keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende öz kardeşimden darbe yedim yaşça büyük olanlar ne zmn öğrenseler durumumu bana şunu derler.düşmanım yok demiş birisi.kardeşindemi yok demişler...
Kime güvencez biz şaştım kaldım.

durumu bılmıyorum ama allah sanada sabır versın ınsan en yakınlarıyla asla kotu olmak ıstemez ama buna sebep olan olaylar varsa arada uzak kalmak en guzelı

Kötülüklerin hep dışardan geleceğini düşünüyoruz ve yakın çevremize asla konduramıyoruz değil mi....Anne-babalar da hep dışarıya karşı uyarırlar ama yakın çevreden de bu tarz bir davranış olabileceğini akıllarına bile getirmezler..Hep başkalarının başına gelir,hep gazete,tv,vs den duyarız bu tür haberleri değil mi......Bu tarz olaylar asla örtbas edilmemeli,hatta ayyuka çıkmalı...Duruma sebebiyet veren kişilerle ciddi mesafeler konulmalı....

bana zarar veren insanları hayatımdan çıkarıyorum.kardeş bile olsa...eşinde en kolay şeyi yapmış kaçmakla.ölse bari çocuğuna öldü dersin.pisliklerden arınıp hayatına bir an önce yön vermen lazım.gülden,neşe karaböcek vakası..çok üzüldüm.bu tür kansızlıklara alışsak iyi olur.bu devirde babana bile güvenme derler ya çok doğruymuş

aynen öyle hep başkasının başına gelir diyoruz.sonra bizim başımıza gelince de şoku atlatmak bile uzun zamanımızı alıyor .o yüzden de şu anda nazlı bebeğin şok yaşadığını düşünüyorum.inanamıyor hala.insanız işte herşey olabiliyor aniden.hazırlıklı olmak lazım .atalarımız hep güzel söylemişte bizler konduramıyoruz işte.insanoğlu nankördür bilmez fendini.kime iyilik yaptıysan ondan kolla kendini..demişler ne iyi demişler.
ben herkese şüpheci oldum artık hep 2 adım uzağım kimseyle samimiyet kuramıyorum.acaba bu da mı ağzıma edecek diye düşünmeden alamıyorum kendimi.ama buda iyi bişi değil.insan birilerine güvenmek,yorulunca sırtını yaslamak ,başını yaslayacak bi omuz arıyor,ama bulamıyor işte tam o zamanda aniden hıçkırıklara boğuluveriyor.

öncelikle Allah sabır versin diyorum :26: sana da babana da...

sadece ikiniz için üzüldüm şahsen.

öyle çok büyük şok olmadım, çünkü insanlardan bu devirde her şey beklenir.

bir de bende kardeş kavramı bulunmuyor ne yazık ki...

diğer yandan; 15 yaşında cahil diyenler, duygusal yakınlık arıyor diyenler olmuş; biz de 15 yaşında olduk ama töbe Allah'ıma asla böyle şeylere kalkışmadık.

kendisini evli bir erkeğe kaptırmasını anlarım, ama bu erkek ablasının kocasıysa ortada bir midesizlik var demektir.

kız kandırıldı* diye de düşünmüyorum. o yaş civarında aynı anda kaç erkekle görüşen kızlar tanıdım... gayet akılları yerinde.

burda yaşa değil abla / kardeş alakasına hatta annelik yaptığınız için daha samimi bir alakaya bakılmalı.

size karşı bir kini mi vardı ki? ya da kıskançlığı? bu şekilde öc almaya çalıştı?

kocanıza gelince, karakterli biri olsaydı asla böyle bir şey yapmazdı.

bence ikisini de sil.

seni kardeşinle aldatan kocadan da, senin psikolojini yerle bir eden kardeşten de hayır gelmez.

hayatına herhangi bir olumlu etkileri olacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Tam bir hafta önce http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...r-yasadim-pismanmiyim-aslaaaaaaaaaaaaaaa.html böyle bir konu açmıştım ! Bir sosyal sorumluluk projemize destek almak için. O zaman bu konuya bile hadi canım sende derken aradan daha 1 hafta geçmeden gerçek olduğunu görüyoruz. Oldukça üzücü bir durum.

