- Konu Sahibi Masal the end
-
Duygusal bir ilişki olarak kaldıysa babanın belge olarak sunduğu deliller benim de çok bi bilgim yok ama bu durum böyleyse kamu davasına girmez diye biliyorum canım
duygusal bile olsa resit olmadigi icin kamu davasina girer diye duymustum.
Başıma gelse beni kimse tutamaz , arkadaşımız çok sakin ve güçlü.
bu arada ceza konusunda merak etmıssınz cınsel bsy yok ama yınede ne olur sonuc bılemem
bu arada ceza konusunda merak etmıssınz cınsel bsy yok ama yınede ne olur sonuc bılemem
Günlerdir okuyorum ama bi türlü yazamadm, çok zor ve çok acı bi durum, Rabbim sabır ve atlatabilme kolaylığı versin arkadaşım, insan ne diyeceğini bilemiyor ama ikisinide ardında bırakıp yoluna devam etmelisin çünkü yalnız değilsn yavrun var, Rabbim sanada yavrunada güzel huzurlu bi hayat nasip etsin, geridekilerde cezalarını çeksinler bi güzel. Kardeş atsan atamazsn demiyorum sana çünkü bu çok ağır bişey kardeşini silip gitsen bundan sonra seni etkilemez varlığndan hayır gôrmemissin yokluğuda çok koymaz bence
Ben şunu merak ettm canım bu kadar zaman içinde kardeşinle eşin bulunduğu ortamlarda dikkatini çeken, gözüne batan bişey olmuşmuydu aralarında :26:
nazlı bebeğim ben böyle bi soru sormuştm sana ama cevap vermesende saygıyla karşılarım canım
nasıl olsun kı ınsan ruyasında gorse kalbım fesat dıye kendıne kızar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?