KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

sevdigim 2 aralikta lefkosaya gidiyor usta birligi icin. cok uzak ys iletisim sikinti olacak cok zor cokkk😞😞baska var mi 39.mknze muh.des.bol.ne gidecek tanidigi olan?

Benimki de 2 Aralık'ta Girne'ye gidecek inşallah. Ben de içinde çamaşır makinası olan bir ev filan kiralamak istiyorum. Oraya ziyarete gittiğimde. Çamaşırlarını filan da yıkarım :) bilginiz var mı?

Benimki de 2 Aralık'ta Girne'ye gidecek inşallah. Ben de içinde çamaşır makinası olan bir ev filan kiralamak istiyorum. Oraya ziyarete gittiğimde. Çamaşırlarını filan da yıkarım :) bilginiz var mı?

uzun donemmi seninki?uzun ise ev tutmak mantikli ama oteki turlu masrafli olmaz mi? bir de orda iletisim nasil olcak bilemiyorum.Forumda da okudum herkes binbir farkli sey soylemis.bende sabit hat yok..net bir bilgi verirseniz sevinirim kizlar..

Askeri kıbrısta olan kızlarrr askerlerınızzz telefonları ıcerı nasıl soktuu ve hat işi nasıl oldu ?? sms hakkı yapılıomu bilgii verirmisinzzzzzzz

Askeri kıbrısta olan kızlarrr askerlerınızzz telefonları ıcerı nasıl soktuu ve hat işi nasıl oldu ?? sms hakkı yapılıomu bilgii verirmisinzzzzzzz

bizimki astek olarak yapıo canm tel sıkıntımız yok erlerde kullanıyodu tabi gözlerine sokmadıkları sürece görünce alıyolardı hat işide kıbrıs telsim aldı biz watshaptan grüştük genelde dk sms az galba sennki nerde yapıo yada yapcak

uzun donemmi seninki?uzun ise ev tutmak mantikli ama oteki turlu masrafli olmaz mi? bir de orda iletisim nasil olcak bilemiyorum.Forumda da okudum herkes binbir farkli sey soylemis.bende sabit hat yok..net bir bilgi verirseniz sevinirim kizlar..

Yok kısa dönem benimkisi. Ben arada ziyaretine gitmek istiyorum. Gittiğimde de günlük kiralık daireler filan oluyor ya. Öyle bir yer kiralasam diyorum otelde kalmaktansa.

Girnede yapıcak giderken sokucam dedı .. hat ordan alıcakta sms yapmayı dusunuyoruz :26::26:

kıbrıs ıletısım bıldıgın soygun canım.tr de kı telefon kartları orda gecmez.kktc nın kendı telefon kartları var.bızımkınn ıkı katı falan fıytıda.hemen de bıter konturlerı.burdan aramaya kalksan cepten dunya fatura gelır.sabıt telefonn varsa aksam 7 den snra ucretsız galıba turk telekom.o sekılde aryabılırsın.yalnız aryabılcegın bı nmara olması lzm.askerın orda telefon sokarsa rısklı ıs.yakalanırsa cezası kotu yanı :S ha aldı dıyelım.2 sımlı olursa sen ona tr hattına msj atarsın.oda sna oranın hattıyla cvp atar.yda paketler falan vardır ben hc kullanmadıgım ıcın bılmıorum uygun bı paket yaparsın kendıne cepten oyle ararsın.benm tavsıyem cep telefonunu sokmasın ama sıızın bılcegınız bsy tabı...
valla bu kibrista iletisim hakknda bilgi verirseniz seviniriz kizlarr..cep telefonuyla ozellikle:)

saolasin canim...kotu oldu bu( sesini duymadan nasil yapicam bilmiom..sabit hat yok bnde.cepten internetten fln artik.ama cep yakalanmaz insllh dedigin gibi(

canim lefkosaya gidecek bnm arkadasim da:( nasil gorusebiliyor musunuz?kibis karti mi alip gitsn gidince? cep telfnu gotrcek..nasl goruscez blmiom ordan carsi izninde hat alacakta gorusecezzzo zamana kadr nasl olcak blmiom.carsi iznne ne zamn cikarlar.2snde teslm olck.??

canim bu cift hatli telefon olunca konusabiliyor muyuz rahatca?uyguna?nasl iletism kuruyor sunuz?

Kızlarr benim sevgilimde kıbrısta hayırlısıyla 6 ay sonra dönücek 4-5 aydırda kıbrısta olduğu için az biraz tecrübem var :) ilk zamanlar askeriyenin telefonundan arıyordu. Şimdi telefonu var çok şükür ama kıbrıstan türkiye hatlarını aramak pahalı olduğundan internet pekati yaptı. Whatsapp'tan sürekli mesajlaşıp, Line'dan da telefon iyi çektikçe üzretsiz konuşuyoruz :)

cok saol canim cevap icin o da telefon alicak ordan gidince.bugun teslim oldu napiyordur simdi acaba?cok merk ediyorum..carsi iznine ne zamn cikarlar acaba?

cok saol canim cevap icin o da telefon alicak ordan gidince.bugun teslim oldu napiyordur simdi acaba?cok merk ediyorum..carsi iznine ne zamn cikarlar acaba?

Merak etme canım şimdi alt devre olduğu için biraz ayak işleri yapar ilkten. Benimki seninkinin üst devresi yazıcı olduğundan çok rahat. Dün bana söyledi alt devreler geldi bugün çok işim vardı arayamadım dedi whatsapptan. Telefonda kuyruk varmış :) İlk zamanlar biraz zor olur sıra bekleyip arar ama hergün :) Çarşıyada 15 günden önce çıkarmazlar daha yeni gittiyse :)

cok saol canim.yeni gitti evet bu sabh komutanin telefonndan aradi 2 dakka bile konusamadik..ne zaman rahatlar peki?cep telefonu rahat kullanilio anladgm kadariyla..carsi iznine cikinca alacak hatla telefon...sennki hangi birlikte?lefkosa da mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…