arkadaşımın sevgilisi dün terhis oldu Kıbrıstan. :109: Allah bize de en kısa zamanda o günleri nasip etsin. çocuk 13 kilo vermiş. o yapılıymış şimdi fit olmuş. ama benim askerim zaten zayıf yaa.. Allahım saağlıkları bozulmasın inşallah..
akşamdan beri konuşmuyoz valla msjda atmıyom oda atmıyo kızdım ymeklerini benmkide beğenmiyo tatsız tutsuz bişey dio
Tabi yaa insanın sevgilisi astek olunca mesajlasıyo hattaaaa trıplesiyo bile msj atmıyo falan vaay anasını :))))) bnmkide tel soktu ıceri ama ortamı gozluyomus suanda hahahahha acmıyo. Snra senın asker bzmkılerın telını alıyodu dımıı :)
Selam kızlar bir kıbrıslı olarak bende geldim aranıza
Cumartesi sabah 10.30 gibi nete geldi ilk çarşısını kullandı benim sözlümde.
28. mknze benim sözlüm ve yazıcı oldu.
Bir arkadaş askeri için yazıcı diyordu oda 28.mknze de mi acaba benim sözlümün arkadaşı falan mı ki :)
Şafak 118 Allahım tez vakitte geçmesini nasip etsin inşAllah.
Askerden geldiğinde nişan yapacağız.
Çoğu nişan telaşını ben tek yaşıcam sözlüm yanımda olmıcak
Ama yapacak birşeyyok Allahın izniyle yapsın bitirsin de Kıbrısta onun keyfi sıhhati iyi olsun. Zorlanmasın ben özlemi hasreti içime atıp bekliyorum onu
Ama şu bir gerçek Kısadönem olması bu kadar zor geliyorken Uzn gitse napardım 460 gün :18:
Çok özledim
Bir defter yaptım gittiği ilk günden beri oraya günlük gibi yüreğimden geçenleri yazıyorum.
Manisada yemin törenine gittik kayınpederimle kayınpederim geri sivasa döndü sözlüm bizde kaldı bursada.
O gece defteri okuması için vermiştim ağladı resmen yaa yazdıklarıma. Sonra oda bişiler yazmıştı deftere :) Şimdi ara ara telfonda diyor ki gelince o deftere bendeyazıcam askerde seni nasıl özlediğimi.
Zor sizleri öyle iyi anlıyorum ki.
RAbbim hepimize sabır versin.
Tüm askerlerimizi içindede sevdiklerimizi korusun.
Burada dertleşirz artık beni aranıza kabul ederseniz :26:
Bir arkadaş askeri için yazıcı diyordu oda 28.mknze de mi acaba benim sözlümün arkadaşı falan mı ki :)
Ama yapacak birşeyyok Allahın izniyle yapsın bitirsin de Kıbrısta onun keyfi sıhhati iyi olsun. Zorlanmasın ben özlemi hasreti içime atıp bekliyorum onu
Ama şu bir gerçek Kısadönem olması bu kadar zor geliyorken Uzn gitse napardım 460 gün :18:
Çok özledim
Bir defter yaptım gittiği ilk günden beri oraya günlük gibi yüreğimden geçenleri yazıyorum.
Manisada yemin törenine gittik kayınpederimle kayınpederim geri sivasa döndü sözlüm bizde kaldı bursada.
O gece defteri okuması için vermiştim ağladı resmen yaa yazdıklarıma. Sonra oda bişiler yazmıştı deftere :) Şimdi ara ara telfonda diyor ki gelince o deftere bendeyazıcam askerde seni nasıl özlediğimi.
Aramıza hoşgeldin Canim. Benim askerim yazıcı ama 39. Mekanizede benimki. Ama nerde olursa olsun kıbrıs şartları hemen hemen aynı. Sevdiğimizle çoğu zaman kısa görüşmeler yapıyoruz. Ondan duyamadiklarimizi burdan öğrenmek güzel oluyor.
Ben de 12 nisandan itibaren küçük bir deftere günlük tutuyorum. Askerlik yarilanmadan defter yarilandi. Su günlerde bana zevk veren tek şey o deftere bişeyler karalamak. Arada beni anlatan şarkı sözlerini de yazıyorum. Çok rahatlatıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada kskada Canim, neden kavga ediyorsun sevdiginle. Ay nasil kiyiyorsun. Ben sözünün üstüne söz bile söyleyemiyorum. Çok hassaslastim. iyi mi yapıyorum onu da bilemiyorum tabi :/
o bana kıyıyo vallaaskerdeym die die iyice şımarıyolar bi süre sonra sennkide öle olmaz inşallah.tabi ona göre hep ben suçluyum yanında olmuyom aman asker psikolojısımı neyse bitse artık bi dövsem gelnce
Çok özledim
tatlim sivaslimisiniz bende sivasliyim sivasta yasiyorum benim nisanlimda kibrista yazici ama benimki girnede vede uzun donem
Aramıza hoşgeldin Canim. Benim askerim yazıcı ama 39. Mekanizede benimki. Ama nerde olursa olsun kıbrıs şartları hemen hemen aynı. Sevdiğimizle çoğu zaman kısa görüşmeler yapıyoruz. Ondan duyamadiklarimizi burdan öğrenmek güzel oluyor.
Ben de 12 nisandan itibaren küçük bir deftere günlük tutuyorum. Askerlik yarilanmadan defter yarilandi. Su günlerde bana zevk veren tek şey o deftere bişeyler karalamak. Arada beni anlatan şarkı sözlerini de yazıyorum. Çok rahatlatıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada kskada Canim, neden kavga ediyorsun sevdiginle. Ay nasil kiyiyorsun. Ben sözünün üstüne söz bile söyleyemiyorum. Çok hassaslastim. iyi mi yapıyorum onu da bilemiyorum tabi :/
hoşgeldin canm Allah tez zamnda kavuştursun hepimizi sizinki gene az bizimkine uzun dönem çıktı gerçekten çok zorçabucak bitsede gelseler bizde gelnce nişan düşünüyoz inşallah nasip olur bnde bursadayım b uarada
Yok canım ben aslen artvinliyim ama uzun yıllardır bursada yaşıyoruz.
Sözlüm sivaslı :) onun tüm ailesi sivasta kendisi istanbulda öğretmenlik yapıyor.
hoşbuldum hımm haklsın kıbrısın tüm şartları aynı. Bugün aramadı merak ediyorum nie aramadı diye dünde çarşıdan sonra akşam arar diye bekledim yine aramıştı bugünde aramayınca stres oldum
Hımm demek sende bursadasın neresinde?
Canim telaslanma arar. Görev vermişlerdir kesin . Akşam mutlaka arar. Onlarin da tek derdi bizimle görüşmek aslında. Ama şarar kısıtlı.
Evet ya aradığımız yerde santralden görevli asker oturuyor. Rahat konuşamıyorlar. Ben konuşayım sadece anlatayım o anlatacaklarını kendi aradığında anlatsın istiyorum ama beni de konusturmuyor. Numarayı ogrendigimden beri hep arıyorum ve beni akşam arayacağını söyleyip kapattiriyor. Bu akşam aramadı ama. Ya çok yorgundu, ya da yine elektrikler kesildi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?