keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi kendi işiniz de oldu :)

Anlamadığınız nokta şu. Ben çocuğunu iyi ki bırakmış en doğru olanı yapmış demiyorum. Şartlar onu gerektirmiş, öyle davranmıştır. Ya da belki gerçekten istememiştir çocuğuna bakmak. Peki bundan bize ne? Neden kadına hakaret ediyoruz, neden yargılıyoruz? Buna ne hakkımız var?

burada derdiyle insanları günlerce üzmüş biri konu sahibi bilmem farkındamısın.
okudunmu önceden te 2012 yıllarında?

ayrıca amac kadına hakaret etmek değil,
insanlar artık bu bilinçten kurtulmalılar.
evlendikleri için cocuk sahibi olmasınlar cocuk sa hibi olmak istedikleri için doğursunlar.
illa o işi yaptığını ispat etmek için cocuk dogurmasına gerek yok.
korunma yöntemleri var

Ne biliyorsunuz çocuğu istemeden ya da sırf çocuk saghibi olmak için doğurduğunu?
Amacınız hakaret etmek değilse etmeyin o zaman.
Hayatını yoluna koymaya başlamış diye sevinin. Yargılamayın.

Şurada yazdığına bakılırsa,çocuğu haftasonları pek almıyorsun.Yapma sonra çok üzülürsün.Bu günlerin telafisi yok.

gereksiz yere kadını eleştirmişsiniz bence de. herkes aynı şartlara sahip olamayabilir. yargılamak kolay.

dur ben de yargılıyorum ; '' çalışan annelerin sırf para kazanmak için, kendi sosyal hayatı için çocuklarını kreşlere, bakıcılara vermesi yanlış. bence bunların hepsi kötü annedir. anne dedigin para denilen kagıt parçası için çocugunu bırakmaz.''

nasıl, iyi mi?

bu kadar saçmalanırdı bravo doğrusu sapla samanı karıştırmayın

bence daha iyisini yapabilirdin

Büyük konuşmak istemiyorum ama insan çocuğunu nasıl bırakabilir. ..şartlar böyle diyerek her iki çocuğada yazık. . .çocukların psikolojisi ne olacak. Çok yazik

bu kadar saçmalanırdı bravo doğrusu sapla samanı karıştırmayın

sana göre sapla saman. kadın hem kocasından hem kardeşinden agır bi darbe yemiş. üstelik işi de sıkıntılı... dolayısıyla çocuklarına uzak.

sen bunu eleştir ama ben senin kagıt parçası için, sözüm ona çok aktif sosyal yaşamın için çocugunun sorumlulugunu, onun ihtiyaçlarını elin bakıcılarına, kreşlerine vermeni normal karşılıyım öyle mi?

yargılamak böyle bir şey işte. bi ev hanımı gelip seni aynen böyle yargılayabilir.

ben 20 kişinin yanında olmadığı kadının yanında olan kadınında bazı şeylerinin sağlıklı calıştığını düşünemem

sevgili cutemom,
konu sahibini eleştirirken insaflı olan diyenlerden biri de benim canım.
yazdığım gibi bir anne ve 2 de yolda bebeği olan anne adayıyım.
oğlumu ise bin fedakarlıkla büyütmüş,üstelik onunla geçireceğim zamanı kısıtlamamak adına kendinden çok feragat etmiş bir anneyim.oğlumu zaruri durumlarda anane babaanneye 1-2 saatliğine bıraksam ,eve koşa koşa dönen bir anneyim.bebekliğinde ise ağlayarak döenrdim o kadar özlerdim yani.
herneyse hepimizin anneliği kendimize ne mutlu ki evlatlarımızın bizler gibi bir anneleri var.
konu sahibinin yanında olunca eksilen nedir olmayan nedir ben anlayamadım.
konu sahibi benim bu durumumu irdeleyin,doğrum yanlışım nedir söyleyin dememiş,fikir istememiş.
durumunu özetlemiş.oradan çıkarımlar yapıp ta kadının anneliğine kadar uzanmak niye?

Yapma allahaşkına O çalışan annenin cocuğu en azından annesinin kendisini terketmediğini biliyordur. Annesinin sıcaklığını ve güvenini hissediyordur..Bu annelik falan değil kusura bakmayın. Cici kocası ile hafta sonları evde sinema keyfi yapıp hafta sonu gezmelerde gezerken o çocuk anne sevgisine muhtaç bekliyor. Ne söylerseniz söyleyin bu gerçeği değiştirmiyor...

bu işler böyledir. ucu kendisine dokunmadıkça insanların kafasına dank etmez bir şeyler.
valla canım ben kagıt parcası ıcın degıl
cocugumu ıyı bır okulda okutayım ıstedıklerını alabıleyım dıye calısıyorum o yuzden dokunmadı be yavrum dokunmadı

birincisi ben ev hanımıyım prensesime kendim bakıyorum ikincisi çalışan anneler kendi sosyal hayatları için değil evlatlarının geleceği için çalışıyor onları tanımadıkları insanlara emanet etmek zorunda kalıyor üçüncüsü keşke bende çalışsamda kızımın geleceği için daha sağlam adımlar atabilsem

ayretten bence suda var
bu cocugun bırde babası var
her hafta bu kadının alıyor olması zaten dogru olamaz muhtemelen 2 haftadır 1
veyahut cocuk komple babada kalıyor

valla canım ben kagıt parcası ıcın degıl
cocugumu ıyı bır okulda okutayım ıstedıklerını alabıleyım dıye calısıyorum o yuzden dokunmadı be yavrum dokunmadı

o da çocugunu düzenli bi aile ortamı kurup öyle almak istiyordur yanına. bahaneyse bahane... sebep çoook kolay bulunur. sen iyi gelecek dersin, o da benim yanımda kalması onun için zararlı olur der. çocugu başından atıp elaleme vermek için bahane çok yani.

şimdi buna da kızacaksın çünkü ucu sana dokundu.

sen yaparsın demedim. bi ev hanımı da böyle yargılayabilir dedim. ki var böyleleri. annelerin çalışmasına sıcak bakmayan... para kazanacagıma çocuguma ilgi gösteririm diyen...

kısacası neden irdeliyorsun demişssin.
ben sadece sohbet ediyorum .
arkadaşlarla karşılıklı konuşuyorum
düşünmüyeyim mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…