keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senin ve oglunun damgalanacagı bi durum yok ortada inan

kesinlikle ceza almalı ve yaptıgı pisligi herkes duymalı dıye dusunuyurum

baban telefonu savcılığa vermişti,siz şikayetçi olmasanız bile kamu davasından mahkeme açılır bildiğim kadarıyla

evet kamu davası yürür 15 yaşında bi çocuğun istismarı söz konusu neticede, yani biz aklı eriyo ermiyo diye tartışıyoruz ama yasalar çocuk diyo ki bencede çocuktur 15 yaşında bi kız

Zarif yorumun için çok teşekkür ederim csi.

Aslında yorumu gönder butonuna bastığım anda acaba ister miydim ceza almasını diye tekrar düşündüm..
Kardeşi için birşey demek istemiyorum ama o adamın hayatına kaldığı yerden devam etmesi zoruma giderdi herhalde.

Off birşey demek çok zor.. Katılıyorum sana, haklısın..

Zaten ben yiyeceği damgadan dolayı yazmadım aslında o yorumumu.Ya da duyulup rezil olmalar için değil.

Dava süresi çok uzun sürüyor..Gelip gitmesi, yıpranmasını düşündüm.Ama sanırım savaşması en doğrusu..Kendisini güçlü hissetmesi açısından.

ben de tam bunun için, savaşması ve kendisini güçlü hissetmesi için isterim zaten mahkemelere gidip gelmesini
konu sahibinin başı dimedik yukardayken o ikisinin yerlerden kafalarını kaldıramadığını görmesi iyi gelmeyecek mi konu sahibine?

yani ben olsam mutlu olurdum
onları öyle gördükçe

Kesinlikle cezalarını çekmeliler...
Senin susman onlar için ödül olur...
Herkes bilmeli..
Onlar inanlar tarafından acımasızca eleştirilmeli hor görülmeli bana göre
Senin çekineceğin hiç bir durum yok ortada..
Suratına tükürülmeyi hakeden onlar çünkü.
Zamanı gelince çocuğun büyüyünce oda bilmeli bence bunu..
Babasının ne kadar ş...z olduğunu bilmeli.

Son düzenleme:
Kimse kimsenin yorumunu beğenmek zorunda değil,burda beğenilmek için yazmıyoruz bunu hatırlattıktan sonraa kız kardeşin normal hayatına dönmesine şok oldum
Başından beri affetme ama sokağa atmayın diyen bendim.Ama okula bile devam ettiğine göre nasıl bir kişiliktir bu anlamadım.
Demek ki onun psikolojisi hiç etkilenmemiş bu olaylardan.Yada tamamen bozuk bir kişiliği var kendisinin.
Bencede şikayatçi olmalısınız hakedilmiş bir ceza var ortada,çeksinler bakalım...

Aslında tuhafıma gitmiyor değil.
Şimdi düşünüyorum benim babam olsa muhtemelen beni öldürmüştü .
Okula gitmesi birşey olmamış gibi davranılması garip.
İnanmıyor asla değilim ama birleştiremediğim olaylar var.

bende şaştım kaldım kızın (kardeşiniz demek istemiyorum)
hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etmesine pess
gerçekten pess bununla ilgili zaten çogunluk aynı şeyleri
yazdı o yüzden bende tekrar yazmayayım ama ceza konusuna
gelince sakın bırakın çeksinler ikiside cezalarını
onlar utansın onlar rezil olsun sizin gocunacak hiç bir şeyiniz
yok çocuğunuzunda tabi yaptıkları asla yanlarına kalmamalı

arkadaşım aynen katılıyorum
bencede bir tuhaflık var bende kesinlikle inanıyorum
ama kendi babamı düşünüyorum da hiç sert biri değildir
ama böyle bir olayda hiç düşünmek bile istemiyorum neler yapacağını
ayrıca kız nasıl bu kadar rahat hiç bir şey olmamış gibi baba neden kıza
bu kadar rahat okula bile yolluyor kesinlikle birleşmeyen parçalar var

normal değil diyorum işte zaten bu kriz anlarında genelde insanlar normalde verdiklerin tepkilerin tam tersini verir o yüzden bu haldesin,atma içine boşalt birikip patlaması daha kötü olmasın

