Canım normalde bende pek pilav yapmıyorum ama eşim Ramazanda bir çeşit yemek yanına mutlaka pilav istiyor :) bulgur pilavı midemi şişiriyor diye istemiyor..çorba da şişiriyor diye istemiyor .. Ben pek yemiyorum ama bazen bir iki kaşık alıyorum .. Bıgün kırugasulye yapmışdım bir kase pilav yedim yanında malesef :)) karabugday almışdım ama daha denemedim nasıl bir tadı var bilmem Şeyda Coşkun listelerinde pek bir meşhur :))
Bugün Netto ya gitmişdim tek tek ekmek paketlerini inceledim tatlım vitaminli baharatlı vollkorn lu çeşit çeşit ekmek vardı ama pro lusu yokdu malesef :) Edeka da var yakınımda orada da bakmışdım yoktu.. Büyük edekada kesin vardır , oraya gidince bakarım gene inşallah canım . Rewe ve Lidl yakınımda yok canım yolum onlara düşerse genede bakarım inşallah bir denemelil bari alırım artık :))
Bende 6yıl önce 67 diydim sonra birden evde çalışmaya başlayınca kiloları hızla aldım canım :) hadi inşallah daha da aşağılara inersin canım :)
Ben şişim ve acayip artılardayım :)) bakalım regl sonrası ne olucam :))
Hoşgeldin Kremşokola :) Nick ine bayıldım :)Selamlar, yazilarinizi okudum ve size destek olmaya geldim. Ben de bundan yaklasik 3 sene once dusuk karbonhidratli bir diyetle yaklasik 10 kilo vererek hedefime ulasmistim. Gecen zamanda hareketsizlikten ve kotu beslenmeden kilolarin cogunu geri aldim. Yine de vermek istedigim kilo cok fazla olmadigindan moralimi bozmuyorum. 1 haftadir tekrar karbonhidrati kisarak ve gunluk yaklasik 1100 kalorilik bi diyet yaparak kilo vermeye bomba gibi dondum=) gunde 30 dk civari da cardio yapiyorum, daha fazla yapardim ama 1100 kaloriyle fazla enerjim olmuyor. Myfitnesspal'i da tekrardan aktif kullanmaya basladim. Boyum 177, hedefim 55. Bugunku menumu de su sekilde planladim:
Eki Görüntüle 1852604
Menünüzü açabildim, gayet de netmiş, demin nasıl göremedim anlamadım.Çok temiz besleniyorsunuz, ne mutlu size :)
Ben yumurtadan sıkıldım ya da sıcaklarda ağır gelmeye başladı, bilemiyorum.Bu aralar kahvaltılarım yağsız jambon-peynir-domates-protein ekmeği şeklinde.
Öğle ve akşamları et-tavuk veya balık, yanında salata veya sebze yemeği yiyorum.
Aralarda kahve ve protein bar, ya da biraz meyve yiyorum.Bazen %81 cocoa içeren bitter çikolata tırtıklıyorum.Yine sıkılmaya bağlı herhalde, ara öğünlerde peynir-kuruyemiş tercih etmez oldum.
Cardio ne yapıyorsunuz?
Cardio olarak ben de haftada 3-4 gun yuzmeye calisiyorum, kisin bol bol kosuyordum ama artik sicaklardan kosamaz oldum=( Kalan gunlerde de masa tenisi, zumba vs. beni terleticek herhangi birseye atiyorum kendimi=) 1400 cal 50gr carb super bence, ben her sabah keton testi yapiyorum ve 60 gr'a ciktigimda bile ketosisten cikmadigimi farkettimdaha ustune cikarak test etmeye cesaret edemedim henuz=) ben normalde de tatliya duskun olmadigim icin temiz besleniyorum aslinda, ketojenik diyetin benim icin en zor kismi cips ve patates kizartmasi yiyememek... bir de valla manken olmuyorum ben 55 kiloda, yaglarim azalmis oluyo sadece=))
Ben de Amerika'da Arizona eyaletinde yasiyorum burasi da inanilmaz sicak, ama hic degilse nem yok=) valla 55 olsam da olmasam da agustosta Turkiye'ye tatile geldigimde kizartmalari affetmem muhtemelen=) ketoyla bir problemim de yok aslinda ama aclik bitiryor beni biraz, cunku normalde fazla fazla yerim metabolizmam da fena sayilmaz 2100 cal civari benim icin normaldir. Bir anda 1100 cal'a dusunce felegim sasti=)Sıcaklar benim de spor düzenimi etkiledi.Antalya da yaşıyorum bi de.Siz neredesiniz?
