- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
O kadar bozmaya rağmen yine de %50 kardasin bence gayet iyi canımCnm 10 kg vermiştim, 6 ay geçti 5 kg geri aldım.Ama ne nutellalar yedim de aldımDiyete dönmek istiyorum ama bi türlü harekete geçemiyorum.Daha önce nisan-mayıs-haziran gibi yapmıştım, zeytinyağlılar, mezeler, ızgara etler, salata fln tüketmiştim.Ama kış günü canım hiç böyle şeyler istemiyor, sebze salata filan... Bilakis çorbalar, baklagiller, patates yemekleri, nutella filan...Sporumu yapıyorum 5 gündür ama yeme düzenimi değiştirmedim.Herhalde yine bahar aylarında yapabilicem ancak.
Sen nasıl bir diyet uygulayacaksın bu bir hafta? Ben miami diyeti başlamıştım o da güzeldi öneririm onu da.Yağı arttırınca ketojenik oluo ztn.
Öncelikle bebiklerine çok üzüldüm canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 173 boya 58 az geldi bana ama vücut tipimiz farklıdır belki.Ben senin kilonda normal oluyorum, ahh ahh adonis kaslarım bile ortaya çıkmıştıO kadar bozmaya rağmen yine de %50 kardasin bence gayet iyi canımben son 1,5 yilda 2 tane 9.ve 10.haftalarda sonlanan gebelik (birisi ikizdi ve tüp bebekti) ve çokça hormon tedavisi sonucu 58 kilodan bu kilolara geldm malesef şimdi yeni tedavi sürecine girmeden önce bu kilolarından hızlıca kurtulmak amacım umarım başarırım.. benim simdi yaptigim diyetin bi adı yok ama sana listeyi atabilirim dilersen yine burdan bi arkadaşın verdiği listeyi biraz kendime uyarlayarak başladım.. önümüzdeki pazar günü yeni diyete geçmem gerek ketojenik diyetle ilgili çok bilgim yok konunu baştan sona okudum bildiklerim bundan ibaret :) bu konuda desteğine ihtiyacım var yani :)
Ovvvv ketocu varmiy mış burada?? en baştan okuyorum yetişiyorum
Insallah canım teşekkür ederim güzel dileklerine :) 58 kiloyken ben hatta 60 61 e kadar 36 beden oluyorum.. ama biraz spor da yapsam eminim 34 olurum 58 deyken bana ideal öyle, yıllarca çok zayıf biri olduğumdan fazla bile geliyo aslında biraz iri kemikli geniş omuzlu falan bi yapım var çok zayıfken bile zayıf durmuyorum yaniÖncelikle bebiklerine çok üzüldüm canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 173 boya 58 az geldi bana ama vücut tipimiz farklıdır belki.Ben senin kilonda normal oluyorum, ahh ahh adonis kaslarım bile ortaya çıkmıştı
At canım bana da diyeti gaza gelirim belki :) Ketojenik diyetle ilgili okuduklarımın özü bu başlık altında mevcut, yine de sorun olursa beklerim, biliyorsam paylaşırım bilmiyorsam beraber araştırır öğreniriz :)
Insallah canım teşekkür ederim güzel dileklerine :) 58 kiloyken ben hatta 60 61 e kadar 36 beden oluyorum.. ama biraz spor da yapsam eminim 34 olurum 58 deyken bana ideal öyle, yıllarca çok zayıf biri olduğumdan fazla bile geliyo aslında biraz iri kemikli geniş omuzlu falan bi yapım var çok zayıfken bile zayıf durmuyorum yani1 hafta yapacağım diyetin listesini sana yazıyorum:
Sabah: 2 adet yumurtadan tereyağlı omlet
Ara: bir kupa şekersiz neskafe
Öğlen: bir dilim protein ekmeğinin üzerine 1 tatli kasigi sürülebilir şekersiz fıstık ezmesi şekersiz çay
Aksam: 200 gr haşlanmış veya ızgara tavuk balık veya kırmızı et
Gece: bir kupa yeşil çay
Canim listem bu şekilde ben simdilik protein ekmeği yerine glutensiz ekmek kullandım ama en kısa zamanda protein ekmeği bulucam. Bi de akşam. Yemeğinde değişim yapılan etler haricinde menü her gün aynı.. ben bugün başladım biraz açlık hissediyorum ama evde olduğumdan çok rahatsız etmedi.. asıl zorluğu yarın işe başlayınca anlarım galiba.. ha bi de eklemeliyim sabahları 1 ampul arisutu bal , günde 1 omega kapsülü, 1 qoenzim kapsülü kullaniyorum
aynen baya sıkı canım ama daha sıkılarını da denemişliğim var isveç gibiOldukça sıkı bir liste.İyi haberlerini bekliyorum canım. Şahsi fikrim protein ekmeğin yoksa öğleni protein ilaveli bir salatayla değiştirmen.Ekmek glutensiz de olsa carb oranı yüksek çünkü.Protein ekmeğini netten de sipariş edebilirsin.ya da büyük migros ve macrocenterlarda oluyor.
