Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler

Spor 2 gündür yapmıyorum, dün hastalığı atlatayım diye tüm gün istirahat etmiştim, bugün de uçuştu gezmeydi fln
Kinder Bueno olacakdı yanlış yazmışım :)
Hoşbulduk ve güle güle canım, döndüm eve :)
Keten tohumu ben de denemiş ve işe yaramıyor diyip vazgeçmiştim ama yeterince şans vermemiştim ben de.1-2 yiyip 'bu bi işe yaramıyor yeaaa' demiştim ama şu anki rahatlamayı ona borçlu olduğumu düşünüyorum.Keten tohumu gaza geldim aldım da tüketir miyim, nasıl tüketirim bir fikrim yok.Çünkü daha önce de dediğim gibi sevmediğim şeyi şifa olsa yiyip içemiyorum.Tüketmenin eğlenceli bir yolunu bulmam gerek, yoksa atılır yine.
Benim aldığım protein bar %24 carb içeriyor, 35 gr lık paket olduğuna göre 8gr fln carb ı.Ambalajın küçük olması işime geldi çünkü ben öyle yarım fln yiyemiyorum, hepsini yemem gerekiyor dm e gittiğinde bakarsın canım.
Ferrero-Kinder in ürettiği her türlü çikolata türevine aşığım ama artık platonik takılıyorum
Ah şu kahveyi ben de sütsüz içebilsem :) Kremalı da güzel oluyor evde, ama başka yerde coffemate veya sütle içmek zorunda kalıyorum o da çok carb demek işte
Spor topiğine uğrarım canım ama yarışmalık kıvamda değilim.Bugün için yaparım spor diyordum ama çok uykusuzum, sanırım bugün de yalan olacak spor :)

Akşam içim bol kıymalı ve tabii ki pirinçsiz ıspanak yemeği hazırladım.Biraz yoğurt eşliğinde afiyetle yiyeceğim :) Birkaç gündür sebze yüzü görmüyordum, iyi gelecek bu :) Carb ı düşük, proteini ve yağı yüksek bu yemek tam keto diyete göre. Yarın öğlen de bundan yerim, içime sine sine :)

Jet hızıyla gelip döndün bebeğim Maşallah sana ayy :))
Keten tohumuna bende başlıyım o zaman birlikde deniyelim bii , bir hafta devam edelim yoğurda koyup yemek en rahatı olur sanırım :) sabah başlıyım bende o zaman .. Ev aktar dükkanına döndü ayy sorma, gerçek söylüyorum eşimde meraklı olunca bu tür şeylere sığdıracak yer bulmakda zorlanıyorum artık :)
Bugün çok şükür ki Türk Marketine gidebildik :) protein depolarım hazır gayrı :) ketoya rahatça uyabilirim bundan sonra inşallah :)
Menüleri paylaşsak aslında güzel olur canım bizede örnek olursun , nasılsa boy da aynı kopya çekerim senden :))

O yorgunlukla spor yapamaman normal canım.. Dinlen başlarsın inşallah ..bende aşırı düşkün değilim taylıya ama kahve yanında falan günde bir tane yerdim şimdi bende uzakdan bakıyorum çok istersem bitter bir iki kare yiyorum onuda en son diyet kek içinde yemişdim :)

Haaa bugün -700 geldim 73,800 idim sabah :))
Ama bugün Türk marketinden sonra bir simit peynir pastırma yedim öğlen.. Peynir tuzlu olduğundan pastırmada öyle tabii bende çok çabuk ödem yapar .. Akşam pirzola biber domates grill ve 3 kaşık yoğurtla gayet iyiydi ama yarın bakalım ödem olacak mı merakdayım :)

Harika bir menü olmuş tatlım :)
Bende ıspanak aldım bugün .. Ama bir iki gün sırf pro günü yapmak istiyorum hem kotoya geçişim hızlansın hemde Ramazan' a kadar azcıl da olsa veriyim ki pro bende çok işe yarıyor herzaman .. Ramazan da ıspanağı yaparım artık inş :)

Yarından itibaren tam menü paylaşsak mı ne dersin , dedim ya kopya çekcem senden canım :))

Saf pro günleri çok etkili olur bence de.Ben de carb ı biraz daha kısabilsem 70in altına düşsem.Tam menü paylaşınca daha çok dikkat ederim belki :)

