Kilo alma programi ile yarisma

Senin yaptigini corumlu yapmaz biliyor musun misilleme mi yapiyorsun sen ha ha
Ben de birazdan annemin yaptigi taze fasulyenin yanina tazecik pilsv yapicam fotograflayip koyayim da gor gununu

Eki Görüntüle 867004 hastalıktan sonra ilk normal yemeğim pilavı azıcık daha dinlendirsem olurdu ama dayanamadım

diyene bak ya senin yaptığına ne demeli
zaten fasülyeyi severim bi de gözüme gözüme sok

slm kızlar nasılsınız bakalım..ben dünkü hüsranın ardından şevkten düştüm yaa...
bugün doğru düzgün beslenmedim bile..ve dün gece ne mama yedim, ne süt içtim...
çok moralim bozuk....
tıka basa yiyorum gene alamaıyorum...bir iki kilo aldım tamam vücut kaldı öyle...fazlasına kapasitem mi yok nedir
benim 60 kilo hayalim hayal oldu resmen...

Karamsar Gazel vol 654564841561461 sanirim
Ohooo sizinle isimiz var he, kizim ne olucak alamadinsa alamadin olum yok ki ucunda cabuk kilo alirsan cabuk verirsin
Yavas yavas sindire sindire alalim ki kalici olsun Gazelim
Tibet hareketlerinin de faydasini ben cok iyi goruyorum, vucudumuz sekilli alicak hem

Evet dedim kizlara gelmeyin biz burda Nute ile romantik romantik takilacaguz

beklenmedik performanslar görüyorum senden heyırdır

yapma gazel çık bu durumdan sen bizi harekete geçiriyorsun ne güzel sen de böyle yaparsan
kapasite falan anlamam o kilolar ALINACAK hemen pat diye alınmaz ki yavaş yavaş alınır ki sağlıklısı da bu zaten

beklenmedik performanslar görüyorum senden heyırdır

Hersey once canimin Burger king cekmesiyle basladi...
Sonra baktim param kalmamis, ben de kendimi cakma Burger King'le avuttum beynime kan gitti, nese geldi sevinc geldi, circirovskiden kurtulup, kabizovskiye merhaba derken haslamalardan kurtulup canimin istedigini yemenin serefine tum bunlar
Edebiyat parcaladim tutmayin kucuk enisteyi

bugün tibet mibette yapmadım pelinim
moral düşünce motive de düşüyor...
inan bugün yediklerim parmakla sayılacak kadar az...
şu an çay içiyorum boş boş..oysa yanında bişeyler olmalı ama yiyesim yok...canım sıkldı iyice..

bilmiyorum canım yaa, umutla çıktım tartıya..bir haftadır hiç tartılmadım hani süpriz olsun diye...hee çok güzel süpriz oldu

demek herşey masumca başladı
pelin hanım sizi pek bi şairane gördüm edebiyat tavan yapmış

Bi gun aradan bisi olmaz, ama 3 gun ara verirsen hareketlere basladigin sayidan sanki yeniden baslarcasina yapman gerekiyor Gazelim
Benim de cok farkim yok, ancak alisiyor bagirsaklarim diye
Cayin istah kapadigini biliyor muydunuz (Gerekli bilgiler kitabi Pelin'den sevgiler)

bilmiyorum canım yaa, umutla çıktım tartıya..bir haftadır hiç tartılmadım hani süpriz olsun diye...hee çok güzel süpriz oldu

olsun canım gene de moral bozmak yok

hadi çayın yanında bişiler ye yanında da biz varız karşılıklı konuşuyoruz gibi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…