keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şaka gibi yaaa kardeşinn ve kocaan
dünyanınn sonumu geliyoo anlamıorumm böyle saçma sapan şeylerr

canım çok üzücü bir durum fakat kardeşinde suç yok gerçekten inan bana ırz düşmanı olan eşin. kardeşinin bu yaşlarda hormronları zayıf düşiürmüştür. tecrübesizdir koskoca insanlar bile bu tür hatalar yapıyor. o olgunlaştıkça vicdanı ve normal bi evliliği zor yapacağından cezasını bulmuş. insandır tecrübesizliği gafletedüşmüş. suç eşinde o koca haliyle kemikleri bile oluşmamış büyüme evresinde olan su gibi berrak olan bi kızı nasıl bu duruma düşürür. zaten şeytan bi kız olsa telefonu yakalanmazdı kıza birde kardeşilk mefhumunuza acıdım. affedersin onu umarım adam birinci sınıf koynunda beslediğin yılanmış. ki kız hormonlarıdır küçüktür olabilirki içi akmıştır ona büyüklük abilik hissettiricene durumu değerlendirmiş. yuh olsun onun yaşına başına adamlığına demiyorum adamın yanından geçemez.

Ağzınıza sağlık....

Kardeşinde suç yok tarzı yazılar yazılmamasını istedi arkadaşımız. Lütfen dikkate alalım bunu. Onu düşünecek durumda değilim dedi haklı da.

Çok kötü bir durum.
Şu tv de yayınlanan saçma sapan diziler, internet ne hale getirdi bizi böyle.
Sizin iş unutma beniye dönecekmiş nerdeyse kardeşimize babamıza bile güvenemezsek biz neciyiz bu dünyada
Allahım 15 yaşındaki bir genç kızdan bahsediyoruzz.
Rabbim suçlu olana cezasını verecektir kuşkusuz
Hakkınızda hayırlısı olsun.

cinsel istismar mı canım kuzeninin deden tarafından yaşadıkları.

Derdiniz derin, üzüldüm... keşke böyle insanlar hiç dünyaya gelmese demek isterdim, ama malesef ki insanlar doğduğu günki kadar temiz kalamıyorlar.... Allah derdi sevdiği kuluna verirmiş, kimseye de çekemeyeceği dert vermezmiş..bu derdi omuzlayabilecek olan sizmişsiniz ki Rabbim size vermiş... Sabredin... Dünyada sabır, ahirette ödül olur inşallah. bazen neyin ne sebepten musallat olduğunu bilemiyoruz. Zor bir sınavdasınız Allah sabretme gücü versin....

kız kardeşinize daha çok kızdım.kardeş sonuçta.
eşinizde siz öğrendikten sonra kendini öldürmek istiyorum demiş.kardeşinizde keşke ölseydim demiş.
siz öğrenmeseydiniz herşeye devam.nasıl sinirlendim.siz öğrenince herşey problem olmuş öylemi.
şimdiye kadar öldürselermiş kendilerini.niye durmuşlar
Allah yardım etsin,sabır versin sana canım.

nazlı bebek nikin bile okadar masum kiii....

öyle bir zamanda yasıyoruz ki hiç aklımıza gelmeyecek seyler başa geliyor..
şu an önemli olan sen ve oğlun.. o iki şahsıda hiç düşünme onların cezasını adalet verecek

ve burda bazıları kardesini affet atılmaz falan diyor
benim beynim almıyor.. kendinizi nazlı bebeğin yerine koyabiliyormusunuz.. yada en kötü kardesi yerine yani eniştesiyle birlikte olan bir kız yerine .
düşünmesi bile iğrenç 15 yas küçük bir yas değil ama bu zamane ergenleri cok uckuruna düşkün nedense

tekrar ılaç kullanmak ıstemıyorum demiştim ama kendıme yenık düştüm ılaç alıp uyuyorum sureklı psıkolog haftaya gun verdı burası ankaranın bı ılcesı bana ankara merkezde psıkolog önerısı olan varsa lutfen acıl beklıyorum

İlçe? Polatlı, lalahan fln mı?

ah beğen butonu seni nasılda arıyorum ya
Çok doğru bi tespit olmuş

yerı nerde hemen bugune yada yarına randevu verırlermı

özelden msj attım yerini. Mutlaka verirler randevu. Ama dediğim gibi biraz pahalı sgk anlaşmasını mutlaka sor tmm mı. Harika biryerdir

Son düzenleme:
nazlıbebek tek başına kaldıramayacağın bir yükün var şu an... yalnız kalma akrabalarınla birarada olma şansın varsa onlarla ol... içine atma herşeyi konuş anlat .....kapatma kendini... işl psikolog sana iyi gelir ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…