- Konu Sahibi Masal the end
-
bırde belkı bana kızacaksınız ama ben onun ceza almasını ve bu olayın duyulmasını ıstemıyorum dusundukce duyulmaması daha mantıklı gelıo tabıkı onlar ıcın deıl oğlum ıcın onun damgalanmaması ıcın onun hayatını etkılememesı ıcınbılmıyorm belkıde saglıklı dusunemedıgımden sızce nasıl olmalı
baban telefonu savcılığa vermişti,siz şikayetçi olmasanız bile kamu davasından mahkeme açılır bildiğim kadarıyla
Birsencim, senin yorumlarını genelde çok mantıklı bulurum.
Çok objektif yaklaşırsın konulara
ancak onun cezasız kalması bir nevi ödül olmayacak mı her ikisine de?
ceza almayınca konu sahibi hiç bir şey yokmuş gibi unutabilecek mi tüm yaşananları?
tek cezalandırılan yuvası yıkılan, insanlara güvenini kaybeden konu sahibi mi olacak?
sakın yanlış anlama, sadece fikrini öğrenmek istedim.
Zarif yorumun için çok teşekkür ederim csi.
Aslında yorumu gönder butonuna bastığım anda acaba ister miydim ceza almasını diye tekrar düşündüm..
Kardeşi için birşey demek istemiyorum ama o adamın hayatına kaldığı yerden devam etmesi zoruma giderdi herhalde.
Off birşey demek çok zor.. Katılıyorum sana, haklısın..
Zaten ben yiyeceği damgadan dolayı yazmadım aslında o yorumumu.Ya da duyulup rezil olmalar için değil.
Dava süresi çok uzun sürüyor..Gelip gitmesi, yıpranmasını düşündüm.Ama sanırım savaşması en doğrusu..Kendisini güçlü hissetmesi açısından.
Aslında tuhafıma gitmiyor değil.
Şimdi düşünüyorum benim babam olsa muhtemelen beni öldürmüştü .
Okula gitmesi birşey olmamış gibi davranılması garip.
İnanmıyor asla değilim ama birleştiremediğim olaylar var.
bu kadar saın olamazsnz demıssnz ama saınım bende ınananmıyorm ama cok sakınım kı normalde ufacık bırseyde yakıp yıkan bı ınsanımdır onları merak etmıyormsnz demıssınz etmıyorm ama ıstemesemde haberlerı gelıo eşim olaca adam napacaını blmez vazıyette dolanıomş gece sehır dısındakı ablasına gtmıs duramams gerı cıkmış falan kendını öldureceını söluyo ama yasıyo ölmesnde zaten benım onunla tek munasabetım cocugmun babası olması benım ıcın guzel seyler yapamadı hayatımı mahvettı barı bundan sonra cocuunun mutlulugu ıcın ugrassın ceza alacakmı bılmıorm ama sanırım ceza almaktan da korkuyo kardeşm olacak o....u da normal hayatına gerı dönmş okula gıdıoms yanı anlıcanz olan sadece bana oldu bnm cektıgım acı oldu
bak güzelim
bazen hiç beklenmeyen kriz anlarında, insanlar kendilerinden beklenilen tepkileri veremezler
hatta "kanım dondu" da bu yüzdn denir
donar kalır insan
ağlasa ağlayamaz, bağırsa bağıramaz, kırsa kıramaz
yutar, kocaman yumrularla boğazında
o yüzden bence şu anda sen gerçekten şoktasın ve biz bile dış kapının mandalları olarak bu kadar etkilenmişken, senin neler hissettiğini tabii ki bilemeyiz
o yüzden kimseye kendini ifade etmeye çalışma
bir de buna harcama gücünü yani
tek istediğimiz buraya dök içini
istersen söyle kimse yazmasın, sadece okunsun ama sen yaz
yaz ki atma içine
yaz ki boğazındaki yumrular daha çok acıtmasın canını
yolun uzun maalesef ama ben inanıyorum ki başaracaksın...
evet çocuğunun babası çok büyük ihtimalle vicdan azabından değil de, "mahalle baskısı" ve "rezil olma duygusu"ndan dolayı kaçıyor şu anda.
mümkünse ceza almadan ölmesin
kardeşine gelince... elbet onun da hesap vereceği gün gelecek.
elbet o da gerçekten sevecek birisini, belki yuva kuracak, belki anne olacak
o zaman anlayacak sana yaptığı vicdansızlığı
sen sabret canım...
bırde belkı bana kızacaksınız ama ben onun ceza almasını ve bu olayın duyulmasını ıstemıyorum dusundukce duyulmaması daha mantıklı gelıo tabıkı onlar ıcın deıl oğlum ıcın onun damgalanmaması ıcın onun hayatını etkılememesı ıcınbılmıyorm belkıde saglıklı dusunemedıgımden sızce nasıl olmalı
arkadaşım aynen katılıyorum
bencede bir tuhaflık var bende kesinlikle inanıyorum
ama kendi babamı düşünüyorum da hiç sert biri değildir
ama böyle bir olayda hiç düşünmek bile istemiyorum neler yapacağını
ayrıca kız nasıl bu kadar rahat hiç bir şey olmamış gibi baba neden kıza
bu kadar rahat okula bile yolluyor kesinlikle birleşmeyen parçalar var
Keşke ölseydim. Yaşarken zarar vereceğime ölürdüm belki faydam olurdu!!!
kardesım olacak ınsan bıde bunu paylasmıs bugun facebookda arkadasım gormus soyledı yanı okula gıdıo face grıo normal haytaına devam edıo
kardesım olacak ınsan bıde bunu paylasmıs bugun facebookda arkadasım gormus soyledı yanı okula gıdıo face grıo normal haytaına devam edıo
neyi paylaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?