- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
- Konu Sahibi Masal the end
-
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
canım çok üzücü bir durum fakat kardeşinde suç yok gerçekten inan bana ırz düşmanı olan eşin. kardeşinin bu yaşlarda hormronları zayıf düşiürmüştür. tecrübesizdir koskoca insanlar bile bu tür hatalar yapıyor. o olgunlaştıkça vicdanı ve normal bi evliliği zor yapacağından cezasını bulmuş. insandır tecrübesizliği gafletedüşmüş. suç eşinde o koca haliyle kemikleri bile oluşmamış büyüme evresinde olan su gibi berrak olan bi kızı nasıl bu duruma düşürür. zaten şeytan bi kız olsa telefonu yakalanmazdı kıza birde kardeşilk mefhumunuza acıdım. affedersin onu umarım adam birinci sınıf koynunda beslediğin yılanmış. ki kız hormonlarıdır küçüktür olabilirki içi akmıştır ona büyüklük abilik hissettiricene durumu değerlendirmiş. yuh olsun onun yaşına başına adamlığına demiyorum adamın yanından geçemez.
canım çok üzücü bir durum fakat kardeşinde suç yok gerçekten inan bana ırz düşmanı olan eşin. kardeşinin bu yaşlarda hormronları zayıf düşiürmüştür. tecrübesizdir koskoca insanlar bile bu tür hatalar yapıyor. o olgunlaştıkça vicdanı ve normal bi evliliği zor yapacağından cezasını bulmuş. insandır tecrübesizliği gafletedüşmüş. suç eşinde o koca haliyle kemikleri bile oluşmamış büyüme evresinde olan su gibi berrak olan bi kızı nasıl bu duruma düşürür. zaten şeytan bi kız olsa telefonu yakalanmazdı kıza birde kardeşilk mefhumunuza acıdım. affedersin onu umarım adam birinci sınıf koynunda beslediğin yılanmış. ki kız hormonlarıdır küçüktür olabilirki içi akmıştır ona büyüklük abilik hissettiricene durumu değerlendirmiş. yuh olsun onun yaşına başına adamlığına demiyorum adamın yanından geçemez.
insanlar ailelerinden ne kadar sevgi ilgi görseler de ne kadar iyi eğitim alıp yetiştirilseler de bazı sapkınlıklarının önüne geçemiyorlar...Hiç umulmayan,kondurulamayan kişiler asla akıllara gelmeyen durumlara neden olabiliyorlar....Benim ailemde de böyle bir durum var...30 yıl önce ölen dedemin kuzenime yaptıkları...Kuzenim 30 yıl sonra açıkladı..1 ay oldu ben de öğreneli..Kabullenebilmek çok zor..Tabi ailede çok az kişi biliyor...Bir gün tüm aile öğrenicek inşallah..Bence bu tarz olaylar örtbas edilmemeli.........Suçlular da cezalarını çekmeli...
cinsel istismar mı canım kuzeninin deden tarafından yaşadıkları.
tekrar ılaç kullanmak ıstemıyorum demiştim ama kendıme yenık düştümılaç alıp uyuyorum sureklı psıkolog haftaya gun verdı burası ankaranın bı ılcesı bana ankara merkezde psıkolog önerısı olan varsa lutfen acıl beklıyorum
polatlı ama merkzde byer olursa gdrm
Ankara'da, madalyon psk merkezi var, cok iyidir doktorları ama biraz pahalı, gerçi sgk ile anlaşması vardır herhalde
kız kardeşinize daha çok kızdım.kardeş sonuçta.
eşinizde siz öğrendikten sonra kendini öldürmek istiyorum demiş.kardeşinizde keşke ölseydim demiş.
siz öğrenmeseydiniz herşeye devam.nasıl sinirlendim.siz öğrenince herşey problem olmuş öylemi.
şimdiye kadar öldürselermiş kendilerini.niye durmuşlar
Allah yardım etsin,sabır versin sana canım.
yerı nerde hemen bugune yada yarına randevu verırlermı
özelden msj attım yerini. Mutlaka verirler randevu. Ama dediğim gibi biraz pahalı sgk anlaşmasını mutlaka sor tmm mı. Harika biryerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?