keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
imkanınız varsa oğlunuzu alıp şehir dışına çıkın derim ben..
kapatın tlfnunuzu, oğlunuzla bi süre başbaşa vakit geçirin..

bende dusundum ama bu kıs gunu oglumu hasta etmek de ıstemem belkı de bosanma ıslemını bıtırdıkten sonra olabılır su an tek korkum depresyona gırmek daha once gecrdım cunku antıdepresanlarla 3 ay uyudum sadece gunde 3-4 saat uyanık kalıodum yenıden oyle olmak ıstemıyrm ılaç kullanmadn atlatmak ıstıyorm bu dönemı

siz gerçekten çok güçlü bir kadinsiniz tebrik ediyorum sizi
bencede oğlunuzu alip bi kaç gün o şehirden uzaklasin. tabi imkaniniz var mi bilmiyorum ama o pis insanlardan azcik da olsa uzaklaşin derim ben.

Allah kurtarsın iki pisliktende sizi ne diyim.. Bende onbeş yaşında oldum tama hata yapılır ama bu kadarda yok hiç bir şekilde kabul görür yanı yok.. Bir daha asla kardeş olamayacaksınz, Eşinizi zaten söylemiyorum bile yazıklar olsun onun erkekliğine.. İkisinide allaha havele edin.. Yanlız şunu merak ettim, Size ne olacak? baba evine mi döneceksiniz kendi evinizde mi kalacaksınız ayrılığın aşaması nedir şuanda eşiniz nerde? Konuşmak için ya da görüşmek için bir hamle yaptı mı?

tüylerim diken diken oldu.yazacak kelime bulamiyorum canim.allah sabrini verin bir an önce atlatmani diliyorum

oğlunuzun size en çok bu dönemde ihtiyacı var..
babası olacak insanın belliki babalık yapmak gibi bi niyeti yokmuş,
sizde kendinizi bırakırsanız o ne yapsın..
siz annesiz babasız büyümüşsünüz..
oğlunuz yanında annesi varken annesiz kalmasın..
kendinizi asla bırakmayın, değmeyecek insanlar için oğlunuzuda üzmeyin..

İnanamıyorum 15 yasındakı kız nolucak dıyenlere ınanamıyorum o 15 yasındakı kız o haltları yerken ablasını canını yıgenını dusunmusmuku nazlı bebek onu dusunsun sankı o fındıkları kıran kız madurmus gıbı sormayın kıza bıde nolucak dıye ıkısınınde canı cehenneme!bende 15yasındayken ablamın sevgılısı benı ayartmaya calısmıstı ben haddını bıldırdım bırakın ablamı tanıdıgım bır ınsanın ılgı duydugu bır ınsanla asla ve asla ısı olmaz ben 15 yasındaykende bu boleydı 28yasındayım hala ole bazı seyler degısmez be utanmaz sen 15 yasındasın ısıl ısılsın en guzel en goz alıcı yastasın ıstedıgın her erkegı elde edebılecegın donemdesın ne ıstedın ablandan? ne ıstedın yıgenınden? kımse o kucuk seytanı savunmasın onu enıstesıyle kırıstırmadan once dusunucektı ole kardes olmaz olsun, baska erkek mı kalmadıda be .....sen gıdıp ablanın kocasıyla oynasıyosun ınsan zıyanı kımseyle polemıge gıremıcek herkez dusuncelerını yazmakta ozgur o kucuk hanımı kımse dusunmesın ne halı varsa gorsun olelerı 45yasınada gelse gene yuva yıkardı yok cocukmus yok kucukmus bende kucuk oldum bende hata yaptım nebıleyım aileme yalan soledım elektırık parasını yedım sorduklarında yatırdım dedım arkadaslarımla gezmeye gıttım aileme yalan soledım ama ıs abla sevgılısıne gelınce ortaya ağlaki degerler gırıyor ve bu degerler cok daha kucuk yasta olusuyor malesef bazılarıda bu degerlerden yoksun oluyor 15yas hataya yanlısa megıllı bır yas evet ama enısteyle ask yasamak cok baska bısey bu aglaksızılıgı yapanlar 20sındede 50sındede yapıyor yasının arkasına saklanmasın yaptıgı adılıgının yasıyla bı alakası yok cogumuz o yaslarda hatalar yaptım asagı yukarı aynı hatalar yalan soleme okul asma dısarda vakıt gecırme ailenın onaylamadıgı flort vs vs ama enısteyle ılıskı cok cok farklı bısey bu bır adılık belkı 1000kısıde 1kısı bu adılıgı yapar bunun yas kucukluguyle alakası yok bır ınsan bır seyın yanlıs hata oldugunu bıle bıle yapıyorsa bu hata olmaktan cıkar coooooooooooooooooook sınırlendım aksamdan berı aklımda ınsan zıyanları bu pıslıkler cooooooooooooook pısman olucak ama ısısten gectı kendı pıslıklerınde bogulucaklar omur boyu yuzlerı gulmez onların ılahı adalet var merak etme ılahı adaletın gerceklestıgıne tanık oldum bı ara onuda yazarım buraya belkı ıcın rahatlar yada senın durumunda olanlarda feraflar allah buyuk allah

Son düzenleme:
Canım ben kesinlikle atarım ya da atmam yazmadım ki...
Sadece atılmaz, zor, candan parça dedim.
Ben olsam şöyle yapardım gibi ahkam kesmedim.
Ve özellikle de belirttim, bu benim fikrim diye:)

Allah yardımcın olsun nazlıbebek...

