- Konu Sahibi Masal the end
-
buna şok oldum işte.
kardeşinizi korumuyorum ama psikolojik sorunları olması için çok sağlam sebepleri varmış.
ha tabiki aynı şeyleri siz de yaşamışsınız ama o daha güçsüz bir yapıdaymış demek ki...
kesinlikle cahil değil, besbelli psikolojik sorunları var
Böyle ciddi, özelden de özel şeyleri burada paylaşabilmenize inanamıyorum..
Yani burdaki 15 yaşındaki kızı yuhluyoruz,ama Nazan Öncel'i çoğu kişi dinliyodur beğeniyodur.
Ne fark var ki arada sanki.Hayat böyle garip işte
Şahsen kendi adıma konuşayım, Nazan Öncel'in de bu yaptığını bildiğimden dolayı kendisinden hiç hazetmem. Gördükçe aklıma gelir yaptığı
bende ;
deniz seki nin zurnacı hüsnü olayından sonra, kadından nefret ettim,zaten de aman aman sevmezdim ya..
cnm öncelikle allah sabır versin sadece ilk 1-2sayfayı okudum ama çok zor gerçekten inşallah atlatrsın en kısa zamanda:26:
buarada da kızlar cahilliğimi mazur görürseniz bişicikk sorcamm
"hülya Avşar,Deniz Seki,Gülden Karaböcek,Nazan Öncel,vs vs hepsi karakaplı defterimde....:)" demişsiniz ya.. deniz sekiyi bliorum hüsnüyle çirkin münasetbetlerinden de dierlerini bilmiorumm kısacıkk bi özet geçeblcekmsiniz acebaa
cnm öncelikle allah sabır versin sadece ilk 1-2sayfayı okudum ama çok zor gerçekten inşallah atlatrsın en kısa zamanda:26:
"hülya Avşar,Deniz Seki,Gülden Karaböcek,Nazan Öncel,vs vs hepsi karakaplı defterimde....:)" demişsiniz ya.. deniz sekiyi bliorum hüsnüyle çirkin münasetbetlerinden de dierlerini bilmiorumm kısacıkk bi özet geçeblcekmsiniz acebaa
Tam bir hafta önce http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...r-yasadim-pismanmiyim-aslaaaaaaaaaaaaaaa.html böyle bir konu açmıştım ! Bir sosyal sorumluluk projemize destek almak için. O zaman bu konuya bile hadi canım sende derken aradan daha 1 hafta geçmeden gerçek olduğunu görüyoruz. Oldukça üzücü bir durum.
Öncelikle sakın bu neden benim başıma geldi ? Neden ben ? Nerede hata yaptım soru cümleleri ile kendinize zarar vermeyin. Suçu asla kendinizde aramayın. Krizlerde hemen parlamamla ünlü ben bu konuda size diyorum ki çok çok akıllıca düşünün her ne olursa olsun önünüzde bir oğlunuz var şu anda 6-7 yaşında o hiçbirşeyi hissetmemeli, yaşamamalı, bilmemeli ! Size ne kadar çok yük yükledim değil mi ? Lakin oğlunuz için bunu yapmalısınız.
Eşiniz ve kardeşiniz hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum ama bu krizi babanız yönetememiş. Yaklaşımı bu şekilde olmamalıydı bence.... Düşünün konuda en suçsuz kişi en büyük acıyı çekiyor !
bence başınıza yastığa koyun gözünüzden geçmiş söyle bir geçsin uyandığınızda herşeyi silmiş olun. Söylemesi kolay yapması zor ama yapmak zorunda olduğunu bir hareket bu. Bir diğer konu sizin mutlaka uzman biri ile görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum. Burada bizimkiler sadece temenni mutlaka profesyonel bir destek almalısınız. Bunun yeride burası değil amaç rahatlamaksa yazın siz bizde yazalım küfürler edelim ama çözemeyiz.....
ve son kez yeniden söylüyorum sakın NEDEN BEN demeyim ! Bu sizi yıkacaktır
saygılar ....
Canım bizim tepkilerimiz aynı senle, aynı o olayda da hem Deniz Seki'den hem Hüsnü Şenlendirici'den nefret ettim. Onların olayı bitti ben hala her gördüğümde ikisine de saydırırımEşim bile alıştı artık bu halime ben saydıkça bakıp bakıp gülüyor halime
niye inanamadınız anlamadım..burad yüzlerce hanım fikirlerini söylüyor..olaylara objektif bakarak akıl akıldan üstündür diye bir söz var..çooğu zaman hepimizin fikir almaya ihtiyacı var...Böyle ciddi, özelden de özel şeyleri burada paylaşabilmenize inanamıyorum..
Gülden Karaböcek ablası neşe karaböcek'in eski kocasıyla evlilik yapmış, onu ablasından çalarak. Keza Nazan Öncel de aynı. E Hülya Avşar'ın durumu malum Futbolcu Tanju Çolak'ın yuvasını yıkıyordu. Bu tür insanların topundan nefret ediyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz
cok dogru bır söz en sucsuz olan en buyuk acıyı cekıyor
Tam bir hafta önce http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...r-yasadim-pismanmiyim-aslaaaaaaaaaaaaaaa.html böyle bir konu açmıştım ! Bir sosyal sorumluluk projemize destek almak için. O zaman bu konuya bile hadi canım sende derken aradan daha 1 hafta geçmeden gerçek olduğunu görüyoruz. Oldukça üzücü bir durum.
Öncelikle sakın bu neden benim başıma geldi ? Neden ben ? Nerede hata yaptım soru cümleleri ile kendinize zarar vermeyin. Suçu asla kendinizde aramayın. Krizlerde hemen parlamamla ünlü ben bu konuda size diyorum ki çok çok akıllıca düşünün her ne olursa olsun önünüzde bir oğlunuz var şu anda 6-7 yaşında o hiçbirşeyi hissetmemeli, yaşamamalı, bilmemeli ! Size ne kadar çok yük yükledim değil mi ? Lakin oğlunuz için bunu yapmalısınız.
Eşiniz ve kardeşiniz hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum ama bu krizi babanız yönetememiş. Yaklaşımı bu şekilde olmamalıydı bence.... Düşünün konuda en suçsuz kişi en büyük acıyı çekiyor !
bence başınıza yastığa koyun gözünüzden geçmiş söyle bir geçsin uyandığınızda herşeyi silmiş olun. Söylemesi kolay yapması zor ama yapmak zorunda olduğunu bir hareket bu. Bir diğer konu sizin mutlaka uzman biri ile görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum. Burada bizimkiler sadece temenni mutlaka profesyonel bir destek almalısınız. Bunun yeride burası değil amaç rahatlamaksa yazın siz bizde yazalım küfürler edelim ama çözemeyiz.....
ve son kez yeniden söylüyorum sakın NEDEN BEN demeyim ! Bu sizi yıkacaktır
saygılar ....
Hülya Avşar bekardı,Tanju Çolak la ilişkisi vardı..Yani Deniz Seki ile durumu benziyor....Tabi aradan yıllar geçti..Gençler bilmezler...:) O sıralarda Tanju Çolak çok ünlü bir futbolcuydu,evliydi ve çocuğu vardı..Gülden Karaböcek ve Nazan Öncel de kızkardeşlerinin kocaları ile evlendiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?