- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.001
Günaydın pelinitom
şimdiden söyleyim bugün benden umudu kesin bide geçen hafta artist artist konuştum
Lokumum gunaydin :)
Simdi bi etud merkezi gibi bir yerden hatta surdan Öğretmen Aranıyor | Gizli Zeka Eğitim Ve Mental Aritmetik | elemanonline.net aradilar :) 1 bucukta gorusmeye gidicem ama benim kumas pantolonum yok
Napicam:18:
canımmm siyah keten pantolon giyebilirsin veya bej. altına hafif topuklu giy üstüne şık bi bluz. blazer tarzı dar kesim ceketin varsa çok hoş olur diye düşünmekteyim
ben genelde stajda keten pantolon giyiyorum o foto çekildiğim gün başka bi yerden gelmiştim normalde kot giymiyoruz tabi :) çok kısa olmayan sade bir elbisede giyebilirsin.
canim benim kottan baska pantalonum yokpiffffffff ya kahve dar paca ketenim var yine kot gibi ya da krem yine dar paca
Yazin iyiydi elbise giyiyordum
Cok koyu renk kotuum var hic taslamasi yok o olur mu ki acep :26: o da dar paca gerci, acik mavi beyaz cizgili gomlegim var, ustune de krem rengi bir hirka nasil olur sence? altina da babet? zaten uzunum sirik gibi gitmiyim
canım dar paçayla hafif topuklu daha hoş duruyor zaten :) ben şu 180 halimle giyiyorum hafifi topuklu nolacak giy görüşme için işe kabul edilirsen babet moduna girersin yine
krem rengi dar paçayı giy üstüne koyu renk bluz giy üstünede dediğin açık renk hırka tamamdır ayakkabıda sen bilirsin ama bence topuklu giy
Lokumum isin var mi buralarda misin? ben sana foto cekeyim gondereyim en iyisi... o krem rengi bildigin tayt gibi cunku
ders çalışiciiiiim ama senin için bekleyim ışık hızında hareket etmelisin
seni beklerken patitis kızartim dedim bakıyorum hemmenmsj attim canim
günaydın kızlar, bugün büyük gün hayırlısı bakalım
ben börekle kahvaltımı ettim peynir domates bal ve çayla...
öğlende dünden çokca yaptığım etli nohut ve pilav yiyecem inşallah...
akşama allah kerim...
afillim nasılsın
elma şekerinin açtığı yeni topiğe bişey yazdım okudunmu??
gün geçtikçe araştırıyorum ve araştırdıkça moralim bozuluyor..orayı oku da sonra burdan devam ederiz canım
okuyayım canım benim
been iyiyim yemek yedim şu an şiştimm patlamak üzereyim
sen nasılsın gazelim :)
bende şükür iyiyim canım
bu günlerde ders çalışıyorum az kaldı sınavlara...
bugün pek bişey yiyemedim yaa...biliyorum sırf tartıya yansıyacak bu durum
güya sabah kalktığımda bugün ne bulursam yiyecem demiştim..inan hiç ara öğün yapmadım...
hoş sanki normal öğünleri doğru düzgün yaptım mı
üç beş kaşık nohut pilav yemiştim öğlen..hala onla duruyorum...
tatlı yaptım sırf iştahım açılsın diye şuan soğuyor..onu yiyecem birazdan...
ardından abur cubur yiyecem, mısır falan patlatıcam...
telafi etmem lazım midem bomboş gibi şuan halsizim açlıktan...
nedense iştahsızdım bugün yaa
kilomuda gece mama saatinde yazarım inşallah..şuan asla tartılmam
beni topikten kovacaksınız belki ama gene kilo alamadım
47.6
kızlar şoktayım tam 58 olmuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?