Yeşil çay bende gece içince uyku kaçırıyor.Ama bu kişisel olabilir, sende kaçırmaz belki.
Bir de lif oranı çok düşük, hiç sebze yok, kabızlık kaçınılmaz gibi görünüyor.Gerçi ilk 1 hafta demişsin, sonrasında ilave edeceksindir tahmin ediyorum.
Güzel haberlerini merakla bekliyorum, başarılar
Canım ben de haftqaya pazar tam ketojenik diyete geçicem şu anda şok bi diyet yapıyorum.. Neler yiyosun örnek menün var mı?selam arkadaşlarr.. aile sağlık sorunalrı nednei iel giremedim ama 1 haftadır kaçamaksız yapıyorum diyeti. yarın tartılıcam bakalım..
süper olur beraber yaparız. örnek menüm yok canım. her yediğimin karbonhidratına yağına vs bakıyorum ona göre tamamlıyorum öğünlerimi.. meyve ekmek tahıl sebze vs yemiyorum.Canım ben de haftqaya pazar tam ketojenik diyete geçicem şu anda şok bi diyet yapıyorum.. Neler yiyosun örnek menün var mı?
Valla harikasın haftada 3 kg mükemmel sonuç maşallah8 günlük diyetimin sonucu 3 kilo ...
Harikasın8 günlük diyetimin sonucu 3 kilo ...
Valla harikasın haftada 3 kg mükemmel sonuç maşallahBen de şu an bu diyette bile ketojenik oranını kontrol ediyorum girmeye başladım galiba inşallah öyle gider yaa çok istiyorum bi 10-11 kg veriyim ama duruyodur galiba dimi hep böyle gider mi ki?
az da olsa gider .. ben de o kadar vermek istiyorum destekleyelim birbirimizi. vericez merak etmeyinValla harikasın haftada 3 kg mükemmel sonuç maşallahBen de şu an bu diyette bile ketojenik oranını kontrol ediyorum girmeye başladım galiba inşallah öyle gider yaa çok istiyorum bi 10-11 kg veriyim ama duruyodur galiba dimi hep böyle gider mi ki?
daha önce yaptınız şimdi daha iyisini yaparsınız .. hep berabr başaracağızAh kızlarrrr naptım ben :) 1 haftadır spor yapıyorum diye hayvan gibi yedim afedersiniz :))) Bu sabah tartıda 76 kg görmez miyim ! Acil durum ilan ettim
3 hafta boyunca ana öğünlerde protein+sebze, ara öğünlerde fındık ve peynir yemeye karar verdim.Yağa abanmayacağım şimdilik.Düşük yağ düşük carb geçirmeyi planlıyorum bu 3 haftayı.Sonrasında (veya gına gelirse daha önce de olabilir) ya aşamalı olarak carb ı arttıracağım, ya da yağı arttırıp keto devam edeceğim.Her ne kadar high fat beslenmesem de carb miktarım az ve protein moderate besleneceğim için bu ilk 3 haftalık beslenme planıyla ketozis e girerim sanıyorum.19 Ocak başlangıç, umarım önceki defa olduğu gibi sürdürebilir ve başarılı olurum :) Sevgiler :)
çok güzel olmuş barvoDiyette ilk günüm güzel geçti
Sabah: 1 yumurta, 1 dl hindi füme, 1 salatalık, sütlü kahve
Öğlen: 1 yumurta, 1 parça peynir, 2 dal karnabahar, 1 sütlü kahve
Ara: 1 sütlü kahve, 1/3 protein bar
Akşam: limonlu ton balığı, domates, biber, 1 sütlü kahve
Bir de multivitamin yuttum, bol bol da su içtim :) Sabah tartılıp paylaşacağım :)
Harika bir sonuç, tebrikler :) 5 kilo 2, bilemedin 3 haftanı alırarkadaşlar verdiğim 3 kilonun 2.5 kilosu yağdan.. diyetisyen arkadaşımda tartılıyorum. onun tartısına göre kilom 71.3 ten 68.3 e düşmüş, yağım da 26.7 den 24.1 kiloya düşmüş. 5 kilo yağdan vermek istiyorum
Harika bir sonuç, tebrikler :) 5 kilo 2, bilemedin 3 haftanı alır
Bu arada daha sadece dün diyet yaptım ve dün sabah 76 gelirken bu sabah 73.7 geldim.Nasıl bir ödem tutmuşsa vücudum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?