keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dante üstelik oğluna baldızına kötü gözle bakmayı bile öğretememiş bir kadına .

yukarıda teyze filan diyenler olmuş onlarda bekar evde kalmış insan topluluğu
zira bir anne hiç bir şekilde haklı göremez cocugu oldugu yere bırakanları

son kez yazıyorum...
artık hckımseye cevap vermıycem

ıcınız o kadar çürümüş ki kimsenın mutlugunu hazmedemiyorsunuz... hep ah vah dıyecegınız konular olsun sızden daha kotü olanları görün kendı halınıze bakıp şükredın mutlu olun bu sekılde siz...
ben oğlum hakkında en dogru kararı verdım evlenıpde vermedım cocugumu zaten oradaydı evlenmeden oncede... hepınızden daha ıyı ılgılendıgımden de gayet emınım...
haa bu arada ben elalem ne der ne konusur dıyerek yaşamayı bırakalı cok oldu... mutlu olmanın basangıcı burada... sızede tavsıye ederım... klavye basında ego tatmınınden çok daha ıyıdır...

burada öyle yorumlar yapımış ki ben çocugumu çocuk esırgeme kurumuna atmısım aramıyorum sormuyorum gıbı... evet tekrar söylüyorum uzaktan davulun sesı hoş gelıyor... burada benım cocuguma bakacak kımse yok ben 1 aydır yatıyorum mesela ayagımı sakatladım amelıyat oldum bana bıle bakacak kımse yok ... aksamları eşim yanımda sadece...bu durumda en basıt ornek olarak verıyorum benım cocugum burada okula gııdıyor olsa kım bakıcaktı??? cok bılmıs yorum yapan uyelemız mı ??? benım ailem bakabılecek kımse yok... burada hastanede 1 saat ısım bıle olsa cocugumu emanet edecegım kımse yok...
ama bunların hepsıne dahıce cozumlarınız vardır sızın... umarım kendı basınıza geldıgınde kullanırsınız bu cozumlerıde...
benim çocugumun benim yanımda devamlı kalabılmesı için zorunlu durumlarda kendını ıdare edebılecek duruma gelmesı sart...emınım kı zaten bircogunuzdan daha fazla kalıtelı zaman gecırıyoruz biz çocuklarımızla...

biyolojik kardeşim ile görüşmüyorum... ne durumdadır bilmiyorum umrumda da değil.. eski eşle iletişimim de yok gerekenlerı oglumun babaannesı ıle gorusuyorum ... babamla zaten aram çok ıyı degıldııhep hala da oyle... annem ben 10 yasımdayken öldü... yanı aılemden kımse yok ... sadece teyzelerımle gorusuyorum...

koca ne cabuk buldun dıyenler de olmus sız bulamıyorsanız o sızın sorununuz... ben hayata kusmedım 2 serefsız yuzunden... sanırım suu an buraya ''cok mutsuzum yasadıklarımı unutamıyorum çocugum yanımda ama perişan haldeyız'' yazsam cok mutlu olacaktı bazı uyeler...

gercekten sevınen benım adıma mutlu olan üyeleri tenzih ederim. kusurabakmayın...ben yeterince zor zamanlar atlattım... ben çocukluktan güçlü olmak zorunda kaldım... halada güçlüyüm.. karakterım sağlam . kolay kolay da yıkılmam.. tüm bayanlara da tavsıyem ayrıldıgınız erkek dunyanın sonu değil hayat devam edıyor... ve her erkek de aynı değil... şu an ki eşimle gecmısımı kıyaslayamam bile... ben mutluyum umarım herkes mutlu olur... önce kendi içinde kın nefret kıskanclıktan arınarak mutlu olur herkes umarım...
mutlu günler....

