- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
- Konu Sahibi Masal the end
-
Allah yardımcın olsun arkadaşım inan çok üzüldüm
baban en doğrusunu yapmış ve telefonu savcılığa vermiş.
Şimdi pislik adama cinsel saldırı nedeniyle dava açılacak sürünsün pislik adam.
Kardeşiniz 15 yaşında olduğu için mağdur konumunda hukuken. Bizim hukukumuza göre 18 yaşından küçüklerin böyle bir şeyde rızası olamaz şeklinde düzenlemeler. Arkadaşlar siz değil miydiniz yakınlardaki medyatik olayda 13 yaşındaki kızın rızası mı olurmuş diye ortalığı ayağa kaldıran ama şimdi 15 yaşında herşeyi bilir diyorsunuzBu ne yaman çelişki
O konuyu geçelim kardeşi kanun önünde suçsuz olsa da yaptığı kabul edilir değil, bu yaşta böyle şeylere yatkınlığı olsa da arada ablası var ki bu affedilemez. Eşi de kardeşi de ne hali varsa görsünler.
Konu sahibi arkadaşım onları sallayın siz biricik çocuğunuza odaklanın onların hayatı kararsın siz daha genç güzelsiniz önünüze ne insanlar çıkar bu olanları unutursunuz gider belki gülüp geçersiniz. Ama o iki adinin hayatında bu leke hep var olacak bu ceza onlara yeter.
Bir an önce çocuğunuz için toparlanın geleceğiniz daha çok uzun güzel günler yaşarsınız daha inşallah
yaww arkadaşlar ben şunu anlıyamıyorum!!
konu sahibinin kardeşinin yaşı küçük diye sahip çıkılması gerektiqi vs.. yazılmış..
arkadaşlar;
15 yaşındaki bir kız, ablasının eşiyle ilişki yaşıcak kadar ve ablasına bunu yapacak kadar kurnazca şeyler düşünebiliyorsa kusura bakmayın küçük falan deqildir..kardeşim bana bunu yapıcak hayatım altüst olacak evliliqim biticek bende kardeşime sahip çıkıcam....bunları yazanlar halen daha işin ciddiyetine varamamış olanlardır..yorum yapmadan önce kendimizi konu sahibi arkadaşın yerine koyarak yorumlayalım lütfen..ablası nasıl bütün hayatı boyunca bunun izlerini yaşayacaksa onun yüzünden küçücük bir çocuklar bu hayatta yapayalnız kaldıysa kardeşide cezasını fazlasıyla çekicek...nedense böyle konularda hep suçlu taraf savunulur...dünya tersine döndü artık...bu yorumları yapanlarada yazıklar olsun...
herkes bir kardeş türküsü tutturmuş gidiyor...
sanki konu sahibi 'kocam beni kardeşimle aldattı,kardeşimle ilşkimiz bundan sonra nasıl olacak'
gibi bir konu açtı..
bence kardeşten öte aldatılmış genç bir kadın ve küçük bir çocuk var ortada
ve konu sahibinin şuanda en son duymak istediğ şey kardeşinizdir
affedin, hayata kazandırın tarzında öğütler bence..
hiçkimse empati kurmuyor
acaba aynı şeyi siz yaşasaydınız kardeşe karşı bu kadar ılımlı olabilirmiydiniz??
hiç sanmıyorum.....
Canım bence o olayla bunu bir tutmamak lazım, burada söz konusu olan kardeşin ablanın eşiyle, eniştesiyle birlikte olması... Enişte kardeşe tecavüz etse dediğini anlayabilirim ama ortada birbirlerine çekilmiş mesajlar var, konu sahibi içeriğini üzüntü verici olduğu için yazmıyor ama belli ki karşılıklı aşk mesajları bunlar... Ben kardeşin abla tarafından sahip çıkılacak bir yanını görmüyorum burada açıkçası
canım katılıyorum sahip çıkmasın, zaten ne hali varsa görsün yazdım. Benim dediğim 18 yaşından küçükle ilişkiye girmek hukuken tecavüzdür onun rızası olması onun o kişiye aşık olması bir şeyi değiştirmez. Sonuç olarak 28 yaşındaki kişi 15 yaşındaki kişiye tecavüz etmiş oluyor mesajların önemi yok.Diğer olayda da 13 yaşındaki kız kendi rızasıyla para karşılığı birlikte olmuş orada da fiilen tecavüz yok ama 13 yaşındakinin rızası olmaz o daha çocuk diyerek ayağa kalktık ki doğrusu da bu. Bunu belirtmeye çalıştım.
