keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nazlı bebek tatlım madem bızlerden destek almak ıstıyosun dok ıcını guzelım rahatlarsın susma lutfen bole durumlarda ınan bana donuk kalmak aglayamamak cok fecı bısey yaz tatlım rahatlarsın dusuncelerını ıcınden gecenlerı yaz ınan cok ıyı gelecek son durum nedır nerde kalıyosun yavrun yanındamı ıse gıdıyomusun seni çok merak edıyoruz lutfen paylaş bızımle fake yazanları gorme luften bıde onlar sıkmasın canını fake yazısını gormezden gel bak dunden berı aklım sende cok gensın tatlım cokta guzelsın hayata kusme sakın bunlarda gecıcek sana haksızlık yapıldı yanlıs yapıldı canın cok yanıyo farkındayım ama ınan cok guzel seylerde yasıyacaksın ınan bana daha cok gensın sanırım 23 yasındasın ınan senı cok sevecek ve hıc uzmeyek bır ınsan gırecektır hayatına

HADİ CANIM SENDE!

Psikolojisi bozuk birinin yapacağı en son iştir bence bu....üstelikte ÇÖKMÜŞ haaa?

Ablası annesiz değilmiydi...kardeşin yaşadıklarının kimbilir kaç katını yaşadı..psikolojisi bozulupta kime ne yapmış!

Kardeş sevgi arıyordu ise orada ona annelik yapan bir abla duruyor...sevgi alıp vermeyse derdi!

.

Nazlı bebek,sizi tanımasam da mesajlarınızdan aklı başında biri olduğunuzu seziyorum..Güçlü ve mücadeleci bir yapıdasınız..İnşallah bu günleri geride bırakır ve oğlunuzla birlikte geleceğe güvenli bembeyaz bir sayfa açarsınız..

Söylenecek cok sey var ama konu sahibinin aklini daha fazla bulandirmak istemedigimden yapabilecegim en iyi seyi
yapmayi tercih ediyorum: dua etmek... Rabbim yar ve yardimcin olsun, bol sabir ve dayanma gücü versin. Insaallah
en kisa zamanda kendini toparlar ve oglunla cok mutlu bir hayat yasarsin... yapabilecegin en güzel sey bol bol dua etmek;
unutma: kendini asla caresiz ve yalniz hissetme cünkü Rabbim hep seninle...

Var mı başka birbirine cevap vermek tartışma çıkarmak isteyen? Gerçekten bu sefer acımayacağım...! Herkes kendi fikrini belirtsin lütfen birbirinizin fikirleriyle uğraşmayın derim ben...

su an kendı evımdeyım teyzelerım var yanımda oğlumla onlar ılgılenıyor henuz bıseyınde farkında deıl
bense sadece dusunmeye sındırmeye calısıyorum bılıyorum gececek ama nasıl gececek eşım bana bunu nasıl yaptı hadı o yaptı öz kardesım nasıl yaptı bunu sındırdıgımde emınım daha guclu olucam oğlum ıcın ayakta kalmalyım

Gerçekten çok üzücü bir durum allah sana sabır versin canım anladığım kadarıyla sen zaten bu yaşına kadar herşeyi tek başına yapmışsın. Evini de işini de kendi çabalarınla kurmuşsun.Bence sen çok güçlü bir kadınsın.Ben senin bundan sonrasında çok daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyeceğini düşünüyorum.Senin hayatında yepyeni bir sayfa açıldı ama onların hayatı bitti!!! Hiçç üzülme oğlunu ve kendini düşün.Allah sana ve oğluna başka acı yaşatmasın....

Takdire şayansın, tebrik ediyorum birkere daha ! güçlü ol ve yılma..

gececek canım gececek zamanla yavas yavas gececek
esın zaten adam degılmıs adam olan yapmazdı bunu
oz kardesınde kansızmıs farzet hatta kardesın degılmıs gıbı dusunursen daha kolay olabılır
hepsını unutursun ınsallah

" Akrabalık mecburen...Ama arkadaşlarımı,dostlarımı ben seçerim..."

