ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

inanmıyorum ya ne kayınvalideler varmış, arsızlığı hepten eline alan, aallah kötü annenin şerinden korusun ( benimde 9 aylık kuızenim annesi karısını sevemediği için boşanıyo, bende böyle erkeklerden iğreniyorum anası bi restini bile çekemedi

konu sahibi arkadaşım, boşver tatlım salla gitsin, herkes kendi ayıbıyla kalsın, zaten eşinizde görüyodur yaptığını.ama ben sizin yerinizde olsam önlem olarak her gece kapımı kiltler yatardı, topikte çok duyuyoruz eşler birşeyler paylaşırken kayınvalideleri oğullarıyla gelinlerini o vaziyette gören, yani arsız olan 70 yaşındada arsız , nezaketten anlamıyo herkes, işinizi sağlam almakta yarar olabilir, kendinize ii bakın

yaşasınhihoyyyt
kayıvalidem gitti giderayak nasihat etmeyide unutmadı kulağıma fısıldadı akıllı olun
dinime küfür eden müslüman olsa bari

yaşasınhihoyyyt
kayıvalidem gitti giderayak nasihat etmeyide unutmadı kulağıma fısıldadı akıllı olun

çok şükür dedirtiyor bu insanlar işte arkalarından. ondan sonra da istemeyen sevmeyen gelin oluyorsunuz. eee bir laf var at sahibine göre kişnermiş. sen iyi ol da ben istemiyorsam yine ben kötüyüm...

yavrum bu oğluna düşkün kıskanç kaynanalara ve anasına düşkün sümsük erkeklere
tıp dilinde ana oğul için kullanılan saplantılı hasatalık analamına gelen odüpüs denir

yaşasınhihoyyyt

hadi gözün aydınhihoyyyt ne denir böyle durumlarda
Allah kavuştursun mu denirdidelikafadulden
şaka yaptım kız

yaşasınhihoyyyt
hadi canım gözün aydın, şanslısın ki kyınvalideyle başka şehirde yaşıyosun ya biz aynı şehirde yaşayanlar napsınlar

yazık öylseine, bizimki boşnmadıda kardeşleriyle eltisiyle herkesle arası açık, oğullarını bağımlı yetiştirmişler, el birliğiyle kızı evden kovup ayrılacaksınız demişler,kızla çok konuştum yapma etme diye ama ondan duyunca hak verdim.bide kız demişler gelen senden kötü olmaz ya çok çok iyisi olur diye.ama etme bulma dünyası teyzemde olsa çok pişman olacak.o kızı arayacak ama iş işten geçmiş olacak.görümcesi vardı bide bekar, korkarım ondan çıkacak bütün ahlar.

canım boşver geçmiş olsun sanada eminim daha iyileri çıkar karşına, allah kimsenin ahını kimsede koymaz

yavrum bu oğluna düşkün kıskanç kaynanalara ve anasına düşkün sümsük erkeklere
tıp dilinde ana oğul için kullanılan saplantılı hasatalık analamına gelen odüpüs denir

kaydirigubbakcemile3 tedavisi varmı bu hastalığın ilacı iğnesi falan

ay cidden aynısı beni de bütün sülale delirtti elbirliğiyle şimdi keyfime diyecek yok çok şükür babam var ortalıkta koymadı beni. sahip çıktı onlara da ağzının payını verdi. bana da "bizim oğlumuza hiç bişi olmaz elinin kiri olan sana olur boşanmayı falan düşünürsen sen çekersin" diyorlardı. babamın evine gelmeden önce çok korkutmuşlardı beni bende korkmuştum ama hiç sandığım gibi olmadı hem de tam tersi oldu. allah yardım ediyor toplum baskısı o psikolojik savaştan daha hafif bana göre. allah herkese hayırlısını nasip etsin ne diyeyim. aile kavramını da mahvediyorlar böyle böyle aile mefhumu da yok oluyor...:bbo:

bütün sayfaları okudummmm aklıma çocukluğumdan bildiğim bir şarkı geldi........
bu kaynanayı ne yapamalı ...........
kaynar kazana atmalı.........
yandım gelin dedikçe.............
altına odun atmalı.............
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

benim tek şanslı tarafım ben kayınvalide ve kayınpederle çok fena tartışırken eşim tuttu kolumdan kalk gidiyoruz dedi işi de bırakıyorum evden de çıkıyoruz ne haliniz varsa görün dedi onlara. ben 6 aylık hamileydim beni delirttiklerinde. hakikaten 15 gün içinde taşındık. aynı sitede oturuoduk taşınırken rezil oldular kapıya bile çıkamadılar o gün tüm perdeleri kapatıp evlerinde oturdular. oğullarını yana yakıla aradılar beni kötülemeye çalışmışlar konuşmaya çağırdıklarında hepsinin ağzının payını vermiş sen kendi kızlarına bak demiş annesine:) doğuma 1 ay kala görüşmeye başladık şimdi sadece torunu gösterioruz arada o kdr hiç bi samimiyet yok aramızda Allaha şükürler olsun

ayyy biliyor musun bizim de bir komşumuz var aynı senin kaynana ne tesadüf o da ordulu:sinifsinif:

ayyy bende Ordu luyum acaba bendemi böyle kaynana olucam havlu elimde yatak odasının kapısında beklermişim yok ben dahada beter olucam gece beklerim bir tıkırtı duyduğumda hemen şarteli indiririm vanayıda kapatırım gelin suyu ocakta ısıtsınlülülülülülü

vaooovvvvv işte erkek dediğinin tavrı bu olmalı helal olsun.:teytey:

yakışır.....helal yürü be kim tutar seni. eee öyle kaynanan varsa böyle kaynana olunur. şanını yürütmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…