selam kizlar, benim sevdigim de kibrisda asker, Safak 47 cok sükür :)
Biraz tecrübe sahibiyim, sorunuz falan varsa cekinmeyin
Aramıza hoşgeldin canım. inşallah bizler de hemencecik 47lere düşeriz.
kızlar şu geçmiş sayfalardaki paylaşılan numara 28.mknze nin numarası mı ?
Saat 13.30 gibi aramıştı sözlüm konuştuk 14 gibi kapadık iştimaya gitcem demişti. O kapadı çalıştığı okuldan müdürü aradı şimdi sözlüme ulaşmam lazım ki müdürün numarasını vereyim arasın onu.
Beni aradığı ankesörlü numarayı arıyorum çalmıyor bile:44:
Sizin paylaştığınz numarayı denesem faydası olur mu acaba?
O niye actırmıyo ki hattını musterı hızmetlerını arayıp canım. Fırsatmı olmuyo acaba. Hat onun uzerıneyse anne kızlık soyadını sorarlar bılıyorsan erkek bırıne arartıp oymus gıbı konusturup actırabılırsın sanırım yurt dısı aramalarına. Bn babamın telinden arayıp yurt dısı ıcın actırmak ıstıyorum demıstım. Zaten acık dedıler bılgı falanda sormamıslardı.kızlar, askerimle bugün kısa konuştuk meseleyi söyleyip kapattı. benden avea ya da vodofone hat almamı istedi. yurtdışı aramalara açık bi hat al ve bana gönder dedi. Kendisinin telefonu yurtdışı aramalara kapalıymış. hattı yanında aslında. sizce ne yapmalıyım? avea mı vodofone mu alayım? Kıbrıs tarifesiyle mi alayım? Onun adına ben açtıramaz mıyım burdan elindeki hattı yurt dışı aramalara? Bi akıl istiyorum acil. yarın çarşıya gideceğim almaya.
O niye actırmıyo ki hattını musterı hızmetlerını arayıp canım. Fırsatmı olmuyo acaba. Hat onun uzerıneyse anne kızlık soyadını sorarlar bılıyorsan erkek bırıne arartıp oymus gıbı konusturup actırabılırsın sanırım yurt dısı aramalarına. Bn babamın telinden arayıp yurt dısı ıcın actırmak ıstıyorum demıstım. Zaten acık dedıler bılgı falanda sormamıslardı.
haydi bakm artık rahat rahat msjlaşırsınz
Kızlar butun kısa donemlerı toplayıp baska bır yere gonderıyolarmıs rum tarafında sınır olan bıyer tam anlamadım. Bırı daha solemıstı sızden. Nasıl bı ıstır bu ya. Daha yenı Alıstılar sımdı haydi baska bı yere allahım yaaa ....
Benimki zaten rum sınırında tatlım. Güzelyurt korucam da. Bu haberi nerden aldın? Herkesin mi yeri degisecekmis?
kızlar 49.gün sonra ayrıldıgım sevgilim dogum gunumde beni aradı öyle mutlu oldumki :) bir numaradan aradı ama fazla konusmadık onun dogum gününde bende aramak istiyorum acaba ordan arasam bulurmuyum..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?