- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.241
yok canım dokunmadı ya sende kusura bakma ot kadar beyninle verdiğin örneklere bak yao da çocugunu düzenli bi aile ortamı kurup öyle almak istiyordur yanına. bahaneyse bahane... sebep çoook kolay bulunur. sen iyi gelecek dersin, o da benim yanımda kalması onun için zararlı olur der. çocugu başından atıp elaleme vermek için bahane çok yani.
şimdi buna da kızacaksın çünkü ucu sana dokundu.
Şimdi kendi işiniz de oldu :)
Anlamadığınız nokta şu. Ben çocuğunu iyi ki bırakmış en doğru olanı yapmış demiyorum. Şartlar onu gerektirmiş, öyle davranmıştır. Ya da belki gerçekten istememiştir çocuğuna bakmak. Peki bundan bize ne? Neden kadına hakaret ediyoruz, neden yargılıyoruz? Buna ne hakkımız var?
keşke yorumları okusaydınızYahu ne çok övmüşsünüz anneliğinizi. Bunlar YAPMANIZ GEREKENLER zaten.
Konu sahibi derdini anlatmış zaten, ay sen kötü annesin, benim çocuğum çok şanslı demeye ne gerek var?
Kendimizi övmeyi ne çok seviyoruz.
konu sahibi böyle bir talepte bulunmaz iken cımbızlamak neden diye sordum sadece.kısacası neden irdeliyorsun demişssin.
ben sadece sohbet ediyorum .
arkadaşlarla karşılıklı konuşuyorum
düşünmüyeyim mi ?
yok canım dokunmadı ya sende kusura bakma ot kadar beyninle verdiğin örneklere bak ya
ben senin yerinde olsam sinemaya giderken cocugu ananeye bıraktığım zamanları sorardım bana
işe gitmekle kocanın koynuna girmek için cocuk bırakmak aynı şeyler değil
sonra vay efendim ben forumun nefret edileniyim iticiymiş hakarette ediyorum , sanki başka türlüsünden anlıyorlar bazıları
keşke yorumları okusaydınız
bende bunları yazmaktan hoslanmıyorum ama boyle kadınlar gorunce kendi kendimi övüyorum
övüyorum olması gerekeni yaptığım için bu iradede olduğum için övüyorum
varmı bir sorun?
ot beynine son kez cevap vereyimsinemaya giderken ne yaptıgından bana ne ya.
sen git elalemi zor durumda diye anneligi kullanarak eleştirirsen, digeri de gelir para kazanmak için çocugunun sorumlulugunu başından atıp, onu elaleme büyüttügnden dem vurur.
iyi bi gelecek diyorsun da merak ediyorum. kocan çok para kazansa işi bırakır mıydın sanki çocuk için? hiç zannetmem... bahaneler... bahaneler..
ot kadar beynimle anca bu kadar oluyor kusura bakma
ot beynine son kez cevap vereyim
evet kocam cok para kazansa evimde durur
cocugum okula gıttıgınde muge anlı ızlerım
ıstersen mesaj gecmısımı arastırda bul yazdıklarımı .
ayrıca kım cocugunu bırakıyor nereye bırakıyor ugrasmıcam nan artık bıktım bu anneliği evlilik birliği içinde sürdürenlerden, vicdanları sızmalamayanlardan
bir kerelik ilişkiden cocuk peydahlayıp şükür yerine teşekkürler sende kalsın modunda gezenelerden.
ne yaparsanız yapın be yapın
unutmayın şu dünyada cocuktan daha öte birşey yok.
o adamı boşarsın bunu alırsın aynı görevi görür.
sen cocugunu ne yapıyorsan yap ya yap sankı benım cocugummu banane
zaten toplumda senın cocugunu sadece senın aman be banane ne yaparsa yapsına getırdıgıne gore.
bundan sonrada kadınalr kulubunde
cocuklarını bırakıp kocaya varanlarada
cocukların şiddet görmesini hoşgörenelrede bir tane yazmıcam
Buaradan herkeze akıl fikir diliyorum
ben analık görevlerimi diğer arkadaslar gibi yerine getiren biriyimhadi ben de begeneyim yılın annesini bari. bi de çeyrek takmak isterdim ödül olarak ama maalesef onlinee takamıyoruz. konu sahibi kötü sen süper anne. tamam msj alındı. kendine iyi davran.
hepimizin geçmiş mesajlarında irlenenecek bir nokta bulunur aranırsa.Konu çok farklı yerlere gitti konu sahibi başka bir konusunda yeni eşiyle pazar günleri film keyfi yaptıklarından filan bahsetmiş sanırım insanları bu kadar hassaslaştıran bunlar oldu film izlemek şöyle dursun ben evladımdan ayrı olsam bakacağım tek şey onun resimleri olurdu açtığı konuya bakarsanız biz konu sahibine kızanlara hak vereceğinizi düşünüyorum
aslında hak verdiğim yerler var size şimdi düşününce düşmez kalkmaz bir allah kimseyi kınamamak lazım hala konu sahibine kızıyorum aslında ama yinede hakkını helal etmesini rica ediyorumhepimizin geçmiş mesajlarında irlenenecek bir nokta bulunur aranırsa.
kk da zor değil bu.
ama ben doğru bulmuyorum.
bu konunun amacı da belli imiş açılırken,konu sahibinin geri dönüp yıllar sonra yaptığı açıklamanın içeriği de belli.
konu onun sevgisiz ilgisiz beceriksiz bir anne olması değil.
ben de senin gibi evladım biyana dünya bir yana diyen,onun canı yandığında oturup ağlayan bir anneyim.
