KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

Canımcım bsy olmaz allahın ıznıyle zayıflasada donunca alır bi iki ayda kilo sen iyi bakarsın sevdıgıne uzulmee

akşamdan beri konuşmuyoz valla msjda atmıyom oda atmıyo kızdım ymeklerini benmkide beğenmiyo tatsız tutsuz bişey dio

Tabi yaa insanın sevgilisi astek olunca mesajlasıyo hattaaaa trıplesiyo bile msj atmıyo falan vaay anasını :))))) bnmkide tel soktu ıceri ama ortamı gozluyomus suanda hahahahha acmıyo. Snra senın asker bzmkılerın telını alıyodu dımıı :)

:)) Ayyy çok güldüm yaaa.. :))) existt maşallah seninki baya iyi bi yere düşmüş. Benimki çok yoruluyor. Bugün saatlerce ot çöp toplatmislar yine. Nöbet tutmaktan daha iyi olsa da doğru düzgün dinlenemedi kibrisa gitti gideli. Haziranın ortalarına kadar çarşı izni olmayacakmış. Seninki dışarı çıkıp mi aldı telefonu?

valla msj atsa bi dert atmasa dert kavga etcek zamn olmuyo öbr trlü.he bizimkler topluo telleri yazık almayın diom ama neden izin olmucakmış ki

Selam kızlar bir kıbrıslı olarak bende geldim aranıza

Cumartesi sabah 10.30 gibi nete geldi ilk çarşısını kullandı benim sözlümde.

28. mknze benim sözlüm ve yazıcı oldu.
Bir arkadaş askeri için yazıcı diyordu oda 28.mknze de mi acaba benim sözlümün arkadaşı falan mı ki :)

Şafak 118 Allahım tez vakitte geçmesini nasip etsin inşAllah.
Askerden geldiğinde nişan yapacağız.
Çoğu nişan telaşını ben tek yaşıcam sözlüm yanımda olmıcak
Ama yapacak birşeyyok Allahın izniyle yapsın bitirsin de Kıbrısta onun keyfi sıhhati iyi olsun. Zorlanmasın ben özlemi hasreti içime atıp bekliyorum onu

Ama şu bir gerçek Kısadönem olması bu kadar zor geliyorken Uzn gitse napardım 460 gün :18:

Çok özledim
Bir defter yaptım gittiği ilk günden beri oraya günlük gibi yüreğimden geçenleri yazıyorum.
Manisada yemin törenine gittik kayınpederimle kayınpederim geri sivasa döndü sözlüm bizde kaldı bursada.
O gece defteri okuması için vermiştim ağladı resmen yaa yazdıklarıma. Sonra oda bişiler yazmıştı deftere :) Şimdi ara ara telfonda diyor ki gelince o deftere bendeyazıcam askerde seni nasıl özlediğimi.

Zor sizleri öyle iyi anlıyorum ki.
RAbbim hepimize sabır versin.
Tüm askerlerimizi içindede sevdiklerimizi korusun.

Burada dertleşirz artık beni aranıza kabul ederseniz :26:

hoşgeldin canm Allah tez zamnda kavuştursun hepimizi sizinki gene az bizimkine uzun dönem çıktı gerçekten çok zor çabucak bitsede gelseler bizde gelnce nişan düşünüyoz inşallah nasip olur bnde bursadayım buarada

Aramıza hoşgeldin Canim. Benim askerim yazıcı ama 39. Mekanizede benimki. Ama nerde olursa olsun kıbrıs şartları hemen hemen aynı. Sevdiğimizle çoğu zaman kısa görüşmeler yapıyoruz. Ondan duyamadiklarimizi burdan öğrenmek güzel oluyor.
Ben de 12 nisandan itibaren küçük bir deftere günlük tutuyorum. Askerlik yarilanmadan defter yarilandi. Su günlerde bana zevk veren tek şey o deftere bişeyler karalamak. Arada beni anlatan şarkı sözlerini de yazıyorum. Çok rahatlatıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada kskada Canim, neden kavga ediyorsun sevdiginle. Ay nasil kiyiyorsun. Ben sözünün üstüne söz bile söyleyemiyorum. Çok hassaslastim. iyi mi yapıyorum onu da bilemiyorum tabi :/

o bana kıyıyo valla askerdeym die die iyice şımarıyolar bi süre sonra sennkide öle olmaz inşallah.tabi ona göre hep ben suçluyum yanında olmuyom aman asker psikolojısımı neyse bitse artık bi dövsem gelnce

Sağ salim gelsinler de inşallah, ister döv ister sev :) yeter ki yanında olsun. Benimki de mekanizeyi aramamı istemiyor. Orda 10 kişiyle muhatap oluyorsun benim burda konuşmam sıkıntı filan demisti. Ben dayanamadım. Bugün pazar yeni de yemekten kalktilar belki musaittir diye aradim. Geldi telefona, Canim nöbet tutuyorum müsait degilim dedi kapattı. Yine aç birakmasalardi çocuğu yaa.. hep çalışıyor hep nöbette... belki de bana kızmıştır..

