Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler

Yarını da planladım, çünkü yarın sabah döneceğim işten, bunlarla uğraşacak gücüm-vaktim olmaz da hata yaparım korkumdan bugünden planladım.

Kızlar merhaba 17 sayfanın tamamını okudum paylaşımlarınız için çok teşekkürler inanın yeni şeyler öğrendim sayenizde.

Ben de zayıflamaya çalışıyorum, umarım başarılı olabilirim. Bu sabah itibari ile 61,3 kg. gösterdi tartı :)

Başarılar dilerim su perisi :)

2 haftadır 70.küsürlerde geziyorum.Sıkıldım valla! Regl oldum, bitse de 69.küsürü görsem artık.
Canım benim regl bitince görürsün inşallah ..
Kittyciğim ben son günlerde hem iş hemde Ramazan programlarım nedeniyle malesef çok yoğunum . İftarımızda burada geç oluyor.. O yüzden eski sıklıkda malesef yazamıyorum canım .. Arada uğramaya çalışırım tatlım .. Diyet ve sporuma gene devam ediyorum ama son günlerde artılardayım 72,500 görmüşdüm en aşağı hala ondan + 700 falan yukarlardayım .. Öpüyorum canım seni görüşmek üzere inşallah :)

Nihayet 69.9 :) 70leri bir daha hiç görmemek dileğiyle
Süpersin canım Maşallah :)
Bende geçen Cuma ile aynı kilom refl şişliği başlamış durumda ona bağlıyorum :) 73,300 üm sadece -100 gr eksik geçen Cuma' dan .. Ama vücudumda değişimler sporla çok güzel gerçekden.. Insanity ikinci ayın 2. Haftasını yapıyorum iftardan birbucuk iki saat önce.. Bitirmek kısmet olunca değişimlerimi çok merak ediyorum doğrusu :)

Cnm birimizin şişliği bitiyor diğerimizinki başlıyor :) Kadın olmak zor zanaat :)
Valla bravo, oruç oruç ihmal etmiyorsun sporunu.Benim birkaç gündür yalan oldu valla, çok yoğunum birkaç gündür, yine Almanya dayım bugün, protein bar ve protein ekmeği depoladım yine :) Bugün proteini baya bi aşmışım, tüm gün internetim yoktu, ben de habire protein ve salataya dayandım, protein ekmeği ve barı da yedim, ancak gece otele dönünce girebildim tüm gün yediklerimi ve farkettim ki protein ve kaloriyi aşmışım.Kalori gene idare eder 1600 küsür, ama protein 170 küsür gram almışım :S Carb dan dolayı değil de proteinden dolayı ketozisten çıkarsam üzülürüm valla.Güya hep sağlıklı seçimler yapmaya çalışırken proteini abartmışım bu sefer de.

Ayy canım desene senin bir ayağın Almanya' da sürekli :)
Evet ya kadın olmak zor iki hafta normal kalıyoruz sonra tekrar şişlikler başlıyor :)
Evet canım sporumu ihmal etmediğime bende seviniyorum.. Yapmayınca içim rahat etmiyor malesef tatlım , belli bir zamandan sonra bağımlılık yaptığı doğru sporun :)
Ayy ketoiste bide proteini aşınca ketoisten çıkmak var demi , vay anamm ya zor iş tüm gün hesap kitap yap bide yediklerinide hesapla zor iş yaa :)))
Ben kafama göre takılıyorum bu aralar ketojenik falan hakgetire :) dikkat ediyorum da hani öyle pro karbo yağ dengesine göre değilde genelde karbo miktarlarını aşmamaya çalışıyorum kafama göre :)
Ramazanda hep kilo alırdım şimdiye kadar bu sene ilk kez dikkat etmeye çalışıyorum ama yeme saatleri yüzünden sekteye uğrar mı ugramaz mı bilmiyorum.. Şişlik yüzünden daha bir değişme görmedim gibi bakalım ne olacak :)

Antalya' dan sonra Almanya serin serin iyi gelmişdir sana demi :))

Bu ramazan ı eksilerle bitireceksin inşallah :)
Aslında myfitnesspal sağolsun, hesap işi çok zor olmuyordu da, telefonum Almanya da internetsiz kalınca ben de sadece carb dikkat etmeye çalıştım, protein uçmuş o arada haberim olmamış :)
Bugün çok daha başarılı bir gün oldu, 1064 kcal le kapattım.carb-yağ-protein oranlarım da güzel.Jill yapamadığım günler 50 squat 40 kalf kaldırma yapıyorum, hiç yoktan iyidir diye ümit ediyorum.Aslında böyle günler için alt kol sıkılaştırma hareketi vardı callaneticsde, onu da programa eklemeliyim.
Bugün lidl dan sıvı tatlandırıcı, light sprühsahne ve %81 kakaolu çikolata aldım.En çok çikolataya seviniyorum tabii, 25 gr yediğim doğrudur
Almanya üstüste denk geldi, aslında bu kadar sık gitmiyorum, iyi de oldu, protein ekmeği ve barı zor buluyorum burada ve pahalı oluyor.2dir gidip geliyorum, bi egetürk sucuk alamadım ona yanarım :)
Yer değişikliği olunca hemen kilit attı benim bağırsaklar yine, bi tane ilaç alıcam yatmadan.
Ben güneşi çok seviyorum canım, 2dir hep yağmurlu havaya denk geliyorum ki hiç sevmem.Antalya da daha şikayet edecek kadar sıcak olmadığından Alamanya havası pek hoş gelemedi bana malesef :)