Son düzenleme:
ben olsam bende silip atamam, kardeşimdir, her ne kadar hatalı olursa olsun, ama hata yaptığını,çok büyük bir hata yaptığını anlaması lazım, tavır alınması lazım ona karşı
belki uzunca bir süre onunda görüşmezdim, ama başına kötü birşey gelsin istemezdin, her ne kadar o beni düşünmemiş olsada.
ve yurda gitse kesinlikle onun hayatı mahvolur diye düşünüyorum
zaten çokta düzgün olmayan bir alt yapısı var ve yurt hayatı bu daha çok tetikler

ya resmen kanım dondu..bu nasıl bir şey böyle..
Allahım sana yardım etsin.ama anladığım kadarıyla güçlü bir yapın var..
sana tavsiyem,kayınvaliden de seninle kalmasın.oğlunla başbaşa kalmalısın.
aslında keşke biraz uzaklaşabilsen..
o iki ..... için söyleyecek söz bulamıyorum..kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah..

atessizprenses canım;

"Ne yaparsa yapsın silemem, atamam " demişsin ya ondan dahil ettim. Neyse kadının derdi ona yeter zaten canım birde biz bulandırmayalım.

ben bişey merak ettim. baba telefonu savcılığa teslim ettiğine göre kardeş ve eş hakkında soruşturma başlatılmış olmuyor mu?
şu yüzden merak ettim konu sahibi arkadaş savcılığa gidecek gücü bulamadım yazmış ya. boşanma davası için mi başvuracak savcılığa tekrardan. hukuki süreçler hakkında pek bilgim yok. sorumu mazur görün lütfen. kafama takıldı işte.

Allah yardımcın olsun arkadaşım inan çok üzüldüm
baban en doğrusunu yapmış ve telefonu savcılığa vermiş.
Şimdi pislik adama cinsel saldırı nedeniyle dava açılacak sürünsün pislik adam.
Kardeşiniz 15 yaşında olduğu için mağdur konumunda hukuken. Bizim hukukumuza göre 18 yaşından küçüklerin böyle bir şeyde rızası olamaz şeklinde düzenlemeler. Arkadaşlar siz değil miydiniz yakınlardaki medyatik olayda 13 yaşındaki kızın rızası mı olurmuş diye ortalığı ayağa kaldıran ama şimdi 15 yaşında herşeyi bilir diyorsunuz Bu ne yaman çelişki
O konuyu geçelim kardeşi kanun önünde suçsuz olsa da yaptığı kabul edilir değil, bu yaşta böyle şeylere yatkınlığı olsa da arada ablası var ki bu affedilemez. Eşi de kardeşi de ne hali varsa görsünler.

Konu sahibi arkadaşım onları sallayın siz biricik çocuğunuza odaklanın onların hayatı kararsın siz daha genç güzelsiniz önünüze ne insanlar çıkar bu olanları unutursunuz gider belki gülüp geçersiniz. Ama o iki adinin hayatında bu leke hep var olacak bu ceza onlara yeter.
Bir an önce çocuğunuz için toparlanın geleceğiniz daha çok uzun güzel günler yaşarsınız daha inşallah

Son düzenleme:
Allah şaşırtmasın allah düşmanın başına b,ile vermesin allah yardımcın olsun gerçekten çok zor biz nedersek diyelim yaşan bilir aNlar oyüzden ancaK sana sabır dileyebilirim inşlah bundan sonraki yaşaın mutluluk getirir

Son düzenleme:

ah cnm bnm ya ah cnm bnmmmmmm ALLAHIM güç kuvvet versin kurban olduğum yarabbim

Yorum yapmak niyetinde değildim (kişisel düşüncelere üyelerin pek saygısı olmuyor çünkü ve şu durumda konu sahibine ne desek onu rahatlatmayacak)
Ama bu yorumu görünce aynı düşüncede olduğumu belirtmek istedim
Acımasızlıksa evet acımasızlık
Konu sahibine yapılandan daha acımasızca değil
Acıdıkça acınacak hale düşüyor insan.

Kendini aciz göstermesine gerek yok,
yapılan şey yeterince adice zaten tazminat konusu sorun olmaz

Son düzenleme:
kadının içine dert olacak ya,keşke ağlayabilse,kırsa dökse etrafı.bir tepki verse iyi olacak.
yoksa bu durumu pek iyi görünmüyor.
umarım minik oğlun için ayakta durursun.onun sana çok ihtiyacı var.

çok zor..

söylenecek hang söz sizi teselli etmeye yarar bilmiyorum..

ancak dik durmanızı temenni ediyorum, evladınız için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…