ilk yıllar geride kalmış,iş kuralı 1 yıldan fazla olmuş,daha 1,5 yıl daha var deniliyor.
kendi işi evet daha rahat.geç saatlere kadar çalışması gerekse bile,çocuk gerektiğinde işyerine bile gelebilir,zira çocuk 8 yaşında.seyahate gittiğinde ,eşi ile kalabilir.o da yoksa babane seçenek olabilir.ancak konu sahibi h.sonları ve tatilllerde yanına alabildiğine göre ,uzak yerlerde değiller çocukla..
biz iyi bilyioruz demedim zaten,kimsenin anneliğini eleştirmek haddim değil,ancak sadece iş güç rayına otursun diye,böyle rezil bir boşanmadan çıkmış bir çocuk için,2 yıldır anneyle ayrı oturmak içimi cız ettirdi....
üstelik eşin de çocuğu uzakta,çocuklar yanlarına alma planları da ,yeni bir bebek yapacakları içinse;kimse imkansılık vs demesin..
EVET BİR ANNE OLARAK DOĞRU DÜŞÜNDÜĞÜME EMİNİM..

KONU SAHİBİ;
oğlunuz 8 yaşında,2 yaşında bebek değil.bacağınız sakat da olsa,Allah korusun yatalak değilsiniz ve geçici bir durum bu.oğlunuzla beraber yaşamanıza engel bir durum değil.kendinizi kandırıyorsunuz.içim rahat diyorsunuz..pekala o zaman diyecek birşeyim yok.
ilerde yeni bebeğiniz olduğunda,böyle bir durumla karşılaşırsanız,bebeği babanesine bırakacak mısınız?eşiniz de kabule decek mi?
yoksa sevin aşık olun evlenin mutlu olun,çok normal ve güzel şeyler..kişisel mutluluk başka,evlat mutluluğu başka birşey..
siz kişisel olanını seçmiş ve de çocuğumla kaliteli zaman geçiriyorum demişsiniz..içiniz rahatsa ne ala..
tek üzüntüm oğlunuz..

Hıhı hayat da toz pembe zaten. Kendinizi tatmin etmekten başka bir şey değil yazdıklarınız. Sadece ben mükemmel anneyim'i onaylatmaya çalışıyorsunuz.
İş konusunda da gayet te rübesiz olduğunuz açık. Bişey demiyorum o yüzden. Size mutluluklar diliyorum ailenizle.

tamam cevap yazılmış.
yaşamayan bilemez denmiş.

ayrıca güzel bir vicdan rahatlatma yöntemide var , e haklısın tabi bedne evladımı haftada 1 kere görsem ne yemek yaparım ne temızlık gözlerinin içine 12 saat bakarım.
nasıl bir kıyas bilmiyorum.

neyse herkezin kendi hayatı ,

çözümlere gelince ben nereye cocugum oraya arkadas hastaneye mı kuafore mi, heryere.
çocugum ne kadar şanlı

Anlamazlar arkadaşım. Ego masturbasyonu yapacaklar üzerinde bolca. Kapattır konunu. Yoksa çok sinirin bozulacak.

ayrıca buradaki kadınları yanlış tanımışsınız..böyle kötü konulardan sonra,yazar sorarız şimdi nasılsın diye..kötü günlerde yazıp yeri gelince fikir veriyor,yeri gelince moral veriyoruz..sonrasında işe yaradığını görmüş olmak da bize mutluluk veryor.
yoksa bana ne,tanımam etmem sizi,evlen boşan mutlu mutsuz ol..burdaki insanalr kendi derdi gibi üzüldü size sonunun iyi bitmesine sevindik beraberce..
ama yanlış düşünmüşüz sonu sadece bireyssel oalraak iyiymiş,oğlunuz için değil..
edit:siz istediğiniz kadar cevap vermeyin,ben yazıp içimi dökeceğim.

cocuk karari alirken bundan sonra hayatinizin cocuga gore sekillendigini bilmeniz lazim. es olebilir, bosanilabiir, sakat kalabilir. bu durumda cocugun sozlesmesini fesheder gibi babannesine birakan annenin de anneligi sorgulanir.

ben mükemmmel anneyim asla demedim,önceki yorumlarımda anneliği eleştirmek kimsenin haddi değil,ama üzüldüm diyerelk yadım.neyse siz onlarla ilgilenmiyosunuz zaten de...
iş konusunda iyi bir kariyeri olan pzaralama satış uzmanıyım..oğlum 8 aylıktı ben y.dışı seyahatlerime tekrar başladığımda..yani gayet iyi biliyorum,çalışan anne zorluklarını..
ben de zorlanıyorum sıkılyıorum,yanlış yapıyorum,zaman bulamıyorum,yetişemiyorum..ama bunlarım hiçbiri ,çocuğumdan uzak kalmama sebep olmuyor.en azından daha iyi bir kariyer veya para için,oğlumu babanesine göndermiyorum.tozpembe bir hayatım da yok..am en azından oğlum yanımda.

