- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Eki Görüntüle 830474 çok sevimliii ben bu renk elbise istiyorum mezuniyet için
canım tebrik ederim gerçektendarısı başımıza:)
canım kıloyu vermeden sana iki hareket göndereyim burdan onları yap haftada 4 gün hareketı yaptıktan bir saat içinde proteinli gıdalar tüket derim..
o zaman tamam devam et :)
keçiboynjzu pekmezinin tadını ben de çok sevmiyorum bence üzüm daha güzel
ama keçiboynuzu pekmezi , üzüm pekmezinden daha sağlıklı ve kilo aldırıcıymış,
dün aldım iki kavanoz, mutfağa girdikçe kavanozlar bana bakıyor ben kavanozlaranasıl bitecek onlar bakalım...
canim kilon hic de fena degilmis
hareketleri sana vericektim yanlis hatirlamiyorsam, bu programi bana bi topikte arkadasimin arkadasi yapip cok fit bi sekilde kilo almis o onerdi:
Eki Görüntüle 830410 Eki Görüntüle 830412 Eki Görüntüle 830413
bunlar programlarin squatin nasil yapildigini bulurum istersen bilmiyorsan, diger hareketler icin de videolar:
Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube
How to Do Crunches - YouTube
squati da en fazla 60 da sabitle derim :)
ben simdilik bunlari biraktim, oryantal yapiyorum yediklerim gobek yapmasin esit dagilim gostersin diye :)
hemen ekliyorum seni de listeye
Pelin tesekkur ederim. Videolara baktim ust kismi ve gobegi calistiran videolar bunlari deneyecegim. Ama resimdeki squatlari bulabilirsen sevinirim
aaa ben çocukken kelloggs falan vardı iyi fikir pelinito markete gittiğimde bakimaman iyi cok sukur :)
canim nesquik mi alsan acaba sabahlari sutle? ya da nesquik cornflakes saban guzel gider madem cikolata yiyiyorsun :)
aaa ben çocukken kelloggs falan vardı iyi fikir pelinito markete gittiğimde bakimnasıl severdim ya hala varsa onlardan alim
Bu kadarını yerken yorulabilirsin
Ben daha akşam yemeğimi yemedim sonra meyve ve abur cubur faslını vericem :)
canım bu ballıydı hiç sevmezdim ben bunuEki Görüntüle 830573 ben bunu cok severdim hala var mi ben de bilmiyorum...
sana derken aklima geldi benim de :)
ben her gun cicibebe cok zor olmadi bi gun bu, bi gun balli sut, bi gun de cicibebe sut yapablirim
canım bu ballıydı hiç sevmezdim ben bunu
kakaolusu çok güzeldi şimdi nette baktımda benim sevdiğimin adı değişmiş galiba coco pops olmuş
Yemegimi de yedim sut misirimi da yedim e cerezlerimi de yedim ne yesem ne yesemm...
gel hadi sarmalarımdan ye çez niyetine :) ben birazdan yicem
gelirim görürsün bak sonra kovma beni :) neysem karnım biraz dinlensin bakalım :)
gel caım gel başımın üstünde yerin var :)
sen erken uyuyorsun kalk ballı süt iç üstüne de muz ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?