keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yok konu sahibi değil
konu sahibinin kız kardeşi paylaşmış bunu facebook'ta

kızın okula gitmesine bir şey diyemem,sınav zamanı tatile az kaldı ama bu kadar rahat olmamalı.bazı şeylerden men edilmeli,kızla kim ilgileniyorsa telefon kullanmasınada engel olmalılar

şöyle bir düşünüyorum da, evet bende sizin gibi duyulmasini istemezdim
sonuçta ortada kücük bir çocuk var, babasi olcak o adami böyle tanimasini, hatirlamasini istemem.
ne kadar yanliş birşey yapmiş olsa bile ilerde çocuğunuzu etkileyebilir bu durum.
ama bi yandanda okadar kizginim ki, o iki pisliğin hak ettigi cezayi almalarini istiyorum
O kardeş olcak insaninda bu kadar gayet normal bi şekilde hayatina devam etmesini icim almiyor yemin ederim
insan hiç mi utanmaz, hic mi üzülmez...
ben utancimdan ölürdüm galiba!!!
Burda en büyük iş sizden sonra babaniza düşüyor bence.. Aileden bi tek o var kardeşinizi bi düzene sokmak zorunda
O da hayatini daha fazla maf etmeden yaptiğinin iyi birşey olmadiğini anlamak zorunda.
Nazli bebek, kendini toparla canim
Oğlunla ilgilen.. Düşünme o pislikleri
Sen çok güçlü bir kadinsin.

Keşke ölseydim. Yaşarken zarar vereceğime ölürdüm belki faydam olurdu!!!
bunu yazmış ıste tam da konu baslıgım

pardon cnm bende sen söylüyosun bu yazıyı öyle anladım o yüzden
bi önceki msj öyle yazdım
kesinlikle duygu sömürüsü yapıyor her ikiside

İki gündür okuyorum ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim..
Canım oğlun damgalanmayacak inan hiç bir zaman..
Senin gibi güçlü bir annesi var.
Çok zor biliyorum, içim o kadar çok acıdı ki..
Allahım yar ve yardımcın olsun..
Başın her zaman dimdik olsun.

baslıgı okudugumda dedimki ne kadar acımasızca bi başlıkk ama öyküyü okuyunca el vermemek elde degilll çok zor hiçbişey sizin için eskisi gibi olmaz ki artık allah yardımcın olsun

ben yazmadım bunu o facebook a yazmş

inan bana bu sadece duygu sömürüsü
kendi yaptigi yanlişlari böyle kapatmaya calisiyor
''ay yok keşke ölseydim, keşke bana birşey olsaydi'' vs.
boş laflar bunlar
sadece şunu söylüyorum inan bana nazli bebek kardeşin olcak o insan bunun cezasini cekecek!!
tabi kocan olcak o adamda ayni şekilde

Böyle ciddi, özelden de özel şeyleri burada paylaşabilmenize inanamıyorum..

ne kadar saçma bir yorum olmuş... elbetteki içini dökecek hatta her hissettiğini kinini kızgınlığını yazacak ki yazdıkça rahatlayacak

akıllı bir kız olsaydı zaten eniştesine yanaşmazdı.. o yüzden bu hareketlerini boşver gitsin!!

Ayrıca boşver duyulmasını falan, inan zaten teyzeler arkadaslar birkaç kişi duymuş bu mutlak bir gün çocuğunun kulağına çalınacaktır....
o yüzden bırak cezalarını çeksinler asla engel olma asla...

bırakırsan ne olacak onların suçu ört bas edilecek ve olan sadece sana olacak sen o çocuk için savaşacaksın ... onlarda başka limanlara yol alacaklar

Son düzenleme:
Günlerdir okuyorum ama bi türlü yazamadm, çok zor ve çok acı bi durum, Rabbim sabır ve atlatabilme kolaylığı versin arkadaşım, insan ne diyeceğini bilemiyor ama ikisinide ardında bırakıp yoluna devam etmelisin çünkü yalnız değilsn yavrun var, Rabbim sanada yavrunada güzel huzurlu bi hayat nasip etsin, geridekilerde cezalarını çeksinler bi güzel. Kardeş atsan atamazsn demiyorum sana çünkü bu çok ağır bişey kardeşini silip gitsen bundan sonra seni etkilemez varlığndan hayır gôrmemissin yokluğuda çok koymaz bence
Ben şunu merak ettm canım bu kadar zaman içinde kardeşinle eşin bulunduğu ortamlarda dikkatini çeken, gözüne batan bişey olmuşmuydu aralarında :26:

Kardeşiniz şimdi yaşıyor dediğiniz gibi ama geçmişi asla peşini bırakmayacak. Her adımında karşısına çıkıcak yaptığı hatalar. O kadar küçük ki ne yaptığının farkında değil. Sizi değil asıl kendini yaktı. Lütfen artık olan bana oldu diye üzülmeyin herkes yaptığı hatanın bedelini birgün öder.

ben sizin gibi iyi niyetli düşünemiyorum bu konuda bence gayet te yaptığını anlayacak yaşta çok üzücü bir olay benim de kız kardeşim var ikiz gibi büyüdük aramızda 11 ay var aramızda eşimle düşünmek bile midem kaldırmıyo arkadaşa sabır versin Rabbim onun için dua edebilirim sadece dayanma gücü versin keşke uzaklaşma imkanı bulsa biraz kafasını dinlese uzak bir yerlerde