Yeme düzeni saatler değişdiği için verebilecek miyim inan bilmiyorum canım, inşallah veririm :) son günlerdeki şişliğimi saymazsak aslında beden olarak sporun katkılarından çok memnunum kaslarım belirginlenmeye başladı giyemediğim pantolonlarım vardı bol paça , eskiden üst bedenim kilolu olduğundan kalın bişey oluyorum diye hiç giymeden duruyorlardı şimdi üstümde inceldiği için gayet güzel olmaya başladılar ama tabii daha bir 7,8 kilo daha vermem lazım yolum çok :))

Bende Sarotti marka %85 kakolu bitter çikolata vardı aklıma getirdin hatta şimdi bi kıymık attım ağzıma :) tadı acı gibi ama sevmemişdim hatırladım şimdi :) Ritter' in %73 kakolusu var o güzel onu alıyorum ben genellikle ama fazla tüketmiyorum :)
Sucukda bende hep egetürk alırım canım..güzel oluyor ürünleri..
Hareket iyidir canım, yapabildiğini yap tabiki boş durmaktansa :)

Ayy buranın havası zaten insanı hasta yapıyor psikolojisi çöküyor insanın .. Güneş ne büyük bir nimet bende Tr de anlıyorum :) birbucuk ay yaz yaşıyoruz zaten epi topu bu sene onuda yaşayamıycaz heralde temmuz ortalarında yağmurlar tekrar başlıyor çünkü :)
Senin ilk geldiğin zamandan beri yağmurlu hava bir iki gün biraz açmışdır heralde canım :)
Tr' miz o bakımdan cennet gerçekden , ben TR' ye gidince gökyüzü çok yüksek geliyor alabildiğine geniş havadar geliyor ki oysa burda yüksek bina yok ama oksijen miktarı zannediyorum Trde daha fazla buralara göre ..

Almanlarda boşuna senede 2,3 kere yatile güneşe koşmuyorlar buldukları en ufak güneşde hemen güneşleniyorlar, bilirsin yazın güneşli günlerde normal parklar burda plaj gibi güneşlenenlerde dolu olur :))

Bu sene kayınvalidemin rahatsızlığı yüzünden tatile çıkamadık, bayramda belki gideriz diyorduk ama eşim annem hastayken gidemem dedi bende diyetim sekdeye uğramasın diye zaten dünden razıyım :)) kızımında okulca ingilterede programları var o yüzden ondanda ses çıkmadı :)

Bu kabızlıkla napcaz bilmiyorum şekerim ya normale dönemedik ki normal beslenmeden dönmekde zor görünüyor :))

Ne güzel canım sporun etkilerini görmen.Ben de dün otel odasında aynada farkettim, adonis kasım mı çıkıyor ne :) Üstünde yağ var tabi hala ama hafiften bir hat ortaya çıkmış.Üstündeki yağlar da gitse tam olacak
İlaç yutmayı unuttum, bu sabah yine 69.9 geldim ama ödem var hissediyorum, bollaşmıştı alyansım, sıkıyordu sabah.1-2 güne düşüş bekliyorum şu ödemi atabilirsem :)
%70 ile %80 kakaonun tadı çok farkediyor gerçekten, ama benim çok beğenmediğim daha iyi, yoksa daha çok yerim, çok seviyorum napim :)
Yoğurt pek yemiyordum zaten, sos niyetine fln ya da susuz cacık yapıp ekmeğe sürüyordum arada.Bugün nette gördüğüm bir tariften esinlenerek süzme yoğurt yerine labne peynirle yaptım, çok da beğendim.1 dl protein ekmeğine sürüp tükettim öğle yemeği olarak.Akşam da yemeğin yanına meze olacak kendisi :) Carb ı daha düşük ve yağı daha yüksek, 1 kaşık da light mayonez ekledim, nane, salatalık, az sarımsak oldu bitti.Sıcak yaz günlerinde sık sık yaparım artık.
Kayınvalidene acil şifalar dilerim canım.İnşallah tez zamanda iyileşir, sen de fıstık gibi olursun, beraber tatil yapar güneşlenirsiniz :) öpüyorum