Bu sabah +200 üm bende canım dünkü simit ve tuzlu peynirler sağolsun :) hemen artıya geçirdi beni ama nasılsa ödem gidecekler elbet :))
Keten tohumu evet salataya da atılır doğru.. Süt ve peynirin aşırısı bana da fazla gelmiyor ama yoğurdu aşırıya kaçırmadan genede zaman zaman yerim ben ya seviyorum çünkü beni fazla etkilemiyor yoğurt çünkü .. Evet karbon miktarı yogurdunda epey var ama ayarlarım bir şekilde inşallah ..
Aldığın ilaçlar sende ödem yapmışdır canım.. Yeşilçey seviyorsan iç tatlım sende .. Ben maydonoza bayılıyorum ya :)
Suyundan nefret ediyorum ama .. Dün kocaman iki demet aldım, hani bozulmasalar 4,5 demet alırdım yani :))
Alman marketlerinde 8,10 sap satıyorlar ben onu bir seferde lüüp diye yerim be :)) saksılarda satılıyor ama onlarda tüy siklet maydonozlar bana yetişemiyor büyüme hızları :))
Evet tatlım bugün pro günü yapıcam inşallah :)
Köfte sende etkili oluyor mu acaba canım daha önceki denemelerimde içine ekmek koymasamda köfte günlerinde fazla veremiyordum ? Deneyimin var mı bu konuda .. Bugün gene bir deneme yapıcam sanırım, içine ekmek koymadan yapıcam hatta soğan bile koymam heralde bol baharat kaşar peyniri rendelerim içine ..

Menü paylaşırsak iyi olur bencede akşamları ya da sabahlar bir gün önceki menüyü paylaşabiliriz ne dersin canım :)

Maydonoz sevmen ne kadar güzel.Bol bol tüket gitsin ödemler canım :)
Yoğurt çok sevmiyorum zaten, ama ıspanağa yakışıyor, öğlen biraz yoğurt eklerim kıymalı ıspanağıma :)
Yeşilçayı normalde sevmem ama bir fincanın içinde 1 poşet yeşilçay 1 poşet de kayısılı form çayı demlenip soğumaya bırakıp, sonra cam bir sürahiye koyup üstüne su, buz, splenda ekleyip ice tea yapıyordum, bak unutup yapmaz olmuşum, öyle olunca içebiliyorum.Hatırlattığın iyi oldu, yapayım bugün.
Köfteyle ilgili deneyimim ise hazır köfteler ve dışarıda yediklerim etkiliyor gizli carbdan dolayı, yine de arada değişiklik olsun diye yiyorum.
Evde yaptığım ekmeksiz köfte etkilemiyor beni canım.Yine de üşengeçlikten biftek olarak tüketiyorum kırmızı eti daha ziyade.Kıymayı karnabahar veya ıspanak yemeğine koymayı tercih ediyorum.Bana kalsa taze fasulyeye de koyarım ama eşim taze fasulyeyi etli sevmiyor.
Köfteye yumurta da koyabilirsin proteinini arttırmak için.Keten tohumu da konur mu acaba, bilemedim?
Bugünkü menülerini planladım, hazırladım, paketledim.Birazdan eklerim buraya.Genelde planlarıma uymakta sıkıntım olmuyor, bazen çok yoğunsam altında kalabiliyorum ama üstüne çıkmıyorum.
Jillian la da hasret giderdim az önce, özlemişim, sövmedim bugün hiç kendisine Nihayet kettlebellim de geldi 4kg, ilk kez onunla çalıştım, iki dumble ı çaprazlayıp elimde tutmaya çalışmaktan daha ergonomik, yine de ağırlık arttığı için kan ter içinde kaldım tabii :)

Son düzenleme:
Tatlım yeşilçayın sallaması gerçekden çok kötü bazıları balıkımsı kokuyor hatta :))
Açık alıp demleme usulu yapmanı kesinlikle tavsiye ederim :) harika oluyor ve tadları arasında çok fark var, hani sallama çay ile demleme çay farkını bilirsin öyle işde.. Kiraz sapıda koyuyorum ben demleme için .. Kiraz zamanı saplarını biriktirip kurut ödem attırıyor oda :)

Sabah kahvaltım geç oldu, yağlı çökelek almışdım ondan ve bol maydonoz ve bir tatlı kaşığı keten tohumu attım içine :) aklıma sen geldin o arada söyleyim :)
Üzerinede accık paylıcan kbiber közleme sos sürdüm yedim fena değildi ekstra tuz koymadım korkumdan bu ödemler beni mahvediyor yoksa :))

