- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Ben de epey iddialısınız yalnız pelincim
Bence sizin pek şansınız yok yengeler halalar ananem teyzelerim hepsi zayıfım diye önüme bir şeyler koyuyor ben istemesem de tıka basayım
profiterol ooo bol kalorilisindenyok mısır yemedim bugün
gına geldi 3 aydır
ama profiterol yiycem birazdan ve günü tamamlamış olucam
benide listeye ekleyin, :) 172 boy. 52 kilo...
yorumları pek okumadım ama inşallah çabalıyorum...bir yandan da toz kullanıyorum....
birincilikte gözüm yok60 kilo hedefim...umutsuz vakamıyım :26:
senelerdir kilo alamıyorum yaa
Pelincim topiğiniz hayırlı olsun. Bayram tatilinde eve geldim hemen koştum buraya. giremiyorum ama uzaktan eşlik ediyorum size.Eki Görüntüle 830323 kahvaltım :)
Pelincim topiğiniz hayırlı olsun. Bayram tatilinde eve geldim hemen koştum buraya. giremiyorum ama uzaktan eşlik ediyorum size.
Konu açtım görmüşsündür 50 kilo oldum. hem alma hem verme korkusu yaşıyorumm. Gördüğün gibi alınca da dert bitmiyooorYurtta kızlar hep yaz tatilinde kilo vermişler o yüzden ortada buluştuk onlarla
Göbeğim arkadaşlar arasında dalga konusu oldu giysilerden farkediliyor bi de bütün şekilde 3 aylık hamile gibiyimm
Sınava hazırlanıyorum o yüzden onu dağıtmaya da hiç vaktim yok :)
ben de senii :)Beyzz seni gördüğüme sevindim:)
şimdi sen söyleyince baktım cicibebeyi düzenli olarak bir ay mı yedin?
biliyor musun ben de doktora gittim bana senin şuruptanbi de vitamin verdi ama şurubu korkumdan almadım
canım en azından mekik çek günde 20 tNe ya da test çözerlken aralarda oryantsl yap :)
Görüşücez
profiterol ooo bol kalorilisinden
umutsuz vaka falan değilsin şu an tam öanken gibisindir..
alırsın merak etme . toz falan da ne gerekcar öyle kimyasal şeylere
ben de senii :)
ramazanın 2. haftasında başladım genel olarak düzenli bir şekilde yedim bugüne kadar arada yemediğim günleri toplasan 10 falandır heralde
yememe dikkat ettim hep tabiki. okul başlayınca kuruyemiş abur cubur bunları çok yiyemedim. öncesindeki dönemde yedim hep.
yalnız sabahları mide bulantımı çözemedim bi türlü. Sabah ağzıma 2 lokma atınca geri çıkarıyorum, öğlen yediğimin haddi hesabı yok.. :44:
hani böyle 1 ayda 4 kilo almadım sağlıklı olan haftada 500 gr falan almakmış heralde.. o açıdan iyi oldu.
50den düşmeden nasıl eritebilirim acabaa :44:
yok kimyasal bir toz değil, sadece keçiboynuzu tozu, tam buğday unu çavdar unu yulaf unu ve tarçından oluşan bir toz...yan etkisi yok...dün başladım toza....inşallah alıcam inanıyorum
bugün sabah en nefret ettiğim şeyi içtim, keçi boynuzu pekmezi, kahvaltıdan sonra burnumu tıkadım içtim ama anlatamam yaa çıkaracaktım resmen.... :26:
Eki Görüntüle 830400 bu da benim masam
canım tebrik ederim gerçektendarısı başımıza:)
canım kıloyu vermeden sana iki hareket göndereyim burdan onları yap haftada 4 gün hareketı yaptıktan bir saat içinde proteinli gıdalar tüket derim..
o zaman tamam devam et :)
keçiboynjzu pekmezinin tadını ben de çok sevmiyorum bence üzüm daha güzel
tam bir hukukçu masası :)
el yazın da gözümden kaçmadı inci gibiymiş:)
beyoğlu rapsodisi ni de gördü çok güzel o :)
fantasız yapamıyoruz sanırım
ben de istiyorum o hukuk kitaplarınıııııııııııı
amin amin. Gönder bakayım ben onlara.
kasa dönüştürüyor yani..
üniversitede veya daha sonrasında kesinlikle düzenli spor yapmayı düşünüyorum böyle sıkılaşmak ve sağlık için.
siz de cicibebeyi veya ballı sütü unutmayın :)
aynen ya masa yıkılacak yakında :)
kız yazısı işte eminim senin yazın da güzeldir :)
ah bi de bitirebılsem dersten vakit kalmıyo sıkılınca onu okuyorum işte :)
fantaya alıştım bu aralar hararetimi alıyo iyi gidiyo çerezle :)
senden de bişey kaçmıyo pelincim :)
benden de uzun zamandır ses soluk yok biliyorum ama çok sıkıntılı günlerim geçti, problem dolu.. o yüzden hiç yazasım gelmedi üzgünüm :/ ama sıkıntılı anlar yaşıyorum diye yemeğimi kısıtlamadım mücadeleye devambu sabah güzel bir kahvaltı ettim kaşar peyniri kızarttım,süzme yoğurt,yeşil zeytin,tel peynir,beyaz peynir ( peynir manyaklığım olduğu için ) salatalık,çay,ekmek..he bide tiksinmeme rağmen 1 tane salam hiçç sevmiyorum salam,sucuk,sosis midemi bulandırıyor
bizden kacmaz ekibi olarak her yerdeyiz
benim yuksek lisansa basladigimda bozuldu, ama savunmama hazirlanirken yazarak calistim dokturdum eski halime donus yasadim :)
afiyet bal seker olsun :)
goruyo musun bizim Beyzz kilo almis da daha cok almaktan korkuyor ne gunlere geldik :)
doktor ne dedi canim sali gunu randevun vardi?
bu hafta 30 u goruceksin diye umutluyum dhoqa cim :)
bizden kacmaz ekibi olarak her yerdeyiz
benim yuksek lisansa basladigimda bozuldu, ama savunmama hazirlanirken yazarak calistim dokturdum eski halime donus yasadim :)
afiyet bal seker olsun :)
goruyo musun bizim Beyzz kilo almis da daha cok almaktan korkuyor ne gunlere geldik
ayy inşallahgözün korkmadı mı beyyzcim ben hergün onları okula götürürken bitiyorum :)
ama inş darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?