- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
benden de uzun zamandır ses soluk yok biliyorum ama çok sıkıntılı günlerim geçti, problem dolu.. o yüzden hiç yazasım gelmedi üzgünüm :/ ama sıkıntılı anlar yaşıyorum diye yemeğimi kısıtlamadım mücadeleye devambu sabah güzel bir kahvaltı ettim kaşar peyniri kızarttım,süzme yoğurt,yeşil zeytin,tel peynir,beyaz peynir ( peynir manyaklığım olduğu için ) salatalık,çay,ekmek..he bide tiksinmeme rağmen 1 tane salam hiçç sevmiyorum salam,sucuk,sosis midemi bulandırıyor
yaa doktor da bir sorun yaşamadım aksine çok iyi gördü beni :) benim bide kanım çok zor alınır değerlerim de iyide kan değerim orta düzeyde elektrolitim yerinde eee daha ne olsun o da sorguladı beni yemek içmek konusundaama ben iyi gidiyorum umraım inşallah 30'u görürüz dediğin gibi canımcım cım cım
korktum sizden
maşallah sana bilirim ben senin döktürmelerini
evet ya okudum ve çok şaşıdım vay be kız hedefine ulaşmış darsı başımıza Eki Görüntüle 830406
bütün kızlar toplandık toplandık topiğimiz dolup taşııyor maşallah
bizden kacmaz ekibi olarak her yerdeyiz
benim yuksek lisansa basladigimda bozuldu, ama savunmama hazirlanirken yazarak calistim dokturdum eski halime donus yasadim :)
afiyet bal seker olsun :)
goruyo musun bizim Beyzz kilo almis da daha cok almaktan korkuyor ne gunlere geldik :)
doktor ne dedi canim sali gunu randevun vardi?
bu hafta 30 u goruceksin diye umutluyum dhoqa cim :)
korktum sizden
maşallah sana bilirim ben senin döktürmelerini
evet ya okudum ve çok şaşıdım vay be kız hedefine ulaşmış darsı başımıza Eki Görüntüle 830406
evet darisi basimiza :)
evet nazar degmesin topigimize :)
ben de sarma yaptim sabah sabah kalktim, yanina da bi corba yapsam aslinda iyi olucak sanirim :26:
tabiki de gorucez hedef 50 once biliyorsun
duzenli yemek cok onemli pes etmek yok
evet darisi basimiza :)
evet nazar degmesin topigimize :)
ben de sarma yaptim sabah sabah kalktim, yanina da bi corba yapsam aslinda iyi olucak sanirim :26:
yazmıştım oraya buraya 1 ekim 2013 ve ben 50 kiloyummm falan diyeşimdi de aynı anda hem kilo alma hem kilo verme korkusu yaşıyorum tuhaftır kii ve hala buradayım :))) boyum da 1.63 falan 52 kilo olana kadar mama yiyeyim de sınav stresiyle veririm 2 3 kilo büyük ihtimal
yazmıştım oraya buraya 1 ekim 2013 ve ben 50 kiloyummm falan diyeşimdi de aynı anda hem kilo alma hem kilo verme korkusu yaşıyorum tuhaftır kii ve hala buradayım :))) boyum da 1.63 falan 52 kilo olana kadar mama yiyeyim de sınav stresiyle veririm 2 3 kilo büyük ihtimal
ben de ütü yapcam birazdan yemek falan yapmıyorum allahtan
annem de hep ıvır zıvır işleri bana yaptırıyo :
sabah sabah sarmaabu kız çok hamarat yaa
bebe bisl ile ulaştın de mi canım ben de başlıcam diyorum ama bir türlü başlayamadım bayramdan sonra artık :) burası bağımlılık yapıyo ben de ulaşayım hedefime gene buralarda dolanırım iki :)
cici bebe canım. ama öğün atlamamaya dikkat ettim kuruyemiş falan da yedim bi de cici bebeyi de bol yedim 1200 gramı 10 gün gidiyodu meselabebe bisl ile ulaştın de mi canım ben de başlıcam diyorum ama bir türlü başlayamadım bayramdan sonra artık :) burası bağımlılık yapıyo ben de ulaşayım hedefime gene buralarda dolanırım iki :)
gördüm gördüm canım çok sağol bakıyorum netten onlara şimdi iyice :)sana hareketleri yazdim ama gerideki sayfalarda kaldi Beyzz cim :) sen al iki kilo daha cepte dursun ne olur ne olmaz :) joker hakkin olur sinav stresi icin
canim oyle deme utu bana cok kulfet geliyorbence en buyuk islerden birini yapiyorsun :)
yemek yapmak daha eglenceli hem sonunda lezzetli seylerle doymak var
evet kilo 29 rahatsızlığım psikolojik canım.
tamam canım ekleriz seni de
aynen canım sukuat diye okunuyor
ben şimdi ıpad deyim pc ye geçtiğmde hem sen de kilonu boyunu yazmış olursun bana verilen hareketleri burda paylaşırım canım üst bölgen için
ütü ve ben bütünleştik evde ütü deyyince direk ben yapıyorum alıştım anlayacağın
olabilir aslında ama ben yemekleri biraz fazla pişiriyorum bu sefer de ayarı tutmayınca değişik bişi oluyo
cici bebe canım. ama öğün atlamamaya dikkat ettim kuruyemiş falan da yedim bi de cici bebeyi de bol yedim 1200 gramı 10 gün gidiyodu mesela
alakasız olacak ama işletme hiç düşündün mü nute?
benim ay sonu antalya ya gelme durumum olabilir orada yasamaya baslayabilirimartik utuye de bekleriz dermisim :) ben de sana guzel yemekler yaparim
yapa yapa alisiyorsun canim
Pelincim tüm ölçümlerimi yaptim :) hatta gogus ucu-gogus alti-bel-kalca olcumumu de not ettim bakalim kilo nereme gidecek :)
Boy:1.61
Kilo:46.8
benim ay sonu antalya ya gelme durumum olabilir orada yasamaya baslayabilirimartik utuye de bekleriz dermisim :) ben de sana guzel yemekler yaparim
yapa yapa alisiyorsun canim
baya yiyomuşsun o zaman ben sütle beraber 10 tane yiyebiliyorum fazlası cıscıs yapıyo
açıkçası ben puanıma göre tercih yaptım hukuk gelince de gözüm bişey görmediama öneririm gene de işletme de güzel oradan da hakım olunabiliyor
gel gel güzel şehirdir antalya :) gelirim canım ütü benim işim hallederiz ama yemek şartıyla tabikide
güzel yemek yapabilmeyi çoook istiyorumm.
Pelincim evlilik mi var
severim çok o yüzden yiyodum bayağı :) yurtta mutfak yok ben bu sütü nasıl ısıtıcam diye düşünürken arkadaşlar önce suyu kaynatıp ketılda sonra sütü kutusuyla birlikte kaynar suyun içinde bi süre bekleterek ısıtma fikrini verdii dahiyane arkadaşlarım varr
hukuk bilmek çok özel ve güzel bir şey gibi geliyo ve çok fazla alana geçiş olduğunu düşünüyorum. bi ara da açıktan sosyoloji okuyup ikisiyle birlikte bir şeyler yapmayı falan. tek sıkıntı böyle beni sosyal anlamda tatmin edecek bi üniversite hukukta çok zor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?