırım olur. Sürünsün. Sana tek tavsiyem kardeşmiş, kocaymış diye düşünme. Kimse seni düşündü mü? Hayır. Tek odaklanman gereken çocuğun. Ona iyi bak, üzüldüğünü bile hissettirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?