keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşin çalışıyodur işine elbet geri dönecek
şimdi biiliyo başına gelecekleri korkup kaçıyo ama eninde sonunda işe dönecek eve gelemez heralde

arkadaslar kadin sokta sormadinmi etmedinmi diyerek daha fazla olayi hatirlatmayin o zaten isterse kendisi yazar herseyi ama simdilik parca parca yazabiliyor sebebide daha kendisi bile anlayabilmis degil nedenlerini kendi icinde sorguluyor lutfen anlayisli olun

nazli bebekcim sakin davandan donme! o adama da kardesinede cezalarini yargi versin.
cocugun damgalanmaz bulundugun sehirden tasinirsin gerekirse ismini cismini bile degisirsin .korkma sen ve cocugun tertemizsiniz pis olanlar onlar.

canım, kardeşimi almışlar dedin de sorgu için mi,yanlış anlama da muayene filan için mi?
davanın seyri için, yakınlaşıp yakınlaşmadıkları önemli midir acaba

peki sen şu anda çalışıyor musun izinli misin?
böyle bir halde nasıl verimli olabilirsin işine..
ama yine de seni güçlü,mantıklı buluyorum..

böyle devam et canım, allah yardımcın olacaktır..
sakinliğini sürdür..
oğlun da şanslı, senin gibi metanetli bir annesi var..

Buradaki tavsiyelere katılıyorum canım.Sen kendi işinin sahibi olan,kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsın.Seninle aynı yaştayız anladığım kadarıyla ve aynı şehirdeyiz.Hayat çok acımasız ama bir o kadar da umut dolu unutma.Umut dolu çünkü ben evimin penceresinden seninle aynı şehrin ışıklarına bakarak,o ışıklı evlerden birinde olduğunu düşünerek,seni görmediğim tanımadığım halde,senin için dua ediyorum.İnan ki sen çok güçlüsün.Kendi ayaklarının üzerinde durup,çocuğuma sahip çıkarım diyorsun.Kimseye minnet etmek zorunda değilsin.Eşin ya da kardeşin için şöyle yap böyle yap gibi yorumlara girmeyeceğim,ama ceza alması konusunda tereddüt etmemelisin diye düşünenlerdenim.Çünkü insan ne kadar bir suça göz yumarsa,onu o kadar teşvik etmiş olur.Senin çocuğun tertemiz,senin gibi bir annesi var.İnsanın doğarken annesiyle babasını seçmesine imkan yok,emin ol damgalanan çocuğun olmayacak.Ona bu süreçte hiçbir şeyi hissettirmemelisin.Babası çocuğunu görmek isterse sen ne götür ne getir,ne de onun yüzünü gör.Evini değiştirmen,yatak odanı değiştirmen,eşyaları bir an önce toparlaman gibi konularda hem fikirim.İnsan baktıkça anıları tazelenir çünkü.Hatta doktor randevundan sonra tatile gidin şöyle oğlunuzla birkaç gün.Onun mutlulukla koşuşturmaları size güç versin.Ailenizde her kafadan bir ses çıkması normaldir bu dönemde,ama siz kendinizi dinleyin.Sizi tebrik ederim yardım almayı düşünmüşsünüz,çoğu kişi buna yanaşmaz çünkü zayıflık gibi görür.Ama aksine güçlenmenin bir yoludur.Bir yorumunuzda daha önce de depresyona girdiğinizi ve şimdi ilaç almak istemediğinizi söylemiştiniz,ben atlatacağınıza inanıyorum,mantıklı yorumlarınızdan hissediyorum.Şunu sakın unutmayın asla yalnız değilsiniz.Burada sayfalarca kendi fikirlerini,kızgınlıklarını bir şekilde belirtip,size kendilerince destek olmaya çalışan bayanların hepsi size birer umut olsun.

Son düzenleme:
detayları cok bılmıorm bende ama sanırımm muayne olacaktır

off ne kötü muayeneye gerek bile yok eğer aralarında yogun bir mesajlaşma olmuşsa tam bir beraberlik olmamışda olsa aralarında mutlaka birşeyle yaşanmıştır
ikisinede insan ne diyeceğini bielmiyor yazık hiçmi utanma yokmuş bu adamıda anlamak çok zor yazık.. ol..n
Allah yardımcın olsun bu günlerde geçecek Rabbim dayanma gücü versin sana
dualarım senle canım

15 yaşında diye kandırılmaya müsait falan diye düşünmüyorum ben ..şimdiki nesile şöyle bir bakıyorum maşallah malın gözü olmuş hepsi..herşeyden haberleri var...eşiniz kızkardeşinizi ayartmışolsa bile kardeşinizin böyle bişeye yanaşmaması gerekirdi..sonuçta sizin kanınızdan olan o..sizin canınızz yandığında cigeri yancak olan o..yada o olmalıydı...
ikisini de silin...hayatınızdan çıkarın...başlarının çaresine baksınlar..15 yaşındaki kız yuva yıkmayı biliyorsa ortalığa düşmeden yaşamayı da öğrensin...

