keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
duygusal bile olsa resit olmadigi icin kamu davasina girer diye duymustum.

canım tck bu maddeyi hatırlayamamıştım tam olarak başta ama tabi dediğim gibi çok ta bilemiyorum

MADDE 104. - (1) Cebir, tehdit ve hile olmaksızın, onbeş yaşını bitirmiş olan çocukla cinsel ilişkide bulunan kişi, şikâyet üzerine, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Fail mağdurdan beş yaştan daha büyük ise, şikâyet koşulu aranmaksızın, cezası iki kat artırılır.
Bu tür davalarda çocuk da anne de baba da şikayetçi olup davaya katılabilirler. Sadece çocuğun şikayetden vazgeçmesi şikayet yokluğundan davayı düşürmez. Zira anne ve baba da katılandır ve katılanın sahip olduğu tüm yasal yollara başvurma hakkı da bulunmaktadır. Dolayısı ile çocuk şikayetten vazgeçse bile anne veya babadan biri şikayetçi ise düşme kararı verilemez. Çünkü bu suçun müştekisi anne ve babadır. Mağduru ise çocuktur.

tamamda aralarında cinsel ilişki oldumu olmadımı onu bile bilmiyoruz
bence büyük ihtimal olmamıştır
yada en azından öle umuyorum

cinsel ilişki olmamışsa suç değil, çocuk cinsel istismar sayılmaz diye biliyorum ben

Son düzenleme:
yaa çok çok üzgünüm ama bende başından beri çok üzülüyorum ama bu konuda çok kopukluklar var. yani benim babam olsa kardeşimi bırak okula göndermeyi camdan burnunu çıkarttırmaz zaten izin versede çıkmasına öyle bir döverdi ki dışarı çıkmaya yüzü olmazdı. yada o adama yapacaklarını tahmin bile edemiyorum yani. tuttuğum her tarafı elimde kalıyo. konu sahibesi haricinde herkes hayatına devam ediyo anlamadım valla

arkadaşlar konuda kardeşin yaptığı haltlara değilde nazlı bebek arkadaşımıza yardımcı olmaya çalışsak...

kadın defalarca ondan bahsedilmesini istemediğini yazıyor

tamam haklısınız merak ediyor yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama

lütfen karşımızdakinin yarasına tuz basmadan bunu yapalım...

Nazlı bebek Allah yardımcın olsun canım eden kendine edermiş unutma

o vicdansızlarda kendi layıklarını bulacaktır bundan şüphen olmasın

oğlun ve sana huzurlu sağlıklı bir yaşam diliyorum bundan sonrası için...

Allah sabır versin...

Keşke ölselerdi gerçekten.

15 yaşımı çok iyi hatırlıyorum. akli dengesi yerindeyse o kızın böyle bişe yapmasına mazereti olamaz. adam olamamış baba için de söylenecek hiç bişe yok.
benim en çok takıldığım nokta senin sağlığın NAZLIBEBEK. yanında olsam bi tokat atsam seni şu şoktan çıkarıp ağlamanı sağlasam diyorum. birinin seni silkelemesi lazım, ağlayıp feryat figan edip olaylara bu kadar tepkisiz olmaman gerekiyor. burada yazıyorum beni hatırla, ağlamadığın sürece tepki vermediğin sürece, sinirlerin daha çok laçka olacak ve çok ama çok hastalanacaksın. ağla ve içini dök, dertlerin gözyaşlarınla aksın sonra da kurusun gitsin lütfen. oğlun için yeni tertemiz bir hayat. dik dur hata sende değil...

Allah yardımcın olsun...

allah kimsenin başına vermesin. en büyük teselli dua et. kuran oku çok rahatlatır. düşünmene yardımcı olur. hepimiz senin için dua ederiz. psikolojik olarak dağılmış olmalısın. allah yardımcın olsun hem çocuğuna hem sana

Dünden beri konuyu okuyorum ne yazayım diye düşünüp durdum.
Allah yardımcın olsun bu olayı atlatıp yeni bir yaşam kurmana yardımcı olsun rabbim. Olan olmuş acıyı çeken sensin.
Ama en büyük gücü oğlundan alacaksın. Ona sarıl sımsıkı.
Iyiki oğlun var hayatında.
Bir süre kimseyle görüşme ki aynı şeyleri duyma.
Imkanın varsa bulunduğun ortamdan uzaklaş.
çalışıyor musun bilmiyorum?
Ama çalışmıyorsan kendini meşgul edecek birşeyler bul.
Psikoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın.
Umarım en kısa zamanda atlatıp hayatına yepyeni ve güzel bir sayfa açarsın.
Sakın kendini suçlama.
Biz ne yaparsak yapalık bazen karşımızdaki insandan olmadık darbeler alıyoruz.
Hayatta her daim yalnızız.
Sen çok güçlü birisin, herşeyin üstesinden gelirsin.
Allah yavrunla sana sağlıklı güzel günler nasip etsin.

bence yaptıkları cezasız kalmamalı neden ceza ıstemedıgını ogluna damga olmaması ıcın demıssın damgası olsa ne olcak kı bu onların ayıbı kucucuk cocuga kım ne dıyecek zaten bellı bı zaman sonra pıslıklerı unutulur bastan berı okuyorum çok güçlü bi bayansın bunların üstesinden gelırsın ama öle evde oturmakla olmaz onlar kendı hayatlarına devam edıyosa sen nıye hala oturuorsun kalk ve kendın ve oglun ıcın bısıler yap

dun kardesmı almşlar esımı sanırım bulamıolar nerde olduu pek bellı olmuyor ya eşim ve kadesm demek ıstemıyorm bahsederken ama agız alışkanlıgı ıste

nazlı bebeğim ben böyle bi soru sormuştm sana ama cevap vermesende saygıyla karşılarım canım

Evet arkadaşım anlamadınmı belki başından böyle bişi anlasaydın belki laf çarpıtırdın rahatsız olurlardı falan (

Ölendemi kabahat öldürende mi diye boşuna dememiş büyüklerimiz

Nasıl bir mide bu Nasıl bir karaktersizlik Ne demek 15 yaş küçükmüş kesinlikle katılmıyorum...

Onlar var ya onlarr küçük dedikleriniz zehir zehirrr diller pabuç gibi bilmedikleri şey yok...

Terbiyesiz arsız ne olacak...İnanılır gibi değil bu kadar mı erkeksiz kaldı yani ablasının kocası ne demek yahuuuuuuuuu

Hadi o hasiyetsiz adamdan bir teklif geldi etti aç ablana konuyu anlat yao bişiler ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy delircemm aaaaaaa

Allah akıl fikir versin Nereye doğru gidiyoruz bilemiyorum yazıkkk yazıkkk

Sen rabbine sığın cnmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…