keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok canım dokunmadı ya sende kusura bakma ot kadar beyninle verdiğin örneklere bak ya
ben senin yerinde olsam sinemaya giderken cocugu ananeye bıraktığım zamanları sorardım bana
işe gitmekle kocanın koynuna girmek için cocuk bırakmak aynı şeyler değil

sonra vay efendim ben forumun nefret edileniyim iticiymiş hakarette ediyorum , sanki başka türlüsünden anlıyorlar bazıları

kk nın şaşmaz değişmez kuralıdır bu.
asar keseriz anlamadan dinlemeden.
ben anneliği uç noktada yaşayan bir insanken konu sahibini eleştirmeyi düşünmedim.
çünkü hakkımız yok.hayat şartları onu gerektirmiş öyle davranmış.
doğrudur yanlıştır diyemem.
ben yapabilirmiydim büyük konuşmayayım ama yapmamak için çok direneceğimden eminim.
benim için de kabullenmesi zor bir durum ama benim yapmadığımı yapan insanı da alaşağı etmeye hakkım yok.

keşke yorumları okusaydınız
bende bunları yazmaktan hoslanmıyorum ama boyle kadınlar gorunce kendi kendimi övüyorum
övüyorum olması gerekeni yaptığım için bu iradede olduğum için övüyorum
varmı bir sorun?

kısacası neden irdeliyorsun demişssin.
ben sadece sohbet ediyorum .
arkadaşlarla karşılıklı konuşuyorum
düşünmüyeyim mi ?
konu sahibi böyle bir talepte bulunmaz iken cımbızlamak neden diye sordum sadece.
açıkcası eleştiriler sohbet kıvamında değil kabul etmen gerekir ki.
ve de düşünüp düşünmemen ile ilgili de bir yorumum olamaz değil mi cute?

sinemaya giderken ne yaptıgından bana ne ya.

sen git elalemi zor durumda diye anneligi kullanarak eleştirirsen, digeri de gelir para kazanmak için çocugunun sorumlulugunu başından atıp, onu elaleme büyüttügnden dem vurur.

iyi bi gelecek diyorsun da merak ediyorum. kocan çok para kazansa işi bırakır mıydın sanki çocuk için? hiç zannetmem... bahaneler... bahaneler..

ot kadar beynimle anca bu kadar oluyor kusura bakma

Merak etmeyin okudum hepsini. Konu sahibinin neler yaşadığı hakkında ne kadar bilginiz var peki?

Açıklamış işte, hala siz kötü annesiniz, benim çocuğum çok şanslı demeye ne gerek var diyorum.

Konu çok farklı yerlere gitti konu sahibi başka bir konusunda yeni eşiyle pazar günleri film keyfi yaptıklarından filan bahsetmiş sanırım insanları bu kadar hassaslaştıran bunlar oldu film izlemek şöyle dursun ben evladımdan ayrı olsam bakacağım tek şey onun resimleri olurdu açtığı konuya bakarsanız biz konu sahibine kızanlara hak vereceğinizi düşünüyorum

ot beynine son kez cevap vereyim
evet kocam cok para kazansa evimde durur
cocugum okula gıttıgınde muge anlı ızlerım

ıstersen mesaj gecmısımı arastırda bul yazdıklarımı .

ayrıca kım cocugunu bırakıyor nereye bırakıyor ugrasmıcam nan artık bıktım bu anneliği evlilik birliği içinde sürdürenlerden, vicdanları sızmalamayanlardan
bir kerelik ilişkiden cocuk peydahlayıp şükür yerine teşekkürler sende kalsın modunda gezenelerden.
ne yaparsanız yapın be yapın
unutmayın şu dünyada cocuktan daha öte birşey yok.
o adamı boşarsın bunu alırsın aynı görevi görür.
sen cocugunu ne yapıyorsan yap ya yap sankı benım cocugummu banane
zaten toplumda senın cocugunu sadece senın aman be banane ne yaparsa yapsına getırdıgıne gore.
bundan sonrada kadınalr kulubunde
cocuklarını bırakıp kocaya varanlarada
cocukların şiddet görmesini hoşgörenelrede bir tane yazmıcam

Buaradan herkeze akıl fikir diliyorum

hadi ben de begeneyim yılın annesini bari. bi de çeyrek takmak isterdim ödül olarak ama maalesef onlinee takamıyoruz. konu sahibi kötü sen süper anne. tamam msj alındı. kendine iyi davran.

hadi ben de begeneyim yılın annesini bari. bi de çeyrek takmak isterdim ödül olarak ama maalesef onlinee takamıyoruz. konu sahibi kötü sen süper anne. tamam msj alındı. kendine iyi davran.
ben analık görevlerimi diğer arkadaslar gibi yerine getiren biriyim
ama siz öyle fena kadınlar tanıyorsunuzki benide mükemmel anneliğe layık görüyorsunuz.
Mükemmel annelik yok, yeterince kötü annelik var
hadi öptüm seni

hepimizin geçmiş mesajlarında irlenenecek bir nokta bulunur aranırsa.
kk da zor değil bu.
ama ben doğru bulmuyorum.
bu konunun amacı da belli imiş açılırken,konu sahibinin geri dönüp yıllar sonra yaptığı açıklamanın içeriği de belli.
konu onun sevgisiz ilgisiz beceriksiz bir anne olması değil.
ben de senin gibi evladım biyana dünya bir yana diyen,onun canı yandığında oturup ağlayan bir anneyim.
oldukça hassasım bu konuda.
ama yine burada konu sahibini evladını dışlamış terk etmiş sevgisiz bir anne olarak yargılamayı haksız görüyorum.
konu ,konuluktan çıkıp annelik yarıştırmaya varıyor.
ne hakkımız var.
eğrisi doğrusu kendi vicdanının meselesi.

