- Konu Sahibi Masal the end
-
alın tabiki de ...
nie bırakçaksınız o adama...
ben olsam maaşına kadar alırdım yeminle...
çocuk onun da çocuğu yok öle aldat git sonrada maddi olarak yara alma...
boşanırken mahkemeye gerçeği sölücekmisiniz?
İşe gitmedin mi?
hayr ben evden net uzerınden calısıorm zaten
Bu güzel, en azından istediğinde odana çekilebilirsin. Kim var evde?
o babamla ortak ısde calıstıı ıcın ısı yok artk zaten ama ılerde tabıkı olucaktr cocugunada gereken sorumluluklarını yerıne getrr ama kendı adıma bırsey ıstemıorm
mahkeme gercegı bılecek tabıkıde....
su an tek dusuncem onlardan arınmak bugun daha yenı yatakdan cıktım ınanın ama daha ııyım su an umarım yarında boyle ıyı hıssederm kendımı ve gıder bosanırım
teyzelerım kuzenlerım falan var ... oğlumu babaannesı goturdu...
Malesef öyleymiş................................................................
:2::2::2::2::2::2::2:
Narmikciğim özel sormuyorsam kuzenin kızmı erkek mi ?
Kuzenim şu an evli ve bir kız çocuk annesiDedem de 30 yıl önce öldü............İyi aile babası,çocuklarına düşkün,iyi bir aileden geliyor,vs vs..Çevrede yarattığı intiba da bu..Teyzemler annem falan hiç bilmiyorlar..Asla konduramazlar da zaten....Ama öğrenicekler..Kuzenim kendinde o cesareti gördüğü zaman....Anlatabildiği zaman..Ki anlatması için onu ikna etmeye çalışıyorum....
Kuzenim şu an evli ve bir kız çocuk annesiDedem de 30 yıl önce öldü............İyi aile babası,çocuklarına düşkün,iyi bir aileden geliyor,vs vs..Çevrede yarattığı intiba da bu..Teyzemler annem falan hiç bilmiyorlar..Asla konduramazlar da zaten....Ama öğrenicekler..Kuzenim kendinde o cesareti gördüğü zaman....Anlatabildiği zaman..Ki anlatması için onu ikna etmeye çalışıyorum....
Offf dede tarafından ... İğrenç ötesi bir durum :26:
ilk önce yardım almalı diye düşünüyorum.bunca sene içine atmış.yarası çok derin.herkesin bilmesini kaldıramayabilir.malesef kız çocukları çoğu açıklamasa bilinmesede küçük yaşlarda tacize uğrayabiliyorlar.benimde kızım olacak.gözümün önünden ayırmiicam.konu sahibi arkadaşa alah sabırlar versin.hiç hiç kolay değil.ancak yavrusuyla avunabilir.söylenecek pek fazla sözde yokki söyleyeim.acı unutulmuyor alışılıyor sadece.
Psikiyatriste gidiyor zaten..Ki hiç içine kapalı biri değildir..Çok konuşkan,kendini rahat ifade eden biridir...Ama bunu senelerde içinde tutmuş..Psikiyatriste ve bana söyleyebildiğine göre başkalarına da söyleyebilir diye düşünüyorum..Ama desteğe ihtiyacı var..Teyzem muhakkak uyarmıştır kızını..Tabi dışarıya karşı..Kendi babasına karşı değil..Ben hiç hatırlamıyorum dedemin bana karşı böyle bir davranışı olduğunu..Acaba birşeyler oldu da ben mi hatırlamıyorum diye aklımı bozdum günlerce..Ama yok hatırlamıyorum..Kuzenimin de bu olayı uydurduğunu sanmıyorum..Yıllar önce ölmüş bir adama iftira atacak değil..Gayet aklı başında...Dedem fırsatları çok iyi değerlendirmiş...........( Dedem bile demek istemiyorum aslında..............
çok çok üzücü.dedeniz herkese yapacak diye bir kaide yok.hem zaten kimse beklemezki dededen.ben dedemle aynı odada yatardım küçükken beni çok severdi.sadece kızıma iyi gözkulak olacağım demem şundandır: bir akrabamızın anllattıkları.bende küçükken kaçırılıyordum ama eşime bile anlatmadım henüz.ben bilinç altıma saklıyorum sanırım.hatırlamakta istewmiyorum.belki kuzeninizde benim gibi düşünüyordur diye öyle söyledim ki akraba hemde çok yakın.neyse konunuz çok ilgimi çekti ancak arkadaşımızın konusunu bölemek istemiyorum.konu açarsanız görüşmek dileğiyle.(ayrıca sizin söylediklerinizide haklı buluyorum.cesaret işi.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?