Kilo alma programi ile yarisma

haklısın tabi sıkma canını herşey olacağına varır mavişcim
saldım çayıra zaten hiç takmıyom yiyom önüme geleni ama regl zamanı yapacak bişi yok

haftada 1500 kilo alırdın ortalama, ne oldu canım bir sıkıntın falan mı var niye böyle oldu

hayrola canım bir rahatsızlığın yoktur umarım

uzun süre harekette bulunmayınca atmış beni site iyi ki reklamına laf ettik hemen kapı dışarı edilmişim

ıyıyım allaha şükür kızlar bu hafta reglydım bugun bıttım o yuzden alamadım galiba

ben de şimdi tartıldım ve hala 41 kiloyum oynama yok. ne yalan söyleyim pek üzülmedim çünkü kilo verdiğime emindim hiç değilse vermemişim. haftaya almak umuduyla devam etcez yola... kim birinci oldu bilsek de cezamızı istesek bari

tbrk ederim canım
bende başlıyorum bu akşam mama saatıne

tbrk ederim canım
bende başlıyorum bu akşam mama saatıne

sağol canım benim hiç mama yiyesim yok ama kendimi zorlayıp yiycem, bu hafta mama yemedim ve kilo alamadım, kilo yapan mama yani bana...

şimdi eski mesajlardan listeye kendimi eklettiğim tarihi buldum geçen ayın 17sinde yani tam bir ay önce 39 kilo olarak başlamışım ve vücudumdan neredeyse hiç belli olmasa da tam 2 kilo almışım 1 ay içinde bu benim için büyük bir başarı yani yavaş yavaş da olsa kilo alıyorum demek ki ve kilo almaya devam edersem bir yerden sonra fiziğimde de illa ki değişme olur dimi daha ne kadar görünmez olacak ki bu aldığım kilolar yaaaaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…