- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.341
Doktorunuzun dahi aklına gelmeyebilir,siz muhakkak test isteyin derim...
Ben çok çektim hem zayıflıktan hem de sağlığımın bozukluğundan,teşhisi yıllarımı aldı,şimdi aynı dertten muzdarip herkese çölyak testi yaptırmalarını öneriyorum.
hemen yazınızı inceleyeceğim ve hangi bölüme hangi taleple gitmek gerekiyor?
Gastroenteroloji bölümüne gidip gastroenteroloji uzmanına "çölyak" olmaktan şüphelendiğinizi ve test yaptırmak istediğinizi söylerseniz onlar size mutlaka yardımcı olurlar.
Açmış olduğum konuda aklınıza gelebilecek her türlü soruya cevap bulabilirsiniz,yine de aklınıza takılan bir şey olursa her zaman sorularınızı cevaplamaya çalışırım
evet okudum orada varmış sorumun cevabı gereksiz oldu sorum kusura bakmayın:)
bahsettiğiniz sorunlardan hiçbirini dahi yaşamıyorsak da şüphelenmeli miyiz yani bu rahatsızlıktan, doktor soracak sonuçta ne gibi sıkıntılardan ötürü bu şüphede olduğumu sadece hızlı kilo alamıyor olmam sebep midir buna? üstelik bu ay düzenli ve bol yiyerek 4 kilo aldım. merak ediyorum cidden varsa bu rahatsızlık sonuçta ülkemizde yaygın değil diye doktorların da aklına gelemeyebilir dediğiniz gibi.
varsa vakit kaybetmeden tedavi olmak gerek
Sorun değil :)
Bu şikayetlerin hiçbiri olmayıp yine çölyak hastası olan birçok arkadaşım var,ama genelde bu şikayetlerle çölyak teşhisi konulanlar daha çok.
Zaten çölyaksanız gün kaybetmeden gluteni hayatınızdan çıkarmanız lazım,yoksa Allah korusun bağırsak kanserine kadar gidiyor işin sonu
19 Kasim 2013
-BirAdetLokum 55
-Nute 47.7 +100 gram
-guraypelin 47.3 +200 gram
-Afilli_kiz 46.7 +100 gram
-gazeldustubaglara 55 -400 gram
-mavisimmavi 41 +0 gram
-tull 57.7 -300 gram
-xannemx 57.2
-Aysdndogma 47
-dhoqa 29
Kizlar yeni listemiz
Cezaya da gelince, aslinda guzel bir ceza
Ogunler haricinde 'bir simit, yaninda peynir,zeytin ne severseniz icecek olarak ayran ya da meyve suyu' menusunu uygun gordum sizlere
19 Kasim 2013
-BirAdetLokum 55
-Nute 47.7 +100 gram
-guraypelin 47.3 +200 gram
-Afilli_kiz 46.7 +100 gram
-gazeldustubaglara 55 -400 gram
-mavisimmavi 41 +0 gram
-tull 57.7 -300 gram
-xannemx 57.2
-Aysdndogma 47
-dhoqa 29
Kizlar yeni listemiz
Cezaya da gelince, aslinda guzel bir ceza
Ogunler haricinde 'bir simit, yaninda peynir,zeytin ne severseniz icecek olarak ayran ya da meyve suyu' menusunu uygun gordum sizlere
ben de kabul ediyorum cezamı, zaten mesaimin olduğu her gün sabahları simit yiyorum, mesaim yok bugün ve simit yemenin eksikliğini hissediyorum iyi olur yerim öğle yemeğinden sonra
Gastroenteroloji bölümüne gidip gastroenteroloji uzmanına "çölyak" olmaktan şüphelendiğinizi ve test yaptırmak istediğinizi söylerseniz onlar size mutlaka yardımcı olurlar.
Açmış olduğum konuda aklınıza gelebilecek her türlü soruya cevap bulabilirsiniz,yine de aklınıza takılan bir şey olursa her zaman sorularınızı cevaplamaya çalışırım
bir de çölyak çıkarmış şimdi bendemakarna ve bulgur delisiyim ne yaparım bilmiyorum
Allah korusun Mavisim, ona bakarsan hepimiz her hastaliktan olabiliriz, septomlarin hepsi birbirine benziyor sen bu isin icindesin benden daha iyi bilmen gerek
Icini ferah tut, kendine kuruntu yapmadan emin olmak icin git sor bakalim doktora
Eki Görüntüle 867004 hastalıktan sonra ilk normal yemeğimpilavı azıcık daha dinlendirsem olurdu ama dayanamadım
ohhhh mis gibi harika görünüyor afiyet olsun lop lop et olsun inşallah
benim huyumdur taze yada kuru fasülye farketmez pilavin üzerine döküp öyle yerim seninkini yan yana görünce kendime güldüm ya tabağını alıp fasülyeyi pilavın üzerine koyasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?