keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım bence o olayla bunu bir tutmamak lazım, burada söz konusu olan kardeşin ablanın eşiyle, eniştesiyle birlikte olması... Enişte kardeşe tecavüz etse dediğini anlayabilirim ama ortada birbirlerine çekilmiş mesajlar var, konu sahibi içeriğini üzüntü verici olduğu için yazmıyor ama belli ki karşılıklı aşk mesajları bunlar... Ben kardeşin abla tarafından sahip çıkılacak bir yanını görmüyorum burada açıkçası

duygularima tercuman olmus iki yorum
kim ne derse desin benim yuvami yikacak cocugumu babasiz buyutmeme sebebiyet verecek
belki ilerde evlenicem cocugum uvey babayla buyiyecek
ve kendimde annemi kaybetmis biri olarak bunu cok iyi bildigim halde
bir cocugu babasiz birakmaya sebep olucam
boyle bir insan benim kardesim olamazzzzz
tekmede vururum sokagada atarim celmede takarim
ne yaparsa yapsin benim gozumde ikiside hatalidir

nazli bebek canim toparlanman lazim cok zor olsada evladin icin yine diyorum toparlanman lazim
bundan sonraki hayatinda tertemiz bir sayfa acabilmen icin toparlanman lazim
evladina temiz bir hayat verebilmen icin toparlanman lazim
farzetki ikiside olduler
dusunmemeye calis bir an once git davani ac ne varsa al hicbirseyini birakma

allah yardimcin olsun dualarimdasin

canım katılıyorum sahip çıkmasın, zaten ne hali varsa görsün yazdım. Benim dediğim 18 yaşından küçükle ilişkiye girmek hukuken tecavüzdür onun rızası olması onun o kişiye aşık olması bir şeyi değiştirmez. Sonuç olarak 28 yaşındaki kişi 15 yaşındaki kişiye tecavüz etmiş oluyor mesajların önemi yok.Diğer olayda da 13 yaşındaki kız kendi rızasıyla para karşılığı birlikte olmuş orada da fiilen tecavüz yok ama 13 yaşındakinin rızası olmaz o daha çocuk diyerek ayağa kalktık ki doğrusu da bu. Bunu belirtmeye çalıştım.

İkisi de rezil olup sürünsünler inşallah. Onlar zaten cezalarını bulmuşlar hayat boyu bu rezillikle yaşayacaklar. Konu sahibi kendini toparlasın hayatına baksın daha çok geç önüne kimler kimler çıkar.

konu sahibi arkadaşımızı genç yaşına rağmen ,gayet güçlü ve mantıklı görüyorum..
kafasını biraz toplayınca hukuki gerekleri yaparak bunu atlatıcaktır..

allah evladın ve sana güç ve kolaylık versin

konu sahibi abla gerçekten çok iyi niyetli ve tatlı bi insandır benim bi topiğimde tanışmıştık
daha sonrasında bana birşeyler sormuştu zaten hiçmi görmediniz diyorsunuz ya kendisi de konduramadı yani
ben sadece ona bi harf hakkında dikkat etmesini söylemiştim doğru çıkmış şuan şoktayım sabahtan beri
bana attığı msjı okudukça üzülüyorum :/ onuda yaşamasam dahi çok iyi anlıyorum ama şuan yapılıcak
en son tavsiye kardeşini sormak ve konuyu destekten çok merak çerçevesine çevirmektir bence..
tabi herkes için değil duyarlı kadınlarımızda var konuyu baştan sona okudum allah sabır versin
ama o zaten çok güçlü biri bunuda atlatıcak biliyorum..

konu açıldığından beri takip ediyorum,doldum doldum taştım söyleyecek söz bulamadım arkadaşım...

ama artık olan olmuş,Allah (cc) onların neye layık olduğunu en iyi bilendir...

Allah (cc) yar ve yardımcın olsun...

Canım pardon, bu konu yüzünden o kadar şoktayım ki 2 gündür valla algılamam bulandı, mesajının devamını görmemişim....

arkadaş buraya konu açtı derdi birken iki oldu.kızcaz ısrarla kardeşimden bahsetmeyin diyor ama çoğunluk kardeşe nolucak,kötü yola mı düşsün diyerek kardeşi düşünüyor.nazlı bebek canım keşke konuyu kardeşime ne olur diye açsaydın.sen ve oğlun bakarsınız başınızın çaresine.kardeş bu, bulunmaz bursa kumaşı affedin kesin kocanız ayartmıştır.yoksa şuncacık çocuk ne bilsin aşna fişnayı.bazı yorumlar neredeyse bu yönde gelecek...

arkadşım tebrik ediyorum.. bende bunu anlatmaya çalışmıştımm.

Ne denir ne söylenir bilemiyorum Allah'ım seni ve evladını en az acıyla en az yarayla kurtarsın bu durumdan! Bazı arkadaşlar uzaklaş şehirden demişler, kendi başına değil bence ama şehir dışında teyzen ya da ne biliyim annen yerine koyduğun birisi ya da bir arkadaşın varsa ona git derim ben, yani oradan uzaklaş ama yalnız kalma. Bu zor zamanında çocuğuna sarıl sıkıca, birbirinize tutunun. Eminim en kısa zamanda kurtulursun o mahluktan...

arkadşım tebrik ediyorum.. bende bunu anlatmaya çalışmıştımm.

dün akşamdan beri eşle kardeşin yaptığını düşünüyorum ama yok kardeşi hiçbir şekilde mazur göremiyorum...bari herkes nazlı bebeğe saygı duyup şu kardeşi düşünme modundan çıksa.yaşına verdiler,cahildir,kocan kandırmıştır dediler sanki kıza inat yapar gibi.eşiniz sizi aldatsa karşıdaki kız 15 yaşında olsa yine iyi şeyler düşünür müydünüz diyesim geliyor. ama bu kardeş denir hemen.ee o kardeşse arkadaş da özbe öz abla olmuyor mu?bir ablaya böyle bir kazık atılır mı?yazmadan önce empati kuralım.

Kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra bizi ilgilendiren sadece nazlı bebeğe moral vermek olabilir. Konunun fake olmasını o kadar istiyorum ki, nazlı bebek sizi kandırdım yazsa dünyalar benim olacak.

Aynı fikirdeyim.. Kardeşini affet diyenleri anlayamıyorum.....

Konu sahibinin üzülmemesi adına kardeş olayının uzatılmaması gerektiğini söyleyen sizsiniz ancak yine siz devam ettiriyorsunuz sanırım.

Kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra bizi ilgilendiren sadece nazlı bebeğe moral vermek olabilir. Konunun fake olmasını o kadar istiyorum ki, nazlı bebek sizi kandırdım yazsa dünyalar benim olacak.

benim de böyle konulara inanasım gelmezdi ama malesef arkadaşın albümü var.resimleri var.fake olsa fotolar olmazdı bence.ama keşke olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…