Gayet iyi atlatmışsın canım :) +100 de gerçek yağ değildir zaten tatlım :)Düğünde protein ağırlıklı beslensim.2 kokteyl, 1 küçük içli köfte, 5 tane çikolatalı çilek kaçamaklarıyla atlattım :) Kilom bu sabah sadece 100 gr fazla gösteriyor.Ucuz atlattım :)
Canım ne kadar aşmışsın karbo miktarını 30 ile 50 arası normali ya , genede aşırı aşmamışsındır bence .. En güzeli evimizde hazırlamak aslında ama bazen dışarda mecbur kalıyoruz.. Ben iki gündür karbonhidratın dibine vurdum tabii hemen kiloma yansıdı :)Ben dünki düğünden korkarken bugün bilmeden çok büyük hata yapmışım malesef.
Avm de geçirdiğimiz birgün, Burger Kingden chicken wings yemiştim ve makrolarımda sorun olmamıştı o gün, yani diyet dışına çıkmamıştım.
Ona güvenerek bugün popeyes chicken ve yanına cole slaw yedim(sebze ve mayonez olduğunu, keto diyete uyacağını düşünerek).
Malesef büyük bir hata yapmışım.Tavuk parçalarının dışındaki kıtırların carb olacağını hesaba katmadım.Cole slaw da hiç de sandığım gibi masum değilmiş...Myfitnesspal e yediklerimi girince yıkıldım...Carb hedefimi çok aşmışım...
Ama olmuşa çare yok malesef.Bu bana ders olsun, yemeden önce girip bakmalıyım yiyeceklerin makrolarına.Bugün marketten eksiklerimi de aldım, evimde pişirdiğim, içinde ne olduğunu bildiğim gıdalarla tam gaz devam edeceğim diyetime.
Gayet iyi atlatmışsın canım :) +100 de gerçek yağ değildir zaten tatlım :)
Canım ne kadar aşmışsın karbo miktarını 30 ile 50 arası normali ya , genede aşırı aşmamışsındır bence .. En güzeli evimizde hazırlamak aslında ama bazen dışarda mecbur kalıyoruz.. Ben iki gündür karbonhidratın dibine vurdum tabii hemen kiloma yansıdı :)
Bugün biraz dikkat ettim gerçi bakalım yarın artılar gidecek mi yoksa eklenecek mi üzerine görcez :))
Cmartesi eşim kalori nabız ölçer saat hediye almışdı bana :) bugün sporumda kalori ölçümü yaptım ama başda çalışmadı sonradan göstermeye başladı doğru olmadı ama sporumdan sonra doğru olmamasına rağmen yani eksik ölçmesine rağmen 486 kaloriyle sonlandırdım .. Bakalım yarın gerçek ölçümleri merak ediyorum :)
Kinoa ve chia tohumları aldım dün.. Bugün fırsatım olmadı denemek için ama yarın özellikle kinoayı kısır şeklinde denemk istiyorum ..şişlik yapmaması en büyük tercih nedenim olacak ve protein miktarının fazla olması tabikide .. Umarım tadınıda severim :))
Bugün dikkat edersin canım .. Şişlik ödemdir onlar zaten :)Canım aşmışım valla, 62 gr carb tüketmişim.Nasıl oldu ben de anlayamadım valla.Cole slaw tek başına 19 gr carb içeriyormuş hiç beklemezdim.Demek ki şeker koyuyorlar, bir daha yanından bile geçmem.Tuz oranları da yüksek tabii, ödem tuttum anında ve 71.1 çıktım bugün.Çok üzgünüm
Bugün proteinin dibine vuracağım, carb da aman eksik olsun istemem, yarın ikimiz de yüzünüzü güldürecek sonuçlarla karşılaşırız umarım :)
Saat süper olmuş, motive eder seni :)
Kinoa ve chia yorum ve tariflerini merakla bekliyorum :) Sevgiler
