- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.321
slm kızlar binbir ümitle çıktığım tartıdan hüsranla indim...
55 kiloya düşmüşüm...
geçen hafta 55,4 çıkmıştım, 400 gr gitti...
her türlü cezaya razıyım....
bu hafta ne oldu böyle herkes kilo vermiş ya da alamamış
sorma canım dökülmüşüz resmen..
bu hafta mamayı hiç aksatmadım ama öğünleri düzgün yemedim sanırım ondan oldu...
denge şaştı biraz..
ben de hiç ara ögün ve mama yemedim bu hafta:26:
bu gidişle ceza verecek birini de bulamayacaz
herkes kilo vermiş alan yok sanırım..
aynen öyle canım kilo alan çıkmazsa hep beraber birkaç ceza bulalım ve herkes birini seçip yesin olmaz mı cezasız kalamayız yoksa iyice eriycez
sen geçen haftaki cezanı yedinmi bakayım?
canım sabret farkedecek zamanla ben toplamda 4 kilo falan aldım, sevgilimle geçen görüşmemde şöyle bir baktı bacaklarıma sen kilo almışsın yaa dedisağol canımbenim hiç mama yiyesim yok ama kendimi zorlayıp yiycem, bu hafta mama yemedim ve kilo alamadım, kilo yapan mama yani bana...
şimdi eski mesajlardan listeye kendimi eklettiğim tarihi buldum geçen ayın 17sinde yani tam bir ay önce 39 kilo olarak başlamışım ve vücudumdan neredeyse hiç belli olmasa da tam 2 kilo almışım 1 ay içindebu benim için büyük bir başarı yani yavaş yavaş da olsa kilo alıyorum demek ki ve kilo almaya devam edersem bir yerden sonra fiziğimde de illa ki değişme olur dimi daha ne kadar görünmez olacak ki bu aldığım kilolar yaaaaa:44:
slm kızlar binbir ümitle çıktığım tartıdan hüsranla indim...
55 kiloya düşmüşüm...
geçen hafta 55,4 çıkmıştım, 400 gr gitti...
her türlü cezaya razıyım....
bu gidişle ceza verecek birini de bulamayacaz
herkes kilo vermiş alan yok sanırım..
aynen öyle canım kilo alan çıkmazsa hep beraber birkaç ceza bulalım ve herkes birini seçip yesin olmaz mı cezasız kalamayız yoksa iyice eriycez
canım sabret farkedecek zamanla ben toplamda 4 kilo falan aldım, sevgilimle geçen görüşmemde şöyle bir baktı bacaklarıma sen kilo almışsın yaa dedi
zamanla farkediyor ama ben yüzüme alamadım bir türlü
sıkma cannı tatlım ben baktım da perinin tarihlerine göre kilo alma döneminden çıkmışız sanırım bu verimsizlik ondan.. :44:
:26: hmmmmm şeyyy yaaa ben onu unuttum bile biliyor musun kendimde değildim bu hafta zaten
canım sabret farkedecek zamanla ben toplamda 4 kilo falan aldım, sevgilimle geçen görüşmemde şöyle bir baktı bacaklarıma sen kilo almışsın yaa dedi
zamanla farkediyor ama ben yüzüme alamadım bir türlü
sıkma cannı tatlım ben baktım da perinin tarihlerine göre kilo alma döneminden çıkmışız sanırım bu verimsizlik ondan.. :44:
Ask olsun kizlar bu circirovski halimle bile 200 gram almisim beni unuttunuz sanirim
Ask olsun kizlar bu circirovski halimle bile 200 gram almisim beni unuttunuz sanirim
pelincim tebrik ederim..
benim cezamı sen ver...
ne dersen kabulüm....
madem öyle ver bi cezaben de burdan ümidi kesip kendime ceza bile düşünmüştüm o nefis soslu makarnamdan yapmayı düşündüm hani herkesin canını çektirmiştim ya geçenlerde sen de bi ceza bul çift ceza vercem kendime hakettim çünkü iki haftadır bu ne böyle ya saldım iyice kendimi
Bildirim yapmayan arkadaslarimiz var yavrilar, yarin sabahi bekleyecegim liste yenilemesi icin, sonunda da cezalarinizi guzelce dusundukten sonra ekleyeyim diyorum uygun mudur bebikler?
Desenize circirovski olmasam, bu hafta 1 kilo alarak rekor bende olucakti, ahhhh ahhhh
Merhaba hanımlar,
Yaptığınız onca şeye rağmen kilo alamıyorsanız açtığım konulardan "çöylak" konusunu okumanızı tavsiye ederim,zira bir zamanlar ben de sizin gibi kilo alamayan biriydim.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle
Canim tesekur ederiz verdigin bu guzel bilgi icinGelip okudum actigin konuya da cok guzel aciklamissin, tam benim okulda gordugum hocamin slaytlari gibi kisa oz ve aciklayici
Ben su an doktor kontrolundeyim, doktorum suphelenmedi bu hastalikla ilgili herhangi biseydenYine de aklimda bulunsun
bende ne zaman farkedecek bilmiyorum şu 41 i hiç bi zaman geçemedim bi geçsem... 45 ilk hedefim inşallah olur ya hiç o kiloyu göremem gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?