Uçak yolculuğu ödem yapmıyor mu sende canım ? Bende çok fazla oluyor ..
Nedir bu ödemlerden çekdiğimiz bilmem ya eskiden bu kadar bizi etkilediğinin hiç farkında değildim ama az buz etkilemiyormuş yanii :))

Yoğurtlu tarifin güzelmiş canım ama ben ekmeğe sürüp yemekden uzak durmam lazım :) yoksa kendimi durduramayabilirim :)

Kvalidem için güzel dileklerine teşekkürler canım.. Şimdi birkaç aya göre daha iyice çok şükür ama epey yaşlı işde ne olacağı belli olmuyor.. Bu sene güneşi ancak Kurban Bayramında gidersem annemlerin yazlığında görücem heralde canım :) gerçi eşimin sağı solu belli olmaz bu konularda çok bunalırsa bir bakmışsın yarına rezervasyon ayarlamış oluverir :)) çok sorun değil benim için canım ..

Jill le hasret giderdim bugün.Spor gibisi yok, harika hissettiriyor :)
Demek ki sende de spor bağımlılığı başlamış canım :) mutlu oluyorsa insan artık sporu severek yapıyor kişi demek ve gerçekden çok güzel bir duygu değil mi canım :) Ağırlıklarla çalışman kasların için çok etkili canım etkilerinide görmeye başlamışsın Maşallah :) protein ağırlıklı beslenmekde ekstra ince yapıyor insanı kasları beslediğimizden sanırım :)

Ekmek dediysem protein ekmeği canım :) Ekmek cennetinde yaşıyorsun, bi denemedin ki.markasına göre 3,6- 5 gr carb var canım.İnsülini oynatmadığından öyle kendini durduramamak fln olmuyor canım.Bu kadar ekmek seviyorken denemelisin bence.Bir çikolatasever olarak bitterler ve protein barlar olmasa ben istikrar sağlayamazdım şahsen :)

Canım pro ekmek yediğini biliyorum normalini yemiyeceğinide biliyorum tatlım :)
Evet ya yakınımdaki marketlerde göremedim kuzum pro ekmek , bide ben öyle sert tuğla gibi ekmekleri pek svmiyorum benim düşkün olduğum ekmekler baget ekmek hani şöyle ekmege yemeğin suyunu banabileceğin cinsler, diğerlerini o kadar da sevmiyorum :))
büyük marketlere gidince denemek için mutlaka bakıcam ama canım aklımda :)
Ekmeği fazla aramıyorum artık canım onun yerine pişen pilavlara gözüm kayıyor son günlerde :) ama bir iki kaşık ölçüyü aşmamaya çalışıyorum onda da :)

Rewe de var canım, lidl da ve dm de yoktu, diğer marketleri bilemiyorum.
Ramazan olunca pilav falan yapıyorsundur, gözü kalır tabi insanın.Evde olunca dayanamaz insan, Allah tan benim adamın işine geliyor evde makarna pilav pişmemesi, benim kadar olmasa da o da dikkat ediyor.Sayemde o da zayıflıyor yavaş da olsa :)
Pirinçli çorbalar ve pirinçli pırasa yemeği pirinç yemenin nispeten sağlıklı yolları olabilir seviyorsan.
68ler miii inşallah en kısa zamanda görebilirim canım.7-8 yıl oldu sanırım görmeyeli :)

Canım normalde bende pek pilav yapmıyorum ama eşim Ramazanda bir çeşit yemek yanına mutlaka pilav istiyor :) bulgur pilavı midemi şişiriyor diye istemiyor..çorba da şişiriyor diye istemiyor .. Ben pek yemiyorum ama bazen bir iki kaşık alıyorum .. Bıgün kırugasulye yapmışdım bir kase pilav yedim yanında malesef :)) karabugday almışdım ama daha denemedim nasıl bir tadı var bilmem Şeyda Coşkun listelerinde pek bir meşhur :))

Bugün Netto ya gitmişdim tek tek ekmek paketlerini inceledim tatlım vitaminli baharatlı vollkorn lu çeşit çeşit ekmek vardı ama pro lusu yokdu malesef :) Edeka da var yakınımda orada da bakmışdım yoktu.. Büyük edekada kesin vardır , oraya gidince bakarım gene inşallah canım . Rewe ve Lidl yakınımda yok canım yolum onlara düşerse genede bakarım inşallah bir denemelil bari alırım artık :))

Bende 6yıl önce 67 diydim sonra birden evde çalışmaya başlayınca kiloları hızla aldım canım :) hadi inşallah daha da aşağılara inersin canım :)

Ben şişim ve acayip artılardayım :)) bakalım regl sonrası ne olucam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…