Geçmiş olsun canım .. İnşallah yarın eksilerle uyanırız :) bende köfteler şişlik yaptı mı merak ediyorum doğtusu :))O Olivenoil
Canım nefis görünüyor mercimek köfteleri :) Bir carb hesabı yapıp tutuyorsa deneyebilirim bunu :)
Umarım ödemdir.Bugün 828 kcal de ve 31 gr carb da kalmışım.Bir avantajım bir de dezavantajım vardı bugün, çok yoğun çalıştım ve yemek yemeye pek vakit bulamadım, hazırladığım beslenme çantasını da evde unutmuşum, bulabildiğim tüm proteinli gıdaları yediysem de kalorim düşük kaldı.Diğer yandan ben kalori kısıtlaması değil carb kısıtlaması düşünüyordum aslında bugün için, ama işyerinde krema bulamadığımdan biri sütlü ikisi coffemate li 3 kahve içtim, bunların carb ı da ztn 15 yapıyor.Krema evde güzel bir çözüm ama dışarıda sıkıntı, sanırım kahveyi sütsüz içmeye alışmalıyım.Yine de 31 gr carb la kapatabilmişim, yine iyi sayılır.Bakalım yarın sabah tartıldığımda göreceğim ödem gitmiş mi.Bol bol da su içtim, inş gitmiştir.
İştahsız olman süper avantaj, ben de grip oldum, benim de pek iştahım olduğu söylenemez.Bu iştahsızlıktan faydalanıp kilolarımızdan kurtulalım tez zamanda inşallah :)
Ooo canım tebrik ederim süpersin ayy çok az kaldı bu hafta 69 ları görürsün umarım canım :))Evettt 2 gün önceki kiloma ulaştım nihayet, bu sabah 70.5 kg geldim :)
Ama gripten dayak yemiş gibiyim, heryerim ağrıyor...
Yarına düzelmem gerek çünkü iş için tek günlük bir Almanya yapacağım.Ve bunu kaçıramam, özlediğim peynirleri almak, protein ekmeği ve protein bar vs bakmak için sabırsızlanıyorum :)
O Olivenoil tatlı muhteşem görünüyor canım, olsaydı gömerdim şimdi bi tanechia ve kinoa nın carb larına baktım, biri 20 küsür biri 40 küsür bana çok gibi geldi.Gerçi 1 kaşık fln konuyorsa deneyebilirim, tariflere tekrar göz gezdirip kullanılan miktara göre karar vereceğim.
Almanya da benim için zorlu bir sınav olacak, çünkü özlediğim çok gıda var.Çikolata ve pastaları es geçeceğim tabi ki ama bi nordsee, bi currywurst yemeden dönmem :) Onlarda da gizli carb vardır, bakalım en az hasarla atlatmaya çalışacağım.69lara 600 gr kalmışken ne çok sınav çıkıyor karşıma.Neyse herşeyde bir hayır vardır, belki de oradan diyetimi kolaylaştıracak ve güzelleştirecek birşeyler bulurum da dönünce çabucak gider kilocuklar :)
Olivcim sende durumlar nasıl, tartılabildin mi bugün?
Evet canım hava durumuna kesinlikle bakmalısın epey serin yağmurlu bu aralar havalar..Hatta geçen hafta resmen kış soğugu vardı.. Bu hafta daha ılık ama genede serin :) gribin için c vitamini falan al hiç değilse yolculuğunda seyahatinde rahat olması açısından canım.Evet canım havadurumuna bakmalıyım, ona göre kıyafet almalıyım yanıma.Benim grip azacağı kadar azmış zaten ama bu fırsatı da kaçıramam :)
Nordsee de balığımın yanına sebze salata fln alırım diyet kolayla beraber afiyetle yerim diye planlıyorum :)
Kinoa ve chia hafif şeyler demek, söylediğin iyi oldu, ben nedense bulgur-pirinç ağırlığında hayal etmiştim.
