- Konu Sahibi Masal the end
-
Konu sahibinin oğlunun ve eşinin fotoğraflarını görmesem belki derdim ama fake değil malesef...
Konu sahibinin üzülmemesi adına kardeş olayının uzatılmaması gerektiğini söyleyen sizsiniz ancak yine siz devam ettiriyorsunuz sanırım.
bir gün önce eniştemle ilişkim var diyen dalgacının üstüne bu konu biraz fazla tesadüf geldi bana. ilham alınmış gibi.
kardeşin telefonu evde bırakması,
babanın telefonu karıştırasının tutması,
mesajların silinmeden duruyor olması, hem de telefon karıştıran bir babaya rağmen silmeden evde bırakmak,
ayrıca,
bu mesajları gören bir babanın tepkisi koca adam tepkisi değil genç kız tepkisi gibi.
mesajları gören adam önce damadıyla konuşup noluyo demesi gerekirken ağlayarak kızını çağırıp damdan düşer gibi kocanla kardeşinin ilişkisi var al bak diyor..
bir gün önce eniştemle ilişkim var diyen dalgacının üstüne bu konu biraz fazla tesadüf geldi bana. ilham alınmış gibi.
mesajların silinmeden duruyor olması, hem de telefon karıştıran bir babaya rağmen silmeden evde bırakmak,
ayrıca,
bu mesajları gören bir babanın tepkisi koca adam tepkisi değil genç kız tepkisi gibi.
mesajları gören adam önce damadıyla konuşup noluyo demesi gerekirken ağlayarak kızını çağırıp damdan düşer gibi kocanla kardeşinin ilişkisi var al bak diyor..
ayrıca,
Kardeşini affetsin diyenleri anlayamıyorum..Bu cümlede bir abartı yok...Onca hararetli uzun uzun yazılan mesajlardan sonra benim tek bir cümlem abartı oluyorsa komik..Özgürce düşüncemi yazabilirim...Konunun gidişatını etkileyecek ve konu sahibini üzecek bir cümle değil bu....
Ki konu sahibi benim bu yazdığım tek cümleden daha fazlasını yazdı...O yüzden gereksiz müdahaleleri bırakın....
Arkadaşım kusura bakmayın ama yazdığınız bana sanırım.
Abartıdan kastım o cümle değil, o tarz bazı mesajlarda bulunan abartıları kastediyorum.
Yukarıda bir arkadaş konu sahibini üzmemek adına kardeş meselesinin uzatılmasından bahsettiği için bunları deme gereği duydum, sizin mesajınızı bile görmedim hala da ne yazmışsınız bilmiyorum,bakmadım.
Ama anlayamadığım şu ki benim mesajıma"gereksiz müdahale" diyebilme hakkını neden kendinizde gördünüz de böyle gereksiz bir cevap yazdınız?
arkadaş buraya konu açtı derdi birken iki oldu.kızcaz ısrarla kardeşimden bahsetmeyin diyor ama çoğunluk kardeşe nolucak,kötü yola mı düşsün diyerek kardeşi düşünüyor.nazlı bebek canım keşke konuyu kardeşime ne olur diye açsaydın.sen ve oğlun bakarsınız başınızın çaresine.kardeş bu, bulunmaz bursa kumaşı affedin kesin kocanız ayartmıştır.yoksa şuncacık çocuk ne bilsin aşna fişnayı.bazı yorumlar neredeyse bu yönde gelecek...
ayrıca,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?