aslında hak verdiğim yerler var size şimdi düşününce düşmez kalkmaz bir allah kimseyi kınamamak lazım hala konu sahibine kızıyorum aslında ama yinede hakkını helal etmesini rica ediyorum

Reactions: anu
aslında hak verdiğim yerler var size şimdi düşününce düşmez kalkmaz bir allah kimseyi kınamamak lazım hala konu sahibine kızıyorum aslında ama yinede hakkını helal etmesini rica ediyorum
hepimiz anneyiz ve kendimize göre en doğrusunu yapıyoruz.
bak ben oğlumu göz muayenesine götürdüğümde bişey çıkacak diye salya sümük ağlayan bi tipim.
kendi annemi kaybetmenin de etkisiyle annelik ile ilgili endişeleri abartı anlamsız boyutta yaşayabiliyorum.
ve de oğlum için kendimce hep iyi anne olmaya çalıştım.
hala da sarılıp ağlarım sana gelecek kaza bela bana gelsin diye.
bir damla göz yaşına kıyamıyorum.
ancak bu konuda mevzu anneliklerimiz deği.
bu kadını da bilip bilmeden yargılamayalım.
ne yapıyorsa kendi vicdanıyla muhasebesini kendi yapacaktır hepimiz gibi.
sonuçta evlat kendi öz evladı.en doğrusunu kendisi takdir etsin.
ben bırakamam diyorum sen bırakamam diyorsun ama o kadın da hayat şartları gereği geçici süre ile oğlunun bakımını babaanne ile ortak yürütüyor.
eğrisi doğrusu ile bunun hesabını evladına kendi verecektir eğer bu çocuk bu durumdan dolayı ağır derecede yaralanıyorsa.
iyi anne olalım hepimiz ,ah keşke layıkıyla becerebiliyor olsak.
yapabileceğimiz tek şey kendi doğrularımız ile hareket edip ona göre davranmak.
herkesin doğruları da her zaman aynı kapıya çıkmayabilir.

Her koyun kendi bacağından asılır, neden bu konu bu kadar şiddetli anlamış değilim, her babaannesinde büyüyen çocuk annesi tarafından istenmeyen evlat yada , annenin gaddarlığını ortaya koymaz ki . Kadın durumunu hiç tanımadığı insanlara izah etmiş, 1,5yıla kadar sıkıntılı dönemde olacağını o zamana kadar mecburiyetten çocuklardan uzak kaldığını yazmış, iyi veya kötü niyetli olduğunu hangi birimiz bilebiliriz ki ? Konu sahibesine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Kötü tecrübeleri olmuş hayattan ama illa melankolik geriye dönükte yaşamasını neden bekliyoruz ki her insan bir mi? Bazı insanlar nefret ile ihaneti karıştırıyorlar sanırım, ihaneti asla unutmazsın ama nefrette tüm güzel olan herşeyi dümdüz eder, hatta bu nefret insanlara güç bile kazandırır. Konu sahibi ağlaşıp durmamış, önüne bakmış doğru bulduğu insan ile yuva kurmuş, geride 3/5 hayvani dürtülerine yenik düşüp ihanet eden insanlar için ömrünü harcayamaz ki, yada bu kadar zaman yas tutacak diye bir sınırı yok ki. bugün burda ah vahh tüh unutamadım diye ağlaşıp yakınsa , sizde iki vah vah çekerdiniz başka bdv ye geçerdiniz. Konu sahibesini tebrik ediyorum ve kendine özgüveni yüksek, başı dik, güçlü bi kadın olduğu için ayrıca bir tebrik ediyorum. Allah yüzünüzü güldürsün , inşallah durumlarınız en kısa zamanda düzelir oğlunuza kavuşursunuz.

Mevzu evlenmeniz degil mevzu cocugunuzu yaniniza almamaniz hala anlamiyomusunuz bunu calisan kadinlar hic cocuk yapmasin o zaman sizin mantiginiza gore uc kurus para evlatla gecirilen zamandan degeli degil ayrica emanet ettiginiz kisi size o serefsizligi yapan adamin annesi ne tuhaf bi anlayisiniz var. Ben sizin yerinizde olsam oglumdan ayriyim diye geberirdim aglamaktan birakin evlenmeyi. Demekki herkes anne olmamali sartlari olcup bicip oyle anne olunmali. Cocuk zaten okula gidiyo bi bakici tutarsin okul donusu ilgilenir guvenmiyosanda eve kamera yerlestirirsin cok basit.. insan yeterki istesin..

aynen canım ya birde tekrar çocuk istiyorlar siz önce doğurduklarnıza sahip çıkın sonra yeni biz çocuk düşünün lütfen ...
Ister tabi niye istemesin nede olsa kendisi bakmiyo. Bide demiski ben evlenmeden oncede babaannesindeeydi madalya takalim o zaman kocasi icin birakmamis cocugunu zaten yaninda degilmmis bravo sana konu sahibi hayat sana guzel valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…