- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.201
ilk yıllar geride kalmış,iş kuralı 1 yıldan fazla olmuş,daha 1,5 yıl daha var deniliyor.Kadınlar kulübü linç ekibi iş başında.
Kadıncağızın ne yaşadığı bir kenara bırakıldı bütün sorun çocuğa babaannenin bakması oldu. Bir siz iyi biliyorsunuz her şeyi zaten.
Kendi işi olması dışardan bakınca çok rahat dimi? Ama ancak kendi işinin başında olanlar bilir ne kadar zor olduğunu. Hele ki ilk yıllarda. Gece gündüz çalıştığınız zamanlar olur. Öyle mesaili iş gibi sabah 9 akşam 5 diye bir ihtimal yok. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi her şeyi. İnsanları kararlarıyla ilgili yargılamak da dahil...
Hıhı hayat da toz pembe zaten. Kendinizi tatmin etmekten başka bir şey değil yazdıklarınız. Sadece ben mükemmel anneyim'i onaylatmaya çalışıyorsunuz.ilk yıllar geride kalmış,iş kuralı 1 yıldan fazla olmuş,daha 1,5 yıl daha var deniliyor.
kendi işi evet daha rahat.geç saatlere kadar çalışması gerekse bile,çocuk gerektiğinde işyerine bile gelebilir,zira çocuk 8 yaşında.seyahate gittiğinde ,eşi ile kalabilir.o da yoksa babane seçenek olabilir.ancak konu sahibi h.sonları ve tatilllerde yanına alabildiğine göre ,uzak yerlerde değiller çocukla..
biz iyi bilyioruz demedim zaten,kimsenin anneliğini eleştirmek haddim değil,ancak sadece iş güç rayına otursun diye,böyle rezil bir boşanmadan çıkmış bir çocuk için,2 yıldır anneyle ayrı oturmak içimi cız ettirdi....
üstelik eşin de çocuğu uzakta,çocuklar yanlarına alma planları da ,yeni bir bebek yapacakları içinse;kimse imkansılık vs demesin..
EVET BİR ANNE OLARAK DOĞRU DÜŞÜNDÜĞÜME EMİNİM..
Anlamazlar arkadaşım. Ego masturbasyonu yapacaklar üzerinde bolca. Kapattır konunu. Yoksa çok sinirin bozulacak.son kez yazıyorum...
artık hckımseye cevap vermıycem
ıcınız o kadar çürümüş ki kimsenın mutlugunu hazmedemiyorsunuz... hep ah vah dıyecegınız konular olsun sızden daha kotü olanları görün kendı halınıze bakıp şükredın mutlu olun bu sekılde siz...
ben oğlum hakkında en dogru kararı verdım evlenıpde vermedım cocugumu zaten oradaydı evlenmeden oncede... hepınızden daha ıyı ılgılendıgımden de gayet emınım...
haa bu arada ben elalem ne der ne konusur dıyerek yaşamayı bırakalı cok oldu... mutlu olmanın basangıcı burada... sızede tavsıye ederım... klavye basında ego tatmınınden çok daha ıyıdır...
burada öyle yorumlar yapımış ki ben çocugumu çocuk esırgeme kurumuna atmısım aramıyorum sormuyorum gıbı... evet tekrar söylüyorum uzaktan davulun sesı hoş gelıyor... burada benım cocuguma bakacak kımse yok ben 1 aydır yatıyorum mesela ayagımı sakatladım amelıyat oldum bana bıle bakacak kımse yok ... aksamları eşim yanımda sadece...bu durumda en basıt ornek olarak verıyorum benım cocugum burada okula gııdıyor olsa kım bakıcaktı??? cok bılmıs yorum yapan uyelemız mı ??? benım ailem bakabılecek kımse yok... burada hastanede 1 saat ısım bıle olsa cocugumu emanet edecegım kımse yok...
ama bunların hepsıne dahıce cozumlarınız vardır sızın... umarım kendı basınıza geldıgınde kullanırsınız bu cozumlerıde...
benim çocugumun benim yanımda devamlı kalabılmesı için zorunlu durumlarda kendını ıdare edebılecek duruma gelmesı sart...emınım kı zaten bircogunuzdan daha fazla kalıtelı zaman gecırıyoruz biz çocuklarımızla...
biyolojik kardeşim ile görüşmüyorum... ne durumdadır bilmiyorum umrumda da değil.. eski eşle iletişimim de yok gerekenlerı oglumun babaannesı ıle gorusuyorum ... babamla zaten aram çok ıyı degıldııhep hala da oyle... annem ben 10 yasımdayken öldü... yanı aılemden kımse yok ... sadece teyzelerımle gorusuyorum...
