- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.301
100 gr almışım ya nefret nefret
olmadı ama şimdi maviş
bak işte geldi rekorumu paylaşacak illa benleüzülme canım hiç yoktan iyidir
idare edin artık sadece siz okusanız yazarım ama herkes okuyor ki burda
sivilce falan boşver bunları bende de var ya tam geçiyor hıhh bitti ohh be diyorum regl yaklaşınca yeniden çıkıyorkurtuluş yok bunlardan
100 gramı bulduğunuza şükredin ben verdim kesin yaaa korkuyorum tartıya çıkamadım bile
haklısın tabi sıkma canını herşey olacağına varır mavişcim
saldım çayıra zaten hiç takmıyom yiyom önüme geleniama regl zamanı yapacak bişi yok
önce bi ayagını koy yavaş yavaş tartıl hatta üstüne kalın bişiler giy maksat moralin bozulmasın
göğüs büyütme başlığında meme estetiği reklamları burada gainmax reklamları zaaflarımızla mı oynuyorsunuz siz reklamlar
57,7 olmuşum kızlar
hayrola canım bir rahatsızlığın yoktur umarım57,7 olmuşum kızlar
herkes nereye kayboldu yaaaa birden:44:
uzun süre harekette bulunmayınca atmış beni site iyi ki reklamına laf ettik hemen kapı dışarı edilmişim
haftada 1500 kilo alırdın ortalama, ne oldu canım bir sıkıntın falan mı var niye böyle oldu
hayrola canım bir rahatsızlığın yoktur umarım
uzun süre harekette bulunmayınca atmış beni site iyi ki reklamına laf ettik hemen kapı dışarı edilmişim
ıyıyım allaha şükür kızlar bu hafta reglydım bugun bıttım o yuzden alamadım galiba
ben de şimdi tartıldım ve hala 41 kiloyum oynama yok. ne yalan söyleyim pek üzülmedim çünkü kilo verdiğime emindim hiç değilse vermemişim. haftaya almak umuduyla devam etcez yola... kim birinci oldu bilsek de cezamızı istesek bari
tbrk ederim canım
bende başlıyorum bu akşam mama saatıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?