Kilo alma programi ile yarisma

Gene bir sürü konuşmuşsunuz offf okuyamadım
yeni katılımlar var galiba hoşgeldiler
bu aralar aşırı yemek yiyemiyorum en azından kilomu koruyorum

Hosgeldinn canimmm

Evet listemiz baya bir uzadi

Gecmedi mi regl in daha canim? :2:

Ben daha olmadim biliyor musun sanirim hava degisiminden bi yaz bi kis yasiyoruz burda

Hosgeldinn canimmm

Evet listemiz baya bir uzadi

Gecmedi mi regl in daha canim? :2:

Ben daha olmadim biliyor musun sanirim hava degisiminden bi yaz bi kis yasiyoruz burda

Atlattım canım şükür bir ay kafam rahat
hava değişimindendir canım düzene girer
haftasonu kahvaltı yapamıyorum maalesef 7.30da evden çıkıyorum çikolata filan yiyorum anca öğlene düzgün bişeler yiyebiliyorum

aman iyi cok sukur :)

canim nesquik mi alsan acaba sabahlari sutle? ya da nesquik cornflakes saban guzel gider madem cikolata yiyiyorsun :)

pelincim o hareketler kilo mı aldırıyor

ah bide şu kahvaltı alışkanlığı edinsem....

direk yemeğe geçiyorum ben...

1 taba ıspanak ve 1 ase yoğurdu götürdüm demin

bugün geç uyandım da

antalyaya mı geliyorsun sen

gel gel bekleriz

canim sporla saglikli, yag olarak degil de kas olarak kilo almak istiyorsan yapabilirsin, fit, siki vucudun olucak hem de kas kitlen artmis olucak

ama hareketleri yapmadan 45 dk once falan meyve, patates falan tuketiyorsun, hareketleri yaptiktan sonra 1 saat icinde de bol proteinli besinler aliyorsun

ohhh yarasin ekmek de yedin mi yemegin yaninda? benim dombili bi arkadasim vardi, ne yersen ekmek arasi yap da ye bak gor o zaman nasil kilo aliyorsun :)

ben de sarma yaptim sabah, simdi de yayla corbasi birazdan hazirlayip saldirmayi dusunuyorum :)

canim sen de sabah balli sut ya da nesquik vs icebilirsin yazik midene hasta olma sonra

valla canim bakicam ay sonunda olmadi oraya gelicem :) erkek arkadasim da orada oturuyor ")

merhabalar bende kilo almayı çok isteyenlerdenim
aranıza katılabilirmiyim
birkaç güne kadar halmden gayet memnun olsam da bu aralar nedense kilo almaya takmış durumdayım
boyum 1.65 kilom 46
ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum özel yaptığınz birşeyler var mı
kaç kalori almaya çalışıyorsunuz günde ve nasıl alıyorsunuz

ekmeksiz olmaz zaten :)

hele unonun çok tahıllı ekmeği var içinde yok yok ...ama o ekmeğim bitti bu ara

normal ekmek yiyorum ..alıcam en yakın zamanda...

ohhh sarma ondan 1 tencere yiyebilirim

canim konumuzun ilk sayfasini oku istersen orada neler yaptigimiz hakkinda bolca bilgi var
hemen ekliyim seni de listeye

istersen netten bi siteden gunluk alman gereken kalori hesabini yap, sonra ondan biraz daha fazlasini yemege calis

ben de cok yiyiyorum, ama bi sikinti stres hooop gidiyor tum kilocuklarim

ekmeksiz olmaz zaten :)

hele unonun çok tahıllı ekmeği var içinde yok yok ...ama o ekmeğim bitti bu ara

normal ekmek yiyorum ..alıcam en yakın zamanda...

ohhh sarma ondan 1 tencere yiyebilirim

babam da bu aralar degisik ekmekler aliyor, bu 4 ekmekmis diyor bakiyorum oyle gozukmuyor ama cok siki bizim normal ekmekler gibi gevsek degil

sarmanin hepsini vermem yari yariya :):) corbanin basinda beklerken yandaki tencereden goturuverdim sarmalari birazcik, bi de tencerede bosluklar kalmisti aralarina patates sikistirmistim onlari da bitirdim

evet evet benide ekleyn listeye
motive olabilirim an azından
ah o stres yok mu nasıl bir bünyem varsa cnm birşeye sıkılsın 1 gün içinde hoop gidiyor tüm çabalarım sil baştan yeniden başlıyorum
hedefim 50 umarım olur bu kez o 4 kiloyu alabilmek bile mucize benim için

senin yediklerine bakınca benim kilo almam imkansız

ama düzene sokucam ....bu ay sonu inşallah evi taşıyoruz ve rahata ericem ..asıl o zaman görün siz beni

senin yediklerine bakınca benim kilo almam imkansız

ama düzene sokucam ....bu ay sonu inşallah evi taşıyoruz ve rahata ericem ..asıl o zaman görün siz beni

canim stres sikinti olmasa eminim daha cok kilo alabilirim :) kucuklugumden beri okul hayatimin her doneminde cok yememle iligli lakaplar takildi :)

sok canim duzene, duzen onemli ben de senin macundan bakicam bayramdan sonra

bakalim gorusucez

sen küçükten yetişmişsinn. benim annem de çalıştığı için ilkokuldayken okuldan gelince evde kendim doyururdum karnımı ama olan yemeği yerdim ya da tost yapardım falann :)

benim de gelmedi doğrudur ya. devlet ünisi olsa bile iyi klüpler oluyo diyolarr inşallah bulurum olmadı inşallah istanbulda olursam bir şeyler bulurum üni dışında da heralde :)

albümüne eklesene 50 kiloluk fotolarını merak ettim :)

Son düzenleme:
hımmmm. ne yapsam bikinilerimi giyip mi çekinsem :))
yüzden çok almadım bu sefer. bi de göbeğimi görseniz hiç hoşlanmazsınız
şaka bi yana da ne giyip nasıl çekinsem bi düşüneyim bunu :)

daha çekinmedin mi ben 1 ekimden beri ellı kez çekilmiştim yerinde olsam

bi kot bi tshirt çekin koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…