- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Masal the end
-
randevu aldım saatı 150 tl bır sefer ıcın tamam ama her hafta gıttıgımı dusunursek baya yuksek
tekrar ılaç kullanmak ıstemıyorum demiştim ama kendıme yenık düştümılaç alıp uyuyorum sureklı psıkolog haftaya gun verdı burası ankaranın bı ılcesı bana ankara merkezde psıkolog önerısı olan varsa lutfen acıl beklıyorum
okudum okudum, her sayfada tüylerim diken diken oldu, bu insanlar nasıl bu kadar acımasız ve bencil olabiliyor anlamıyorum, bencede sen her ikisiylede görüşme çıkar hayatından olayıda cok fazla kişiye anlatma canım, yarın bir gün çocuğunun karşısına çıkmasın,bu arada kimileri gereksiz bir ayrıntı görebilir, yazdığın cevapların birinde 'eşinin senin adını koluna dövme yaptırdığını' yazmışsın. O utancıyla nasıl taşıycak onu kolunda ya kolunu kessin atsın yada kendini...
Nazli bebek nasilsin canim?
Biraz toparlandin mi?
Doktora gittin mi acaba randevu aldim diyordun? Umarim iyi gelir
kız kardeşinize daha çok kızdım.kardeş sonuçta.
eşinizde siz öğrendikten sonra kendini öldürmek istiyorum demiş.kardeşinizde keşke ölseydim demiş.
siz öğrenmeseydiniz herşeye devam.nasıl sinirlendim.siz öğrenince herşey problem olmuş öylemi.
şimdiye kadar öldürselermiş kendilerini.niye durmuşlar
Allah yardım etsin,sabır versin sana canım.
Çok acı ya.. Benimde 17 yaşında kızkardeşim var.. Eşimle çok iyi anlaşırlar şakalaşırlar ama Abi-kardeş olarak. Böyle birşeyi düşünemem bile kafamda hayal edemiyorum yani.. Allah akıl fikir versin. Büyük travma yaşıyorsunuz ama en kısa sürede atlatmanız dileğiyle. Allah sabır versin
15 yasında sonucta 10 yasındaki cocuk degil ki?
Yaptıgının dogru olmadıgını bilmeyecek kadar saf, cahil' de degil!
Bir erkegin duygularına karsılık vermeyi biliyorsa ki, bu ( eniste )!
Bu suc kesinlikle tek taraflı degil!
Ortada zorlama yok, o sekilde birseyler olmus olsa kardesini alır bagrına basarsın..
Aksine karsılık verilmis ve ortaya cıkmasa devam edicek olan bir iliski var!
ALLAH sabır versin cnm..
çok ama çok zor..
az önce de dediğim gibi donuna kadar alın ...
bırakmayın elinde avucunda bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?