- Konu Sahibi Masal the end
-
bende öz kardeşimden darbe yedim yaşça büyük olanlar ne zmn öğrenseler durumumu bana şunu derler.düşmanım yok demiş birisi.kardeşindemi yok demişler...
Kime güvencez biz şaştım kaldım.
Kötülüklerin hep dışardan geleceğini düşünüyoruz ve yakın çevremize asla konduramıyoruz değil mi....Anne-babalar da hep dışarıya karşı uyarırlar ama yakın çevreden de bu tarz bir davranış olabileceğini akıllarına bile getirmezler..Hep başkalarının başına gelir,hep gazete,tv,vs den duyarız bu tür haberleri değil mi......Bu tarz olaylar asla örtbas edilmemeli,hatta ayyuka çıkmalı...Duruma sebebiyet veren kişilerle ciddi mesafeler konulmalı....
''PInar Güvenel, Nazan Öncelin kız kardeşi. 1980li yılların sonunda Nazan Öncel, Pınar Güvenelin ilk eşi Togay Akşiti elinden alıp evlendi. Bu olaylardan dolayı iki kardeş 15 yılı aşkın süredir ne görüşüyor ne konuşuyor. ''
alıntı..
Çok acı..
Nasıl kabul edilebilir ki..
Edilemez..
Allah yardımcınız olsun..
arkadaslar tum yorumları okudum tahmın edersınızkı ıyı değılım o yuzden yazamıyorm zaman zaman vucudumda kasılmalar sıddetlı agrılar yasıyorm uyumayı denedım az da olsa uyumşm ama huzurlu uzun bı uyku uyumak zor artık benım için...
benım annemın aılesı ıle babamn aılesı gorusmuyor orası da apayrı acı bır hıkaye....babam annenım ölümüne sebep oldu 5 yıl cezaevnde yattı aftan cıktı...acıkcası bende babamla gorusmuyorm denebılır..sımdı babamn aılesı yanı halam falan orda toplanmşlar bılmıorm kardesım ıcın ne karar verecekler ama onu dusunece deılım ölse umrumda deıl mesajların ıcerıgını sormussunz canımı cok acııtıo detay yazmak ıstemıorm ama gayetde karsılıklı bılınclı benım eşıme esımın bana kullanmadıı sözlerı bırbrleıne kullanarak yazılmış mesajlar ıkısınıde rabbıme havale ettım ...kımse bana kucuk yasta sevgıyı onda bulmş demesın ben o kadar agr seyler yasadıım halde kımsenın kocasına göz dıkmedım onun yasında hele kı ablamın boyle bısy yapmaktansa ölmeyı terch edecek bı ınsanım ben ..kardesım kanacak yasta deıl kaldıkı kaç tane erkekle aynı anda cıkan ınsan butun uyarılarmıza ragmen ha bu asla eşimi haklı cıkarmaz ıkısıde brbırnden beter
ben su an sadece oğlumu dusunuyrm kardesn kucuk vs. dıe baslayan yorumları okumadım bıle cunku uzuluorm
''PInar Güvenel, Nazan Öncelin kız kardeşi. 1980li yılların sonunda Nazan Öncel, Pınar Güvenelin ilk eşi Togay Akşiti elinden alıp evlendi. Bu olaylardan dolayı iki kardeş 15 yılı aşkın süredir ne görüşüyor ne konuşuyor. ''
alıntı..
Çok acı..
Nasıl kabul edilebilir ki..
Edilemez..
Allah yardımcınız olsun..
Yani burdaki 15 yaşındaki kızı yuhluyoruz,ama Nazan Öncel'i çoğu kişi dinliyodur beğeniyodur.
Ne fark var ki arada sanki.Hayat böyle garip işte
kimseyi yuhlamaya hakkimiz yok diye düsünüyorum ,insanoglu büyük konusmamali hic bir zaman
kesinlikle katılıyorum1 senedir bu topikteyim her türlü hikayeyi okudum. Üzüldüm yorum yaptım. Ama kimseye söz söylemek yargılamak bize düşmez. Kınamayalım bu söylediklerimiz bir gün kendi başımızada gelebilir. O yüzden Allah aynı imtihanla sınamasın bizi. Allah konu sahibine yardımcı olsun.
Yani burdaki 15 yaşındaki kızı yuhluyoruz,ama Nazan Öncel'i çoğu kişi dinliyodur beğeniyodur.
Ne fark var ki arada sanki.Hayat böyle garip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?