keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşini affet diyenler, Yaprak DÖkümü nü izlememiş anlaşılan.

Affedilir mi Allah aşkına. Mide bulandırıcı şeyler.Mesaj içeriklerinde neler var, yan yana geldiler mi, kimbilir neler yaptılar.15 yaşındaysa ne olmuş.

Abla, enişte kavramından yoksun mu bu kız?

Onun yaşındakiler, 15-20 yaş aralığındaki erkeklerle arkadaşlık yaparken bu kızın eniştesiyle aşnafişne yapmasının neresi affedilir?

Yenilir yutulur değil.

İğrenç.

Konu sahibinin oğlunun ve eşinin fotoğraflarını görmesem belki derdim ama fake değil malesef...

bir gün önce eniştemle ilişkim var diyen dalgacının üstüne bu konu biraz fazla tesadüf geldi bana. ilham alınmış gibi.
kardeşin telefonu evde bırakması,
babanın telefonu karıştırasının tutması,
mesajların silinmeden duruyor olması, hem de telefon karıştıran bir babaya rağmen silmeden evde bırakmak,

ayrıca,
bu mesajları gören bir babanın tepkisi koca adam tepkisi değil genç kız tepkisi gibi.
mesajları gören adam önce damadıyla konuşup noluyo demesi gerekirken ağlayarak kızını çağırıp damdan düşer gibi kocanla kardeşinin ilişkisi var al bak diyor..

Allah yardımcın olsun çok çok zor bir durum... Ekonomik özgürlüğün varsa baba evine dönme sakın...En azından şimdilik...

Konu sahibinin üzülmemesi adına kardeş olayının uzatılmaması gerektiğini söyleyen sizsiniz ancak yine siz devam ettiriyorsunuz sanırım.

38.sayfaya kadar okuyup yazdım.sonuna kadar bekleyemedim.ben hiçbir mesajımda kardeşi mazur görecek bişey yazmadım.ikili diyaloglara girmeyelim.o zaman bana da söz hakkı doğuyor...

Bir baba olarak kendisini çaresiz hissetmiştir... Zaten ağlayarak anlatmış kızına da...

İlla sizin mantığınıza göre sizin kafanızdakilere göre şekillenmez kişilerin olaylar karşısındaki tepkileri.......Farklı farklı insanlar ve tepkiler de farklı farklı......

Son düzenleyen: Moderatör:
resmen soktayım Allahım bolll sabır versin... enişte abidir bizim için. nerye gidiyo bu toplum çok üzüldüm okuyunca beynim durdu. büyük konuşmamak gerek Allah islah etsin o adamı. inş. sende acilen unutursun atlatırsın olanları. dua etcem senin için...

Yukarıdaki arkadaş yanlış anlamasın kesinlikle, ikili diyaloğa girmeye meseleyi kişiselleştirmeye niyetim yok.

Söylenildiği gibi sürekli kardeş olayının gündemde tutulmasını konu sahibi istemiyor, Bazı arkadaşlar (ben de dahil)bu haltı yiyen ahlaksızlardan birinin kardeş olması nedeniyle sahip çıkılıp kaderine terkedilmemesi, dikkat edelim "affedilmesi" değil yalnızca kaderine terkedilmemesi gerektiğini yazmış.Kimse kardeş suçsuzdur demiyor.

Herneyse bunu yazanlar yazmış, konu sahibi de bu meselenin deşilmemesini istemiş, iyi de kalkıp "kardeşini affetsin diyenleri anlamıyorum" tarzı abartan mesajlar da bu meselenin uzamasına katkıda bulunuyor.

En iyisi bu meseleyi iki taraflı kapatmak, konu sahibi kardeşi hakkında ne yapılmasını istediğini yazmış zaten.Katılmadığımız fikirleri de sürekli gündeme getirip eleştirmek konunun uzaması açısından hiç doğru değil

Son düzenleme:

yani ne alaka kimisi cekip vurur kimisi sakinligini korur..adam en masumca olanini yapmis bence..zaten damatla cekip konusamadan sirra kadem basmis kisiliksiz insan..Allah yardimcin olsun gercekten zor durum oglun icin metin ol..

