kibarca reddetigim yasca kucuk bey trip atiyor

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Merhabalar hanimlar birkaç yıl evvel çalıştığım kuruma bir güvenlik gorevlisi geldi surekli bana yaşımı soruyordu bende niyetini anlayıp yaşımı söyledim ve kendisine konuyla ilgili mesafe koydum. benden bir kaç yas küçük bu arada.sonrasinda bana abla diye hitap etmeye başlayınca sorun kalmadığını düşünerek bir abla olarak konuşmaya devam ettim.son zamanlarda evlenmek istediğini belirtiyordu ulu orta tüm kurum biliyor yani sadece bana değil.bende yanyana otururken bile ağız kokusu ulaştığı için ve sürekli olduğu içi kırmadan bir abla olarak fırsat bu fırsat diyip bak x dişlerini fırçala kızlar bu konulara önem verir sigarada içiyorsun hem ağız kokusu hem sigara kokusu çok itici bence dedim.bundan birkaç gün sonra işten çıktım eve gidiyorum mesaj eve gittin mi? İşle ilgili bir sorun oldu sanıp aradım ne oldu diye hiç sordum dedi.neyse yarin tekrar aynı mesaj hayda dedim senin iyi misin iyiyim artik hep soracağım dedi bende bir daha böyle bir sey duymak istemiyorum diyerek mesajlarına cevap vermedim.sonraki gün hayvanları seviyorum diye bana bir hayvan resmi göndermiş cevap vermedim.sadece ise gelince gunaydin iyi akşamlar diyordum is yerinde huzursuzluk olmasın diye.baktım ki ben diyince cevap veriyor bende dün itibariyle dememeye başladım.sizce böyle devam etmeli miyim çok sinir bozucu ayni ortamda küslük ama şuan kendisinden nefret derecesinde tiksiniyorum.(NEDENSE BIRKAC YASI 1 YAS OLARAK ALGILAYANLAR ÇOĞUNLUK OLDUGU ICIN TEKRAR EDEYIM BIR DEGIL BIR KAC YAS. 6 7 GIBI )

Son düzenleme:
Takıntılı aşık galiba siz uzak durun

Açıkça rahatsız olduğunuzu belirtsin bu ne kendini bilmez adam. Kendi kendine gelin güvey olmuş

Kusura bakmayın ama, önceden duygularını bildiğiniz bir adama, ablalık yapmak size mı kalmış?

Ben olsam o kokarca ile değil muhatap olmak, akıl vermek, onun olduğu yere kafami çevirip bakmazdim. Beni aramaya cesaret bile edemezdi.

açıkça konuşun kendine gelsin taciz bu yasak değil mi böyle şeyler şikayetten falan Korkmaz mı birinden etkilenip sessizce yaşamak başka bu bildiğin çapsız uğraşılmaz ki bununka

Siz de güvenlik görevlisi değilseniz bu merhaba merhaba olayından neden rahatsız oldunuz ki? Gayet normal bir seviye güvenlik görevlisiyle sadece merhaba/merhaba demek. İş arkadasiniz bile sayılmaz ki,alanınız farklı, birbirinizle işiniz yok. İş yerinde ne kadar bir huzursuzluk olacak güvenlik sizle konuşmasa.
Kimse fark etmez bile, takıldığıniza değmez bir konu bence

Bence gidip amirinize anlatın. Hiç yüz göz olmaya gerek yok. Yüz vermediğiniz halde mesaj atmış, bunun devamı gelir. Belki yarın öbür gün kuyruk acısıyla adınızı bile çıkarabilir. Amirinize anlatmak en iyisi.

Kendi kendine gelin güvey olmuş ama sizde öngörmüşsünüz karşı tarafın ilgisini. Yokmuş gibi davranmak en uygun çözüm.

Bir de yönetici/sorumlu/amir bir şekilde kulağına çıtlatmakta fayda var. En azından her iş çıkışında sebepsiz yere mesaj atıyor anlamsız ve rahatsız edici gibi...

Olay bir banka şubesinde mi geçiyor ? Güvenlik personeli arayınca iş için aradığını düşünmeniz ve telefonlarınızın birbirinde bulunmasından bu şekilde düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…