Anlamazlar arkadaşım. Ego masturbasyonu yapacaklar üzerinde bolca. Kapattır konunu. Yoksa çok sinirin bozulacak.
ben 20 kişinin yanında olmadığı kadının yanında olan kadınında bazı şeylerinin sağlıklı calıştığını düşünemem

Tamam işte ben de size mükemmel anne olduğunuzu söyleyip tebrik ediyorum.
Kendi işiniz konusunda tecrübeniz olmadığını söylemiştim. Maaşlı çalışmakta mesele yok.
Farklı görüşlerdeyi o yüzden tartışmayı gereksiz buluyorum. Size tekrar mutluluklar dilerim.

ben 20 kişinin yanında olmadığı kadının yanında olan kadınında bazı şeylerinin sağlıklı calıştığını düşünemem
cute ,sen ben normal anneyiz aslında,bir farkımız bir üstünlüğümüz yok..ama olması gerekeni yazınca,nedense siz mükemmelsiniz kimseyi beğpenmiyorsunuz oluyor..
anlayamıyprum gerçekten de..

buarada bende medical bir firmada yurt içi satın alma sorumlusuyum.

iyi para kazanıyorum.
cogunlukla hafta sonu temızlık yapsam yemek yapamıyorum yemek yapsam oturup sofra kuramıyorum hadi kurdum sofrayı oldugu gibi masada bırakıyorum.

ama cocugumu bırak babanneye ananeye bile göndermiyorum.

kırk yılda bir misafie geleceği zaman annem bana geliyor yardıma. oda bütün şartlar uyarsa.
uymazsa ben gene cocugumun gündüz uyanık oldugu zamınndn calmıyorumda o uyuyunca yapıyorum kocamla diz dize televizyon izlemiyorumda elimde soğan domates yemek yapıyorum.

ayy hala mükemmel anne diyosunuz..cidden algılarınızı kapatmış gidiyorsunuz..neyse şimdi size anneliğimi ve annelşğin ne olduğunu anlatamaycaağım.
ayrıca eşimle beraber bir şirketimiz de var,.tecrğbem yeterli merak etmeyin.istendikten sonra herşey mümkün olur.arakdaşım kendi işyerine oda yaptırıp ikizlerine bakıcısyla beraber oarada baktı..sadece bir örnek bu,önemli olan istemek..olmayacak şey yok..

aa pardon başka olaylar olmuş yaaa.. Konu sahibi 2. evlilik yapıp oğlunu çocuk esirgemeye mi vermiş ben mi yanlış okudum

cute ,sen ben normal anneyiz aslında,bir farkımız bir üstünlüğümüz yok..ama olması gerekeni yazınca,nedense siz mükemmelsiniz kimseyi beğpenmiyorsunuz oluyor..
anlayamıyprum gerçekten de..
çünkü kaldıramıyorlar.

Çeşitli nedenlerle anneler çocuklarını annelerine ya da başkalarına yolluyorlar. Bunun içinde tabiki her annenin bir açıklaması oluyor.Yoksa hangi anne, çocuğundan uzun süreli ayrı kalmak ister. Bence kusura bakmayın ama çok aciz bir durumu yoksa ancak kişilik sorunu olan bir anne çocuğundan bu şekilde ayrı kalabilir.Bunu da cami önüne çocuğunu bırakıp gidenlere söylüyorum.

yazının devamı için

http://www.psikiyatri.com/Yazi-Detay/3/147/cocugumdan-ayri-kalmak-onda-bir-iz-birakir-mi/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…