keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çok ama çok geçmiş olsun sadece senin yorumlarını okudum ve okuduğum kadar çok aklı başında ve çok iyi bir insansın. Bir yerde babama dedim kardeşimi sırt dönmesin demişsin çok düşüncelisin.
Tamam kardeşinde çok hatalı ama gerçek suçlu eşin ikisinide düşünme kendini üzmemeye çalış. Allahlarından bulsunlar zaten kendini toplayınca savcılığa suç duyurusuna gidecekmişsin kanunlar önünde cezaları neyse çekecekler.
bence burda önemli olan kişi sensin sen iyi olacaksınki oğlunada bakabilesin daha önce depresyona girdim ilaçlar uyuttu demişsin bu sefer depresyona girmemek için beynini rahatlatmalısın biliyorsun bu durumun suçlusu sen değilsin herzaman kardeşinede eşinede elinden gelenin en iyisini yaptın bu onların sorunu diyeceksin kendini suçlamayacaksınki beynin rahatlayabilsin
bide fırsatın varsa gerçekten o ortamdan uzaklaşsan çok iyi gelir
Allah yardımcın olsun

Tartisma olmazsin lutfen arkadaslar, konu sahibinin destege ihtiyaci var. Yeterince uzuluyor zaten...
Rabbim yardimcin olsun arkadasim, insallah bebeginle cok guzel bi geleceginiz olur.

bana destek olan herkese tesekkur ederm ama bastan dedım fake dıyecek olan yazmasın dıye ama tek sozum var fake dıenlerın allah basına versın o zaman belkı boyle seylerın gercek oldugunu anlarlar bunu su an canım acırken yazanlara yurekten dılıyorum..

gerek burdan gerek özelden destek olanlara tesekkr edıyorum fıkırlere ıhtıyacım var cunku ben zaten su an dusunemıyorm hıcbırsey hıssedemıyrm albumumu kaldırdım cunku daha fazla desıfre olmak ıstemedm zaten albumum oldugunu unutmusum bıle burda bı arkadas uyardı da kaldırdım

Kardeşiyle ilgili konuda neler yapacağını konu sahibesinin kendi kararına bırakmak en mantıklısı, olayı yaşayan kendisi ve bundan sonra taşıyacak olan da kendisi..

Evet bu olayı bütün sorumlu olan özneleri bir araya toplayarak değerlendirip yorum yapıyoruz, ama konu sahibesinin acısı şuan çok taze ilk düşünmesi gereken şey kendisi ve oğludur o sebeble hassas olan diğer özne yani kardeşini araya katmadan yorumlarımızı yapalım daha yardımcı olacağı kanaatindeyim, hoş bu olay için nasıl bir yardım çeşidiyle öneride bulunabiliriz orasıda muamma..Hani sözün bittiği yer derlerya işte öyle..

Nazlı bebek sana sabırdan başka ne tavsiye edebiliriz kk ahalisi olarak inan bilmiyorum, mutlaka ateş düştüğü yeri yakacaktır her ne kadar seni anlıyoruz desekde nafile sadece acını paylaşıp yerli ya da yersiz önerilerde bulunabiliyoruz, çünkü toplum olarak bu tip şeylere vereceğimiz tepki bellidir..Ama sabret çocuğun ve kendin için dik dur ..

eşin için denecek çok laf varken susmak en iyisi. Eminim ki birçok arkadaş diyeceklerini içinde tutuyor.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın pln hanım ben bu mesajdan bunu anlıyorum.dediğiniz gibi uzatmayalım, yeterli.İsterseniz siz de özel mesaj atabiliyorsunuz ayrıca.İyi akşamlar

bahsetmeyin yerine savunmayın yazmışım.siz de o yanlışımı maşallah cımbızla çekip bulmuşsunuz bravo.konu sahibi arkadaş kardeşimi savunucu hiçbir mesajı okumuyorum demişti.ben de ona istinaden yazdım.o mesajıma yorum yapanlar oldu ama sizin gibi düşünen olmamıştı.herkes benim ne demek istediğimi anladı.siz anlamasanız da olur ne yapayım şimdi.konu sahibi anlasın bana yeter.millet ne dertlerle uğraşıyor burada?ama sayenizde 4 sayfadır basit bir kelime hatası yüzünden arkadaşın konusunu meşgul ediyorsunuz.beni alıntılamak yerine konu hakkında fikirleriniz varsa söyleyin.size de iyi akşamlar....

