keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah sabır versin bol bol dua et.kendını mutlu edecek bır seyler bul süreklı kafanı bunlarla mesgul etme işin içinden cıkamazsın bu seferde.Rabbım daıma yanına olsun.

o babamla ortak ısde calıstıı ıcın ısı yok artk zaten ama ılerde tabıkı olucaktr cocugunada gereken sorumluluklarını yerıne getrr ama kendı adıma bırsey ıstemıorm
mahkeme gercegı bılecek tabıkıde....
su an tek dusuncem onlardan arınmak bugun daha yenı yatakdan cıktım ınanın ama daha ııyım su an umarım yarında boyle ıyı hıssederm kendımı ve gıder bosanırım

daha da iyi olun inş...
ALLAH ÇOK BÜYÜK...
herşey bizler için..
insanın başına hayatta neler gelior...
ALLAH yar ve yardımcınız olsun..

Nasılsın? Evdeki durum nasıl? Sürekli konuşuluyor mu olanlar yoksa normal davranıp seni avutmaya çalışıyorlar

Canım benim bende madalyon kliniği önerecektim ama ben interneti açana kadar sağolsun arkadaşlar önermişler.Mutlaka git...Ben Gülseren Hanımın(madalyonun sahibi) kitaplarını okudum mutlaka yardımcı oluyolar.Burda birbirimizi tanımasakta ne güzel bi bağ var ve herkes birbirine yardımcı,destek oluyo.Bizler senin yanındayız.Güçlü ol hayata karşı.Sen herkesden önemlisin unutma.Herşey geçecek inşallah.Bol bol dua et canım.ALLAH yardımcın olsun.Kendine iyi bakk.-------Özelden yazamadım 100 ün üzerinde olmadığı için mesajlarım----------

tedbili mekanda fayda olacağını düşünüyorum.yazmıştım ama yine yazıyorum.madem netten çalışıyosun işinede engel olmaz.
bence herşeyi arkanda bırak.dedikodular imalar.geçmişi hatırlatacak bir eşya bile seni üzecekse herşeyin üstüne bir çizgi çek derim.

:2::2::2::2::2::2::2:
Narmikciğim özel sormuyorsam kuzenin kızmı erkek mi ?

Kuzenim şu an evli ve bir kız çocuk annesi Dedem de 30 yıl önce öldü............İyi aile babası,çocuklarına düşkün,iyi bir aileden geliyor,vs vs..Çevrede yarattığı intiba da bu..Teyzemler annem falan hiç bilmiyorlar..Asla konduramazlar da zaten....Ama öğrenicekler..Kuzenim kendinde o cesareti gördüğü zaman....Anlatabildiği zaman..Ki anlatması için onu ikna etmeye çalışıyorum....

Offf dede tarafından ... İğrenç ötesi bir durum :26:

ilk önce yardım almalı diye düşünüyorum.bunca sene içine atmış.yarası çok derin.herkesin bilmesini kaldıramayabilir.malesef kız çocukları çoğu açıklamasa bilinmesede küçük yaşlarda tacize uğrayabiliyorlar.benimde kızım olacak.gözümün önünden ayırmiicam.konu sahibi arkadaşa alah sabırlar versin.hiç hiç kolay değil.ancak yavrusuyla avunabilir.söylenecek pek fazla sözde yokki söyleyeim.acı unutulmuyor alışılıyor sadece.

Offf dede tarafından ... İğrenç ötesi bir durum :26:

Hem de nasıl....İlk öğrendiğimde günlerce kendime gelemedim..Uyku uyuyamadım..Dudaklarım patladı stresten... Annemle her telefonla konuştuğumuzda söylemek istiyorum ama bu kuzenimin meselesi olduğu için söyleyemiyorum...Çok ağır bir yük bu....

Psikiyatriste gidiyor zaten..Ki hiç içine kapalı biri değildir..Çok konuşkan,kendini rahat ifade eden biridir...Ama bunu senelerde içinde tutmuş..Psikiyatriste ve bana söyleyebildiğine göre başkalarına da söyleyebilir diye düşünüyorum..Ama desteğe ihtiyacı var..Teyzem muhakkak uyarmıştır kızını..Tabi dışarıya karşı..Kendi babasına karşı değil..Ben hiç hatırlamıyorum dedemin bana karşı böyle bir davranışı olduğunu..Acaba birşeyler oldu da ben mi hatırlamıyorum diye aklımı bozdum günlerce..Ama yok hatırlamıyorum..Kuzenimin de bu olayı uydurduğunu sanmıyorum..Yıllar önce ölmüş bir adama iftira atacak değil..Gayet aklı başında...Dedem fırsatları çok iyi değerlendirmiş...........( Dedem bile demek istemiyorum aslında..............

çok çok üzücü.dedeniz herkese yapacak diye bir kaide yok.hem zaten kimse beklemezki dededen.ben dedemle aynı odada yatardım küçükken beni çok severdi.sadece kızıma iyi gözkulak olacağım demem şundandır: bir akrabamızın anllattıkları.bende küçükken kaçırılıyordum ama eşime bile anlatmadım henüz.ben bilinç altıma saklıyorum sanırım.hatırlamakta istewmiyorum.belki kuzeninizde benim gibi düşünüyordur diye öyle söyledim ki akraba hemde çok yakın.neyse konunuz çok ilgimi çekti ancak arkadaşımızın konusunu bölemek istemiyorum.konu açarsanız görüşmek dileğiyle.(ayrıca sizin söylediklerinizide haklı buluyorum.cesaret işi.)

inanamıyorum ve çok üzülüyorum gerçekten Bunu yapan akrabalar var hem de küçücük yavrucaklara. Dünya çok kötü gerçektende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…