oldukça hassasım bu konuda.
ama yine burada konu sahibini evladını dışlamış terk etmiş sevgisiz bir anne olarak yargılamayı haksız görüyorum.
konu ,konuluktan çıkıp annelik yarıştırmaya varıyor.
ne hakkımız var.
eğrisi doğrusu kendi vicdanının meselesi.
hepimiz anneyiz ve kendimize göre en doğrusunu yapıyoruz.aslında hak verdiğim yerler var size şimdi düşününce düşmez kalkmaz bir allah kimseyi kınamamak lazım hala konu sahibine kızıyorum aslında ama yinede hakkını helal etmesini rica ediyorum
Mevzu evlenmeniz degil mevzu cocugunuzu yaniniza almamaniz hala anlamiyomusunuz bunu calisan kadinlar hic cocuk yapmasin o zaman sizin mantiginiza gore uc kurus para evlatla gecirilen zamandan degeli degil ayrica emanet ettiginiz kisi size o serefsizligi yapan adamin annesi ne tuhaf bi anlayisiniz var. Ben sizin yerinizde olsam oglumdan ayriyim diye geberirdim aglamaktan birakin evlenmeyi. Demekki herkes anne olmamali sartlari olcup bicip oyle anne olunmali. Cocuk zaten okula gidiyo bi bakici tutarsin okul donusu ilgilenir guvenmiyosanda eve kamera yerlestirirsin cok basit.. insan yeterki istesin..son kez yazıyorum...
artık hckımseye cevap vermıycem
ıcınız o kadar çürümüş ki kimsenın mutlugunu hazmedemiyorsunuz... hep ah vah dıyecegınız konular olsun sızden daha kotü olanları görün kendı halınıze bakıp şükredın mutlu olun bu sekılde siz...
ben oğlum hakkında en dogru kararı verdım evlenıpde vermedım cocugumu zaten oradaydı evlenmeden oncede... hepınızden daha ıyı ılgılendıgımden de gayet emınım...
haa bu arada ben elalem ne der ne konusur dıyerek yaşamayı bırakalı cok oldu... mutlu olmanın basangıcı burada... sızede tavsıye ederım... klavye basında ego tatmınınden çok daha ıyıdır...
burada öyle yorumlar yapımış ki ben çocugumu çocuk esırgeme kurumuna atmısım aramıyorum sormuyorum gıbı... evet tekrar söylüyorum uzaktan davulun sesı hoş gelıyor... burada benım cocuguma bakacak kımse yok ben 1 aydır yatıyorum mesela ayagımı sakatladım amelıyat oldum bana bıle bakacak kımse yok ... aksamları eşim yanımda sadece...bu durumda en basıt ornek olarak verıyorum benım cocugum burada okula gııdıyor olsa kım bakıcaktı??? cok bılmıs yorum yapan uyelemız mı ??? benım ailem bakabılecek kımse yok... burada hastanede 1 saat ısım bıle olsa cocugumu emanet edecegım kımse yok...
ama bunların hepsıne dahıce cozumlarınız vardır sızın... umarım kendı basınıza geldıgınde kullanırsınız bu cozumlerıde...
benim çocugumun benim yanımda devamlı kalabılmesı için zorunlu durumlarda kendını ıdare edebılecek duruma gelmesı sart...emınım kı zaten bircogunuzdan daha fazla kalıtelı zaman gecırıyoruz biz çocuklarımızla...
biyolojik kardeşim ile görüşmüyorum... ne durumdadır bilmiyorum umrumda da değil.. eski eşle iletişimim de yok gerekenlerı oglumun babaannesı ıle gorusuyorum ... babamla zaten aram çok ıyı degıldııhep hala da oyle... annem ben 10 yasımdayken öldü... yanı aılemden kımse yok ... sadece teyzelerımle gorusuyorum...
koca ne cabuk buldun dıyenler de olmus sız bulamıyorsanız o sızın sorununuz... ben hayata kusmedım 2 serefsız yuzunden... sanırım suu an buraya ''cok mutsuzum yasadıklarımı unutamıyorum çocugum yanımda ama perişan haldeyız'' yazsam cok mutlu olacaktı bazı uyeler...
gercekten sevınen benım adıma mutlu olan üyeleri tenzih ederim. kusurabakmayın...ben yeterince zor zamanlar atlattım... ben çocukluktan güçlü olmak zorunda kaldım... halada güçlüyüm.. karakterım sağlam . kolay kolay da yıkılmam.. tüm bayanlara da tavsıyem ayrıldıgınız erkek dunyanın sonu değil hayat devam edıyor... ve her erkek de aynı değil... şu an ki eşimle gecmısımı kıyaslayamam bile... ben mutluyum umarım herkes mutlu olur... önce kendi içinde kın nefret kıskanclıktan arınarak mutlu olur herkes umarım...
mutlu günler....
aynen canım ya birde tekrar çocuk istiyorlar siz önce doğurduklarnıza sahip çıkın sonra yeni biz çocuk düşünün lütfen ...Dogur dogur babaanneye postala hayatini yasa ohh ne alaa
Ister tabi niye istemesin nede olsa kendisi bakmiyo. Bide demiski ben evlenmeden oncede babaannesindeeydi madalya takalim o zaman kocasi icin birakmamis cocugunu zaten yaninda degilmmis bravo sana konu sahibi hayat sana guzel vallaaynen canım ya birde tekrar çocuk istiyorlar siz önce doğurduklarnıza sahip çıkın sonra yeni biz çocuk düşünün lütfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?