Keto adapted olduktan sonra kolay kolay çıkılmıyor sanırım ketosisden.İlk zamanlar hatırlıyorum, 1 dl pasta yemiştim arkadaşın doğum gününde, ardından 2 gün ketoflu gezmiştim.Sonraki kaçamaklarımda böyle bir sorun yaşamadım.
Ah keşke ben de tatlı sevmesem...55 olunca bi tefal actifry alır, hergün yersiniz patatesi :)
55le manken olacaksınız ben eminim :)
Ben de Amerika'da Arizona eyaletinde yasiyorum burasi da inanilmaz sicak, ama hic degilse nem yok=) valla 55 olsam da olmasam da agustosta Turkiye'ye tatile geldigimde kizartmalari affetmem muhtemelen=) ketoyla bir problemim de yok aslinda ama aclik bitiryor beni biraz, cunku normalde fazla fazla yerim metabolizmam da fena sayilmaz 2100 cal civari benim icin normaldir. Bir anda 1100 cal'a dusunce felegim sasti=)
Evet low carb gidalari bulmak kolay gercekten, atkins marka hazir yemekler falan var hatta o konuda sansliyim. Ama yine de yemekleri evde yapmayi tercih ediyorum ben, sebze et vs. o yuzden cok farkli seyler yedigimizi zannetmiyorum=) 9 kilo harika ya valla umutlandim ben deYeni başladıysanız ondan olabilir halsizliğiniz.Yağı ve kaloriyi biraz arttırsanız halsizlik sorununuz hallolur aslında.Vitamin mineral takviyesi kullanıyor musunuz?
İngilizce çok daha fazla kaynak var keto diyet hakkında, şanslısınız.Türkçe kaynak çok az, ingilizce olanları takip etmeye çalışıyorum ben de.Lowcarb gıdalar bulmak da kolaydır eminim oralarda.Burada zor bulunuyor ve pahalı oluyor.
Sıcak zor, bir de nem olunca hiç çekilmiyor.
Aşırı kalori kısıtlaması zor oluyor gerçekten, ortalama bir kısıtlama tercih ettim bu yüzden.Aşırı kısıtlarsam sıkılır bozarım diye cesaret edemedim.Çok da sıkıntıya girmeden 9 haftada 9 kilo verdim.10 olunca kendime bir kıyak yapıp 200 gr lık bir kutu toblerone yiyip kimseye bir yudum vermeyeceğim
Sonra da kalori ve makrolarımı tekrar güncelleyip bi 5 kilo daha vermek niyetindeyim.Umarım başarırım :)
Topic K kitty28 e ait ama gelmisken yorum yapayim isterseniz=) istah kontolunuz gayet iyi gibi bence, porsiyonlariniz bana normal geldi. ote yandan bence ketosis'e girene kadar meyve vs. yemeyin. lokma tatlisina yorum yapmiyim zaten=) girdikten sonra buyuk ihtimalle karpuz yiyebilirsiniz, benim 150 gr civari yedigim oldu (12 gr carb) cikmadim ketosisten. ketosiste olup olmadigimi anlamak icin ben idrar testi yapiyorum ama vucudunuzu gozlemleyerek de anlayabilirsiniz. agiz kurulugu, cok susama ve ilk gunler bas agrisi-mide bulantisi oldu bende. cogu kiside de buna benzer seyler oluyor okudugum kadariyla.Selam kızlar :) daha önce bir uğrayıp kaçmıştım bu sayfaya :))
Vermem gereken kilo giderek artınca ben de ketojenik beslenmeye karar verdim, pek başaramasam da :) ben de aranıza katılmak istiyorum :) hergün düzenli gelemesem de elimden geldiğince burada olmak istiyorum :)
Menü bildirimi yapıp sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum kızlar.
