Kızlar bizde Lefkoşa türkeli deyiz
tatlım merhabacanım haberleşme durumunuz nasıl peki zahmet olmazsa beni bilgilendirir misin? erkek arkadaşım usta birliğinde kıbrısa geçecek girneye haftaya.. sıkıntılı durum var mı kıbrıs'ta? en çok telefon korkutuyor beni yaa
tatlım merhaba
kıbrısa ilk indiğinde kıbrıs hattı aldı telsim şu an onu kullanıyor aylık paketi var 100 dk 100 sms 3 gb internet 47 tl gibi bir rakam . Telefon kullanıyor nişanlım haberleşme konusunda hiç sıkıntı yaşamadık devamlı whatsaptan görüşüyoruz baska sormak istedgn birşey olursa yanıtlarım cnm
amin canımm seni çok iyi anlıyorum ilk gittiğinde bende heryere yazıyordum hiçbir bilgi bulamamıştımmerhaba canım çok teşekkür ederim bilgiler için gerçekten çok yarımcı oldu bana hiçbir yerde bilgi bulamamıştım.. erkek arkadaşım telefon almak istemiyor yanına, oradan ankesörlüden sabit hattı aramak uygunmuş, öyle yaparım dedi.. ama ben biraz korkuyorum acemi birliğinde ankesörle görüşmek çok rahattı ama kıbrısta öyle midir diye.. o konuda biraz düşünceliyim ama bi bilgin yoksa verdiğin bu bilgiler bile çok işime yarayacak.. tekrar çok teşekkür ederim canım.. hepimizi allah kavuştursun bu arada.
amin canımm seni çok iyi anlıyorum ilk gittiğinde bende heryere yazıyordum hiçbir bilgi bulamamıştımkıbrısta biraz eğitim sıkı canım ilk gittiğinde akşama kadar spor koşu yapıyorlardı . ama görev yerleri belirlenince rahatllıyorlar.şimdi senin için ssordum canım45 dk lık kart 20 tl imiş ama türkiyeyi arayınca çok hızlı atıyor dedi.erkek arkdaşın neresine gidicek canım
kuzum aslında biraz karışık erkek arkdaşım kıbrısa ilk indiğinde havaalanına askerler biyerde toplanıyor zaten ve inzibatlar sırayla alıp dağıtıyor hepsini tam bir rezillikti bizimki havaalanında 1 gün sonra aldılar askerleri askerler geceyi havaalanında valz üstünde geçirdi umarım sizinki böyle olmaz canım. benim erkek arkaşaımında ilk açıklandıgında girne yazıyordu ama lefkoşa türkeli diye bir yere gönderdiler bikaç gün burda kalcaksınız dediler hiç ama dağııtım flan olmadı askerliği orda yaptı şafak 57 oldu zaten.canım 39.tümen 39.topçu die baslık vardır bunlardan hangileri ?erkek arkadaşım girneye gidecek canım istihkam birliği dikmen onunki.. öğrenebildiğim kadarıyla girne- dikmen biraz daha rahatmış.. eğitimin sıkı olduğunu ben de duydum ama askerlik bitene kadar değildir heralde di mi45dk lık 20 tl iyiymiş aslında.. ben internetten araştırmıştım 200-300 kontörlük falan varmış onlardan sabit hattı arayınca cep telefonu kadar hızlı atmıyormuş sanırım ama doğruluğundan emin bile değilim erkek arkadaşım biraz çekingen böyle telefon riskini göze almak istemiyor malesef.. canım bir de ilk kıbrısa indikleri zaman kendi birliklerine gidene kadar bir yerde kalıyolarmış bir süre.. sizde böyle birşey oldu mu? bir yerde okudum ama emin olamadım..
kuzum aslında biraz karışık erkek arkdaşım kıbrısa ilk indiğinde havaalanına askerler biyerde toplanıyor zaten ve inzibatlar sırayla alıp dağıtıyor hepsini tam bir rezillikti bizimki havaalanında 1 gün sonra aldılar askerleri askerler geceyi havaalanında valz üstünde geçirdi umarım sizinki böyle olmaz canım. benim erkek arkaşaımında ilk açıklandıgında girne yazıyordu ama lefkoşa türkeli diye bir yere gönderdiler bikaç gün burda kalcaksınız dediler hiç ama dağııtım flan olmadı askerliği orda yaptı şafak 57 oldu zaten.canım 39.tümen 39.topçu die baslık vardır bunlardan hangileri ?
evet kuzum bizimde girne yazıyordu ama lefkoşada yaptık askerliğimizi , erkek arkdaşım sordu tümen mi topçumu die sanırım değişiyor yazana göre.aa bak bunu ilk defa duyuyorum canım yaa.. yani girneden başka yere de gidebilir hiç belli olmaz anladım canım.. canım 39. tümen 39. topçu inan ki bunları hiç bilmiyorum yaa.. sadece ktbk girne istihkam birliği olduğunu biliyorum okadar.. demek ki dağıtım sırasında havaalanında kalma olayı doğruymuş.. çok okudum çünkü internette bizimki de böytle olacak sanırım.. erkek arkadaşm istihkam oldugunu duyunca üzülmüştü söyleyeyim de belli olmuyormuş nasılsa. çok iyi oldu bunları öğrendiğim canım
evet kuzum bizimde girne yazıyordu ama lefkoşada yaptık askerliğimizi , erkek arkdaşım sordu tümen mi topçumu die sanırım değişiyor yazana göre.
Eevet kuzum havaalanı olayını malesef bizde yaşadık.acemisini nerde yaptı kuzum amasyadaydık biz
ay amasya demişim kuzum pardon bizde manisadaydıkanladım kuzum değişiyo demek ki ah bir de anlayabilsem :) çok teşekkür ederim tekrar sana da erkek arkadaşına da yardımlarınız için.. o zaman biz de her an bir sürprize hazırlıklı olalım belli olmuyo demek kibebeğim bizim acemilik manisa.. haftaya yemin töreni var.. sonra kıbrıs bakalım inşallah iletişim rahat olur başka birşey istemem
ay amasya demişim kuzum pardon bizde manisadaydıkAynen kuzum ama içini ferah tut rahat ve haberleşebilceğiniz biryer
rica ederim canım ne demek tanıştıgımıza sevindimo kadar çok soru sordum ki senin de kafanı karıştırdım kuzum yaagenelde manisadan gidiliyormuş zaten kıbrısa sanırım.. zaten rahat ve haberleşebileğimiz bir yerse daha birşey istemem :) seninle konuşunca içim rahatladı biraz kuzumm çok teşekkür ederim..
rica ederim canım ne demek tanıştıgımıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?