ah canım benim Allah yardımcın olsun.eşinin yaptığı affedilir gibi değil ama ne yalan söyleyeyim kardesini de cok masum bulmadım ben.15 yaş evet küçük ve hata yapılacak bir yaş ancak;enişteyle değil.bunu da idrak edebileceği bir yaş zaten(zihinsel eksikliği olmadığı sürece).biz türk toplumuyuz bizler onuru namusu ve şerefi için yaşayan bir milletiz.bizim değerlerimizde de bunlar var ve bu şekilde yetişiriz.kardeşin yanlış olduğunu bile bile kendine ve duygularına engel olamamış,yazık.senin utanacağın hiiiiçççbir şey yok.kerdeşine yazık oldu.bu yaşında adının karıştığı olaya bak.hayat boyu zihinlerden silinmeyecek bir leke.bu zaten ona en büyük ceza olacak.senin bir şey yapmana gerek bile yok.eşine gelince o da kanunlar karşısında cocuk yaşta biriyle olmanın hesabını ağır ödeyecek.senin açından da bakacak olursak;tabiri caisse DONUNA KADAR ALLL!!!!...

2 kişi ceza almalı denmiş ama bu yapılanın sizce bir cezası varmı ? Lütfen bunu bir araştırın.....

Sayın NB bu konuda ki önceki mesajımı lütfen okuyun, burada kimse size yardımcı olamaz sadece yazılan nefret söylemleri bir parça acınızı geçici olarak hafifletir, sizin gibi düşünenlerin fikirleri sizi bir parça olsun rahatlatır ama hala sizin bir uzmandan tavsişyeler almanızı rica ediyorum.

Bu konuda hemfikir ise lütfen bana yazın konunuzu kapatalım.... her yazılan sizi geçici rahatlatmakta ama sonrasında içinizde büyümektedir......

Saygılar

sakıncası yoksa konumun kapatılmamasını ıstıyorum en azından bır sure daha..cunku su an evden cıkmıyorum telefonlarıma cevap vermıyrom cogunlukla... yanı burda tanımadıım ınsanların ıyı dıleklerı fıkırlerı benı az da olsa rahatlatıyor.
uzmandan destek almamaı önermıssınz bende aynı fıkırde oldugumdan tek basıma atlatamayacaımı bildiğimden randevumu aldım zaten...

ama yınede kurallar dısına taşan bı durum söz konusu ıse konumu kapatabılırsınız

arkadaşlar 15-18 yaş arasında eğer cinsel ilişki varsa suç,
aksi halde değil,
çocuk istismarıda olmaz çünkü 15-18 yaş arasını ceza kanunu bu anlamda çocuk saymıyo.
yanlızca 15-18 arası akli dengesi yerinde değilse çocuk istismarına girer, buda suç olur.
ama şu haliyle ortada kanunda tanımlı bi suç yok..
kamu davası açılmaz diye düşünüyorum..

Evet ben de bu koşullarda dava açılmayacağını biliyorum,ama eğer istismar varsa konu sahibi tereddüt etmesin demek istemiştim.Sanırım kardeşi muayeneye filan götürülecekmiş anlaşılması için.Bir yorumunda tereddüt ettiğini söylemişti konu sahibi,duyulmasın çevreden diye o yüzden eğer istismara yol açan bir şey varsa ört bas olmasın diye düşünenlerdenim. Bakalım konu sahibi randevusuna gitsin öncelikle,mutlaka açılacaktır rahatlayacaktır diye düşünüyorum.Allah yardımcısı olsun bu konuya çok üzüldüm gerçekten.

nazlı bebek geldin mi canım nasılsın oğlun nasıl ne durumda
babasını soruyo mu seziyo mu hiç bişeyler

bende çok üzüldüm gerçekten..
umuyorum cezalarını bulurlar..
hukuki yoldan yada başka şekilde ama umarım en büyük cezayı çekerler..
Allah yardımcısı olsun konu sahibinin..

Canım yaşadığın şeyler kolay değil.kesinlikle uzman yardımı al.kendin için ve çocugun için yeni bi hayat kurmak ve dirayetli olmak zorundasın.GÜÇLÜ ol.Ankarada yaşıyosun sanırım reklam girceği için adını yazamadım ama özelden yazarsan güzel bi merkez var bildiğim.ALLAH yardımcın olsun.şu hayatta önce sen geliyosun kimseyede acıma....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…