Kilo alma programi ile yarisma

slm kızlar binbir ümitle çıktığım tartıdan hüsranla indim...
55 kiloya düşmüşüm...
geçen hafta 55,4 çıkmıştım, 400 gr gitti...
her türlü cezaya razıyım....

canım sabret farkedecek zamanla ben toplamda 4 kilo falan aldım, sevgilimle geçen görüşmemde şöyle bir baktı bacaklarıma sen kilo almışsın yaa dedi
zamanla farkediyor ama ben yüzüme alamadım bir türlü
slm kızlar binbir ümitle çıktığım tartıdan hüsranla indim...
55 kiloya düşmüşüm...
geçen hafta 55,4 çıkmıştım, 400 gr gitti...
her türlü cezaya razıyım....

sıkma cannı tatlım ben baktım da perinin tarihlerine göre kilo alma döneminden çıkmışız sanırım bu verimsizlik ondan.. :44:

bende ne zaman farkedecek bilmiyorum şu 41 i hiç bi zaman geçemedim bi geçsem... 45 ilk hedefim inşallah olur ya hiç o kiloyu göremem gibi geliyor

:26: hmmmmm şeyyy yaaa ben onu unuttum bile biliyor musun kendimde değildim bu hafta zaten

valla bilmem canım.moralim bozuldu

Ask olsun kizlar bu circirovski halimle bile 200 gram almisim beni unuttunuz sanirim

pelincim tebrik ederim..
benim cezamı sen ver...
ne dersen kabulüm....

Ask olsun kizlar bu circirovski halimle bile 200 gram almisim beni unuttunuz sanirim

madem öyle ver bi ceza ben de burdan ümidi kesip kendime ceza bile düşünmüştüm o nefis soslu makarnamdan yapmayı düşündüm hani herkesin canını çektirmiştim ya geçenlerde sen de bi ceza bul çift ceza vercem kendime hakettim çünkü iki haftadır bu ne böyle ya saldım iyice kendimi

pelincim tebrik ederim..
benim cezamı sen ver...
ne dersen kabulüm....

Bildirim yapmayan arkadaslarimiz var yavrilar, yarin sabahi bekleyecegim liste yenilemesi icin, sonunda da cezalarinizi guzelce dusundukten sonra ekleyeyim diyorum uygun mudur bebikler?

Desenize circirovski olmasam, bu hafta 1 kilo alarak rekor bende olucakti, ahhhh ahhhh

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,

Yaptığınız onca şeye rağmen kilo alamıyorsanız açtığım konulardan "çöylak" konusunu okumanızı tavsiye ederim,zira bir zamanlar ben de sizin gibi kilo alamayan biriydim.

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle

Canim tesekur ederiz verdigin bu guzel bilgi icinGelip okudum actigin konuya da cok guzel aciklamissin, tam benim okulda gordugum hocamin slaytlari gibi kisa oz ve aciklayici
Ben su an doktor kontrolundeyim, doktorum suphelenmedi bu hastalikla ilgili herhangi biseydenYine de aklimda bulunsun

Doktorunuzun dahi aklına gelmeyebilir,siz muhakkak test isteyin derim...

Ben çok çektim hem zayıflıktan hem de sağlığımın bozukluğundan,teşhisi yıllarımı aldı,şimdi aynı dertten muzdarip herkese çölyak testi yaptırmalarını öneriyorum.

bende ne zaman farkedecek bilmiyorum şu 41 i hiç bi zaman geçemedim bi geçsem... 45 ilk hedefim inşallah olur ya hiç o kiloyu göremem gibi geliyor

benim için de hayaldi canım ya 46 olmak resmen hayal
tartıya çıkmaya korkardım hatırlıyorum dersaneye giderken 11. sınıftaydım sanırım bundan 4 sene önce falan 36 kiloydum soranlara 36 demeye çekinirdim 40 derdim "nasıl yaa mümkün değil 40" derlerdi aah ahh şimdi 46 kiloyum hatta 46yı da geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…