Kardeşini affetsin diyenleri anlayamıyorum..Bu cümlede bir abartı yok...Onca hararetli uzun uzun yazılan mesajlardan sonra benim tek bir cümlem abartı oluyorsa komik..Özgürce düşüncemi yazabilirim...Konunun gidişatını etkileyecek ve konu sahibini üzecek bir cümle değil bu....

Ki konu sahibi benim bu yazdığım tek cümleden daha fazlasını yazdı...O yüzden gereksiz müdahaleleri bırakın....

Koyun can derdinde kasap et derdinde...

Ne kadar midesiz insanlar var yaa yorumlarin bazilari resmen midemi bulandirdi!!!

Hic mi insan halinden anlamazsiniz bilmiyorum ki!!

43 sayfayi usenmeden okudum... Konu sahibi arkadasima hic bir sey diyemem ama dualarim hep onunla.

ALLAH sabir versin rabbim yarana tez zamanda merhemini ulastirsin. Moralini bozma arkadasim oglun icin bundan sonra hersey.

KONUYA LABALILIKLE, CIDDIYETSIZLIKLE, LAF OLSUN TORBA DOLSUN EDALARINDA, UKALACA YORUM YAPMADAN ONCE DILINIZIN UCUNU ISIRIRIN OLUR MU?

DUNYA DONUYOR UNUTMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konu sahibi arkadaşım,hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda...İnşallah herşey sizin için en doğrusu,en güzeli olacak şekilde şekillenir...

yukarıdaki arkadaş diyen arkadaş konuyu sabote etmeyelim isterseniz...ha yok illaki benimle yazışmak istiyorsanız özelden mesaj atın.size burada bir daha cevap vermek niyetinde değilim....

Son düzenleme:

Arkadaşım kusura bakmayın ama yazdığınız bana sanırım.
Abartıdan kastım o cümle değil, o tarz bazı mesajlarda bulunan abartıları kastediyorum.
Yukarıda bir arkadaş konu sahibini üzmemek adına kardeş meselesinin uzatılmasından bahsettiği için bunları deme gereği duydum, sizin mesajınızı bile görmedim hala da ne yazmışsınız bilmiyorum,bakmadım.
Ama anlayamadığım şu ki benim mesajıma"gereksiz müdahale" diyebilme hakkını neden kendinizde gördünüz de böyle gereksiz bir cevap yazdınız?

ovvv ekşın.

ee biri özet geçsin nolmuş en son

Kimseye gönderme yapmak niyetinde değilim, özelden mesajlaşmak derdinde de.

Ancak "konu sahibi üzülüyor kendine bir dert daha edindi kardeş meselesini gereksiz uzatıyorsunuz" deyip de, hala "şunu diyenler nasıl böyle düşünmüş, nasıl böyle diyebilirler" tarzında eleştiride bulunarak konunun uzatılmasına katkıda bulunulmasını yadırgadım ve yazdım.

Burda insanlar başkalarının düşüncesini eleştirmeyi kendine dert edinmiş, ben de bir eleştiride bulundum, bir fark yok uzatılmasına da gerek yok.

Kardeşini affet diyenleri anlayamıyorum cümlesini yazmamın ardından böyle bir mesaj yazdığınız ve mesajımın içeriğine müdahale ettiğinizi düşündüğüm için...Müdahale ettiğiniz için.............Hem ikili diyaloglara girmek istemiyorum deyip hem de çelişki yaşamamanızı öneririm........

ben kardeş meselesini uzatmayalım demedim.ben kardeşi cahillikle,yaşı küçüklüle,kandırılmakla savunulmasının sadece arkadaşı yaralayabileceğini söyledim.niye kardeş meselesini uzatmayın diyeyim ki!zaten bu haltı kardeş ve eş birlikte yememiş mi?benim yazdıklarımı güzelce birkez daha okuyun lütfen okuduğunuzu anlamazsanız bir daha yazarsınız.burayı tartışma alanına çevirmenin alemi yok...

Kusura bakmayın pln hanım ben bu mesajdan bunu anlıyorum.dediğiniz gibi uzatmayalım, yeterli.İsterseniz siz de özel mesaj atabiliyorsunuz ayrıca.İyi akşamlar

Son düzenleme:

hanımefendi kendisini tanıyorum fake değil.. ama emin olun sizin yaptığınız bu yorum ona tuz biber olucaktır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…