- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Gene bir sürü konuşmuşsunuz offf okuyamadım
yeni katılımlar var galiba hoşgeldiler
bu aralar aşırı yemek yiyemiyorum en azından kilomu koruyorum
Hosgeldinn canimmm
Evet listemiz baya bir uzadi
Gecmedi mi regl in daha canim? :2:
Ben daha olmadim biliyor musun sanirim hava degisiminden bi yaz bi kis yasiyoruz burda
Atlattım canım şükürbir ay kafam rahat
hava değişimindendir canım düzene girer
haftasonu kahvaltı yapamıyorum maalesef 7.30da evden çıkıyorum çikolata filan yiyorum anca öğlene düzgün bişeler yiyebiliyorum
bende yazarım hergün ama evde tartım yok benim
benim hiç tartım olmadı ki yaaaa30:
pelincim o hareketler kilo mı aldırıyor
ah bide şu kahvaltı alışkanlığı edinsem....
direk yemeğe geçiyorum ben...
1 taba ıspanak ve 1 ase yoğurdu götürdüm demin
bugün geç uyandım da
antalyaya mı geliyorsun sen
gel gel bekleriz
canim sporla saglikli, yag olarak degil de kas olarak kilo almak istiyorsan yapabilirsin, fit, siki vucudun olucak hem de kas kitlen artmis olucak
ama hareketleri yapmadan 45 dk once falan meyve, patates falan tuketiyorsun, hareketleri yaptiktan sonra 1 saat icinde de bol proteinli besinler aliyorsun
ohhh yarasin ekmek de yedin mi yemegin yaninda? benim dombili bi arkadasim vardi, ne yersen ekmek arasi yap da ye bak gor o zaman nasil kilo aliyorsun :)
ben de sarma yaptim sabah, simdi de yayla corbasi birazdan hazirlayip saldirmayi dusunuyorum :)
canim sen de sabah balli sut ya da nesquik vs icebilirsinyazik midene hasta olma sonra
valla canim bakicam ay sonunda olmadi oraya gelicem :) erkek arkadasim da orada oturuyor ")
merhabalar bende kilo almayı çok isteyenlerdenim
aranıza katılabilirmiyim
birkaç güne kadar halmden gayet memnun olsam da bu aralar nedense kilo almaya takmış durumdayım
boyum 1.65 kilom 46
ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum özel yaptığınz birşeyler var mı
kaç kalori almaya çalışıyorsunuz günde ve nasıl alıyorsunuz
ekmeksiz olmaz zaten :)
hele unonun çok tahıllı ekmeği var içinde yok yok ...ama o ekmeğim bitti bu ara
normal ekmek yiyorum ..alıcam en yakın zamanda...
ohhh sarmaondan 1 tencere yiyebilirim
Konumuzun kurallari:
1- Her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok
Yarismaci arkidislerime sevgiler
8 Ekim 2013
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]BirAdetLokum[/TD]
[TD]178[/TD]
[TD]54.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nute[/TD]
[TD]156[/TD]
[TD]48[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guraypelin[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]45.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Afilli_kiz[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]45.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sagopam[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dhoqa[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyabuse[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melissadan[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]42.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hagopik[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]48.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gazeldustubaglara[/TD]
[TD]172[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrina[/TD]
[TD]161[/TD]
[TD]46.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_zeytin_[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT: Iki hafta ust uste devamlilik saglamayan yarismacilarimiz listeden cikarilacaktir
canim konumuzun ilk sayfasini oku istersen orada neler yaptigimiz hakkinda bolca bilgi var
hemen ekliyim seni de listeye
istersen netten bi siteden gunluk alman gereken kalori hesabini yap, sonra ondan biraz daha fazlasini yemege calis
ben de cok yiyiyorum, ama bi sikinti stres hooop gidiyor tum kilocuklarim
babam da bu aralar degisik ekmekler aliyor, bu 4 ekmekmis diyor bakiyorum oyle gozukmuyor ama cok siki bizim normal ekmekler gibi gevsek degil
sarmanin hepsini vermem yari yariya :):) corbanin basinda beklerken yandaki tencereden goturuverdim sarmalari birazcik, bi de tencerede bosluklar kalmisti aralarina patates sikistirmistim onlari da bitirdim
senin yediklerine bakınca benim kilo almam imkansız
ama düzene sokucam ....bu ay sonu inşallah evi taşıyoruz ve rahata ericem ..asıl o zaman görün siz beni
ogrenirsin Beyzz cim uni ye bir gec de ben ailemin yanindaydim ama annemler calisiyorlardi kardesim de sinava hazirlaniyordu o yuzden duse kalka daha iyi yemekler yapmayi ogrendim, tabi bunun oncesi de var, annemler kusadasinda calisiyorlarken, daha ilkokul 3 teyim dusun kendimiz okul acildigi ilk iki ay tek kalirdik hallederdim yemekleri :)
ama ilk patates kizartmam tasarrufyapicam diye kisik ateste hamur oldu
evlilik onumdeki 1 sene icinde yok canim daha :)
vay cidden dahiyane arkadaşların varmış benim aklıma gelmezdi :)
ben de açııktan bişey okusam mı diye düşündüm ama çok zor dersler çok ağır çünkü . o yüzden vazgeçtim .ünilerde kulüpler oluyo canım onlara katılırsın ben mesela ebru ve karakaleme üye oldum çeşitli aktiviteler var katılanlara
albümüne eklesene 50 kiloluk fotolarını merak ettim :)sen küçükten yetişmişsinn. benim annem de çalıştığı için ilkokuldayken okuldan gelince evde kendim doyururdum karnımı ama olan yemeği yerdim ya da tost yapardım falann :)benim de gelmedidoğrudur ya. devlet ünisi olsa bile iyi klüpler oluyo diyolarr inşallah bulurum olmadı inşallah istanbulda olursam bir şeyler bulurum üni dışında da heralde :)
hımmmm. ne yapsam bikinilerimi giyip mi çekinsem :))albümüne eklesene 50 kiloluk fotolarını
hımmmm. ne yapsam bikinilerimi giyip mi çekinsem :))
yüzden çok almadım bu sefer. bi de göbeğimi görseniz hiç hoşlanmazsınız
şaka bi yana da ne giyip nasıl çekinsem bi düşüneyim bunu :)
daha çekinmedin mi ben 1 ekimden beri ellı kez çekilmiştim yerinde olsam
bi kot bi tshirt çekin koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?