keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
Kardeşini silsin eşini affetsin. Neden? Çünkü kardeşi kandırmış olabilir eşini diii mi? Ne mantıkla böyle bişey söylediniz çözebilmiş değilim. Kardeşini affet desen hadi bi taraftan tamam dicem ama bu neyin mantığı anlayamadım:26:

bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.

cidden senin yorumalrini hic anlayamiyorum bazen, su dediginde ciddi misin?
kardesi batsin,kardesi ölsün,kardesi sürünsün ama ese birsey yok...
bence en büyük suclu esi zaten kardesinin sucuda su götürmez ama o kendi kanindan bir parca
gün gelir belki affedebilir etmesede hadi dediklerini yapip kizi evden kovacaklar filan ama
su dedigniz sey o kadr komik ki esini al sar sarmala...
cok ama cok bos bir fikir olmus

Son düzenleme:
bence kızkardeşiyle konuşmalı ve ikisi aile danışmanına psikolğa gidebilirler....

Eş affediliyor da kardeş neden dipsiz kuyuya? 15 yaşında olan bayanın eşi değil kardeşi, siz karıştırdınız sanırım

"seni seviyorsa affet" kk da en çok verilen tavsiyelerden biridir ve her zaman kabul görür. ama bu konuda kabul görmedi ilginç. neyse geri alıyorum.

kusura bakma da canım, sen konunun neresindesin?..
şaka desen, yeri değil..ciddi desen, o hiç değil..alaycı bir ifade var burada..

"seni seviyorsa affet" kk da en çok verilen tavsiyelerden biridir ve her zaman kabul görür. ama bu konuda kabul görmedi ilginç. neyse geri alıyorum.

Bence de geri almalısın. Çocuk yaştaki baldızına göz koymuş adamın nesini affetsin? Sübyancı oluşunu mu, bu kadar yakını olan biriyle ihanet edişini mi?

Son düzenleme:

Ben de böyle düşünmüştüm. İnsan o yaşta kendinden büyük insanlara ilgi duyuyor. Her lisede okulun yakışıklı tarih veya ne bileyim beden eğitimi hocasına âşık kaç kız vardır kim bilir. Hele de çok küçük yaşta annesiz kalmış bir insandan bahsediyoruz, gördüğü en ufak şefkat kırıntısına dört elle sarılmış olabilir. Buraya kadar tamam da bundan sonrası affedilemez bir hâl almış. Eniştenin o ayarı iyi yapabilmesi gerekirdi ancak anladığımız kadarıyla 15 yaşındaki kızlara zaafı var. Ateşle barut olmuşlar..

Kesinlikle katılıyorum.Benimde 13 yaşında bir kardeşim var naparsa yapsın canım kanım o benim.
Bu durum çok zor çok ağır ama kardeş bu ötesi yok.Ne silebilirsin ne atabilirsin ...

Eğer duygusal yönden kanmaya müsaitse 15 yaşında da kanar insan 40 yaşında da...

fotoğraflarınıza baktım konunuzu okudum,ben de ahh dedim!ah ki ne ah..nasıl bir devirde yaşıyoruz artık bilmiyorum!bir insan evladının kardeşi eşiyle ilişki yaşıyor..
babanız oğlunuz ve siz yeni bir hayat kurun!eğer ki az önceki bir arkadaş bence eksik bir yorum yapmış,madem cezayı bu dünyada da verelim.o şahsiyetsiz adamı ve kardeş adı altındaki kızı silin hayatınızdan tamamen.ayıp değil günah da!
Allah sabır versin ne olur silin onları..eğer ki o adam kendini öldürürse sadece babasız kalan oğlunuza acırım,yoksa böyle bi adam yaşasa ne fayda ki..

bence kızkardeşiyle konuşmalı ve ikisi aile danışmanına psikolğa gidebilirler....