Zaten hep böyle olur, yapan yaptığından utanmaz da zarar gören, acı çeken utanır...
Nazlı bebek, bu olay ne seni ne de oğlunu damgalayacak birşey değil. Bırak cezası ne ise çeksin eşin olacak adam. Ayrıca ben zaten senin yerinde olsa hayatımdan da, oğlumun hayatından da komple silerdim. Böyle babası olacağına hiç olmasın daha iyi

baban telefonu savcılığa vermişti,siz şikayetçi olmasanız bile kamu davasından mahkeme açılır bildiğim kadarıyla

tamda bunu söyliyecektim..
kamu davası açılır bence de ,ortada reşit olmayan bir kız ve şikayetçi baba var..

bir de oğlun damga falan yemeyecektir, emin ol... masum yavrunun bunda kabahati ne?

isterse eş 1 günlük ceza alsın ,yine de alsın..kolay mı öyle insanı bu hallere sokmak?
yanına kar kalmamalı..sen neden sıkıntı yapacaksın ki duyulacak diye,yapanlar utanmamış,
maruz kalan sen mi utanacaksın..
düşmez kalkmaz bir allah, kimin başına ne gelir bilinmez..
seni kimsenin kınayıp yadırgayacağını sanmam..

merak etmesin kimse,eş kendini öldürmez ,kaç gün oldu..
öldürseydi ya kendini..palavra...

kızkardeşi de neden bir kıskaca almıyorlar acaba,
gayet rahat face te paylaşımlar yapıyormuş..

bu konunun uzmani bir avukat degilim ama duyulanlar ve gorulenler kadariyla savciliga sikayette bulunuldugu taktirde tak diye ensene yapisiyorlar.
babaniz da mesajlari savciliga goturerek sadece lafta kalan degil ispatli bir belge sunmus durumda.
bu durumda en basta esiniz olmak uzere kardesinizi de alip sorgulamalari lazimdi.
cunku yas 18 den kucuk oldugu icin sizin de sikayetci olmaniz gerekmiyor zaten.

Son düzenleme:

Duygusal bir ilişki olarak kaldıysa babanın belge olarak sunduğu deliller benim de çok bi bilgim yok ama bu durum böyleyse kamu davasına girmez diye biliyorum canım

Duygusal bir ilişki olarak kaldıysa babanın belge olarak sunduğu deliller benim de çok bi bilgim yok ama bu durum böyleyse kamu davasına girmez diye biliyorum canım

evet, savcılıktan bir hareket yok mu?
eş için kardeş için sorgulama?
baba tel.i teslim etmiş ama, yazılı olarak ta başvurmuş olmalı?
bunun neticesi ne acaba?

Allah yardımcınız olsun,durumun gerçekten çok zor,düşünmesi bile tüyler ürpertiyor..insan kocasının aldatmasına yanar ama bu aldattığı kişi kardeşiyse dahada çok yanar.baban en doğrusunu yapmış savcılığa vermekle bu ne senin utancın olmalı nede çocuğunun; bunu size yapanlar utanmalı..ama bu bahsettiğin kız daha 15 yaşında yanlışı doğruyu daha ayırt edemeyecek kadar çocuk,kanı kaynıyor ama yanlış yerde kaynatmış kanını elbetteki onu affetmen zor olur,belkide hiç affetmeyeceksin ama dedim ya o çocuk..tüm kabahat yaşı büyük olan onu bu hataya teşvik eden eşinde,yaptığı büyük bir ahlaksızlık..senin kardeşin onunda kardeşi,böyle görmeli,böyle bilmeliydi onunsa yaptığı sapıklık..Olayın seni daha çok bunaltıp depresyona sokmadan acilen senin hatta bu hataya atılan kardeşinin bir uzmandan yardım alması gerekir..Eşin olacak ahlaksızı Allah ıslah etsin ve sana,babana ve şuan bu durumdan dolayı güçsüz kalanlara sabır , güç ve bu durumu atlatabilme kolaylığı versin..senin herşeye bedel oğlunla yaşama sımsıkı tutunma zamanın herşeye herkese inat sımsıkı tutun çocuğunla..oğlunun herşeyin en güzelini yaşamaya hakkı var onu kendini dibe vurarak sensiz bırakma,sana ihtiyacı olduğunu unutma..

öncelikle Allah sabır ve güç versin...konuyu okurken ilk başta ne yalan söyleyim fake olabilir mi ?geldi...malum alışkan kk böyle ekşınlara,
ama ciddiyetini çok geçmeden anladım,ee hayatta olamaz mı ? olur,oluyor da büyük konuşmamak benim başıma gelmez dememek gerekir...
bazı yorumlar öyle çünkü ...
ortada suçlu aramak bu saatten sonra çok saçma olan olmuş hemde size olmuş sadece ve oğlunuza...
herkesin karakteri olaylara tepkisi farklıdır ,ama bir baba sonuçta babaysa nasıl bu kadar soğukkanlı yaklaşır bu olaya ...
nasıl tepkisi böyle olur...
kardeşin on beş yaşında olabilir ama şimdiki nesil sadece yaş olarak küçük hem görünüm hem bimişlikk bakımından
o kadar ileridelerki o yüzden küçük ne yaptığını bilmiyor demek bana mantıklı gelmiyor,
duygu açlığı,şefkat şu bu deemek de mantıksız yahu bula bula o kişiyi mi buldu bunları giderecek ...
psikolojik kökenli şeyler de var işin içinde kızın normal olmadığı kesin ...
o yüzden kardeşin onu koru,sahiplen demek gelmiyor içimden ,
eşine diyecek söz dahi bulamıyorum ...
baya uzun bir süre kafanı toparlamaya ihtiyacın olacak zaman kendini yenilemenin ilacı
nereye gidersen git sıkıntı insanı bırakmaz ama mümkünü varsa şehir dışına çıkmayı dene hava değişikliği
oğlun ve sana iyi gelecekktir biraz da olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…