bende şimdi daha rahatım daha iyi hissediyorum kendimi ama inancım kalmadı inan. bu kayınvalidelerin en iyisini de duysam sinirim bozuluyor. bu anne kuzusu erkeklerden illet geldi. ne tarafa dönsem bunlardan var. ya ben evden çıktım babama geldim eşyalarımızı almaya gittik eve hemde konuşuruz diye gittik malum onlar ne aradı ne sordu 15 gün boyunca. gittiğimizde eşyalarımı neyim var neyim yok kapının önüne çöp torbalarıyla koymuştu kayınvalide. ordan eski eşimin yengesi çıktı "neden böyle yaptın kızım daha 1 sene yeni oldu boşanılır mı" dedi. ben bir cırladım " ben buraya hepinizi severek bu kadının kızı olmaya geldim kabul etmedi istemedi beni derdini bilmem ama gülen yüzümü solsurdunuz siz şahitsiniz annem babam değil siz biliyorsunuz allah biliyor" dedim.
velhasıl ben suçluyum ne o evi terkettim.klava:
yaşasınhihoyyyt
kayıvalidem gitti giderayak nasihat etmeyide unutmadı kulağıma fısıldadı akıllı olun
dinime küfür eden müslüman olsa bari
inanmıyorum ya ne kayınvalideler varmış, arsızlığı hepten eline alan, aallah kötü annenin şerinden korusun( benimde 9 aylık kuızenim annesi karısını sevemediği için boşanıyo, bende böyle erkeklerden iğreniyorum anası bi restini bile çekemedi
biz de aynısı oldu çok zor bir durum. onca zaman ilişkiyi ayakta tutayım diye çırpınıyorsun evleniyorsun. bir anne sırf egoları yüzünden yuva yıkılıyor. evledıda egolarına hizmet ediyor. genelde boşanmış anneler böyle oluyorlar. neden acaba çok merak ediyorum yani neden istemezler gelini neden kızkanırlar oğullarını bu konuda inanın aster yapıp tez hazırlamak araştırmak isterdim acayip merak ediyorum o psikolojiyi. yani elde olmayan bişey mi acaba.....:uhm:
yaşasınhihoyyyt
kayıvalidem gitti giderayak nasihat etmeyide unutmadı kulağıma fısıldadı akıllı olun
hadi canım gözün aydın, şanslısın ki kyınvalideyle başka şehirde yaşıyosun ya biz aynı şehirde yaşayanlar napsınlaryaşasınhihoyyyt
biz de aynısı oldu çok zor bir durum. onca zaman ilişkiyi ayakta tutayım diye çırpınıyorsun evleniyorsun. bir anne sırf egoları yüzünden yuva yıkılıyor. evledıda egolarına hizmet ediyor. genelde boşanmış anneler böyle oluyorlar. neden acaba çok merak ediyorum yani neden istemezler gelini neden kızkanırlar oğullarını bu konuda inanın aster yapıp tez hazırlamak araştırmak isterdim acayip merak ediyorum o psikolojiyi. yani elde olmayan bişey mi acaba.....:uhm:
yavrum bu oğluna düşkün kıskanç kaynanalara ve anasına düşkün sümsük erkeklere
tıp dilinde ana oğul için kullanılan saplantılı hasatalık analamına gelen odüpüs denir
hadi canım gözün aydın, şanslısın ki kyınvalideyle başka şehirde yaşıyosun ya biz aynı şehirde yaşayanlar napsınlar
yazık öylseine, bizimki boşnmadıda kardeşleriyle eltisiyle herkesle arası açık, oğullarını bağımlı yetiştirmişler, el birliğiyle kızı evden kovup ayrılacaksınız demişler,kızla çok konuştum yapma etme diye ama ondan duyunca hak verdim.bide kız demişler gelen senden kötü olmaz ya çok çok iyisi olur diye.ama etme bulma dünyası teyzemde olsa çok pişman olacak.o kızı arayacak ama iş işten geçmiş olacak.görümcesi vardı bide bekar, korkarım ondan çıkacak bütün ahlar.
canım boşver geçmiş olsun sanada eminim daha iyileri çıkar karşına, allah kimsenin ahını kimsede koymaz
kaydirigubbakcemile3 tedavisi varmı bu hastalığın ilacı iğnesi falan
hadi gözün aydınhihoyyyt ne denir böyle durumlarda
Allah kavuştursun mu denirdidelikafadulden
şaka yaptım kız
kaydirigubbakcemile3 tedavisi varmı bu hastalığın ilacı iğnesi falan
bayrama mutlaka bekliyorum Ordu'ya dedi içimden mümkünse bir daha görüşmeyelim dedim:umursamaz:
ayyy biliyor musun bizim de bir komşumuz var aynı senin kaynana ne tesadüf o da ordulu:sinifsinif:
benim tek şanslı tarafım ben kayınvalide ve kayınpederle çok fena tartışırken eşim tuttu kolumdan kalk gidiyoruz dedi işi de bırakıyorum evden de çıkıyoruz ne haliniz varsa görün dedi onlara. ben 6 aylık hamileydim beni delirttiklerinde. hakikaten 15 gün içinde taşındık. aynı sitede oturuoduk taşınırken rezil oldular kapıya bile çıkamadılar o gün tüm perdeleri kapatıp evlerinde oturdular. oğullarını yana yakıla aradılar beni kötülemeye çalışmışlar konuşmaya çağırdıklarında hepsinin ağzının payını vermiş sen kendi kızlarına bak demiş annesine:) doğuma 1 ay kala görüşmeye başladık şimdi sadece torunu gösterioruz arada o kdr hiç bi samimiyet yok aramızda Allaha şükürler olsun
ayyy bende Ordu luyum acaba bendemi böyle kaynana olucam havlu elimde yatak odasının kapısında beklermişim yok ben dahada beter olucam gece beklerim bir tıkırtı duyduğumda hemen şarteli indiririm vanayıda kapatırım gelin suyu ocakta ısıtsınlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?