Sevdiğim bir sözdür............

Hepsini atlatcaksın canım inşallah. Dediğin gibi oğlun için güçlü olmalısın ayakta kalmalısın. Zordur ama imkansız değildir.

ben olsam herşeyi arkada bırakıp arkaya bile bakmadan şehir değiştirirdim yepyeni bir hayat yepyeni insanlar ne bileyim bir sahil kasabası.kulağa hoş geliyor...

Akrep etmezmıs ınsana akrabanın akrabaya ettıgını bende bu sozu cok severım:)

bende öz kardeşimden darbe yedim yaşça büyük olanlar ne zmn öğrenseler durumumu bana şunu derler.düşmanım yok demiş birisi.kardeşindemi yok demişler...
kime güvencez biz şaştım kaldım.

nolur sunlara hitap ederken artik esim veya kardesim deme.. pislikler de gitsin..
allah yardimcin olsun canim

Hayatta insanın başına gelebilecek en zor sınavlardan biri olsa gerek böyle bir şey.
Bundan sonrasında sizin alacağınız destek hayatınıza vereceğiniz yeni bir yön var

Belki ilk zamanlar kendinizi toparlayamasanız da zamanla olacaktır.
Bir çocuğunuz var onunla yeni bir hayata başlamak olacaktır bundan sonraki adımınız.
Umarım bir daha hayatınızda bu tür vb.. insanlarla asla karşılaşmazsınız

Yorumsuz kalmak istedim ama dayanamicam..
Öncelikler sözlerimin başında belirteyim neyin en doğru olduğuna senden başkası karar veremez senin yaşadığın bu durum içinde..
Sen herşeyi eşin olacak o adamı kardeşini onlardan geriye kalanları hatıraları vs. herşeyi bir anda silmeye çalışıyorsun.Anladığım kadarıyla bu 2-3 günlük bir olay.
Yine belirtiyorum öncelikle sen bilirsin bu benim fikrim ama en başta zor olucak ama bir sakinleş.
O insanla zaten artık olmaz ama bir nefes al önce nasıl olucak bilmiyorum ama.Yoksa bu şekilde daha çabuk boğulup gideceksin.
Senin gibi bi olay yaşamadım Allah'ım kimseyede yaşatmasın ama bende hayatımdan bir insanı çıkarmaya kalktım yıllarımı aldı.
Önce nefes al sakinleş bir dur sonra oğlunla yeni bir hayata yelken aç.

Kardeşinin sorunu psikolojisinin bozuk olması. Eğer ki anneli babalı bir evde büyümüş olsa bunlar yaşanmazdı. Pek çok erkekle daha 15 yaşında çıkmasından belli oluyor bu. Kardeşin buradaki bayanların bahsettiği ahlak duygularından yoksun. O yüzden kardeşini silsende öldü desende kardeşin için pek anlam ifade edeceğini sanmıyorum. Onun uzun zaman psikolojik destek görmesi lazım ki serseri bir hayatı olduğu aşikar..

Siz kendinizi yiyip bitirmeyin kardeşim nasıl yapar eşim nasıl yapar ı düşünerek. Hazmedilmesi zor bi durum. Ama çocugunuz için güçlü olun.. Sadece siz ve oğlunuz var başkada kimse yok unutmayın.

Son düzenleme:
bende öz kardeşimden darbe yedim yaşça büyük olanlar ne zmn öğrenseler durumumu bana şunu derler.düşmanım yok demiş birisi.kardeşindemi yok demişler...
kime güvencez biz şaştım kaldım.

hakikaten çok şaşırtıcı nedense herzaman en yakınlarımız tarafından yıkılırız.boşuna demiyorlar en iyi akraba uzaktan akraba
Allah yardımcın olsun...
Biz bu sayfalarda sana yazıyoruz ve herbirimizin farklı düşünceleri var.Ama en doğru yolu evladın ve kendin için bulacağına inanıyor ve dua ediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…