Kararından dolayı tebrik eder başarılar dilerim :) Ben de dönmek istiyorum diyete, yılbaşından bu yana carb ı azalttım ama ketojenik düzeyde değil.Grip oldum o yüzden çok kasmıyorum, mandalina çorba fln yiyorum.Sen yaptıklarını paylaşırsan canlanır tabii topik, takip eder destek olurum zevkle arkadaşım :)bu topik yeniden canlanır mı acabaaaa.. bugün itibari ile ketojenik diyete başladım. var mı bana katılmak isteyen ya da destek olmak isteyen..
K kitty28kremsokola O Olivenoil devam ediyor musunuz
teşekkür ederim.. bugün 4. günüm.. bu sabah regl olmama rağmen bozmadım diyetimi.. ama hala ketozise giremedim.Kararından dolayı tebrik eder başarılar dilerim :) Ben de dönmek istiyorum diyete, yılbaşından bu yana carb ı azalttım ama ketojenik düzeyde değil.Grip oldum o yüzden çok kasmıyorum, mandalina çorba fln yiyorum.Sen yaptıklarını paylaşırsan canlanır tabii topik, takip eder destek olurum zevkle arkadaşım :)
3 günde 2,5 kg süper, tebrikler Regl döneminde ödem oluyor, bittiğinde daha fazla vermiş olduğunuzu görebilirsiniz :) Tabi ki hep böyle hızlı olmayacak kayıp ama başlangıç için süper bir motivasyon :)teşekkür ederim.. bugün 4. günüm.. bu sabah regl olmama rağmen bozmadım diyetimi.. ama hala ketozise giremedim.
yine de 3 günde 2.5 kilom gitti.. bundan sonra hızlı gitmez tabi az az da olsa gidecek diye düşünüyorum
Ben çalışma saatleri çok karışık bir insan olarak saatler hiç bakmadan günlük makroları tutturmaya odaklanıyordum diyeti yaparken.Selamlar. Ben de ketojenik diyete merak saldım. Ancak aklıma takılan bir şey var. Bu diyette akşam yemeği en geç 18 de yenmeli, saat 8den sonra bir şey yenmemeli gibi bir kural var mı ? Ben saat 9da ekmeksiz köfte yedim diyelim,günlük kalori miktarimi aşmayacak şekilde , bu diyeti bozar mı? Kısacası ben nerdeyse iki kez akşam yemeği yiyorum. Saat 9 gibi atıştırmalık yerine köfte yemeye başlasam sizce nasıl olur ?
Teşekkür ederim içim rahatladıBen çalışma saatleri çok karışık bir insan olarak saatler hiç bakmadan günlük makroları tutturmaya odaklanıyordum diyeti yaparken.
Diyeti bıraktığınız dönemde tekrar kilo alımı oldu mu peki ? Kaç kilodasiniz şu anda ben de lowcarb bi diyete başladım bugün çok düşük kalorili şok bir diyet 1 hafta yapıp sonra kaloriyi biraz yükseltmeyi düşünüyorum ketojenik devam etmek niyetindeyim.. myfitnespal uygulamasını kullanmaya da başladım.. boyum 173 cm 68,6 kg la diyete basladm hedef kilom 57Ben çalışma saatleri çok karışık bir insan olarak saatler hiç bakmadan günlük makroları tutturmaya odaklanıyordum diyeti yaparken.
Diyeti bıraktığınız dönemde tekrar kilo alımı oldu mu peki ? Kaç kilodasiniz şu anda ben de lowcarb bi diyete başladım bugün çok düşük kalorili şok bir diyet 1 hafta yapıp sonra kaloriyi biraz yükseltmeyi düşünüyorum ketojenik devam etmek niyetindeyim.. myfitnespal uygulamasını kullanmaya da başladım.. boyum 173 cm 68,6 kg la diyete basladm hedef kilom 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?