keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
randevu aldım saatı 150 tl bır sefer ıcın tamam ama her hafta gıttıgımı dusunursek baya yuksek

Bir iki kez git sen ordan psikiyatriye kaydırırlar seni muhtemelen, onların da sgk ile anlaşması var. Sağlığın herşeyden önemli, giden para olsun.

okudum okudum, her sayfada tüylerim diken diken oldu, bu insanlar nasıl bu kadar acımasız ve bencil olabiliyor anlamıyorum, bencede sen her ikisiylede görüşme çıkar hayatından olayıda cok fazla kişiye anlatma canım, yarın bir gün çocuğunun karşısına çıkmasın,bu arada kimileri gereksiz bir ayrıntı görebilir, yazdığın cevapların birinde 'eşinin senin adını koluna dövme yaptırdığını' yazmışsın. O utancıyla nasıl taşıycak onu kolunda ya kolunu kessin atsın yada kendini...

canım madalyon tıp merkezi var ben önerecektim başka bir arkadaş yazmış. ben gitmiştim buraya çok iyi. sgk anlaşması var ayda iki kereye kadarını ödüyor kurum. merkezi ararsan yardımcı olurlar. netten numarasını bulabilirsin. ilaçların bir kısmını ödemiyor ama doktora söylersen ona göre ilaç yazıyor. birde burası uzun görüşmelerde yapıyor bir git. kuğulu parkın yukarısında yerleri...

ewet kolunda adımı yazmıstı ama ınsan ıcıne yazmadıktan sonra faydası yok

nazlı bebek ilk günden beri konunu okuyorum
ama bütün kelimeler anlamsız kaldığı için hiç bişey yazamadım..
allah yardımcın olsun..dayanma gücü versin...herşeyden herkesten önemli olan çocuğun var..
onun için mücadele etmek zorundasın..
ama sormak istediğim bişey var..eşinle kardeşin yanyanayken davranışları nasıldı..hiç mi şüphelenmedin..kardeşin sık sık gelir miydi sana

yine tunalı'da benim doktorum psikiyatrist dr.mesut kayalı. çok iyi bir doktor yalnız biraz pahalı seansı 200, eski hastalarına indirim yapabiliyor. ona gitmek istersen özelden konuşalım biraz pahalı ama ben de fikir vermek istedim.aile terapisi de yapıyor ayrıca.

evet..baya tuzkudur psikolog üçreti..
ama sende kendi kendinin doktoru olmaya çalış, kendi kendine moral ver, çocuğuna sarıl ve bir süre bu olayları hatırlatacak insanlarla görüşme

merhaba nazlı bebek.. bir kaç gündür konunu okumama rağmen yazacak seni teselli edecek bişey bulamadım..
sadece aklımda oldugunu senin için dua ettiğimi bilmeni istedim..

madalyon psik merkezinin anlaşması var bende gidiyorum yarım saat görüşme 79 tl psiky. için de 15 dk görüşme 39 tl.. genelde birlikte çalısıyorlar yani hem psikologa hem psiky. ye gidiorsun onlar birlikte değerlendiriyorlar.. sen sanırım özel bölümden randevu aldın? ben poliklinige gidiyorum yaklasık 7 aydır resmen yeniden doğdum gönül rahatlıgı ile gidebilirsin..

hiç bir teselli yazamıyorum, ama biliyorum bu sıkıntılı günlerin sandıgından daha çabuk geçecek..

canım psikoloğa gücünün yettiği kadar git açılırsın
sen dondun kaldın tepki yok
açılman lazım

Allah sabır versin.gerçekten çok zor bir durum.
ama unutmaki herkes ettiğini er ya da geç bulur böyle düşünüp kendini rahatlat.
kendin ve oğlun için iyi olmaya çalış.
allah yardımcın olsun...

15 yasında sonucta 10 yasındaki cocuk degil ki?
Yaptıgının dogru olmadıgını bilmeyecek kadar saf, cahil' de degil!
Bir erkegin duygularına karsılık vermeyi biliyorsa ki, bu ( eniste )!
Bu suc kesinlikle tek taraflı degil!
Ortada zorlama yok, o sekilde birseyler olmus olsa kardesini alır bagrına basarsın..
Aksine karsılık verilmis ve ortaya cıkmasa devam edicek olan bir iliski var!

Zaten insan böyle seyler duydukca, sahit oldukca ki, sadece filmler' de olur sanıyorduk afallıyor insan' ın kanı böyle birseyi yapabiliyorsa?
'' Nazlıbebek '' İnsallah en kısa zaman' da atlatırsın, kendini toparlarsın..
Allah kimseye yasatmasın böyle seyler..

sözün bittiği yerdeyim...

bu iğrenç adamı boşayın...gitsin..
donuna kadar da alın...

kardeşiniz çin bişey söyleyemiycem...

beni o kadar iiyi anlamışsın ki dediğin gıbı zorla olsa kendı acımı bırakır onun için üzülürüm bağrıma basarım ama karsılıklı ıkısıde bırbırınden cok acıttı canımı

ALLAH sabır versin cnm..
çok ama çok zor..
az önce de dediğim gibi donuna kadar alın ...
bırakmayın elinde avucunda bişey...

alın tabiki de ...
nie bırakçaksınız o adama...

ben olsam maaşına kadar alırdım yeminle...
çocuk onun da çocuğu yok öle aldat git sonrada maddi olarak yara alma...

boşanırken mahkemeye gerçeği sölücekmisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…