İkisi de rezil olup sürünsünler inşallah. Onlar zaten cezalarını bulmuşlar hayat boyu bu rezillikle yaşayacaklar. Konu sahibi kendini toparlasın hayatına baksın daha çok geç önüne kimler kimler çıkar.
arkadaş buraya konu açtı derdi birken iki oldu.kızcaz ısrarla kardeşimden bahsetmeyin diyor ama çoğunluk kardeşe nolucak,kötü yola mı düşsün diyerek kardeşi düşünüyor.nazlı bebek canım keşke konuyu kardeşime ne olur diye açsaydın.sen ve oğlun bakarsınız başınızın çaresine.kardeş bu, bulunmaz bursa kumaşı affedin kesin kocanız ayartmıştır.yoksa şuncacık çocuk ne bilsin aşna fişnayı.bazı yorumlar neredeyse bu yönde gelecek...
fake diyecek olan yazmasın demiş dayanamadım yazıyorum,
bence fake.
Konu sahibinin oğlunun ve eşinin fotoğraflarını görmesem belki derdim ama fake değil malesef...
arkadşım tebrik ediyorum.. bende bunu anlatmaya çalışmıştımm.
ben göremedim fotoğraları
dün akşamdan beri eşle kardeşin yaptığını düşünüyorum ama yok kardeşi hiçbir şekilde mazur göremiyorum...bari herkes nazlı bebeğe saygı duyup şu kardeşi düşünme modundan çıksa.yaşına verdiler,cahildir,kocan kandırmıştır dediler sanki kıza inat yapar gibi.eşiniz sizi aldatsa karşıdaki kız 15 yaşında olsa yine iyi şeyler düşünür müydünüz diyesim geliyor. ama bu kardeş denir hemen.ee o kardeşse arkadaş da özbe öz abla olmuyor mu?bir ablaya böyle bir kazık atılır mı?yazmadan önce empati kuralım.
arkadaş buraya konu açtı derdi birken iki oldu.kızcaz ısrarla kardeşimden bahsetmeyin diyor ama çoğunluk kardeşe nolucak,kötü yola mı düşsün diyerek kardeşi düşünüyor.nazlı bebek canım keşke konuyu kardeşime ne olur diye açsaydın.sen ve oğlun bakarsınız başınızın çaresine.kardeş bu, bulunmaz bursa kumaşı affedin kesin kocanız ayartmıştır.yoksa şuncacık çocuk ne bilsin aşna fişnayı.bazı yorumlar neredeyse bu yönde gelecek...
dün akşamdan beri eşle kardeşin yaptığını düşünüyorum ama yok kardeşi hiçbir şekilde mazur göremiyorum...bari herkes nazlı bebeğe saygı duyup şu kardeşi düşünme modundan çıksa.yaşına verdiler,cahildir,kocan kandırmıştır dediler sanki kıza inat yapar gibi.eşiniz sizi aldatsa karşıdaki kız 15 yaşında olsa yine iyi şeyler düşünür müydünüz diyesim geliyor. ama bu kardeş denir hemen.ee o kardeşse arkadaş da özbe öz abla olmuyor mu?bir ablaya böyle bir kazık atılır mı?yazmadan önce empati kuralım.
Kesinlikle katılıyorum, bu saatten sonra bizi ilgilendiren sadece nazlı bebeğe moral vermek olabilir. Konunun fake olmasını o kadar istiyorum ki, nazlı bebek sizi kandırdım yazsa dünyalar benim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?