ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

kadina bak be agzina memede verseydi bari..:roflol:.onun garezi sadece sana deil belli....yapisi ölee.....sende kitle kapini yat.....bisey diyecek hali yokya.....
kirik anten falan ne ayip seyler yaaa ......:umursamaz:
du bakim daha neler görücez......zemuszemus

kedinin bacagimi....pati heeee...:1rolleyes:.
yok gülmüyorumm ya.........:jeyyar:
hehhee tutamiyorum kusra bakmayin kadine bak be :roflol::roflol:
ömür törpüsü mübarek.....:dance:

kırk yıl dusunsem ılk gece olayına kedı bacagı parcalamak gozuyle bakamazdım sanırım hele hele anten cok komık yaaaa

nasıl bır haya gucudur bu anlamdım

ama bellıkı kayınvalıde bu konularda cok eksık kalmıs sımdıde onların ıntıkamını alıyor

gectı annem gectı sendennnn

canım Allah sana kolaylık versın

hatta su dakıkadan sonra banada cunku her esımı gordugumde anten aklıma gelıcek delikafadulden

canım yuh odanı kapa sıkı sıkı bu her gece gelcek senı galiba ziyarete

anammm neler duyuyorum yuh diyorum yuhhhh pes yaw bu ne böyle? ağzım açık kaldı vallahi. ne terbiyesiz kadın ya. insan oğlunu rencide edermi be. odaya girmekler yok bilmemneler ağzının payını verin bence. eşinizde pasif durmasın lütfen. bu eziyet gibi birşey ya..

bendende bir yuuhhhhh... Allah sana bu kadına katlanmak için sabır versin...

kayınvalidemin 9 aoğlu 1 kızı var..zamanında kapıyı çalmadan o da içeri dalarmış..bişi dendiği zamanda ne olacak ki falan filan dermiş.))hani öyle kıskanma huyu yoktur ama kapıyı çalmadan girme huyları vardır.))duyduğum kadarıylaaa...

Kayınvalideler toplu bir eğitimden geçirilse....Nasıl davranacaklarını öğrenseler...Uygun olmayanlar kayınvalide olamasa.......Nikahta bu belge şart olsa.........Belki birilerininde canı yanmazlaelaelaelaelae

Kayınvalideler toplu bir eğitimden geçirilse....Nasıl davranacaklarını öğrenseler...Uygun olmayanlar kayınvalide olamasa.......Nikahta bu belge şart olsa.........Belki birilerininde canı yanmazlaelaelaelaelae
:lepi:süper valla iyi fikirvereliniortak
ama ozaman millet evlenmek için ya kayınvalidesini öldürür
yada ortalık bekardan geçilmez:roflol:

bu akşam kapıya anten ayarı yüzünden kapalıyız yaz.zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Canim siz en iyisimi söyle 3 ce 3 bir yatak alin...benneyaptımki

Kayinvalidenin yine böyle oglusunu yatarken sevmesi gelince, esine okkali bir tekme atar....kay nan ileri anan geldi dersin...

Innasabirin ya....allahim sen akil fikir ver....Koskoca kadinin yaptigi terbiyesizlige bak!

Ehhh bosuna Edebi Edepsizden ögren dememisler degilmi?

GÜLSEMMı AĞLASAMMI TAM BıR TRAJEDYA..BENıM KAYNANAM BANA VERDıĞı ıZLENıM ıTıBARıYLE BÖLE BıŞı YAPMAZ GIıBı... ALLAHTAN BENıMKıDE ANA KUZUSU DEıL...lmaz: ZATEN PıMPıRıKLYMDR..BÖLE ŞEYLERE GELEMEM...O HANIMA DERHAL HAD BıLDıRıRıMMM.......

yuhh denr başka da biş denmez saygszlk özel hayata saygıszlk marhemine saldrı daha ne yazarsan yz cahillk mi ne blmem uygun olmyn bi şekilde olsanz ne yapcktı mrak ettim ben olsadm çok kotu yaprdm valla

Bu ne beaaa
İnsan da birazcık utanma olur lmaz:
Ya hem oğluna laf sokuyo,Hemde akşam örtmeye geliyor
Amacı ne acaba?
Ne izlenimi yaratmak istedi acaba çok merak ettim??
Sen kilitle kapını arkadaşım..
Çok yanlış neden bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar bu kaynanalar:umursamaz:

kaynanan biraz densizmiş doğrusu.ayrıca bu kaynanalar bayılıyo galiba gelinin odasına girmeye izinsiz.ay canım sen geceleri hep kilitle kapını.ayrıca kocanada üstü kapalı söyle bi daha kaynanan bu şekilde konuşmasın hemde milletin ortasında.ne ayıptır yahu böyle şeyler.ama üzme kendini bütün kaynanalar bigün biyerde yapıyolar bu tip şeyleri.ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mutlaka kaynanalıklarını yapıyolar.

Kadına bak ya ne kadar densiz allahtan gelip aranıza yatmamış buna da şükür.
İyisimi sen kitle kapını ne olur ne olmaz.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…