Badem unu fındık unu h.cevizi unu ve h.cevizi yağlı tarifler ben de görüyorum ve içim gidiyo :) Bu unları rondoda çekerek de yapabiliyormuşuz.Ama rondom yok benim.Hatta h.cevizi rendesinin diğer malzemelerle blendardan geçirilerek inceltildiği bir tarif de görmüştüm, güya yapacaktım, ne tarifiydi acaba unuttum gitti :)
H.cevizi yağına bakmıştım markette baya pahalıydı.O an aklıma yatmamıştı, zeytin zengini bir ülkeyiz, mis gibi z.yağı kullanırım ne gerek var diye düşünmüştüm.Ama şimdi tatlı tariflerinde fln çok görüyorum h.cevizi yağı, z.yağı yerini tutmaz tabi ki.Hatta kahveye h.cevizi yağı katan da var.Benim süt sorunumu çözer mi acaba, denemek lazım :)
200 gr 200 gr dır, gram gram gidecek bu kilolar :) Daha da ödem atarsın, bi de wc ye çıktın mı daha çok gider :)
Canım oopsie malzemesinden ayırdım biraz, içine elma , kayısı doğradım minik minik , tarçın badem attım .. 1 kaşıkda yulaf kepeği koydum unuttum onu yazmayı çökmesin dedim sonuçda fazla birşey değil .. Vanilua kakao .. O kadar , şeker ilavesi aroma falan yok .. Tarçın zaten miss gibi yapmış :) limon portakal kabuğu falanda kakaosuzda konabilir .. Minik bitter çikolata doğrayabilirsin meyve istemezsen ..Olivecim döktürmüşsün yine, ellerine sağlık :) Keki nasıl yapıyorsun canım, tatlandırıcı, aroma fln mı ekliyorsun?
Dön bebeğim dön, keto candır :)Yok yok benim kısa zamanda ketojonik diyete dönmem lazım.. Diyet yemekleri bana kilo yaptı ayy :))
+300 le 74,500 olmuşum :) kinoa ve chia lar içimde şişdi kaldı .. Kabızım 4 gündür dün damla aldım hala etkisini göstermedi..
Aa canım şu an Almanyadasın demek hoşgeldin diyim tatlım :)Dön bebeğim dön, keto candır :)
Benim tuvalet olayı protein ekmeğinden sonra normale döndü.İçinde keten tohumu var, ona bağladım.Bugün de dm den keten tohumu ve protein barlar aldım.Layenberger marka aldım, en az carb ve en çok protein onda vardı çeşitler arasında, ztn 35 gr lık barlar.Rewe den protein ekmeği de aldım birkaç tane, Tr de aldığımdan biraz daha yüksek carb ı, tadını denemedim daha.Bar ı denedim, o güzel.
Bir Almanya günü için oldukça az hasarla atlattım diyebilirim bu günü.2.protein bar ı yemeyeydim iyiydi ama markette o kadar hanuta ve duplo görüp de alıp yiyemeyince hırsımı onlardan çıkardım :) Akşam yemeği de döner etiyle salata yedim.Kondanse süt(kaffeesahne) de aldım ama taşıma suyla değirmen dönmez, Tr de kremaya kalıcam yine eninde sonunda :) Kinoa yı aldım elime dm de, sonra bıraktım.İçinde şişip kaldıysa iyi ki de bırakmışım.Yarın öğlen Tr de olacağım, öbür sabah tartılınca görücem bakalım hasar var mı :) Sevgiler
O koşturmada sporunu yapamaman normal canım , ama yurtdışı yolculukları zaten koşuşturmalı geçer önceside sonrasıda , spor gibi kalori harcamışsındır yani :)) spor yarışması bölümü açıldı topikde gelsene sende :)Spor 2 gündür yapmıyorum, dün hastalığı atlatayım diye tüm gün istirahat etmiştim, bugün de uçuştu gezmeydi fln yapmadım.Yarın dönünce yapıcam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?