- Konu Sahibi Masal the end
-
Eşinize hiç sormadınız mı nasıl böyle bişey yaparsın sen diye :26:
sevgili nazlı bebek;
en başından itibaren tüm yazılanları, yaşadıklarını okudum. bence sen muhteşem birisin. herkezin kolayca kaldıramayacağı yükler yüklenmişsin omuzlarına daha küçücükken. bu senin kişiliğini daha bi olgunlaştırmış ve tabiri caizse demir gibi yapmış. ama şunu da bilirim ki; Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez!
bu son yaşadıklarından sonra o demir gibi olan kişiliğin bence çelik gibi olacak ve hayata çocuğun için daha bir hırsla sarılacaksın.
gelelim bugün neler yapabileceğğine.....
1) evindeki o lanet kişiliğe sahip koca müsvettesine ait olan tüm resimleri, özel eşyaları vb. şeyleri topla ve en kısa sürede ailesine teslim et.
gördükçe olay heran güncelliğini muhafaza eder bence. değil yüzünü görmek resimlerinden, kıyafetlerinden bile uzak dur.
2) ilk fırsatta evini, adresini değiştir. hatta yatak odanı bile. yeni bir ev yeni başlangıç demektir. ortak paylaştığınız bir yatakta yatarak ne eski güze günler aklına gelsin nede bu yaşadığınız kabus dolu günler.....
3) kardeşinizin tesadüfen bile bulunabileceği ortak alanlara gitmeyin. bu baba evi bile olsa. size destek olmak isteyecek kişiler sizin evinize gelsinler. olurya; 3-5 saniye bile olsa kardeşinizi görmeniz duygu fırtınasını başlatır. şuan şok içinde tepkisiz durumdasınz. ilk kıvılcım sizin içnizdeki patlamaya hazır bombanın fitilini ateşler.
4) iyi bir avukat bulun ve en kısa sürede dava işlemini başlatın. yok son bir konuşma, görüşme yalvarmalarına falan gelmeden kararlı bir tutum alarak yolunuza devam edin.
5) reşit olmayan birisiyle (hatta bu kişi kızkardeşiniz olduğu için ekstra ceza almasını sağlayacaktır ) beraber olduğu için o erkek müsvettesi kocana süper maddi ve manevi tazminat verileceği gibi cezai işlem bile başlatılacaktır. işin içine cezaevi girince o tarafın ailesi size yalvarmaya falan bile gelebilirler. aman merhametli olmayın. sana acımayana sen asla acıma. seni bırak kendi evladına ile acımayan kişi herşeye layktır.
6) yorumlarda pekçok kişi kardeşinize nolacak atmayın affedin , geleceği nolur yoksa tarzında fikirler vermiş. sizi bilmem ama yarı annelik yapmış birisine bunları yapan kişi benim nazarımda kardeş değildir. her yanyana geldiğimizde aklıma bu yaşadığım tramva gelir. çocuğumun yüzüne her baktığımda, büyüdüğünde ilerde kocam ve kardeşim hakkındaki gerçeği nasıl izah edebileceğim gelir. o nedenle kardeşin hakkında hüküm vermek bana düşmez. o kişiye ait cezayı sen belirleyeceksin. lakin bence o kardeşe vereceğin en büyük ceza; senden ve sevginden uzak kalmak. hatta insanların gözünde aşşağılanmak! şimdilik nasıl bir duygu olduğunu bilemez belki ama zindanlara atsan da, etini lime lime etsende bu aşşağılanma duygusu, yanlızlık duygusu ona verilecek olan en büyük cezadır.
daha fazla şeyler yazmak, içindeki ateşi azda olsa söndürebilmeyi çok isterdim. ama senin en büyük ihtiyacın olan şey zaman!
birde kendini iyi hissettikçe durumları, gelişmeleri yazarsan sevinirim. kendine iyi davran. unutmaki senden ve evladından daha değerli bişey yok.
detayları cok bılmıorm bende ama sanırımm muayne olacaktır
2 kişi ceza almalı denmiş ama bu yapılanın sizce bir cezası varmı ? Lütfen bunu bir araştırın.....
Sayın NB bu konuda ki önceki mesajımı lütfen okuyun, burada kimse size yardımcı olamaz sadece yazılan nefret söylemleri bir parça acınızı geçici olarak hafifletir, sizin gibi düşünenlerin fikirleri sizi bir parça olsun rahatlatır ama hala sizin bir uzmandan tavsişyeler almanızı rica ediyorum.
Bu konuda hemfikir ise lütfen bana yazın konunuzu kapatalım.... her yazılan sizi geçici rahatlatmakta ama sonrasında içinizde büyümektedir......
Saygılar
arkadaşlar 15-18 yaş arasında eğer cinsel ilişki varsa suç,
aksi halde değil,
çocuk istismarıda olmaz çünkü 15-18 yaş arasını ceza kanunu bu anlamda çocuk saymıyo.
yanlızca 15-18 arası akli dengesi yerinde değilse çocuk istismarına girer, buda suç olur.
ama şu haliyle ortada kanunda tanımlı bi suç yok..
kamu davası açılmaz diye düşünüyorum..
Evet ben de bu koşullarda dava açılmayacağını biliyorum,ama eğer istismar varsa konu sahibi tereddüt etmesin demek istemiştim.Sanırım kardeşi muayeneye filan götürülecekmiş anlaşılması için.Bir yorumunda tereddüt ettiğini söylemişti konu sahibi,duyulmasın çevreden diye o yüzden eğer istismara yol açan bir şey varsa ört bas olmasın diye düşünenlerdenim.Bakalım konu sahibi randevusuna gitsin öncelikle,mutlaka açılacaktır rahatlayacaktır diye düşünüyorum.Allah yardımcısı olsun bu konuya çok üzüldüm gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?