Hazır köfte kullanmıyorum canım evde kendim hazırlıyorum, zaten bir yumurta mutlaka kırarım içine .. Bugün deneyim bakem :) birde dün fırınlanmış çıtır soğan aldım pakette, burada Käsebrötchen mit Zwibeln var harika oluyor tadi.. Diyet pogaça falan denersem üzerine kaşar ile soğan cıtırlarından bir denerim dedim aldım :) köfteye ondan koyarım tazesi yerine bakalım ortaya nasıl bir tad çıkacak :)

Dün badem unu fındık unu ve hisdistan cevizi unu aldım .. Ama şu aralar yapmam belki Ramazan da denerim :)) özellikle poğaçasını :)

Sporuna başlaman harika canım .. Hadi inşallah bol sporlarda kullan Kettlebelını :) ağırlık kullanmak gerçekden güzel kalori harcatıyor ve sıkılaşma anında farkediliyor canım :)

Hepsini okumadım ama bu diyeti geçmişte yapmıştım gerçekten çok hızlı kilo verdiriyor fakat tabakları küçültmüyorsanız, az yemeye kendinizi alıştırmıyorsanız verdiğiniz kiloları 10 gün içinde geri alıyorsunuz. Ömrünüzün sonuna kadar da protein ağırlıklı beslenemeyeceğinize göre en iyisi bir diyetisyene gitmek diye düşünüyorum

Low carb low fat high protein diyeti için dediklerine katılıyorum canım.Ancak low carb-high fat-moderate protein diyeti yapıyorum ben, bu da ömür boyu sürdürülebilir bir beslenme şekli olduğuna inanıyorum.İlgini çekerse baştan sona okumanı öneririm.

Demleme yeşil çay da var canım evde, onu da sevemiyorum.Aslında doğadanındı galiba tarçınlı karanfilli yeşil çayı vardı, tarçın fln bastırıodu yeşil çayın tadını.Belki de ondan almalıyım yine.

Kahvaltın süper olmuş canım, hem bol proteinli, hem ödem attırıcı, hem bağırsak çalıştırıcı :)

Soğan çıtırlarını bilmiyorum tatlım, bir bak bakalım carb oranı neymiş, güzel bişeyse bi dahaki Almanya da ben de alayım :)

Badem unu fındık unu h.cevizi unu harika tatlım :) Desene yakında müthiş tarifler gelecek :)

Jill i özlemişim, kendime geldim valla.Kettlebell de yeni ya, heves eder yaparım aksatmam diye umuyorum :) Sevgiler

Çok özür ben protein ağırlıklı beslenmiştim onu kastetmiştim :) ama mantık aynı, ne yaparsak yapalım hele 30 yaş üstü herkesin tabakları küçülmeli

Soğan çıtırlarında , 100 gr da 42 gr karbon varmış canım .. Paket 500 gr epey büyükçe 100 gr mı en az 5,6 kez kullanır insan fazla sayılmaz , ama lezzet nasıl verecek ona bir bakalım önce , deneyimi yazarım tatlım :)

Yeşil çay olsunda aromalıda olur :) gerçekden işe yarayan bir çay bende sürekli olmasada ara ara içmeye çalışıyorum .. Hem kafein var içinde kahve gibi zindelik de veriyor :)

Çok özür ben protein ağırlıklı beslenmiştim onu kastetmiştim :) ama mantık aynı, ne yaparsak yapalım hele 30 yaş üstü herkesin tabakları küçülmeli
Haklısın kilo vermek için harcadığımızın altında kalori almamız şart.Bu diyette macro ların yanısıra kalori kısıtlaması da yapılıyor zaten

Ay canım bana çok o carb, tatlı düşkünü bi insan olarak ben o carb hakkımı protein barla kullanmayı tercih ederim :)

En yakın zamanda alayım aromalı yeşil çay hakikaten :) bugünlük kayısılı form çayla karıştırıp ice tea yaptım yine yeşil çay ve splendayla, 1 br içtim sadece, kalanı da yarın içerim inşallah :)

Menüme

Sabah tartılmayı unuttum, kahvaltı ve su sonrası 71 geldim.Yağ yüzdem %28.3 e düşmüş, kas yüzdem %33.3 e çıkmış, özel günlerim yaklaştığından su yüzdemde de %1 lik bir artış var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…