- Konu Sahibi Masal the end
-
Kusura bakmayın pln hanım ben bu mesajdan bunu anlıyorum.dediğiniz gibi uzatmayalım, yeterli.İsterseniz siz de özel mesaj atabiliyorsunuz ayrıca.İyi akşamlar
Kusura bakmayın pln hanım ben bu mesajdan bunu anlıyorum.dediğiniz gibi uzatmayalım, yeterli.İsterseniz siz de özel mesaj atabiliyorsunuz ayrıca.İyi akşamlar
Ben buralardayım. Buyrun istediğiniz gibi karşılıklı atışın !!! bu konuya bununla ilgili daha fazla uyarı yazmayacağım !
Yaa sabahtan beri konuna üzülüp durdum
Ta ki sen beddua etmeye başlayana kadar. Çok çirkin canın ne kadar yanarsa yansın başkalarına sizin başınıza gelsin diye beddua etme hakkın yok. Bir de yürekten diliyorum yazmışsın çok çirkin.
Şimdi isteyen bana saldırsın ama birinin canının acıyor olması ona sonsuz müsamaha gösterilmesini beddua etse de sessiz kalınmasını gerektirmez.
Ben de sizin için ne güzel dileklerde bulunmuştum... yazık
başka da bir şey yazmıyorum
Ben buralardayım. Buyrun istediğiniz gibi karşılıklı atışın !!! bu konuya bununla ilgili daha fazla uyarı yazmayacağım !
Yaa sabahtan beri konuna üzülüp durdum
Ta ki sen beddua etmeye başlayana kadar. Çok çirkin canın ne kadar yanarsa yansın başkalarına sizin başınıza gelsin diye beddua etme hakkın yok. Bir de yürekten diliyorum yazmışsın çok çirkin.
Şimdi isteyen bana saldırsın ama birinin canının acıyor olması ona sonsuz müsamaha gösterilmesini beddua etse de sessiz kalınmasını gerektirmez.
Ben de sizin için ne güzel dileklerde bulunmuştum... yazık
başka da bir şey yazmıyorum
konunun kapatılmasını gercekten ıstemıyorm kendımı eve kapattım zaten su an sadece bılgsyrda vakıt gecırıyrm ama fake yazıldıkça da tahammul edemıyormzaten bu tıpler her konuda aynı seyı yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?