Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler

Bu sabah 68.7 geldim, daha az olacağını umuyordum açıkçası.Diğer yandan regl im yaklaşıyor, vücudum ödem tutmaya ve iştahım da artmaya başladı malesef.
Bayram için de birkaç günlük tatil planladık, mümkün mertebe diyetime uygun beslenmeyi hedefliyorum.

Tatil bitti.5 gün boyunca hesaplamadan, ama çok da abartmadan yedim.Ketozisten çıktım tabii ki, bugün itibariyle ketojenik beslenmeye geçiş yapıyorum.Birkaç gün minimum carb beslenerek ödem atmak ilk amacım.O arada reglm de bitmiş olur.İnşallah bu birkaç günden sonra tatil öncesi kiloma döner ve kaldığım yerden devam ederim kilo vermeye.

K kitty28 nasil gidiyor diyet? gecen hafta ben de bozdum, ketosisten ciktim=( ama sonradan aldigim kilolari verdim gibi, en azindan tarti oyle soyluyordu. Bikac gundur tartilmiyorum, regl oldum, carsamba gunu tekrar tartilicam bakalim.

K kitty28 nasil gidiyor diyet? gecen hafta ben de bozdum, ketosisten ciktim=( ama sonradan aldigim kilolari verdim gibi, en azindan tarti oyle soyluyordu. Bikac gundur tartilmiyorum, regl oldum, carsamba gunu tekrar tartilicam bakalim.

Bildiğin gibi tatilde kendime izin vermiştim.Tatil döndükten sonra 2 gün evde kaldım ve 4 gün iş nedeniyle şehir dışındaydım.Protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalıştımsa da, ketojenik olamadı, ancak lowcarb olabildi beslenmem.Dün döndüm, bu sabah 68.2 geldim.Yani aynı durumdayız, tatilde aldığımı verdim, ancak ketoziste değilim.Bugün kassam yarın 68 olan minik ara hedefime ulaşırım gibi.Ardından da 65 hedefleyip devam ederim.Evde pek birşey yok, alışveriş yapmalıyım.Protein barlarım da bitti, ki onlar protein ekmeğiyle birlikte benim en büyük yardımcılarım.
Yeni kalktım, önce yumurtalı bir kahvaltı edip, sonra günün geri kalanını planlamam ve alışveriş yapmam gerek.

Diyet bir ileri bir geri, birgün iyi birgün kötü gidiyor.Bu şekilde de ancak koruma yapmış olabiliyorum, 68 küsürden kurtulamadım

67.7 :))) Tam 10 kilo oldu :) 10 olunca kendime toblerone sözü vermiştim ama bayramda yediklerime sayıyorum, hazır düzenime bozmuşken bozmayacağım.

Dün misafir ağırladım ve tabir i caizse karbonhidrata gömüldüm.Pişmanım Bu sabah 68.4 geldim yine.

bu topik yeniden canlanır mı acabaaaa.. bugün itibari ile ketojenik diyete başladım. var mı bana katılmak isteyen ya da destek olmak isteyen..
K kitty28 kremsokola O Olivenoil devam ediyor musunuz
Kararından dolayı tebrik eder başarılar dilerim :) Ben de dönmek istiyorum diyete, yılbaşından bu yana carb ı azalttım ama ketojenik düzeyde değil.Grip oldum o yüzden çok kasmıyorum, mandalina çorba fln yiyorum.Sen yaptıklarını paylaşırsan canlanır tabii topik, takip eder destek olurum zevkle arkadaşım :)

teşekkür ederim.. bugün 4. günüm.. bu sabah regl olmama rağmen bozmadım diyetimi.. ama hala ketozise giremedim.
yine de 3 günde 2.5 kilom gitti.. bundan sonra hızlı gitmez tabi az az da olsa gidecek diye düşünüyorum

3 günde 2,5 kg süper, tebrikler Regl döneminde ödem oluyor, bittiğinde daha fazla vermiş olduğunuzu görebilirsiniz :) Tabi ki hep böyle hızlı olmayacak kayıp ama başlangıç için süper bir motivasyon :)

Selamlar. Ben de ketojenik diyete merak saldım. Ancak aklıma takılan bir şey var. Bu diyette akşam yemeği en geç 18 de yenmeli, saat 8den sonra bir şey yenmemeli gibi bir kural var mı ? Ben saat 9da ekmeksiz köfte yedim diyelim,günlük kalori miktarimi aşmayacak şekilde , bu diyeti bozar mı? Kısacası ben nerdeyse iki kez akşam yemeği yiyorum. Saat 9 gibi atıştırmalık yerine köfte yemeye başlasam sizce nasıl olur ?

ispanyol nasıl gidiyor diyet? Yılbaşından sonra başlayacaktım ben de güya hatta bikaç gün yaptım fena grip olunca erteledim.Hala tam iyileşemedim.Senin iyi haberlerini okumak motivasyon olurdu.

Ben çalışma saatleri çok karışık bir insan olarak saatler hiç bakmadan günlük makroları tutturmaya odaklanıyordum diyeti yaparken.

Ben çalışma saatleri çok karışık bir insan olarak saatler hiç bakmadan günlük makroları tutturmaya odaklanıyordum diyeti yaparken.
Diyeti bıraktığınız dönemde tekrar kilo alımı oldu mu peki ? Kaç kilodasiniz şu anda ben de lowcarb bi diyete başladım bugün çok düşük kalorili şok bir diyet 1 hafta yapıp sonra kaloriyi biraz yükseltmeyi düşünüyorum ketojenik devam etmek niyetindeyim.. myfitnespal uygulamasını kullanmaya da başladım.. boyum 173 cm 68,6 kg la diyete basladm hedef kilom 57

Cnm 10 kg vermiştim, 6 ay geçti 5 kg geri aldım.Ama ne nutellalar yedim de aldım Diyete dönmek istiyorum ama bi türlü harekete geçemiyorum.Daha önce nisan-mayıs-haziran gibi yapmıştım, zeytinyağlılar, mezeler, ızgara etler, salata fln tüketmiştim.Ama kış günü canım hiç böyle şeyler istemiyor, sebze salata filan... Bilakis çorbalar, baklagiller, patates yemekleri, nutella filan...Sporumu yapıyorum 5 gündür ama yeme düzenimi değiştirmedim.Herhalde yine bahar aylarında yapabilicem ancak.
Sen nasıl bir diyet uygulayacaksın bu bir hafta? Ben miami diyeti başlamıştım o da güzeldi öneririm onu da.Yağı arttırınca ketojenik oluo ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…