seninle ayni seyi düsünüyorum...
erkek arkadasima sordum ki kendisi geri kafalidir filan
erkek icin ödüreckese öldürsün kendini,
kiz icinde yurda vereceklerde ne olacak hayatini daha kötüye götürürse dedi..
sonucta kiz hatali cok hemde ama ben sanmiyorum ki 15 yasindaki kizin enistesini yoldan ciakracagini
o ona böyle yaklasinda sanirim sevgi ask sandi...27 yasindayim suanda lise 1 e giderken okuldaki hocamiza asiktim
yani oda böyle yakin davraniyordu tabi ögretmen-ögrenci ilisikisindedir kesin ben o zamanlar yanlis anliyordum
yani beni kandirsa ben kanardim bunu cok acik söylüyorum..seviyor saniyordum adami oysaki ögretmen yani

Son düzenleme:

15 yaşındaki baldızıyla nereye kadar gider düşünmedimi acaba..çok güzel bir hanımı birde oğlu var...

evet o yaşlarda lise döneminde özellikle platonik şeyler çok oluyor..sınıfımıza coğrafya hocası gelmişti sınıftan 10 tane en az kız ona aşık olmuştu ....

Yorumları okuyorum da ben mi çok kötüyüm acaba?
Beni,yiğenini düşünmeyen. Ailesinin bu duruma ne tepki vereceğini, neler yaşayacaklarını bilen bi kardeş bunlara rağmen beni, ufacık bebeğimi silerse affetmem! Acımasızlıksa acımasızlık. Ortada günahsız bi çocuk var . Çocuğuyla ne yapıcagını bilemeyen psikolojisi zor toparlanacak bi anne var.
Merhametsizlikse onlar kadar merhametsiz olamam.

allahım yardım etsin
kimi 15 yaşın küçük olduğunu söylemiş ama eniştesiyle bu pisliği yaşıycak ve kavrayamaycaka kadarda küçük değil
bir komşumuzun başınada benzer olay gelmişti
boşanmış ablasını yanına aldı sokakta kalmasın diye sonrada ablası kocasıyla aşk yaşamaya başladı
allahım devir çok kötü sen hiçbirimizi kötü insanlarla karşılaştırma amin.

o eşinizi hiç affetmeyin yaptığı adamlık değil erkeklik değil insanlık hiç değil sizin 15 yaşındaki çocuk olan kardeşinizle böyle bişey yapması iğrenc ötesi birşey bence kardeşinizde bir suç yok erkek müsfettesi eşiniz kendini tutmasını bilecekti

Ya tamam diyelim kız duygusal boşluktaydı,eniştesinin ilgisi hoşuna gitti peki sonra ...
Hiç mi demedi ablama ben bunu nasıl yaparım diye.Benim aklım almıyor bu durumu.Ama tabi yaşı küçük onu evden göndermek başka hataya yol açar.İnşallah babası sahip çıkar kardeşe.

Benim bir tanıdığım 15 yaşındayken ingilizce öğretmenine aşık olmuştu..Aklı fikri ilgimi ona nasıl belli edebilirimdeydi...Sonra allem etti kallem etti ingilizce hocasıyla birşeyler yaşadı..(mış)..

O yüzden ben çok da iyimser düşünemiyorum..

Aman allahım gozlerım doldu kendımı tutmasam esımde yanımda oturuyo hungur hungur aglıcam zaten cok hassasım kardesıne analık etmıssın abladan cok ana olmussun canım allah yardımcın olsun kımbılır nasıl bır soktasındır son durum nedır ıcınde tutma lutfen paylas bızımle rabbım yardımcın olsun ınsan kardesınden aynı yastıga bas koydugu adamadan bole kazık yerse nasıl guvenır ınsanlara cok ıyı anlıyorum ayyyyyyyy ıcım sızladı

bunu ben ablama yaparım yapamam demez o piskolojiyle o anda aklı yerinde olan insan konu sahibinin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…