KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

selam kizlar, benim sevdigim de kibrisda asker, Safak 47 cok sükür :)
Biraz tecrübe sahibiyim, sorunuz falan varsa cekinmeyin

kızlar şu geçmiş sayfalardaki paylaşılan numara 28.mknze nin numarası mı ?

Saat 13.30 gibi aramıştı sözlüm konuştuk 14 gibi kapadık iştimaya gitcem demişti. O kapadı çalıştığı okuldan müdürü aradı şimdi sözlüme ulaşmam lazım ki müdürün numarasını vereyim arasın onu.

Beni aradığı ankesörlü numarayı arıyorum çalmıyor bile :44:

Sizin paylaştığınz numarayı denesem faydası olur mu acaba?

Evet canım o numaradan ulasabılırsın. Benım askerimde 28. Mekanize ben ulasıyorum. Bolugunu soylersen baglarlar. 03923842350

kızlar, askerimle bugün kısa konuştuk meseleyi söyleyip kapattı. benden avea ya da vodofone hat almamı istedi. yurtdışı aramalara açık bi hat al ve bana gönder dedi. Kendisinin telefonu yurtdışı aramalara kapalıymış. hattı yanında aslında. sizce ne yapmalıyım? avea mı vodofone mu alayım? Kıbrıs tarifesiyle mi alayım? Onun adına ben açtıramaz mıyım burdan elindeki hattı yurt dışı aramalara? Bi akıl istiyorum acil. yarın çarşıya gideceğim almaya.

O niye actırmıyo ki hattını musterı hızmetlerını arayıp canım. Fırsatmı olmuyo acaba. Hat onun uzerıneyse anne kızlık soyadını sorarlar bılıyorsan erkek bırıne arartıp oymus gıbı konusturup actırabılırsın sanırım yurt dısı aramalarına. Bn babamın telinden arayıp yurt dısı ıcın actırmak ıstıyorum demıstım. Zaten acık dedıler bılgı falanda sormamıslardı.

Hallettik canım. benim zaten vodafone hattım vardı. ona da vodafone aldım. yarın göndereceğim. ben mesajları vodafone a atacağım o zaman paketimdeki sms hakkımı kullanmış oluyorum. o ise kıbrıs hattından mesaj atacak. yarın kargoya vereceğim de adres konusu risk. Şu şekilde yazsam uygun mudur sizce? 39.Mekanize Piyade Tümeni Mebs Bölüğü Kuruçam Güzelyurt Girne KIBRIS ???

Yazdım gitti içine mektupla fi kaç fotoğrafımızı da sıkıştırdım. inşallah sağ salim eline geçer gönderdiklerim.

Kızlar butun kısa donemlerı toplayıp baska bır yere gonderıyolarmıs rum tarafında sınır olan bıyer tam anlamadım. Bırı daha solemıstı sızden. Nasıl bı ıstır bu ya. Daha yenı Alıstılar sımdı haydi baska bı yere allahım yaaa ....

Benimki zaten rum sınırında tatlım. Güzelyurt korucam da. Bu haberi nerden aldın? Herkesin mi yeri degisecekmis?

Benimki zaten rum sınırında tatlım. Güzelyurt korucam da. Bu haberi nerden aldın? Herkesin mi yeri degisecekmis?

Bugun sevdıcegım soledi canım. 4 kişi kalıcakmıs oda onların arasındaymıs. Daha kesin degıl ama rahatım kalırım insallah dıyo. Alıstı sımdı gondermeseler keske. Pirhandaki butun kısa donemler gıdıyomus hrlde

evet kızlar benim aşkımda demişti bunu daha önce ben yazmıştım foruma.
Benim sözlüm yazıcı bir umut bekliyorum belki burada yazıcı yeniden işi öğretme işi vs var diye sözlümü göndermezler diye.

Ama bugün aramadı okadr bekledim aramasını içime kurt düştü acaba oraya mı gönderdiler de arayamadı diye.

Off orası iyi değilmiş nöbet fln çok oluyormuş.

28.mknze kalmak istiyor bnm sözlümde bakalım inşAllah kalır

Sesinide duyamadım öyle özledim ki evde gerginlik yaşıyorum birkaç gündür ailemle şimdi aşkımda yok öyle yalnız ve çaresizim ki anlatamam onada telfonlarda üzülmesin diye dertleşip içimi dökemiyorum.

Defterim olmasa rhatlayamıyacağım.

Çok özledim

kızlar 49.gün sonra ayrıldıgım sevgilim dogum gunumde beni aradı öyle mutlu oldumki :) bir numaradan aradı ama fazla konusmadık onun dogum gününde bende aramak istiyorum acaba ordan arasam bulurmuyum..?

kızlar 49.gün sonra ayrıldıgım sevgilim dogum gunumde beni aradı öyle mutlu oldumki :) bir numaradan aradı ama fazla konusmadık onun dogum gününde bende aramak istiyorum acaba ordan arasam bulurmuyum..?

hangi birlikte olduğunu biliyormusun benim elimde 28.mknze tümenin numarası var. Tümen paşaköyde.

Bİrde geçmiş sayfalarda diğer arkadaşlar bir numara paylaşmış o var orasıda 28.mknze ama pirhan diye bir yerde olan birlikmiş. bende o numaradna arıyordum bir türlü sözlüme ulaşamıyordum sonra farklı yer olduğunu anladık sağolsun oradakiler bana sözlümün olduğu tümenin numarasını verdi. Sende bir ara yardımları olur belki.

Bendeki numara 0392 236 88 68 bu numara paşaköydeki 28. mekanize tümen numarasıdır.

inşAllah faydası olur ulaşırsın sevgiline de banada dua edersin

nbetler başladı 24 saat nbet tutuo askerm 15 haziranda izne gelyo heyoo

sözlüm çarşıda şükür azda olsa hasret gideriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…