Öncelikle sakın bu neden benim başıma geldi ? Neden ben ? Nerede hata yaptım soru cümleleri ile kendinize zarar vermeyin. Suçu asla kendinizde aramayın. Krizlerde hemen parlamamla ünlü ben bu konuda size diyorum ki çok çok akıllıca düşünün her ne olursa olsun önünüzde bir oğlunuz var şu anda 6-7 yaşında o hiçbirşeyi hissetmemeli, yaşamamalı, bilmemeli ! Size ne kadar çok yük yükledim değil mi ? Lakin oğlunuz için bunu yapmalısınız.

Eşiniz ve kardeşiniz hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum ama bu krizi babanız yönetememiş. Yaklaşımı bu şekilde olmamalıydı bence.... Düşünün konuda en suçsuz kişi en büyük acıyı çekiyor !

bence başınıza yastığa koyun gözünüzden geçmiş söyle bir geçsin uyandığınızda herşeyi silmiş olun. Söylemesi kolay yapması zor ama yapmak zorunda olduğunu bir hareket bu. Bir diğer konu sizin mutlaka uzman biri ile görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum. Burada bizimkiler sadece temenni mutlaka profesyonel bir destek almalısınız. Bunun yeride burası değil amaç rahatlamaksa yazın siz bizde yazalım küfürler edelim ama çözemeyiz.....

ve son kez yeniden söylüyorum sakın NEDEN BEN demeyim ! Bu sizi yıkacaktır

saygılar ....

''PInar Güvenel, Nazan Öncel’in kız kardeşi. 1980’li yılların sonunda Nazan Öncel, Pınar Güvenel’in ilk eşi Togay Akşit’i elinden alıp evlendi. Bu olaylardan dolayı iki kardeş 15 yılı aşkın süredir ne görüşüyor ne konuşuyor. ''

alıntı..

Çok acı..
Nasıl kabul edilebilir ki..
Edilemez..
Allah yardımcınız olsun..

Evet görüşmüyorlar..Yakın akrabaları ahbaplarımız oluyor..Nazan Öncel çevreye karşı barıştık vs diyor ama sanırım utancından böyle söylüyor....Kabul etmek mümkün mü....

buna şok oldum işte.

kardeşinizi korumuyorum ama psikolojik sorunları olması için çok sağlam sebepleri varmış.

ha tabiki aynı şeyleri siz de yaşamışsınız ama o daha güçsüz bir yapıdaymış demek ki...

kesinlikle cahil değil, besbelli psikolojik sorunları var

Son düzenleme:

neşe karaböceğin eşiyle de gülden karaböcek evlenmişti sanırım veya aşk yaşamıştı..

bir komşumuz var, kadın 60 lı yaşlarda, kızkardeşi onun nişanlısıyla kaçmış..
kadın halen bekar..nasıl bir yara bıraktıysa, güven kalmamış insanlara demek..

ben konuyu ilk okudugumda insallah bir yanlis anlasilma olmustur diye ümid ediyorum ama maalesef degilmis
Allah sabir versin ,esi ve kardeside hayirlisiyla islah etsin insallah

Yani burdaki 15 yaşındaki kızı yuhluyoruz,ama Nazan Öncel'i çoğu kişi dinliyodur beğeniyodur.
Ne fark var ki arada sanki.Hayat böyle garip işte

Yani burdaki 15 yaşındaki kızı yuhluyoruz,ama Nazan Öncel'i çoğu kişi dinliyodur beğeniyodur.

kimseyi yuhlamaya hakkimiz yok diye düsünüyorum ,insanoglu büyük konusmamali hic bir zaman

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum

ikili şeye girmek istemiyorum ama nazan öncel hayranı olarak şunu söylemek istedim, müzik başka özel hayat başka tatlım şahsen sadece sesini/müziğini/şarkılarını/yaratıcılığını seviyorum.

okuduklarıma inanamadım bu nasıl bir kardeş bu nasıl sapık bir kocaaa..Allah sabırlar versin kimsenin başına böyle bir olay vermesin..kardeşle hiç yüzyüze gelmiş mi acaba ?

Ben sadece şunun için söylemiştim burda 15 yaşındaki kızı nerdeyse asalım keselime getirdiler ama o ünlü olduğu için kimsenin umrumda değil bana pek adil gelmedi...
Neyse şahsi fikrimdir dile getirmek istedim sadece...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…