- Konu Sahibi Masal the end
-
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
"seni seviyorsa affet" kk da en çok verilen tavsiyelerden biridir ve her zaman kabul görür. ama bu konuda kabul görmedi ilginç. neyse geri alıyorum.
"seni seviyorsa affet" kk da en çok verilen tavsiyelerden biridir ve her zaman kabul görür. ama bu konuda kabul görmedi ilginç. neyse geri alıyorum.
15 yaşında bir kızın kişiliüi oturmamış olabilir diye düşünüyorum..anne yok..28 yaşında eniştesi var..ilgi duymuş belli..ama delikanlı alıp karşısına konuşabilirdi..sen benim kardeşim sayılırsın diyebilirdi..
annemin vefaatında ilk gün eşim bana çok destek olmuştu ...kızkardeşim bunu kıskandığını kendisinin yanlız kaldığını söylemişti..psikolojik anlamda...bu olayın altında psikolojik nedenler olabilir diyorum kızkardeş için..olağanmı asla değil ama maalesef olmuş..tabii bu duygulara eniştenin karşılık vermemesi gerekirdi...
Buradaki birçok arkadaş 15 yaşın küçük bir yaş olmadığını herşeyin farkında olduğunu vs vs gibi durumlarla belirtmiş.
Evet bu kardeşimiz herşeyin farkında 10 yaşındaki çocuklar kadar herşeye kanacak bir yaşta da değil ama duygusal bir konuda kandırılmaya fazlasıyla müsait bir yaşta.
Heyecan, heves, ilgi, alaka...
Evden kaçan ergen kızlarımızın yaş aralığına bir bakın lütfen.. 14-20 arası..
20+ bulmanız zordur..
Eğer ailesi bu kıza sırtını çevirirse hayatının geri kalanını bundan daha zor şekilde belkide daha büyük hatalar yaparak geçirecek..
bence kızkardeşiyle konuşmalı ve ikisi aile danışmanına psikolğa gidebilirler....
Ben de böyle düşünmüştüm. İnsan o yaşta kendinden büyük insanlara ilgi duyuyor. Her lisede okulun yakışıklı tarih veya ne bileyim beden eğitimi hocasına âşık kaç kız vardır kim bilir. Hele de çok küçük yaşta annesiz kalmış bir insandan bahsediyoruz, gördüğü en ufak şefkat kırıntısına dört elle sarılmış olabilir. Buraya kadar tamam da bundan sonrası affedilemez bir hâl almış. Eniştenin o ayarı iyi yapabilmesi gerekirdi ancak anladığımız kadarıyla 15 yaşındaki kızlara zaafı var. Ateşle barut olmuşlar..
seninle ayni seyi düsünüyorum...
erkek arkadasima sordum ki kendisi geri kafalidir filan
erkek icin ödüreckese öldürsün kendini,
kiz icinde yurda vereceklerde ne olacak hayatini daha kötüye götürürse dedi..
sonucta kiz hatali cok hemde ama ben sanmiyorum ki 15 yasindaki kizin enistesini yoldan ciakracagini
o ona böyle yaklasinda sanirim sevgi ask sandi...27 yasindaydim lise 1 e giderken okuldaki hocamiza asiktim
yani oda böyle yakin davraniyordu tabi ögretmen-ögrenci ilisikisindedir kesin ben o zamanlar yanlis anliyordum
yani beni kandirsa ben kanardim bunu cok acik söylüyorum..seviyor saniyordum adami oysaki ögretmen yani
Ya tamam diyelim kız duygusal boşluktaydı,eniştesinin ilgisi hoşuna gitti peki sonra ...
Hiç mi demedi ablama ben bunu nasıl yaparım diye.Benim aklım almıyor bu durumu.Ama tabi yaşı küçük onu evden göndermek başka hataya yol açar.İnşallah babası sahip çıkar kardeşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?