cok saol canim.yeni gitti evetbu sabh komutanin telefonndan aradi 2 dakka bile konusamadik..ne zaman rahatlar peki?cep telefonu rahat kullanilio anladgm kadariyla..carsi iznine cikinca alacak hatla telefon...sennki hangi birlikte?lefkosa da mi canim?
Şöyle söyliyim biz gider gitmez hemen telefon sokmadık. Üst devresi gitti kendisi üst devre olunca 3 ay sonra izinden geldiğinde kullanmaya başladı telefonu. İlk 3 ay falan idare edin oranın telefonuyla yakında düzene alışır zaten. Şimdiden sokarsa göze batar fark edilebilir. İlk zamanlarda biraz sabırlı olun düzene girdiğinde hergün arar 10-15 dk :) telefon soksa bile zaten konuşamazsınız anca mesajlaşma olur o yüzden acele etmeyin :) Askeriyenin telefonu konuşurken daha hesaplı :) Ne merak ediyosan da sorabilirsin bana çekinme :)
slm benim eşimde orada arkadaşlar. ankesör kartları daha yen gelmş karargaha.19 tl ye türkiyedeki cep eflefonuyla 60 dk konuşuluyormuş.cep gerçekten pahallı.
Ankesörlüde pahalıya geliyo canım karttan çok gidiyor. Askeriyenin kendi paralı telefonu var dakikası 20 kuruş yazıyo o daha hesaplı biz ordan konuşuyoruz :)
Ankesörlüde pahalıya geliyo canım karttan çok gidiyor. Askeriyenin kendi paralı telefonu var dakikası 20 kuruş yazıyo o daha hesaplı biz ordan konuşuyoruz :)
peki o telefona nasıl ulaşablir. bir bilgin varmı
Mesaj için burdan nasıl SMS yapıyoruz,yardımınıza cok ihtiyacım varankesör olayını bilmyom canm o asker hattı aldı ben burda aldığı hatta mesj atıyom o kıbrısta aldığından cevap atıyo.kıbrıstaki hattına mesaj atarsam 75 kuruş gidyo bazen yanlışlıkta atıyom :) hattında 120 dk var arada konuşuyoz daha çok mesjlaşıyoz 15 lira falan galba hat... nereye gitceğide belgede yazıyodu bizim değirmenlik sizinkide neden yazmıyo ki yazması lazım
kıbrısta nerede asker cnm ?benımde askerım var kıbrısta yanlız ben ona dogum gunu hedıyesı yollamayı dusunuyorum nasıl yaparım . hangı kargo yu onerırsınız kızlar yardımınza ihtiyacm var.
lefkoşa da canım adresini alamadım henüz süprüz olsun istıyorum ama nasıl yapmalıyım bilemedım .kıbrısta nerede asker cnm ?
o zmn söyle yap cnm lefkosa ptt ye yolla carsıya cıktgında oradan alsın yada bölüğün numarasını falan biliosan arayıp sor adresi bnmkide lefkosada alay köyde yaptı ben bi pastaneyi arayıp pasta yollatmıştımlefkoşa da canım adresini alamadım henüz süprüz olsun istıyorum ama nasıl yapmalıyım bilemedım .
o zmn söyle yap cnm lefkosa ptt ye yolla carsıya cıktgında oradan alsın yada bölüğün numarasını falan biliosan arayıp sor adresi bnmkide lefkosada alay köyde yaptı ben bi pastaneyi arayıp pasta yollatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?