keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diyelim ki kızkardeş enişteyi baştan çıkardı, göz koydu vs.vs..
enişte nasıl bir insan?baldız böyle yapsa bile..
abi gibi ,yanlışını izah et..fırsat bu fırsat diye faydalanmaya çalışmış durumdan..

arkadaşlar.. evet ;lise öğrencisi kızlar görüyorum alımlı çalımlı gösterişli
ama 15 yaşındaki birinden bahsediyoruz..ne kadar sağlıklı muhakeme yapabilir,
yanlış yaptığının farkındadır da ,nelere yol açabileceğinin farkında değildir..

enişte kanına girmiş, o da arkasını getirmiş..hatasız değil tabii..

Aslında bu noktada aile bağlarıda çok önemli.Ben kendi ailemi göz önüne alarak yorum yapıyorum çünkü et tırnak gibiyizdir.
Bu konuda ben herkese saygı duyarım; çünkü affetme diyende haklı kendince,affet diyende...

Çok haklısınız.
Kaldı ki konu sahibi yeterince açıklama yapmadı, yapamadı. Olaya tam anlamıyla vakıf değiliz.
Bayanın kardeşiyle olan ilişkisini tam bilmiyoruz(aslında kızkardeşine annelik yaptığını yazmış), kız kardeşinin kişilik olarak nasıl biri olduğunu bilmiyoruz(bu zamanda saf insan mı kalırmış demeyin pekala da kalabiliyor, bunun içinde yaşadığımız dönemle ilgisi yok herkes etrafta gördüğünüz o liseli zillilerden olmak zorunda değil), yine kız kardeşinin psikolojik durumunu bilmiyoruz.
Şu bir gerçek ki bunu yapan herhangi bir 15 yaşında kız olsaydı benim tepkim çok farklı olurdu ama söz konusu burada kardeş.Bence "ablasının kocasından başka ayartacak adam mı kalmamış" demeden önce bir kez daha düşünüp, olayın hassaslığından ötürü daha da sağduyulu davranmalıyız.
Öte yandan bunu yapan adamın çarpık zihniyeti ne psikolojiyle ne saflıkla açıklanabilir.İnşallah oğlu babasının yaptığı ahlaksızlıktan ömrü boyunca haberdar olmaz

Son düzenleme:
15 yaşındaki baldızıyla nereye kadar gider düşünmedimi acaba..çok güzel bir hanımı birde oğlu var...

Bir pedofilden bahsediyoruz... Ortaya çıkmayacağını düşünmüş olabilir, "başka çocuk bulana kadar hevesimi alır, konuyu kapatırım, o da skandal yaratmamak için bir şey diyemez kimseye" diye düşünmüş olabilir, "ne koparsak kârdır" diye düşünmüş olabilir, olacaklardan korksa da kendine engel olamamış olabilir.. Sağlıklı bir düşünce yapısı olsa 15 yaşındaki çocuktan bir şeyler beklemezdi.

Allah konu sahibine sabırlar versin.

Bu arada evet, kız kardeşin yaptığı affedilemez bir şey, ama başıboş bırakılmaması lazım. Lütfen sırtınızı çevirmeyin ona.

canım ne olursa olsun eşi karşılık vermemeliydi..çünki ablasının emeneti..bu gün baldızıne meyil eden erkek bu konu kapansa bile başka peşinden koşanın peşinden gidebilir..her peşimizden koşanın peşinden mi gidicez yani..

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle hatasız değil

büyük bir yanlışın/hatanın içine düşmüş..

ama dışlandığı takdirde battı balık yan gider felsefesi ömrünün geri kalanında hüküm sürücektir.

bunları haketmeyen bir abla/eş var işin ucunda birde.. birde günahsız bir çocuk..

Ama aileyle bi alakası yok ki. Olsa konu sahibi arkadaşımız tahmin etmez miydi? Kendi baktığı, büyüttüğü kardeşi. İnsan onu düşürde yapmaz! İhanetin yakınından canından kanından gelmesi ne acıdır. Bu durum et tırnak dinlemez bana göre. Kanım donu hala kabullenebilmiş değilim.
Rabbim kimseye yaşatmasın.

Allah yardımcın olsun ama ben kızkardeşine de üzüldüm, kimse sahip çıkmazsa cok kötü oluyor o cocukların sonu..

Savcılığa suc duyurusunda bulunacağınıza gore nitelikli cinsel istismar var, sanıyorum. Kardesinizin bu travmayı atlatmasına destek olamazsınız tabi ama bence sokağa da atmayın..