Son düzenleme:
Kusura bakmayın pln hanım ben bu mesajdan bunu anlıyorum.dediğiniz gibi uzatmayalım, yeterli.İsterseniz siz de özel mesaj atabiliyorsunuz ayrıca.İyi akşamlar

savunmayın yerine bahsetmeyin yazmışım.siz de o yanlışımı maşallah cımbızla çekip bulmuşsunuz bravo.konu sahibi arkadaş kardeşimi savunucu hiçbir mesajı okumuyorum demişti.ben de ona istinaden yazdım.o mesajıma yorum yapanlar oldu ama sizin gibi düşünen olmamıştı.herkes benim ne demek istediğimi anladı.siz anlamasanız da olur ne yapayım şimdi.konu sahibi anlasın bana yeter.millet ne dertlerle uğraşıyor burada?ama sayenizde 4 sayfadır basit bir kelime hatası yüzünden arkadaşın konusunu meşgul ediyorsunuz.beni alıntılamak yerine konu hakkında fikirleriniz varsa söyleyin.size de iyi akşamlar....

Yaa sabahtan beri konuna üzülüp durdum
Ta ki sen beddua etmeye başlayana kadar. Çok çirkin canın ne kadar yanarsa yansın başkalarına sizin başınıza gelsin diye beddua etme hakkın yok. Bir de yürekten diliyorum yazmışsın çok çirkin.
Şimdi isteyen bana saldırsın ama birinin canının acıyor olması ona sonsuz müsamaha gösterilmesini beddua etse de sessiz kalınmasını gerektirmez.
Ben de sizin için ne güzel dileklerde bulunmuştum... yazık
başka da bir şey yazmıyorum

Benim aklıma takılan konu sahibinin oğlu ,nasıl olacak ? Çocuk babayı sorunca? Oğlum baban öldümü diyecek?

bunun sızınle ne alakası varkı ben sızın gıbı arkadaslara defalarca tesekkur ettım ustunbuze alınmanıza sebep olan nedır? ben fake yazan 1-2 kısıye soyledım bunu

Arkadaşlar atışmayı bırakın artık ya o kadar uyarıdan sonra hala devam ediyorsunuz çok sorununuz varsa özelden devam edin. Nazlı bebeğe destek olalım canlar.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun. Rabbim kimseye taşıyabileceğinden fazlasını vermezmiş. Biraz ağlayabilsen keşke, az da olsa rahatlarsın.

Ben buralardayım. Buyrun istediğiniz gibi karşılıklı atışın !!! bu konuya bununla ilgili daha fazla uyarı yazmayacağım !

konunun kapatılmasını gercekten ıstemıyorm kendımı eve kapattım zaten su an sadece bılgsyrda vakıt gecırıyrm ama fake yazıldıkça da tahammul edemıyorm zaten bu tıpler her konuda aynı seyı yapıo

yazdiklarina harfiyen katiliyorum...

Kelimelerin anlamsiz kaldigi bir igrenclik..
Yüce Rabbim size bolca sabir versin. Umarim bu zor günleri en az hasarla atlatip, cocugunuzla birlikte kendinize yeni ve güzel bir hayat kurarsiniz.
Insallah bu zorlu sinavinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz ve karsiniza bundan sonra Allah korkusu olan insanlar cikar.

Baştan beri okudum da yorum yapmak istemiyordum.
Ama lütfen dikkat edelim konu kapatılmasın , en azından burdan destek alır biraz da olsa.
Lütfen tartışma olsa da bu konu kapanmasın özel bir durum var burda.
Tartışanlara ceza verilsin ama konu açık kalsın benim fikrim bu.

Konuya gelince ;
15 yaşında sevgili edinmeyi bilen kız enişte nedir onu da bilir.
Allah aşkına yuva yıkan diğer kadınlardan ne farkı var.
Gizli bişey yaptığına göre yanlış olduğununda bilincindedir.
Ablası gayet soğuk kanlı.
O ben olsaydım varya allah yaratmış demezdim. Komaya sokana kadar hemde. Acırsam allah benim belamı versin.
Kimse burda o kardeş ama demesin.
Evet o kardeş , can nasıl olur da bu a.diliği canına yapabiliyor.
Yapabiliyorsa yuva yıkan bütün kadınlara yapıldığı gibi bütün bedduaları hakediyor.
O kocanın da allah belasını versin.
Ama en çok kardeş denilen o sıfatı taşımayan kızın versin.
Tekrar ediyorum gizli yapılan işin yanlış olduğunun bilincinde olur herkes. Yaş da hiç farketmez.
O yüzden en çok o. El kızı değil bu ya can can.
Nalet olsun böyle insanlara.

Allah yardımcın olsun canım , çok güçlü birisin.

Hakkında bundan sonra en hayırlısı olsun.

Kusura bakmayın,konunuzun kapatılmasına sebep olmak istemem o gereksiz tartışmaların bir parçası da bendim.Moderatöre bildirdim umarım gereken yapılır.(Edit: yapılmış sanırım, teşekkürler)

Bir şey sormak istiyorum, siz şu an yalnız mısınız?Yalnızken bu psikolojiyi kaldıramayacağınızı düşünüyorum.Oğlunuz nasıl, onunla kim ilgileniyor?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…