tatlim sivaslimisiniz bende sivasliyim sivasta yasiyorum benim nisanlimda kibrista yazici ama benimki girnede vede uzun donem

anam sanki keyfinden konuşuyon milletle merak edip arıyon işte kızmamıştır canm kızar gbi yapar ama hoşuna gidiyodur az kişi varsa ondan ona çok nöbet çıkyodur canm sölesn yemk olmadığı zamn ya nöbetçiydim desin bulmaları lazım.yoksa getirtiyolar benmkinden biliyom bigün yemek yetmemişti gidip aldı benmki askerler için

tatlim sivaslimisiniz bende sivasliyim sivasta yasiyorum benim nisanlimda kibrista yazici ama benimki girnede vede uzun donem

Yok canım ben aslen artvinliyim ama uzun yıllardır bursada yaşıyoruz.
Sözlüm sivaslı :) onun tüm ailesi sivasta kendisi istanbulda öğretmenlik yapıyor.

hoşbuldum hımm haklsın kıbrısın tüm şartları aynı. Bugün aramadı merak ediyorum nie aramadı diye dünde çarşıdan sonra akşam arar diye bekledim yine aramıştı bugünde aramayınca stres oldum

Hımm demek sende bursadasın neresinde?

Son düzenleme:

osmangazi canm.....

Canim telaslanma arar. Görev vermişlerdir kesin . Akşam mutlaka arar. Onlarin da tek derdi bizimle görüşmek aslında. Ama şarar kısıtlı.

Canim telaslanma arar. Görev vermişlerdir kesin . Akşam mutlaka arar. Onlarin da tek derdi bizimle görüşmek aslında. Ama şarar kısıtlı.

bir saat önce aradı yazıcıya bir sürü evrak işi çıkmış çarşıdan gelince onları yaptım dedi gecede 3-5 nöbetini tutmuş sabah kahvaltıya giderken nöbetin var demişler 7-9 nöbetinide ona vermişler aç aç nöbet tutmuş. Sonrada evrak işine devam ettim çok yoruldum diyor yaa öyle içime dert olduki bitanem benim yaaa

birde 28.mknzeden 61li bir yer varmış oraya gönderecekler tüm kısadönemleri diye birşeyler söyleniyormuş. Orasıda buradan daha kötü rum sınırındaymış çokfazla nöbeti oluyormş moralim düştü ama ona belli etmeden teselli ettim onu yazıcısın belki seni göndermzler fln dedim.

Kızzlaarrr yazdıklarınızı anca okuyabıldım. Öncelikle vavilicim kıbrısta tanıdık varmıs o goturdu telefonu zıyaret sırasında verdi. İlk carsımız 26 mayısta insallah. Bide her hafta carsı yok bizim boluge malesef 2 haftada bir olcakmıs. Komutanları oyle ızın vermıs. Carsıya cok cıktıklarında sorun yasanıyomus dısarıda falan cok sacma bnce eziyet resmen ( yeni gelen arkadaslarda hosgeldiler. Allah hepimizi bian once kavustursun sevdıklerimize. Sayfamız kalabalıklastıkca dertlerımız azalır insallah birbirimize destek oluruz ne guzel :)) bnm canımın ıcı bu aksam 5-7 nobet tuttu silahla falan duruyolarmıs nobette gormek ısterdım dogrusu onu oyle. Bıde sapkasının ıc tarafına adımı yazmıs arkadasının telıyle hrlde cekmıs face e koymus. Banada bsy demedı gorunce sok oldum gozlerım dolduu

Bnde zırp pırt arıyorum kıslayı ıstıyom baglıyolar ama bı keyıf alamıyorum yanında baskaları oldugundan duzgunce konusamıyo malesef

Evet ya aradığımız yerde santralden görevli asker oturuyor. Rahat konuşamıyorlar. Ben konuşayım sadece anlatayım o anlatacaklarını kendi aradığında anlatsın istiyorum ama beni de konusturmuyor. Numarayı ogrendigimden beri hep arıyorum ve beni akşam arayacağını söyleyip kapattiriyor. Bu akşam aramadı ama. Ya çok yorgundu, ya da yine elektrikler kesildi :/

Bizde de oyle canım ararım dıyo arayamıyo bazen oluyo oyle. Ankesorlu teller arızalandı demıstı bı keresinde bn arayınca. Ama kusura bakmasın ararım yani. Odun gıbıde olsa sesını duyuyorum. En azından ıcım rahatlıyo :))) yada asker sayım var , yemekteler daha snra arayın falan dıyo ogrenıyom naptını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…