Sahurda ezine peyniri yedim elim kadar :)) 3 yumurtalı tereyağlı omlet, yarım domates, 3 minik köfte, birkaç kaşık yoğurt ve şekersiz çay
İftarda 4 yemek kaşığı mercimek çorbası, 1 parça tavuk pirzola fırınlanmış, ufak bir kase cacık, az öncede 5 adet yuvarlak minik lokma tatlısı yedimen büyük sorunum tatlıonu halletsem hiçbir şeye gerek kalmayacak,kolayca vericem sanki ama iştah kontrolü sıfır :)
Dün fena değildi. Sahurda yine elim kadar ezine peyniri,2 haşlanmış yumurta, yarım domates, 4 zeytin,1 su bardağı sıcak süt ve yarım su bardağı kefir
Dün iftarda, 15 tane kadar ufak köfte içine ekmek koymadım sadece baharat,soğan ve maydonozla yaptım sayı çok gelebşlir ama boyutu çok ufaktı. 3 minik kızarmış acı biber, 1 kase cacık, 1 ince dilim karpuz
2 gecedir yürüyüş yapıyorum ayrıca pilates yapıyorum 20 dakika kadar.
Güncel kilom 61 hedefim 55 şuan. Sizce menülerim nasıl kızlar? Tatlı olarak örneğin nefsimi köreltmek adına 1 ince dilim karpuz veya kavun yesem diyeti bozar mıyım sizce :)
Evet low carb gidalari bulmak kolay gercekten, atkins marka hazir yemekler falan var hatta o konuda sansliyim. Ama yine de yemekleri evde yapmayi tercih ediyorum ben, sebze et vs. o yuzden cok farkli seyler yedigimizi zannetmiyorum=) 9 kilo harika ya valla umutlandim ben degerci ben degecen hafta 2.1 kilo vermistim ki benim icin inanilmaz Su an ne durumdayim bilmiyorum gerci, cunku tartimin pili bitti=(
Selam kızlar :) daha önce bir uğrayıp kaçmıştım bu sayfaya :))
Vermem gereken kilo giderek artınca ben de ketojenik beslenmeye karar verdim, pek başaramasam da :) ben de aranıza katılmak istiyorum :) hergün düzenli gelemesem de elimden geldiğince burada olmak istiyorum :)
Menü bildirimi yapıp sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum kızlar.
Sahurda ezine peyniri yedim elim kadar :)) 3 yumurtalı tereyağlı omlet, yarım domates, 3 minik köfte, birkaç kaşık yoğurt ve şekersiz çay
İftarda 4 yemek kaşığı mercimek çorbası, 1 parça tavuk pirzola fırınlanmış, ufak bir kase cacık, az öncede 5 adet yuvarlak minik lokma tatlısı yedimen büyük sorunum tatlıonu halletsem hiçbir şeye gerek kalmayacak,kolayca vericem sanki ama iştah kontrolü sıfır :)
Dün fena değildi. Sahurda yine elim kadar ezine peyniri,2 haşlanmış yumurta, yarım domates, 4 zeytin,1 su bardağı sıcak süt ve yarım su bardağı kefir
Dün iftarda, 15 tane kadar ufak köfte içine ekmek koymadım sadece baharat,soğan ve maydonozla yaptım sayı çok gelebşlir ama boyutu çok ufaktı. 3 minik kızarmış acı biber, 1 kase cacık, 1 ince dilim karpuz
2 gecedir yürüyüş yapıyorum ayrıca pilates yapıyorum 20 dakika kadar.
Güncel kilom 61 hedefim 55 şuan. Sizce menülerim nasıl kızlar? Tatlı olarak örneğin nefsimi köreltmek adına 1 ince dilim karpuz veya kavun yesem diyeti bozar mıyım sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?