- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Masal the end
-
konu sahibinin az da olsa anlattıklarından kız kardeşin annesizliği, babası hapiste iken babasızlığı, daha sonra da annesinin ölümüne neden olan kişi ile beraber yaşamayı kaldıramadığını ve psikolojik olarak çöktüğünü görüyorum ben. zaten daha önceden aynı anda bir kaç erkekle çıkması ve uyarıları dinlememesinden de belli. ailesiz büyüme çok kötü gerçekten neye sebep olacağını kestiremiyorsunuz.
su an kendı evımdeyım teyzelerım var yanımda oğlumla onlar ılgılenıyor henuz bıseyınde farkında deıl
bense sadece dusunmeye sındırmeye calısıyorum bılıyorum gececek ama nasıl gececek eşım bana bunu nasıl yaptı hadı o yaptı öz kardesım nasıl yaptı bunu sındırdıgımde emınım daha guclu olucam oğlum ıcın ayakta kalmalyım
su an kendı evımdeyım teyzelerım var yanımda oğlumla onlar ılgılenıyor henuz bıseyınde farkında deıl
bense sadece dusunmeye sındırmeye calısıyorum bılıyorum gececek ama nasıl gececek eşım bana bunu nasıl yaptı hadı o yaptı öz kardesım nasıl yaptı bunu sındırdıgımde emınım daha guclu olucam oğlum ıcın ayakta kalmalyım
Akrep etmezmıs ınsana akrabanın akrabaya ettıgını bende bu sozu cok severım:)
bende öz kardeşimden darbe yedim yaşça büyük olanlar ne zmn öğrenseler durumumu bana şunu derler.düşmanım yok demiş birisi.kardeşindemi yok demişler...
kime güvencez biz şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?