koca ne cabuk buldun dıyenler de olmus sız bulamıyorsanız o sızın sorununuz... ben hayata kusmedım 2 serefsız yuzunden... sanırım suu an buraya ''cok mutsuzum yasadıklarımı unutamıyorum çocugum yanımda ama perişan haldeyız'' yazsam cok mutlu olacaktı bazı uyeler...
gercekten sevınen benım adıma mutlu olan üyeleri tenzih ederim. kusurabakmayın...ben yeterince zor zamanlar atlattım... ben çocukluktan güçlü olmak zorunda kaldım... halada güçlüyüm.. karakterım sağlam . kolay kolay da yıkılmam.. tüm bayanlara da tavsıyem ayrıldıgınız erkek dunyanın sonu değil hayat devam edıyor... ve her erkek de aynı değil... şu an ki eşimle gecmısımı kıyaslayamam bile... ben mutluyum umarım herkes mutlu olur... önce kendi içinde kın nefret kıskanclıktan arınarak mutlu olur herkes umarım...
mutlu günler....
Tabi yeni kurulmuş bir işi kapatsın, iş arasın. Bu devirde de o kadar kolay bulunuyor ki iş. İnsanların kendi hayatları kendi planları. Kadın çocuğumdan vazgeçtim dememiş hayatımı düzene koymaya çalışıyorum demiş.
Yargılamakla, anneliğini sorgulamakla, hakaret etmekle elinize ne geçiyor merak ediyorum.
ben mükemmmel anneyim asla demedim,önceki yorumlarımda anneliği eleştirmek kimsenin haddi değil,ama üzüldüm diyerelk yadım.neyse siz onlarla ilgilenmiyosunuz zaten de...Hıhı hayat da toz pembe zaten. Kendinizi tatmin etmekten başka bir şey değil yazdıklarınız. Sadece ben mükemmel anneyim'i onaylatmaya çalışıyorsunuz.
İş konusunda da gayet te rübesiz olduğunuz açık. Bişey demiyorum o yüzden. Size mutluluklar diliyorum ailenizle.
ben 20 kişinin yanında olmadığı kadının yanında olan kadınında bazı şeylerinin sağlıklı calıştığını düşünememAnlamazlar arkadaşım. Ego masturbasyonu yapacaklar üzerinde bolca. Kapattır konunu. Yoksa çok sinirin bozulacak.
Tamam işte ben de size mükemmel anne olduğunuzu söyleyip tebrik ediyorum.ben mükemmmel anneyim asla demedim,önceki yorumlarımda anneliği eleştirmek kimsenin haddi değil,ama üzüldüm diyerelk yadım.neyse siz onlarla ilgilenmiyosunuz zaten de...
iş konusunda iyi bir kariyeri olan pzaralama satış uzmanıyım..oğlum 8 aylıktı ben y.dışı seyahatlerime tekrar başladığımda..yani gayet iyi biliyorum,çalışan anne zorluklarını..
ben de zorlanıyorum sıkılyıorum,yanlış yapıyorum,zaman bulamıyorum,yetişemiyorum..ama bunlarım hiçbiri ,çocuğumdan uzak kalmama sebep olmuyor.en azından daha iyi bir kariyer veya para için,oğlumu babanesine göndermiyorum.
cute ,sen ben normal anneyiz aslında,bir farkımız bir üstünlüğümüz yok..ama olması gerekeni yazınca,nedense siz mükemmelsiniz kimseyi beğpenmiyorsunuz oluyor..ben 20 kişinin yanında olmadığı kadının yanında olan kadınında bazı şeylerinin sağlıklı calıştığını düşünemem
Herkes genele uymak zorunda değil mi? Hakaret etmenize gerek yoktu, bazı şeylerim gayet sağlıklı çalışıyor.ben 20 kişinin yanında olmadığı kadının yanında olan kadınında bazı şeylerinin sağlıklı calıştığını düşünemem
ayy hala mükemmel anne diyosunuz..cidden algılarınızı kapatmış gidiyorsunuz..neyse şimdi size anneliğimi ve annelşğin ne olduğunu anlatamaycaağım.Tamam işte ben de size mükemmel anne olduğunuzu söyleyip tebrik ediyorum.
Kendi işiniz konusunda tecrübeniz olmadığını söylemiştim. Maaşlı çalışmakta mesele yok.
Farklı görüşlerdeyi o yüzden tartışmayı gereksiz buluyorum. Size tekrar mutluluklar dilerim.
çünkü kaldıramıyorlar.cute ,sen ben normal anneyiz aslında,bir farkımız bir üstünlüğümüz yok..ama olması gerekeni yazınca,nedense siz mükemmelsiniz kimseyi beğpenmiyorsunuz oluyor..
anlayamıyprum gerçekten de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?