keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bende sana katılıyorum olanları duymadan önce bu nasıl kardeş benim 2 tane ablam var dedim empati kurdum. Ama tabiki onun yaşadıklarını yaşamadım . psikolojik sorunlar konusunda haklısın.

Yani burdaki 15 yaşındaki kızı yuhluyoruz,ama Nazan Öncel'i çoğu kişi dinliyodur beğeniyodur.
Ne fark var ki arada sanki.Hayat böyle garip işte

Şahsen kendi adıma konuşayım, Nazan Öncel'in de bu yaptığını bildiğimden dolayı kendisinden hiç hazetmem. Gördükçe aklıma gelir yaptığı

Böyle ciddi, özelden de özel şeyleri burada paylaşabilmenize inanamıyorum..

Ben de sakıncası nedir anlayamadım? Zaten susa susa bu hale gelmedik mi toplum olarak (sözüm meclisten dışarı elbette), hep ayıplanarak, sapkınlıkları, rezillikleri aile içinde örtbas etmeye çalışarak psikolojisi bozuk, dengesiz nesiller yaratmadık mı? Bence bu yaşanan özelden de özel bir durum değil, düpedüz rezillik ve sorumlularını örtbas etmek, olayı saklamak bu gibi pisliklerin ekmeğine yağ sürmekten başka birşey değil. Yapanlar bunu yaparken yaptıklarından utanmıyor da, buradaki tek mağdur olan konu sahibi bunu paylaşmaktan, dertleşmekten mi utansın

Şahsen kendi adıma konuşayım, Nazan Öncel'in de bu yaptığını bildiğimden dolayı kendisinden hiç hazetmem. Gördükçe aklıma gelir yaptığı

bende ;
deniz seki nin zurnacı hüsnü olayından sonra, kadından nefret ettim,zaten de aman aman sevmezdim ya..

Hülya Avşar,Deniz Seki,Gülden Karaböcek,Nazan Öncel,vs vs hepsi karakaplı defterimde....:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ;
deniz seki nin zurnacı hüsnü olayından sonra, kadından nefret ettim,zaten de aman aman sevmezdim ya..

Canım bizim tepkilerimiz aynı senle, aynı o olayda da hem Deniz Seki'den hem Hüsnü Şenlendirici'den nefret ettim. Onların olayı bitti ben hala her gördüğümde ikisine de saydırırım Eşim bile alıştı artık bu halime ben saydıkça bakıp bakıp gülüyor halime

Neyse konuyu dağıtmayalım fazla, Nazlı bebek gelmiş...
Canım umarım az biraz da olsa daha iyisindir, biliyorum çok zor iyi olmak. Ama senin çok güçlü bir kadın olduğunu hissediyorum ben. İyi olacağına hakettiğin mutluluğu bulacağına inanıyorum gönülden...

cnm öncelikle allah sabır versin sadece ilk 1-2sayfayı okudum ama çok zor gerçekten inşallah atlatrsın en kısa zamanda:26:

buarada da kızlar cahilliğimi mazur görürseniz bişicikk sorcamm
"hülya Avşar,Deniz Seki,Gülden Karaböcek,Nazan Öncel,vs vs hepsi karakaplı defterimde....:)" demişsiniz ya.. deniz sekiyi bliorum hüsnüyle çirkin münasetbetlerinden de dierlerini bilmiorumm kısacıkk bi özet geçeblcekmsiniz acebaa

Gülden Karaböcek ablası neşe karaböcek'in eski kocasıyla evlilik yapmış, onu ablasından çalarak. Keza Nazan Öncel de aynı. E Hülya Avşar'ın durumu malum Futbolcu Tanju Çolak'ın yuvasını yıkıyordu. Bu tür insanların topundan nefret ediyorum. yuva yıkanın yuvası olmaz

cok dogru bır söz en sucsuz olan en buyuk acıyı cekıyor

Hülya Avşar bekardı,Tanju Çolak la ilişkisi vardı..Yani Deniz Seki ile durumu benziyor....Tabi aradan yıllar geçti..Gençler bilmezler...:) O sıralarda Tanju Çolak çok ünlü bir futbolcuydu,evliydi ve çocuğu vardı..Gülden Karaböcek ve Nazan Öncel de kızkardeşlerinin kocaları ile evlendiler....

valla deniz hapse girince.. bi sevindim bi sevindim
nazireyi bulsam da öpsem dedim kendi kendime, ahını aldı nazirenin..

deniz seki şarkısı çalsa, radyo tv değişir bende..
bende saydırıyorum.
kendimce tepki veriyorum kadına..

Böyle ciddi, özelden de özel şeyleri burada paylaşabilmenize inanamıyorum..
niye inanamadınız anlamadım..burad yüzlerce hanım fikirlerini söylüyor..olaylara objektif bakarak akıl akıldan üstündür diye bir söz var..çooğu zaman hepimizin fikir almaya ihtiyacı var...

Tanju Çolak ın eşinin ahı tutmuştur belki de Hülya Avşar a....Kaya Çilingiroğlu nun durumu ortada....

cok dogru bır söz en sucsuz olan en buyuk acıyı cekıyor

Kazen'e katılıyorum, "Neden" diye kendini hırpalama. En çok bu soru yıkar insanı, çünkü cevabı yoktur. Her zaman yapılan ş........zliğin nedeni olamıyor maalesef. Ve Kazen'in de dediği gibi en suçsuz, en temiz olan çekiyor en büyük acıyı... Ama ben daha önce de dediğim gibi senin çok güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum. Ama tavsiyem mutlaka psikolojik destek almaya başla, kişinin tek başına başedebileceğinden ağır bir durum bu. Ve bir an önce ver dilekçeni boşan, bu süreç uzadıkça canın daha çok yanacak çünkü...
Evladın için umarım en az zararla atlatırsın bu acı imtihanı...

değerli fikirlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler..saptamalar çok doğru ..dün gece benzer şeyleri düşünmüştüm..haytımızın bazı dönemlerinde sekteye uğrarız..kriz anları yaşarız..bir iki defa yaşamış birisi olarak..kriz anlarında doğru düşünebildimmi objektif olabildimmi..kesinlikle hayır..onedenle psikologla görüşmekte fayda var bence..

iyi ki hatırlattın..
kaya hülyayı aldatınca çalma kapımı çalarlar kapını dedim..ona da sevindim..
tanjunun karısı aysun hn.dı.. onunda ahı tuttu hülyayı seneler de geçse aynını kendi yaşadı..
kadın o zaman çok genç ,2 çocuk var..
kimbilir neler yaşadı kadın iki çocukla..alenen tanju hülya tvde gazetede boy göstermeler..
hülyaya da iyi oldu..karizmasını feraye iyi çizdi..

erkeklerde sütten çıkmış akkaşık değil tabii,
ama kadın kadının canını neden yakar,anlamalı

merak eden arkadslar var bılıyorm ama sureklı gıremıyrm net e sadece kk ya bu konuya bakıp yazılanları okuyup kendımde guc hıssettıgımde cvp yazıp cıkıyorm

pskoljık destek almamı önermıssnz kesınlıkle alıcam yoksa latından kalkamayacaımı bılıyorm su an basakada yapabıleceım bırsey yok sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…