eğer o mahlukta vicdan ve şeref duygusu olsaydı kendini o gün öldürürdü ,onun ortaya çıkamamasının sebebi milletten senden utanması,pis canı ne kıymetliymiş

kendini ifade etmek zorunda demedim ki,mümkün mü sence merak etmemesi ya da ordan burdan haber bilgi gelmemesi ,nitekim geliyor da ,mutlaka içinden geçen şeyler var ,düşündükleri içini yiyen ,şoktan bu durumda sal gitsin boşalt diyorum
temelde aynı şeyi diyoruz yani csi

işte burda tam da kazenin söylediği şeye geliyorsun ,aşama aşama bunların hepsini yaşayacaksın bir süre sonra benim kardeşim benim eşim yaptı böyle birşeyi diye kendinden utanacaksın ,buna izin verme onlar çeksin acısını sen değil,onlar utansın
ortada hem bir ahlaksızlık var hem de bir suç,tabi ki de cazasını çekmeli sen de keyifle izleyebilmelisin,neden hayatına hiçbirşey yokmuş gibi devam edebilsin ki,neden erkekmiş gibi insan içine çıkabilsin ki
senin hayatın nasıl allak bullak olduysa onun da olmalı
biz burda kafayı yesek de hayatta öle çok ki bunlar oğlun büyük ihtimallae şimdi bişey anlamayacak o büyüyene kadar da çoktan unutulmuş olacak sen hariç tabi,ama mutlaka arada bi dengesiz çıkıp senin baban da şöyleymiş diyecek sonuçta birgün öğrenecek
ve öğrendiğinde de bu adiliğe göz yummmadığın için seninle gurur duyacak

bence herkes şokta kimse tam olarak ne yapacağını bilemiyor
bir de geçmiş var ellerini kollarını bağlayan
herkesin hareketini bir sebebe bağlamaya çalışıp hoş görme demeyeyim de tolere etmeye çalışıyolar

canım snin ve oğlununn zarar göreceği bişey yok bence bunlar onların yanına kalmamalı cezaları neyse ceksinler anlasınlar hatalarını biraz sürünsünler emin ol yüreğine bi nebzede olsa su serpilir o zaman. ceza gerektirdiği durumlarda insanalrı genelde bu sebepten cezalandırmadıkları için insanlar cozuttu ya. yaşamaddan tabiki insan bilemez ama bence sonuna kadar davanı koru... o herifinde donuna kadar al. bırak duyulursa duyulsun utanması gereken sen değilsin

Keşke ölseydim. Yaşarken zarar vereceğime ölürdüm belki faydam olurdu!!!

kardesım olacak ınsan bıde bunu paylasmıs bugun facebookda arkadasım gormus soyledı yanı okula gıdıo face grıo normal haytaına devam edıo

evet iki taraf da duygu sömürüsü yolunu seçti
kardeşin seninle hiç iletişime geçmeyi denedi mi?

hyr ama zaten su an tek ıstedıım herseyden uzak kalmak eger psıkolog 1 hafta sonraya gun vermeseydı bır an önce bu sehırden uzaklasmak en dogrusu olacaktı sanırım

saçmalayın siz neden ölüceksiniz lütfen yapmayın
bunu kendinize siz kimseye zarar vermediniz size zarar verildi
neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım
yavrunuzu düşünün ve kendinize gelin
o utanmaz insan nasıl paylaşmış bu durumu faceden anlamadım
demekki bu kız yaptıklarından hiç pişman değil allahından bulsun ne diyeyim

"Keşke ölseydim. Yaşarken zarar vereceğime ölürdüm belki faydam olurdu!!!"
pardon şimdi anladım kardeşiniz paylaşmış bu yazıyı face de...

Kardeşin hayatına devam ediyorda diyorsunda canım benim yanına kalıcağını mı sanıyorsun.Bugün çıkmaz yarın öbürgün aynı şey olmasa bu tarz bir şey başına gelir o zaman bak bakalım hayatını yaşaıyormu.İlahi adalette çok inanıyorum hemen olmasa allah kimsenin yanına bırakmıyor gerçekten.Güçlü bir kadınsın çalışıyorum demişssin kimseye ihtiyacın yok.Oğlun için zor olabilir ama ileride oda annesinin gücünden güç alır bütün bunları aşar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…