Öf okurken midem bulandı..
Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.
Ne denilebilir bilmiyorum cidden söz bitmiş.
Aldatmanın boyutu ne, mesajlaşmışlar mı, nasıl başlamış, eniştesi mi taciz etmiş ne bileyim yada kardeş mi eniştesine... doğru kelimeyi de bulamadım.
Böyle bir şey olduğunda hiç mi fark edilmez aynı ortamda bulununca kaçamak bir bakış ne bileyim...
İki tarafta insanın hayatına güvenebileceği yegane kişiler, yıkımınızı anlamak çok güç
Çocuğunuz için dik durun eşinizi hayatınızdan mutlaka çıkartacaksınızdır da kardeş ne olacak hemde 15 yaşında.
Çok üzüldüm ya...

insanlar ailelerinden ne kadar sevgi ilgi görseler de ne kadar iyi eğitim alıp yetiştirilseler de bazı sapkınlıklarının önüne geçemiyorlar...Hiç umulmayan,kondurulamayan kişiler asla akıllara gelmeyen durumlara neden olabiliyorlar....Benim ailemde de böyle bir durum var...30 yıl önce ölen dedemin kuzenime yaptıkları...Kuzenim 30 yıl sonra açıkladı..1 ay oldu ben de öğreneli..Kabullenebilmek çok zor..Tabi ailede çok az kişi biliyor...Bir gün tüm aile öğrenicek inşallah..Bence bu tarz olaylar örtbas edilmemeli.........Suçlular da cezalarını çekmeli...

çocuktum ozamnlar komşu hanımlar bizdeydi aralarında konuşuyorlardı..
işte kadınların 7 nefsi varmış
erkeklerin 9
o nedenle kadınların dikkat etmeleri gerekirmiş..erekekler nefislerine hakim olamazmış kadın günaha girermiş..çok anlamamıştım ama hala aklımda:26:

çok zor bi durum allah kimsenin başına vermesin konu sahibine de sabır versin küçük oğlu için dayanma gücü versin..
bunu nasıl yaptılar diye kafa patlatmaya gerek yok bence insan oğlu çiğ süt emmiş Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyoruz sürekli..içlerinle varmış ve fırsat bulunca değerlendirmişler ikisinin de yanına kalmasın inşallah bu yaptıkları...
insan içinde azcık kötülük oldu mu çevresinde olanlardan hatta dizilerden bile etkilenip neler neler yapabilio..ben filanca dizideki kötü kız kadar zarar veremiyorum çevremdekilere neden ben o kadar kötü değilim diye ağlayanlarını duydum arkadaşlar..
hadi kız yaptı erkek neden ona uydu, hadi erkek kandırdı kız niye kandı diye sorular anlamsız ikisinin şeytanları aynı saate denk gelmiş..affedilcek gibi bişey değil yaptıkları ölür müsün öldürür müsün ??

kesinlikle kız kardeşinizin yaptığı affedilir birşey değil.Aklı birşeylre erecek yaşta tamam ama kandırılmayada çok müsait bir yaş bu.Daha çocuk kendisi. Of ne yorum yapsam olmaz şimdi 2 ucu b.klu değnek.....

Kız kardeşinizi hayatınızdan çıkarabilirsiniz ama lütfen onu bir köşeyede atmayın sizin kanınız canınız annelik yapmışsınız büyüklük yapın sokağa atmayın onu.Kız çocuğunun başı boş bırakılırsa çok fena yollara düşer içiniz el verirmi buna.Of ortada çok fena bir VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik var ama benimde bir kız kardeşim olduğu için objektifte bakamıyorum allah size sabır versin

Amin canım.Haklısın ama ne bilim ne kadar büyük bir hata yapmış olursa olsun ben yalnız bırakılmaması taraftarıyım.
Neden dersen çıkmayan candan ümit kesilmez diye bir söz vardır.
Bütün hatalar,yalnışlar biz insanlar için.
Hataya hatayla karşılık verirlerse gencecik bir hayat mahvolucak.
Ama hatayı düzeltmeye çalışıp,destek alıp bişeyler yaparlarsa belki kızın hayatı kurtulacak.

Şimdi kendini bırakıp kardeşini mi düşünsün derseniz haklısınız ama ilerde daha büyük bi vicdan azabı çekmesini engeller belki

Canım pedofili ergenlik öncesi dönemde olan çocuklara olan cinsel istismar değil mi ? 13 yaş ve altı yani... 15 yaşında biri artık ergen oluyor...

Eş zaten suçlu elbette..Ama kız kardeşi de ak kaşık olarak düşünemiyorum ben...

allah kimseye göstermesin....

Esiniz kayip.. Kardesiniz ne tepki verdi peki?

Izlemekten vazgecemedigimiz o malum diziler reyting rekorlari kirarken,senaryolar birilerinin beynine isliyor iste..

Allah yardimciniz olsun.. Bol sabir diliyorum..

İki ucu .. Neyse. Atalarımız güzel söylemiş ama ne yeri ne zamanı.
Allah kardeşine hidayet sana sabır ve ferahlık versin. Dualarımdasın..
Allah'a emanet olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…