Benimki de 2 Aralık'ta Girne'ye gidecek inşallah. Ben de içinde çamaşır makinası olan bir ev filan kiralamak istiyorum. Oraya ziyarete gittiğimde. Çamaşırlarını filan da yıkarım :) bilginiz var mı?
Askeri kıbrısta olan kızlarrr askerlerınızzz telefonları ıcerı nasıl soktuu ve hat işi nasıl oldu ?? sms hakkı yapılıomu bilgii verirmisinzzzzzzz
uzun donemmi seninki?uzun ise ev tutmak mantikli ama oteki turlu masrafli olmaz mi? bir de orda iletisim nasil olcak bilemiyorum.Forumda da okudum herkes binbir farkli sey soylemis.bende sabit hat yok..net bir bilgi verirseniz sevinirim kizlar..
bizimki astek olarak yapıo canm tel sıkıntımız yok erlerde kullanıyodu tabi gözlerine sokmadıkları sürece görünce alıyolardı hat işide kıbrıs telsim aldı biz watshaptan grüştük genelde dk sms az galba sennki nerde yapıo yada yapcak
Yok kısa dönem benimkisi. Ben arada ziyaretine gitmek istiyorum. Gittiğimde de günlük kiralık daireler filan oluyor ya. Öyle bir yer kiralasam diyorum otelde kalmaktansa.
valla bu kibrista iletisim hakknda bilgi verirseniz seviniriz kizlarr..cep telefonuyla ozellikle:)
valla bu kibrista iletisim hakknda bilgi verirseniz seviniriz kizlarr..cep telefonuyla ozellikle:)
saolasin canim...kotu oldu bukıbrıs ıletısım bıldıgın soygun canım.tr de kı telefon kartları orda gecmez.kktc nın kendı telefon kartları var.bızımkınn ıkı katı falan fıytıda.hemen de bıter konturlerı.burdan aramaya kalksan cepten dunya fatura gelır.sabıt telefonn varsa aksam 7 den snra ucretsız galıba turk telekom.o sekılde aryabılırsın.yalnız aryabılcegın bı nmara olması lzm.askerın orda telefon sokarsa rısklı ıs.yakalanırsa cezası kotu yanı :S ha aldı dıyelım.2 sımlı olursa sen ona tr hattına msj atarsın.oda sna oranın hattıyla cvp atar.yda paketler falan vardır ben hc kullanmadıgım ıcın bılmıorum uygun bı paket yaparsın kendıne cepten oyle ararsın.benm tavsıyem cep telefonunu sokmasın ama sıızın bılcegınız bsy tabı...
saolasin canim...kotu oldu bu( sesini duymadan nasil yapicam bilmiom..sabit hat yok bnde.cepten internetten fln artik.ama cep yakalanmaz insllh dedigin gibi (
canim lefkosaya gidecek bnm arkadasim da:benim sevgilim de kıbrısta asker çok zor geçiyor. üç günde bir arıyor beni çünkü çok pahalı. kontörler dayanmıyor. hemen bitiyor sevgilisi kıbrısa gidecek olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. :2::2::2: benim ki 10 gün sonra izne geliyor çok mutluyum. lefkoşede askeri olan var mı?
benim sevgilim de kıbrısta asker çok zor geçiyor. üç günde bir arıyor beni çünkü çok pahalı. kontörler dayanmıyor. hemen bitiyor sevgilisi kıbrısa gidecek olanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. :2::2::2: benim ki 10 gün sonra izne geliyor çok mutluyum. lefkoşede askeri olan var mı?
canim bu cift hatli telefon olunca konusabiliyor muyuz rahatca?uyguna?nasl iletism kuruyor sunuz?evet öyle yapar çok kolay oluodu artık sanki evdeymiş gibi yazışıoduk hatta kavga etmeye bile başladık. merak etme gitsin bir kaç ay sonra rahat ediyolar. ortamı olur yol göstereni olur rahat eder fazla göze batmasın yeter. 400dk 20tl ye alıodu bizim ki ama artık gerek kalmıo çift hatlı telefon çok rahat ediyosun sıkıntı yapma
cok saol canim cevap icinKızlarr benim sevgilimde kıbrısta hayırlısıyla 6 ay sonra dönücek 4-5 aydırda kıbrısta olduğu için az biraz tecrübem var :) ilk zamanlar askeriyenin telefonundan arıyordu. Şimdi telefonu var çok şükür ama kıbrıstan türkiye hatlarını aramak pahalı olduğundan internet pekati yaptı. Whatsapp'tan sürekli mesajlaşıp, Line'dan da telefon iyi çektikçe üzretsiz konuşuyoruz :)
cok saol canim cevap icino da telefon alicak ordan gidince.bugun teslim oldu napiyordur simdi acaba?cok merk ediyorum..carsi iznine ne zamn cikarlar acaba?
Merak etme canım şimdi alt devre olduğu için biraz ayak işleri yapar ilkten. Benimki seninkinin üst devresi yazıcı olduğundan çok rahat. Dün bana söyledi alt devreler geldi bugün çok işim vardı arayamadım dedi whatsapptan. Telefonda kuyruk varmış :) İlk zamanlar biraz zor olur sıra bekleyip arar ama hergün :) Çarşıyada 15 günden önce çıkarmazlar daha yeni gittiyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?